Először is mindenkinek nagyon boldog Új Évet kívánok!
Jó ideig nem voltam netközelben, de igyekszem bepótolni a lemaradást!
Kinek hogyan teltek az ünnepek?
Mi szenteste Maglódon voltunk az uram családjával, másnap pedig indultunk le anyuékhoz vidékre. Azóta is itt portyázunk, pénteken megyünk majd haza.
Sajnos 24-én a kiscsaládunk mindhárom tagja lerobbant, benyeltünk valami rohadt vírust és még csak most lábaltunk ki belőle. Nórit szerencsére nem nagyon viselte meg pedig állati taknyolt szegénykém és a torka is csúnya volt, nekem viszont lett egy frankó kis arcüreggyuszim. 3 napig magamon kívül voltam a fájdalomtól. Hát, senkinek se kívánom! A legjobb h még szoptatok, így gyógyszert sem szedhettem... de azért elmúlt magától is szerencsére, csak elég nehezen.
Egyébként Norcus iszonyú gyorsan nő és napról napra ügyesebb. Már szinte egyedül ül, alig kell egy picit fogni, kúszik mint a csík, négykézláb hintázik és áll is, ha tud kapaszkodni, de az még elég vicces
Na ennyit rólunk!
Teranita
Üdv köztünk, én mindig nagyon örülök az újaknak!!
Nekem még elég pici a manóm, de már én is tervezem hogy nemsokára elkezdünk járni ilyen-olyan programokra. Ha jól tudom a Rákóczy kertben szoktak lenni dalos-verses foglalkozások kicsiknek, az elég csalogató nekem. Majd utánajárok hogy mikor és hogyan vannak.
Aida
Gratulálok Noli babához! Sajnálom hogy nehéz vele, de hidd el, nem lesz ez így mindig! Sok babának ilyen sírós az első időszaka, de kinövik, csak addig kell kibírni!
Nagyon szépek vagytok! Mennyire hasonlít rád, tökjó!

(Bocsi