A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szeretnek szulni

Sziasztok

Hari hát nálunk nagy acsalád, alapjáraton a szük család 12 fő. Most azért van ennyi ajándék mert tesómék is nálunk laknak, és anyuék ajándéka is amit ők vettek a miénkkel egybe volt rakva.

Én is teszek még friss képet. Tegnap készült. Nagy lányom tegnap volt 10 éves.

Kép Kép Kép Kép Kép

Na és egy mai pocakos fotó
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Én voltam ma uhun! Nem birtam várni!! Forrt a vérem! Szal babucim 1,64cm! Nem ver még a kis szivecskéje! De 12.-én vissza kell menni! kaptam utrot mert van barna folyásom ami nem jó! Nem emelhetek max fél kilo és igy is sokat alszom hát még ezután! De sebaj! mert moindeért kárpotolva leszek! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Tényleg nagy a pangás! :(
Kinek hogy telt a Karácsony?

Ibici
Hú de sok mindent kapott Viki is! :D Hívtad a dokit?Mit mondott?

Gabi
Szép fátok volt! :D Boldog szülinapot a nagylányodnak! :D Milyen szépen nő a pocid! :lol:

Nócika
Meglátod mindjárt itt a 12-e!Biztos én sem tudtam volna tovább várni! :D Jó pihenést!Vigyázz magatokra! :wink:

TÖBBIEK???

Kép
Kép
Kép

edoci

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás :cry:

Edoci!Édesek a gyerekek!Milyen volt az első 4-es karácsony?

Ibi!sajnálom,hogy nem lett + teszt a fa alatt de majd a 2009-es év a tied lesz!Az én lányom is folyton változtatta mit szeretne így én döntöttem :twisted: Doki mit mondott?

Nócik!De jó de jó a következő vizygálaton lesz szív verés is.És mesélj milyen érzés volt látni?Családnak elmondtátok?

Gabi!Nagyon boldog szülinapot a lányodnak!Szépen nől a pocid!

Nálunk nagyon jó volt a karácsony rengeteg mindent kaptak a gyerekek.Persze ment a családi körjárat már nagyon nem bánom,hogy ma nem kell menni sehova.Zsebim elkezte a pépeset mivel már sok tápit eszik a Doki jóváhagyásával már ebédre gyümölcsöt eszik :D Mentek valahova szilveszterezni?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok! Hoztam nektek is egy képet az én kincsemről!!!!

Kép [img]

Kata! A szülök igen tudják! MIndenki Nagyon örült! Mondjuk az anyosoméknak nem első hanem a 6. unoka lesz, de az én édesanyáméknak az első! Szoval kitörö öröm volt![/img]

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Tündériek a gyerekek a képen :D :D

Vera!
Nagyon sajnálom Izácskát :( olyan szép kis arcocskája van :D :D Reméljük a gyógyszerek segítenek és minél hamarabb kinövi a hercegnő az epilepsziát.Az apukám is kicsinek epilepsziás volt és kinőtte kipp,kopp azóta sem volt neki soha szerencsére felnőtt korában.Kívánom nektek is!

Nócika!
Gratulálok a kis kincsedhez :lol: :lol: Én sem bírtam volna ki,hogy ne lássam,ha a lehetőség adott :wink: :wink:

edoci!
Írhatnál 1 kicsit többet magatokról is :wink: :wink: Tündériek a gyerekek a képeken!!Köszi az érdeklődést a dokitól.

Kata!
Úr isten,hogy telik az idő már elkezdtétek a vegyes táplálást te jó ég!!Még nem rég örültünk együtt a tesztednek :lol: :lol: Köszi a biztató szavakat.

Rólam:
Hívtam dokit,holnap 5-re megyek hozzá tüsző nézőbe.Meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
a.ibici

Nóci!Nagyon helyes babád van :wink: :wink: :wink: :wink: Mindegy hanyadik unoka így is imádni fogják.Tudom még alig fogtátok fel de gondolkodtok már neveken,gyerek szobán..stb?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata! Most lehet hülyén hangzik, de a gyerekszoba pont készlet és másnap csináltam tesztet! Szal a gyerekszoba és a gyerek egyszerre lett kész! :lol: :lol: :lol: :lol: A szoba színe lila és zöld valamint van benne bordó szinű szilikoncsík és vettünk rá napsárga színű bordürt ami napocskás és holdacskás mintás ami persze foszforeszkál! Amit apa majd kivág és össze vissza fogja felragasztani! Meghát nem gyerekbutor van benne! De most majd azt is le kell cserélni! Már alig várom, hogy ott tarthassunk, hogy szépen lecserélhessük a butorokat és mehessünk venni babakocsit meg ágyat meg fürdetöt meg mindent ami csak kell a babaának! Szal már most lázban égek!! Ebből a szempontból rossz, mert nekem senkitől sincs esélyem arra, hogy bármit is átörököljek! Nem baj! Majd lesz valahogy!
Hát a neveken már régóta törjük a fejünket! Egy tuti biztos adott lesz, mivel apa Gáspár Péter Így ha kistökös lesz az bizt6os, hogy Gáspár Erhárd Rihárd lesz! A lány név ben ilyen egyszerű, mert erre mind a ketten egyszerre rábolintottunk a lányneveknél meg szerintem lesz még egy két vita! Mert nekem tetszik a Blanka Bianka neki meg nem! Neki a Kitti Laura meg Fanni! Na ezeket meg nekem nem tetszenek! Szal lesznek még viták! meg Lehet, hogy még a fiucska név is változásba merűl! még nagyon sok idő van hátra! :D De azért már jó lenne ott tartani!!!!!!!!! :D :lol: :D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép
Vendég

Sziasztok

Kata
jól telt a karácsony négyesben,Regina jó baba volt,meg tudtam főzni, :D (de azóta sem csinált ilyet)! :oops: :roll:
De jó hogy elkezdtétek enni a gyümit! :D Én ezeket úgy szerettem csinálni! :D Zsebinek hogy ízlik?
Képek a Karácsonyról?
Szilveszter:mi itthon négyesben Szilveszterezünk,de ahogy most látom a helyzetet én már 9-kor aludni fogok! :shock: :oops:

Nócika
Biztos szép lett a szoba! :D Nevek:Nekünk is megvoltak a viták,végül amikor mentünk szülni,a kocsiban sikerült végre eldöntenünk! :lol:

Ibici
Mi volt a tüszőnézőben?Remélem jó híreket kaptál! :D
Rólunk:Reginának folyik az orra,remélem ennyivel megusszuk.Csak kézben hajlandó megmaradni,kb 10 percet bír a kiságyában ha leteszem.Éjszaka 2-szer kel fel enni,utána szerencsére vissza is alszik.Máté egyenlőre jól bírja,bár sokszor kiakaszt hogy pont akkor kezd el kiabálni amikor Regina elaludna. :roll: Vagy mert nem érti hogy ha kell neki valami,én meg épp Reginával foglalkozok,hogy várjon egy percet. Amíg mondjuk leteszem.:roll:

Boldog Új Évet Kívánunk!
Kép

edoci

Sziasztok

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK

Remélem mindenkinél jól telt a szilveszter. Mi sajnos délelőtt temetésen voltunk, és hát mit ne mondjak ez az egésznapra rátette a bélyeget. Baromi rossz kedve volt mindenkinek. Bulizni ugye mi most nem buliztunk. Család volt csak együtt. Sütöttünk malacot, főztem kocsonyát. sógorom csinált kókuszgolyót. És szinte egész este monopolyztunk. Aztán éjfélkor pezsgő, én csak szigorúan gyerekpezsgő, de amúgy se szoktam sose inni. Utána pedig volt egy jó nagy tüzijáték. gyerekek nagyon élvezték. Réka is fent volt 1 óráig, utána két perc alatt elaludt, mi meg fél 2-kor feküdtünk le, Betti is és Norbi is. Reggel fél 10-kor ébredtünk.

Én azt álmodtam hogy voltam uh-on és azt mondta a dokim hogy kislányunk születik megint. Hát nagyon kiváncsi vagyok.

Nócika nagyon jó az uh képed, tökéletesen megértelek, én se bírtam volna kivárni, így legalább megnyugodtál.

Edoci, Magika nagyon szépek vagytok.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Nócika!
Mit ne mondjak jó az időzítésetek :lol: :lol: Kész a szoba,jöhet a béby :lol: :lol: Hogy vagy?Émelygés?

Magi!
Nem vitted túlzásba az írást!Gyere és írj nekünk egy kicsivel többet,ha lehet.Nem rég tele volt az irományaiddal a topik.Persze ez szól mindenkinek!!!:lol: :lol:

Edoci!
Gondolom,hogy nem könnyű 2 gyerekkel,de bár én is szenvednék már ettől :roll: :shock: Aranyos vagy,hogy érdeklődsz.Voltam kedden dokinál 8.ciklus napon 9x14mm-es tüsző van a jobb petefészekben. :lol: :lol: Vasárnapig no sex,hétfőtől reggel,délbe,este :D :D

Gabi!
14.hetes :shock: gratulálok!
Igen kicsit morbid ez a 31.-i temetés.Mi sem voltunk sehol csak anyósékhoz mentünk át.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog Új évet kivánok!

Ibici! Hát igen! Sikerült jól időzitenünk! Legalább ennyivel kevesebb lesz mikor oda kerül a sor! Mint a munka mint a pénz!
Hányinger?? Émelygés?? Miazhogy!!!!!!!! Tegnap ezért kicsit kiborultam! Mert hányni nem tudok egyszerüen csak rosszul vagyok! Szal elmentünk a patikába és vettünk B6 vitamint! Na ettől mintha kicseréltek volna komolyan mondom! Ez valami fantasztikus csodagyogyo!

Csajok! Én még mindig barnázom! Lehet Én akarom, hogy tul gyorsan elmuljon és hamar örömteli legyen az egész?? Vagy ez jelenthet valamiT?? A hasim már nem görcsöl hányinger az van folyamatosan! Mondjuk ha nem megyek sehová akkor nem bizti, hogy beveszek a gyogyibol! Akkor inkább alszom! Ez is sokat segit! Napi 24 órából kb 21 alszom! Ez normális??
BOcsánat ha sok a kérdésem! DE ezt TI mint tapasztalt kismamik tuti tudjátok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Eloszor is BUEK mindenkinek!
Koszonom, hogy hianyoltok.

Nocika!
Orulok, hogy veletek minden rendben.

Ibica!
Tartozol nekunk beszamoloval. Mi volt a dokinal?

Kata!
Veletek mi van?

Betti????

Viki????

Lego!
Rolatok mindent tudok!

Gabi!
En is kivancsi vagyok mitek lesz.
Sajnalom a temetest.

Vera!
Veletek mi van?

Nem tudom kit hagytam ki, mert nem nagyon volt idom, visszaolvasni.

Rolunk most regenyt tudnek irni. A blogba mindent leszoktam irni. Ott van video is.
En csak jokat tudok irni ismet magunkrol.
Az Karacsony nagyon jol telt. A legjobb karacsonyt hagytam a hatam mogott iden, jo volt, mert hosszu volt, egyutt voltunk, egeszsegesek voltunk, boldogok. Keszitettem egy kis videot a blogba feltettem es az mindent elarul a karacsonyrol. Azert ide is belinkelem.
http://www.youtube.com/watch?v=j4QJ3gGJaII
A gyerekek nagyon jok voltak, nincs panaszra okom. Zoli nagyon aranyos, tolerans, turelmes es meg odakat zenghetnek rola.
Katicara sincs panasz, bar O igazi csaj. Neha rator a hiszti es mindent foldhozvaz duheba es mergesen sikit. Most meg vicces, kesobb bizti nehez lesz vele. O is szuperul alszik es eszik. Este 8:30-tol reggel 7-8-ig alszik, majd delelott 10-12-ig, majd delutan is 4-6-ig. Jo alvokaja van neki is. Mar ugyesen megall kapaszkodas nelkul akar 15-20 mp-re. Egy orokmozgo, meg nem allna 1 percre sem, mikor felt van. Ugyesen papazik, kukucsol stb....

A szilveszterunk is nagyon jo volt. Delutan atvittem anyuekhoz a gyerekeket es pihetnem az ejszakara. ESte 8-kor atmentem anyuhoz megszoptatni Katicat es mentunk bulizni a baratainkkal. hajnal 4:30-ig voltunk. jo volt nagyon. REggel mar le sem fekudtem, mert en mar ilyenkor nem tudok aludni. 8-kor atmetnem anyuhoz megint megszoptattam Katicat es hazajottem, osszepakoltam, rendbeszedtem magam, mostam stb... delbe lefekudtem aludni mert akkor tudok aludni. Jo volt, mert anyunal ugyan olyan jol elvannak a gyerekek, szeretnek ott lenni. Igy nem furdal a lelkiismeret, hogy ott hagyom oket. JO nekunk is a kikapcsolodas ugy, hogy a gyerekek jo helyen vannak es jol erzik magukat.

Most roviden ennyi.
Meg odakat tudnek zengeni a boldogsagomrol, de most ennyi belolunk eleg.

Betti!
Ezutan a karacsony utan tuti nagy csaladot szeretnek.
Apaval beszeltuk, hogy nemsokara belekezdunk az uj haz projectbe.

Tobbiek!
Hasonlo beszamolokat varok!

Magi
Vendég

Sziasztok

Nócika Örülök hogy minden rendben van. A b6 vitamin tényleg jó a hányingerre, de ha magne b6-ot veszel az is jó, mert az még pluszban a görcsökre, méh fal izmainak a lazítására is jó, és akkor benne van mindkettő.
Ilyenkor annyit kell aludni amennyi jól esik. Ha egésznap akkor egésznap. Ezt igényli a szervezet.

Mi holnap megvesszük a babakocsit, mert most akciós a brendonban. majd megmutatom.

Kép

gabi1

Boldog új évet!!!!

Magika!Megnéztem a videót angyon jó!Annyira édesek a gyerekek ahogy énekelnek :lol:Nektek is jó gazdag karácsonyotok volt!Zoli autózik???Látom Katicának is bejött a Tomme cumi.Képzeld az én fiam csak azt hajlandó elfogadni és már nem lehet kapni a Brendonba :cry:

Gabi!Várjuk a képeket a kocsiról!!! Én is sokszor álmodtam,hogy kislány és fiam lett Kép

Nócika!Én Zsófival átaludtam szinte az első 3hónapot ez tök természetes és használ is ki mert a másodiknál már fele anyit tudsz majd pihenni.Hányingered is van?Én azzal nyugtattam magam amig nincs vér és görcsök addig minden oké.A magne b6-ot én is tudom ajánlani mert nekem sokat segítet a hányingert is enyhitette.Terhes vitamint szedsz?

Ibica!Akkor apa hétfőn szabad napos :lol: Hajrá hajrá gondolunk rád reggel délben este Kép

Nálunk a szilveszter olyan nyugdijasan telt én már fél 11-kor elaludtam éjfélkor felijedt Zsombor mert szurít kapott és amúgy is zaklatot volt+ a tűzijáték de megháláta mert délután 12-15:30-ig együtt aludtak mi is apával :P Gabi hétfőn dolgozik csak és most tök sokat van velük imádom Őket de egy kicsit jó esik,hogy tudok pihenni :oops:
Ki mit fogadott meg?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!

Mi még mindig magyarországon! 10-én megyünk haza!

Nócika!
Én is barnáztam, ráadásul nekünk odakinn gyogyit sem adnak erre. És azt tudom minél jobban izgultam, vagy valami olyan dolog történt amin felizgattam magam, akkor barnáztam jobban. Amint el tudtam lazítani, és pihenni, amennyit csak tudtam, akkor megszünt.

Szilveszterben nem volt semmi különös. Itt voltak barátnőmék is. Beszélgettünk, tv-t néztünk, játszottunk. 1-kor mentem volna aludni, pont akkor kelt fel Laura enni, de ahogy végzett az evéssel, már aludtunk is!

Gabi!
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg fiú lesz e vagy lány!

d.dodó

Sziasztok

Dodó de jó hogy jelentkeztél, sokszor vagy eszemben. Örülök hogy jól vagytok. Hát én is kiváncsi vagyok, most egyenlőre egy ideje már azt érzem hogy kislány. Majd hétfőn megyek uh-ra jó lenne ha látszódna valami. Ha nem akkor majd a 17-18. héten megyek 4 d-re hátha akkor megmutatja magát. Bár Réka is csak a 26. héten mutatta meg hogy kislány.

Megvettük a kocsit, mózest. Teszem a képeket róla.

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Nócika!
Örülök,hogy jobban vagy és segít a B6.Próbálj minél többet pihenni.Meddig fogsz dolgozni?Jövő héten mész UH-ra ugye?

magi!
Aranyosak a gyerekek :lol: :lol: Vagytok ti is egy páran,nagy a család :shock: :shock: Egyébként írtam a dokinál mi volt tüsző nézőben,de leírom 8.ciklus napon 9x14mm-es tüsző jobb petefészekben.Vasárnapig azt ajánlotta no sex,hétfőtől reggel,délben,este 3-4 napig :shock: :shock:

Kata!
Én nem fogadtam meg semmit.Mi sem voltunk idén bulizni,de lehet vissza sírom a szabad időt jövőre :lol: :lol:

Gabi!
Nagyon szép a babakocsi!Megkérdezhetem mennyi volt?:shock: :shock:

Velünk semmi küli a hétvégén próbálunk lelkileg felkészülni a hétfőre.Munka,suli stb...

Kép
Kép
a.ibici

Ibici a kocsi 20ezerrel volt olcsóbb így 70 ezer. A mózes 59 ezer. A hordozót meg már régebben megvettük szintén akciósan 32 ezerért.

Kép

gabi1

Amúgy én nem ezt akartam hanem bergont vagy ahhoz hasonlót, de párom azt mondta hogy ő azt nem veszi meg mert neki nem tetszett, hanem azt mondta hogy ezt vegyük meg.

Kép

gabi1

Gabi!Nem semmi babakocsi nagyon szép!Ha egyszer lesz harmadik gyerekem én is komolyabb kocsit szertnék :lol: Mikor is mész uh-ra ?olyan kiváncsi vagyok én is!És a neveket eldöntöttétek?

Ibi!Akkor tesék felkészülni.De most komolyan férjed nem dolgozik hétfőn?

Dodó!Remélem most simábban haza értek mit ahogy ide jötettek!Képeket még szeretnénk!!!

Zsombor 3hónaposan 6500gramm és 59cm :lol:
Pár karácsonyi kép:3 unoka a Panna az unokatesó Kép Kép Anyuéknál Kép Ez már otthon Kép Hercegnős parfümöt kipróbálja Kép Segít Zsombornak bontani Kép 3hós nagy fiam Kép Bocsi hosszú lettem

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Kata nagyon szépek vagyok.

Hétfőn megyek uh-ra este 7-re.
Nevek ha lány Dominika Eszter, ha fiú Ádám Viktor.

Meg vana kombinált teszt eredményem, és negatív lett. Hurrá.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nagyon boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Mi megint betegen, egész karácskor is beteg volt a Peti, és Eszti is , 25-én hagytuk a abba a gyógyszereket,Peti 31-én megint lázas lett, így holnap megyünk kontrollra, és közben lehet benyeltük a barihimlőt is, mert ismerősöknél aznap este jött ki a kicsin az első pötty, amikor épp együtt voltak a gyerekek.....szóval most várunk 2-3 hetet, hogy kiderüljön, megnyertük-e. Most nem tudom,örüljek, hogy átesnek rajta, vagy inkább sírjak :roll:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj, még egy kicsit: nem is újságoltam, hogy Eszterem már feláll, és kinövesztette az 5. fogát is!!!! és mondja, hogy ANYA, és tud pá-pá-t inteni, és mondja is mellé, hogy pá-pá Very Happy

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hát én alakulok! Hányinger nuku és émelygés is nuku! Csak ugy ritkán jön elő! Inkább csak éhgyomorra! Barnázgatok és egyszer azaz szombaton véreztem kicsit! Kissé megilyedtem és kicsit ki is borultam! Görcsölni is szoktam sajna! Most megyek délután a nödokihoz! Majd meglátjuk mit mond!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Este gyere és mesélj mit mondott a nődokid!!!!Nem lesz semmi baj+++++++++++++++

Viki!Sajnálom,hogy betegeskedtek.Bárányhimlő szerintem örülj,hogy most kaptátok el hamar átestek rajta :D

Ibi!Remélem a tegnapi napotok jól telt :wink: :wink: :wink: :wink:

Többiek??????????

Mi járunk babaúszásra na jó még csak egyszer voltunk pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Nócika biztos minden rendben lesz. Ha majd haza értél gyere a hírekkel, nagyon várom.

Kata nagyon jók a képek, szépek vagytok.

Én voltam tegnap dokinál. 10 cm a baba, és a combcsont és a BPD méret alapján 16 hetesnek felel meg, de nem változtattunk semmit, minden maradt a régiben. Egyébként minden rendben van, végig izgett, mozgott, láttuk a gyomrát, és a szája nyitva volt, benne pedig látszódott a nyelve. Szépen dobogott a szívecskéje. 15.-én kell mennem AFP-re, és 5-én pedig a nagy uh-ra.
És bejelentkeztem 4d uh-ra 21.-ére, reggelre kaptam időpontot.

Teszek fel képet. Egy pocakost, meg egy uh képet. Kép Kép

Kép

gabi1

Nócika merre vagy? Ugye minden rendben van?

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Lattam nagyon szep pocakot es babakocsit!

Gyonyoru uszo babat!

Tunderi testvereket!

Viki!
Sajnalom, hogy betegeskedtek. Nemsokara jon a tavasz es jobb lesz. Gratulalok az allashoz!

Nocika!
Orulj, hogy nincs vukk. En vegig hanytam Katicanal.

Ibica!
Merre vagy!

Mi jol vagyunk. Megint tanulok.
Penteken ket szigorlatom lesz.
Ebbol egynek kell sikerulnie, a masikat majd megprobalom jovoheten penteken.
Drukkoljatok nagyon mert nyaron nagyon be akarom fejezni az egeszet. Jaj jo lenne ha sikerulne.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

sziasztok.

bocsi az eltűnésért de Izával nincs minden rendben És a sokadik khba járva kiderült mi a baja.

de előbb egy szomorú hír:
csepelen itt nem messze tőlünk lövöldözés volt egy suliban. meghalt 2 ember és egy megsebesült

ugye dec 20-ka óta tegnapig 5x görcsölt be. pontosan merevgörcse lett. És nem epilepszia mert azt több neurológus kivizsgálta. de az utsó aki az epilepsziacentrumba van egy naggyon rendi főorvosasszony ő világított rá hogy a görcsei mindig kajához köthetőek és mivel nagyon bukik így felküldött a gasztróshoz aki egy nagy tapló mert az uhun kívűl nem cisnált egyebet csak ránézett a papírra és mondták hogy kérjek időpontot. amit jó sokára kaptam de az uhun kiderült hogy súlyos refluxos és ez okozza a tüneteket. a neurológus mondta hogy akkor ha tudok menjek másik gasztróshoz. Én tudtam hiszen a peti fiamat műteni is kellett emiatt így visszamentem a bókayba és ott a kismamás veres dokival taliztam és megbeszéltük hogy vállal és sajnos 2 gyógyszert kell szednie és jövőhéten megyünk nyeletés rötgenre aminél kiderül hogy Izát is kell e műteni.
Hát röviden ennyi de ha hosszabb verziót akarjátok kukk a blogomba http://jacsobaba.freeblog.hu/

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Sorry, hogy este nem jöttem, de most vagyok!
Én mátol nem dolgozom! Kiirt a doki! Sokat kell állni, meg a barni miatt nem jó! De láttam már dobgó szívecskét! Nagyon megható volt! Imádom Őt! Tegnap voltunk az első terhes gondozáson! Ma megyek a háziorvoshoz holnap labor, hétfön a megyek a Bajsi korházba ott megyek diabéteszre azaz megint labor! Délután fogászat másnap szemészet belgyogyászat! Lesz mit intéznem! Aztán megint vissza gondozásra majd mehetek a védőnőhöz! Remélem valami rendit fogok kapni!

Kata! Tök, jó hogy jártok ilyen babauszásra! Szerintem én is fogom majd vinni az én kincsemet, ha már ott tartunk!

Magi! Örülök, hogy nincs vukk csak ritkán érzem hogy minjá jön az egész család! De akkor olyan más lenne! Mondjuk helyette a sok alvás van! Meg marhára fáradékony vagyok!

Gabi! Tök jó, hogy már ekkora a pocid! Ugy lennék már annyi idős mint te! A 12. héten mit csinálnak majd?? Meg most mi ugye 7 hetesek vagyunk szal mi lesz a sok a pair után a következő lépés?? Milyen vizsgálatok jönnek majd??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Nócika örülök hogy jelentkeztél. Neked is lesz nem sokára ekkora pocakod.
12 hetesen lesz majd a tarkóredő mérés, ez ugye a down kor szűrésre szolgál. Más egyéb nem, hacsak nem mész el a kombinált teszt szűrésre, amit szintén a Bajcsyban végeznek el ingyen ha abban a kórházban fogsz szülni. Egyébként 29 ezer ft. Mert ez egy fizetős vérvétel. Viszont a sejtban most kötött egy pár kórházzal szerződést hogy ingyen megcsinálják, cserébe a kórház ismertesse az őssejt levételt. Ez a kombinált szűrés is a Down kór szűrűsére van sokkal megbízhatóbb mint az AFP és próbálnák bevezetni ezt, az AFP-t meg eltörölni úgy ahogy sok külföldi kórházban má nincs is.
Én is a Bajcsyban fogok szülni. Én majd szerdán megyek oda AFP-re.

Kép

gabi1

Gabi! És láttad már milyen a szülészete a Bajcsinak??? Egyedül mész??? Van fogadott dokid?? Vagy csak szülsz akinél szülsz?? Szülésznőd lesz?? Ott nem tudod van szülés felkészitő?? Te oda tartozol vagy mi?? Bocsi ha sok kérdésem de én igen kezdő vagyok még igy az első babámnál! Nekem is kéne majd ez a kombinált szürés! És honnan tudják, hogy tuti ott fogok szülni?? Beírják a kiskönyvbe?? Én nem értem! Minjá megnézem a bajcsi korház honlapját! Meg mondjuk nekem ugy is ott van a diabeteszes orvosom! Lehet beszélek vele! Hétfön megyek is hozzá! De ha gondolod és egyedül mész akkor lehet felmennék pestre azért, hogy talizzak veled és dumáljunk eggyet! mit szolsz hozzá???

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi! Megnéztem a Bajsy korház szülészetét! Ez valahogy sokkal szebb mmnt azt ahogy én elképzeltem! Én azt hittem, hogy ez valami 100ezer éves lepukkant korház! Még az Istvánnál is szebb! láttad már?? Ti mentek szülésfelkészitőre Mi megyünk az tuti! Már mondtam is apácskának! Pláne a rózsaszin soba tetszik nekem! A fürdökád az mindig is az álmom volt! Mert tudom, hogy a kádban sokkal elviselhetöbbek a fájdalmak! Szóval én tudtam azt is mindig, hogy én kádban szeretnék szülni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itten vagyok. Szóval én mindegyik gyerekemet a Bajcsyban szültem, és van fogadott dokim a Kardos Gábor. Hozzá járok most már 12 éve, nagyon szuper doki, úgy hogy ha esetleg dokit akarsz választani akkor őt mindenképpen tudom neked ajánlani. Rengeteg kismamája van nagyon szeeretik őt. Nagyon rendes kedves. MIndenre válaszol amire csak kiváncsi az ember, és ami nekem a legfontosabb hogy tudja ki vagyok, ismer mint a betegét, sosem kell magyaráznom hogy ki vagyok mi bajom, stb.... Ő a Csak válalkozóként van a Bajcsyban már egy ideje, ami azt jelenti hogy a magán rendelőjébe lehet csak menni a Keresztúron van. Hétfőn, csütörtökön rendel délután és keddenként délelőtt. Szülés nála 75 ezer, és a terhes gondozás 7500. Nála van uh. Minden alkalommal csinál uh-ot is.

Nekem választott szülésznőm is van, Nála szültem Norbit akkor még csak pont akkor ő volt ügyeletben, úgy ismertem meg, aztán a Rékánál már tudatosan őt választottam meg. Azóta tartjuk a kapcsolatot, találkozgattunk, úgy hogy rögtön tudott arról hogy újra kismama vagyok. Most már a vérvételeket is ő csinálja nekem. Szerdán is hozzá megyek. Sipos Erzsinek hívják.

Szülőszoba, az első kettőnél még nem volt így megcsinálva a szülőszoba, de akkor sem volt annyira gáz. A harmadikat már ebben a szép szülőszobában szültem egész pontosan a franciaágyasban. Hát baromi felemelő érzés volt,végig halk zene szólt. Nagyon jó volt. Kipróbáltam a bordásfalat, a labdát, a kádra már nem volt idő mert hamar kitágultam. Mind eközben végig bent volt a dokim is, maszírozta a hátam, derekam, és párommal jól eldiskuráltak. Szülésznőm is sokat segített, csak pont úgy jött ki hogy amikor én szültem akkor dolgozott is, így a másik szüléshez is kellett rohangálnia.

Ha neked jó a szerda akkor találkozhatunk, csak még nem tudom hogy pontosan mikor megyek, szerintem 9 körül érek oda.

Mindjárt mutatok képet arról amikor Réka született.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Na látom maradt ki kérdés.

Igen egyedül megyek. Régen oda tartoztam, amikor még kőbáányán laktunk,most már nem, de maradtam a dokinál, pont azért mert annyira megbízom benne.
A kombinált tesztnél onnan tudják hogy ott fogsz szülni hogy először az uh-ra kell menned, és azt a papírt vinni kell magaddal a vérvételre, és ott a vérvételen is adnak egy papírt amire rá kell írni hogy ki a dokid, kicsinálta a 12 hetes uh-ot. Szóval sajna nem lehet elsumákolni. Az egyik topikban lévő lány ahova írok próbált elmenni a Bajcsyb úgy hogy nem ott fog szülni, és elhajtották a vérvételről, nem csinálták meg neki.

Kép

gabi1

gabi aztaa Rékára parókát adtatok?? :lol: :lol: :lol: ennyi hajat :shock: :shock: :shock:

velünk:
Szóval a doki írt fel 2 gyógyszert. Losec-et és Motilium-ot. Jövőhéten csütörtökön megyünk vissza nyeletés rötgenre amiből kiderül hogy műteni kell e. Ha igen azt a fajta műtétem elviekben ismerem hiszen a Petimnek is csináltak. De ő akkor 10 hónapos volt nem 6 hetes mint Iza.

Szegénykém amikor büfizik biza vannak fájdalmai és nagyon jön ki neki a hami. De remélem görcsel már nem fogok találkozni mert iszonyat rossz azt látni. Ahogy szenved szegénykém. És a röhej hogy ha nem erőszakoskodom ott a dokinál akkor csak február elejére vagy márciusra kaptam volna időpontot. Ezt meg is említette Veres doki. Ezért hogy fogadott így ezer hála de sajna ebből meg az a helyzet hogy szomorú hogy ha valami baj van és a szülő nem jár több helyre hanem csak az időpontra megy akkor pl Iza gyomra szétmaródott volna addigra lehet. Vagy olyan súlyos következményei lehettnek a görcseiben ha addig elhúzódott volna hogy belegondolni se merek. Bár a neurológus megnyugtatott hogy az agyacskájával nem csinál gondot a görcs. ezt igazolja az eeg. De akkor is látni hogy fáj neki. És hála ennek nemsoká vége. (remélem)

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Gabi! Nekem jó a 9 óra, ha neked is! De ezt szerintem kedden még ugy is át beszéljük! Nagyon jók a képek! Nekem is ez az a szoba ami ingencsak megtetsztett! De én nem szeretnék választott orvost csak szülésznőt! Nekem is szimpi az a szülésznő, márha az az! Az a szöke göndörhajus nem épp kistestű hölgyemény! Az még nekem is bejön! Egy szülésznönek van tarifája?? Vagy annak annyit adnak amennyit gondolnak?? Vagy ez hogy mükszik?? És szerinted ha Ő lenne a szülésznöm akkor már ugy is tudni, hogy ott szeretnék szülni és akkor megcsinálhatják a vizsgálatot! Megén nem akarom elsumákolni! Nagyon megtetszett ez a korház! Szal mikor most mész találkozol a szülésznő vel?? mert akkor én is beszélnék vele! Ha lehet! Vagy szerinted korai még??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Nócika igen egy alacsony, kicsit olyan molettebb göndör hajú, szökés nő. Akit a képen is látsz ő az.
Én hozzá megyek szerdán, mert ő veszi le nekem az AFP-t. Nincs tarifa, annyit adsz amennyit gondolsz. Nem az a lényeg hogy egyen választott dokid, hanem hogy abban a kórházban szülj. Hát ha gondolod beszélhetsz vele, egyébként általában a 25-30. hét között szokták megfogadni őket.

Kép

gabi1

Gabi! akkor azért én ha nem haragszol szerintem elmegyek veled és megismerem! Meg szerinted az csak ugy megy hogy bemegyek és megmondom neki, hogy itt szeretnék szülni meg nála meg minden és akkor Ő meg tudja nekem mondani, hogy a vizsgálatra pontosan mikor jöjjek?? Vagy szerinted tényleg érdemesebb lenne várnom még?? Merthát igen a 25-30.- hét nekem még elég messze van! Addig még sok víz lefolyik a dunán! Most kész káo vagyok! Vagy te mikor mész ezután a legközelebb?? Ő szokott szülésfelkészitöt tartani nem tudod?? Jaj most annyi kérdés van a fejemben, de ha most neki kéne mind feltegyem valoszinű egyet se tudnék kérdezni! Te meg már tuti ki vagy a sok kérdéstől! Egyébként nem vagyok az a tudálékos emberke csak most olyan izzgatott a fantáziám! Annyira sok minden érdekel!
Nos, az tény, hogy ott szeretnék szülni! Nagyon szimpatikus a szülésznő! Szerinted akkor mikor menjek hozzá elösször?? Meg ezt a vizsgálatot is mindenképpen szeretném!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika nem idegesít a kérdésed, teljesen természetes.
Hát szerintem beszélj most vele, esetleg megemlíted hogy abban a kórházban szeretnél szülni, de ügyeletesnél, viszont szeretnél szülésznőt fogadni. HOgy ilyen esetben mi a helyzet. Ha nincs dokid akkor az sztk doki mondja meg hogy mikor kell menned az egyes vizsgálatokra. A szülésznőhöz elvileg csak a végefelé kell járni nst-re, meg vizelet vizsgálatot is csinál. Azt nem tudom hogy konkrétan ő tart e szülésfelkészítést.

Kép

gabi1

Gabi! köszönöm, hogy válaszolsz! Azt gondoltam ki, hogy azért priviben elküldöm a számom meg hogy te is a tiéd! És akkor szerintem mindenképp felmegyek szerdán pestre és akkor talizunk is! És még egyszer köszönöm neked a sok kérdésre a sok választ! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek!
Sajnos már a héten keveset tudtam gép elé ülni.Megkezdődött a meló :( próbálok visszaolvasni és délután majd jövök.Velünk egyébként most semmi küli.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Immár Svédországból!
Jó volt otthon, de hazajönni is jó volt!
Majd ha párom felteszi a gépre a kicsinyítő programot, akkor lesznek képek!

d.dodó

Sziasztok!

Hol van mindenki?? Én tegnap fogászaton jártam! És sajna megyek is még egy kicsit! Ezt most gyökérkezeli egyet töm és egyet sajna huzni kell! Na attol parázok rendesen! :shock: :o :(

Dodo! Ismét otthon! A képeket nagyon várjuk! HOgy tetszett a picinek a repülö ut??

Ibici! Tényleg sajna te is elég keveset jössz! Mivel foglakozol?? Jó munkát!

Gabi! Merre vagy?? Mi lesz a holnappal! Nekem amugy is menni kell, mert holnap van meg az eredményem! Remélem jössz a netre ma! Majd sürübben felnézek! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Bocsi Nócika hogy nem voltam, csak tegnap egésznap mászkáltunk, párom itthon van, dokinál is voltunk, mert nagyon köhög. Szóval a lényeg, hogy megyek holnap vérvételre, de nem 9-re, hanem előbb. Mert így hogy párom nem dolgozik, akkor reggel bedobjuk a gyerekekt a suliba, oviba, és onnan megyünk együtt a kórházba, tehát ez azt jelenti hogy kb 8-fél 9 között érünk oda. Nem tudom hogy neked ez nem e nagyon korai.

Dodo várjuk a képeket.

Ibici veled mizus?

Többiek merre vagytok?

Teszek fel tegnapi pocakképet.

Kép Kép

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: