A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Tücsike, én is nagyon szeretem a búzacsírát frissen (szárítva már fűrészpor-ízű)!!! Sztem is fincsi! Kép

Puszi, lé sztem is csak búzafűből van, de az is egészséges, és most akciós a Rossmannban (Dr Steinberger)! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

MEGINT laptetű, ez biztos jelent mostmár vmit! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: naná, hogy jelent. :D
Akkor ültetek így is, úgy is búzát: hogy ehessem a csíráját is, meg a füvét is.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Úgy már bizti hatni fog!!! És megszületik a kisbárány hamarosan! :wink: Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok! Látom befüveztetek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna :lol: :lol:

Kukacka, gratulálok!Ez ám a jó hír!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna: :lol:

Rana: :oops: :P

Kép

Kép

*puszedli*

Rana
Én nem szedtem medrolt.
(egyébként a metypred, prednisolon lényegében ugyanaz a gyógyszer)

Tücsi
Arcüreggyulladás :cry:
Nekem évekig előjött. Aztán kiderítették, hogy egy foggyökér körüli ciszta az oka. Azt megműtötték, azóta semmi gondom.

Hanna
Sajnálom az autót! :cry:

Nyulasz
3 kisnyúl :lol: :lol: :lol: :lol:

Till
Ez szép eredmény :lol:

Puszedli
Én 3x2 Utrot használok... szuri nincsen...
Vendég

nick:Mabe86
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):Debrecen, Kaáli
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):Elevit, Folsav, vas
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt:az előbbiek+ Decapeptyl, Puregon
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:Elevit, Folsav, vas
(ET+4. napon egy kis hancur :oops:)
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit:multivitamin
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):Utrogestan 3x2
Vendég

Hajnóca
Drukk a vizsgákhoz!
Filozófia-vizsgán úgy mentem át, hogy a barátnőim súgtak össze egy 2-re valót :oops:
Bogyikának gyógypuszi :wink:

Zsófi
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Puszika, biztos jó lesz a lé is!;-)

Hanna, ez jó poén volt! :lol: :lol:

Mabe, nekem is évek óta visszatér, eddig azt mondták az allergiám miatt van, de most már nagyon kíváncsi vagyok mit mutat a CT (szerencsére a fogaimmal nem szokott gond lenni...)

Nyah, megyek zuhizni, mert szobabicajoztam, és nem egy Chanel illatom van! :P :oops:

Pussz!
Vendég

Sziasztok! :P

(Bő fél óra alatt sikerült végigolvasnom a mai "termést" :shock: :lol: )

Zsófikukac,
dupla gratula Nektek! :P :D :D

K.Zsu,
szia, Veleg még nem találkoztam! :P

Puszika, Hanna,
tényleg nem a méhnyh-n múlik (vagyis nem csak...) :roll:

Rana,
aranyos vagy, de nekem még nem volt sikeres lombikom :roll: (Manónk spontán Babó :P - 20 hónapos kora óta várjuk a kistesót :roll: ) Eddig 1 leállított stimum és 2 lombikunk volt, zéró HCG-vel (na jó, az elsőnél volt valamennyi :roll: ) De majd most!!! :P :P :P - Mi is ikrekre gyúrunk :wink:

Lányok,
jó ötlet ez a tapasztalatgyűjtő tábla! :P

(Holnap 3/4 8-kor UHU, mengyek, mert korán kelés van :oops: :P )

tillidian

(Ja: akartam írni, hogy legszivesebben én is Mindenkihez szólnék pár szót, de akkor tuti reggelig írom! :lol: Szóval: Mindenkinek ölelés, és mikor olvaslak Titeket, bólogatok és szóban válaszolok is :lol: Apa itt rötyög rajtam :lol: )

tillidian

Nyulasz!
2 hét múlva kell menni, és ugyan akkorák. Mindjárt teszem a képet, már nem fértek rá, külön vannak fotózva és a nagyítás miatt nem ugyanakkorának tűnnek a képen.
Nagon örülünk. A férjem is bent volt, látta, hallotta a szívdobogást! :lol:

Till!
Drukk Neked!!!!

Szezso!
Bement végülis hétfőn a férjed???

Zsu!
Nemsokára kezdtek és ennek sikerülnie kell!!!

Rana!
megírom majd én is.

Tücsök, Hanna, Mabe és mindenkinek!
Köszönöm.

Kata!
Ugyanilyen szép képet várok ám Tőled!!! :lol: Köszi

Biztos furán hangzik, de egy picit azért félek, hogy mit fogok kezdeni két babával. :oops: Ne értsetek félre, nagyon boldogok vagyunk. :lol:

És akkor a kép, bocsi, bénán fényképeztem:
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi: de édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mégegyszer gratuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz!
Én is így számolom, mert nekem nov. 14 volt az utolsó mensi, viszont az punkció-14 nov. 19-re esik. :lol: Majdnem egyidősek vagyunk! :lol:

Rana!
Intézet: PRI
Csodaszer előtte és utána is: gravida, méhpempő, aloe vera, sok-sok víz, napi fél pohár vörösbor :lol:
Beülti: Et+2 3 db 4 sejtes
HCG:123 ET+11-en
Apa nem szedett semmit
Punkció után 2x2, beülti után 2x3 utro.
És sok-sok pozitív gondolat. Sokszor elképzeltem, hogyan kapaszkodnak, simiztem őket, beszéltem hozzájuk!

KépKép
zsófikukac

Puszi!
Köszi! :lol: Ilyet kívánok Neked is!!!

KépKép
zsófikukac

Mabe! Köszi!

Till! Holnapra nagy drukk!

Zsófi! Csodaszépek a gyerekek! A világ legjobb anyukája leszel!

nick:Hanna30
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):Bp., Kaáli
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):már belefáradtam....
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt: Hipp Natal, Folsav
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:Hipp Natal, Folsav,
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit. -
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):Utrogestan 3x2, majd a vérzés után 3x3
Pihenés beülti után volt-e, milyen és hány napig: 2 nap múlva mentem dolgozni. Első nap feküdtem csak.
Egyéb (pl lelki tényezők, hozzáállás, stb!!): Csak siker jöhetett szóba!

Kép
hanna30

Kukac
Jó látni a Te uhus képed is :wink: Gratula és vigyázz rájuk :wink:

A méhpempőt kapszula formájában szeditek? Vagy jobb a méz? Nekem még lenmagpelyhet ajánlottak. Azt nem szedett senki?

Én azt is hallottam, hogy minden nap megkell enni egy szelet csirkemellet a beülti után :roll: :?

Ahogy olvsom kinek milyen terápiája volt, már biztos vagyok benne, hogy nem fogok feküdni, mert szinte egyik kismami se tette :lol:
Vendég

Bocsi Till, már emléxem is, h írtad. :oops:

Estike, Hanna és Kisbuta: várom a ti adataitokat is! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

K.Zsu
Én is olyan vagyok, mint Te :oops: , eltünök aztán felbukkanok :lol: , csak néha többet nem vagyok, mint vagyok :oops: , de nem lehet itthagyni ezt a topikot :lol: Szuper, hogy ilyen babásodási arányban kezdhetsz :wink:
Vendég

Rana
Azért leírom én is, hátha jó vmire :lol:
nick:mnzsani
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):Győr, Kaáli
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):-
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt: elevit, folsav
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:elevit, folsav, isostar - napi fél liter
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit. -
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):Utrogestan 3x2, aspirin,
Pihenés beülti után volt-e, milyen és hány napig: folyamatosan feküdtem, csak enni, mosakodni keltem fel - de ez csak akkor egyszer vált be, azóta már 3-szor nem
Egyéb (pl lelki tényezők, hozzáállás, stb!!): az inszemekben nem bíztam, alig vártam a lombikot, abban biztos voltam, hogy sikerül.
Vendég

Rana: Hanna már leírta! :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe,
sajna ez nem fog nekünk menni. :(
A helyzet az, hogy 45 főre lett meghírdetve és, ha mégegy ember lemondja akkor a csak a barátnőimmel 3an fogunk menni.!!
Eddig az 53ből 12 oldalt sikerült elolvasni, de azt sem tudom mit olvastam. :cry:
F....ok nagyon. Remélem azért egy 2esre való nekem is eszembe fog jutni. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsani, a méhpempőt kapszulában szedtem.

Zsófi, szuper a kép. Én megértem, hogy kicsit aggódsz, és nem értelek félre. Azért 1 is kihívás, nem még 2. De biztos, hogy minden rendben lesz, és nagyon klassz anyukájuk leszel.

Dezsi, ennyire sok a munka???

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Jaj, kicsit átsiklottam itt egy-két hsz-on. :oops:

Zsófi! Sztem külön csodálatos, hogy a két babus teljesen egyforma méretű!!! "Mint két tojás!" :lol: :lol: :lol:

Hanna, köszi. Te az első napon a beülti napját érted, vagy a következőt??? Akkor neked se kellett Medrolt vagy Prednisolont szedni. Hm. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy én se fogok szedni. Nem múlhat azon hogy megmarad-e a baba, hogy mennyire van elnyomva az immunrendszerem... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Zsófi: gratulálok! :lol: szupermami leszel, nyugi :wink: Szépek a gyerekek! :lol:
Bejött Apa is, de nem mutatta meg neki az asszisztens a képet :-( mindegy, úgyis kaptunk...meg azért is jó volt, hogy bejött, mert a nagy örömtől én a felét nem hallottam annak, amit a doki mondott :lol:

Nyulasz: múltkor olvastam (azt hiszem az ikres fórumon), hogy 3-as ikrek mellé rendelnek ki segítőt. Ez lehet akár családtagod is, de akkor kap érte pénzt :-) ez szerintem nem hangzik rosszul...

Hajnoca: csini az új vonalzód! :lol:

Zsani: én speciel feküdtem beülti után elég sokat :lol: na, ilyenkor legyen okos az ember...de szerintem nem ez, ami igazán számít :-D

Till: drukk az UH-hoz!!!!

Baba: hajrá szurik!!! :-)

Csók mindenkinek és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

nick:Estike 66
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):BMC
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):Gynevac szuri+Cick+palástfű+FEM
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt:Pempős méz+folsav
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után: pempősméz+ palástfű
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit:Cetebe+Biocink
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):magzatvédő, Utro3x3,inj.Progreszteron 2amp/nap Doxycyclin2x1 és Metypred(16mg) 1x1 4 napig
Megjegyzés:beülti napján pihiztem, aztán sok séta, tánc, 5 nap után vissza melóba, azóta is dolgozom. Valaki írta, hogy csupa pozitív gondolatképeket vetített egy lapra, nos ezt én is csináltam, szép kis füzet kerekedett.

Zsofi! Gratulálok a két kis szívhanghoz, ja és a kép és gyönyörűséges.
:D
Petné! Tudom, most már nem könnyű, de valamit nagyon jól csinálsz, hogy Julcsi ennyire jól érzi magát :D Rengeteget gondolok rátok!
Bogyimami! Annyira éééédi!!!! :lol:

Hétfőn megyek genetikai uhu-ra, kedden 4D-re

Kép
estike66

Stianyu,
már a 12. hétnél tartasz?!! :D
Lassan tarkóredőmérés. .... és ha jó szeme van a dokinak az is kiderülhet, hogy kislányka, nem?
Gondolom lánykát szeretnétek. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
Vendég

Szép napot!
Rana,megint belaptetőztél :lol: Remélem sok hasznos infó kiderül a leírtakból,d végülis mindegy,mert most olyan babaeső van,hogy ha akarnátok sem tudnátok kimaradni :D :D :D Régóta fórumozok,de ilyet még nem láttam,pedig zugolvasok sokfelé :wink:
Till,gyere majd az uhu után!Drukk!!!
Baba,ma indul a szuri?Jajj,nagyon-nagyon!!!!
Estike,gratulálok a 12.héthez! :D Hogy vagy?
Kukacka,nagyon szépek ám a kis Kukackáid :D Nyugi,kétemberes dolog az ikrek,de meglátjátok milyen jó,amikor apa is ugyanúgy ki tudja venni a részét mindenből :D
Mabe,végülis otthon vagy?Vuk?
Szezsó,igen,és rögtön főállású anya leszek :lol: Azt nem tudtam,hogy pénz jár a segítőnek,de asszem minden fillér jól fog jönni,ennyi pelenkára :lol:
Kisbuta,az a vak róka nálatok van még?
Skrisz,még mindig jól viselkedik az a gyerek? :lol:
Dezsikém,sajnálom,hogy ilyen sok a melód,hiányzol!
Brizo nagyon eltűnt :( Rana,tudsz róla valamit?
Tücsike,neked jobbulást a pofikádnak!
Bogyimami,drukk a filóhoz :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Reggelre lett egy kicsi barna a betétemen. Szerintetek lehet a hüvelyi uh-tól??? :roll: Azóta nem volt semmi. Még jó, hogy tegnap hallottam a kis drágáimat, így kvésbé aggódom! :roll:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz
Itthon maradok, nem kockáztatom meg, hogy Bocikának baja legyen. Vuk nem jár erre :lol: :lol: :lol: :lol: (engem előre látogatott, a stimu alatt :oops: ).
Teljesen jól érzem magam :lol: :lol: :lol:
Nagyokat alszom, olvasok, elrendezem az itthoni dolgokat.
Vendég

Kukacka
Lehet, hogy valami kis felszínes sérülés miatt volt. Okozhatta az UH, vagy akár az utro.
Vendég

Ezen jót mosolyogtam :-D Hármasikres Kismami nyugtatja a Kettesikres kismamit :lol: :lol:

[quote="nyulasz"]N írta:nyulaszyugi,kétemberes dolog az ikrek,de meglátjátok milyen jó,amikor apa is ugyanúgy ki tudja venni a részét mindenből :D

Zsófi: barna előfordulhat, szerintem pár csepp nem gond. Lehet Utrotól is, ha kicsit kicsípte a méhszájat. Ha lesz még, akkor telefonozz dokinak, és megemeli az Utro adagodat, mint nekem.

Estike: gratula a 12. héthez :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kukac
Ne ijedj meg nagyon, nekem még 3 hónapig megjött barnázás szintjén. Legalábbis vszinű, hogy az lehetett, mert ciklusszerű volt :roll: Persze elötte meg kb. 4-szer egy évben :evil: Ki érti ezt :roll: :? A lényeg tényleg, hogy tegnap láttad jól vannak a babucik, biztos nincs semmi gond :wink: Nekem rutascorbint kellett szednem egyébként vérzésnél, kapható recept nélkül a gyogyiban. A Kaáliban adták és egész 14 hétig szedtem. Na meg pihi :!:
Vendég

Tényleg!
Otthon levő kismamik, mivel töltitek az időtöket? (háztartáson kívül :wink: )

Én tanulgatom a németet, most, hogy van rá időm, szeretnék megcsinálni egy szakmai felsőfokú nyelvvizsgát. És kaptam egy új anesztes könyvet, azt tanulmányozgatom, meg a szülészetet :wink:
Vendég

Köszönöm, megnyugtattatok. Nem akartam rögtön telefonálni, hátha csak ennyi volt. Most még délelőtt figyelem és ha lesz még hívom a dokit.

Szezso!
Köszi! Csak tudod ma kb. 1-ig van ott T. és ugye hétvége jön. De nem parázom. :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Petne hír:

[quote]H írta:a minden igaz, szivárog a magzatvizem, úgyhogy nemsokára indulunk a kórházba. Drukkoljatok!

Szóval Csajok, topicbaba érkezik nemsokára. :)

Kép
hanna30

Sziasztok,

Hanna,
Ez izgalmasan hangzik! Hajrá Petne!
Vendég

Hajrá Julcsi!!!!!
Vendég

Babácska,el vagyok bambulva,hiszen tegnap volt 8.-a. :oops: Megvolt a szuri?
Petne,micsoda hír :D Könnyű szülést kívánok :D :D :D
Vendég

Nyulasz!!! Kicsi Nyulasz!!!! :) :)

Hurrrá !! Tiszta szívből gratulálok!!! Annyira nagyon nagyon örülök nektek!!! Éljen!!!! sok sok erő egészség, ölelés puszi meg minden !!!

Mabe! :)
Neked is gratula és jó tanulgatást, használd ki az időt, 8 hónap múlva úgysem fogsz ráérni :) , és nem is akarsz majd .
Én anno babaszoba dekorációkat készítettem itthon, azóta is azokból díszítem a szobát, valamiért :) nincs időm újakat készíteni :)

Mindenkinek drukkolok!!

Kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma...kb úgy mint Nyulaszéké :)
Vendég

Petne
Szorítok, hogy simán menjen minden és estére már megdajkálhasd Julcsit :wink:

Nyulasz
Mikor kell menned újra dokihoz? Család mit szólt a 3 babucihoz? Persze örül mindenki, de úgy az első reakcióra gondolok :lol:

Mabe
Én államvizsgára tanultam pocakosan, biztos azért ilyen kis okos a Máté :lol: :lol: :lol: Szóval tanulásra fel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viki
Már egy éves múlt Míra :shock: Rohan az idő :lol: Nagyon aranyos a képen, tehetnél néhányat fel :lol: :wink: Miket csinál Mircsi? Megy egyedül már? Mi 1 évesen kezdtük a bilizést. Nem gondolkodtál rajta?
Vendég

Zsófi: de gondolom hívni lehet később is a mobilján. És ha kell max. hétfőn v. kedden elmentek receptért, addig kitart az Utro-d, nem?
Pihenj sokat!!!!!

Mabe: különben mellfeszülésen és puffadáson kívül nekem sincs tünetem.

Petne: hajrá!!!!!! :-D Könnyű és gyors megérkezést Julcsinak! :-)

Zsani: majd írok privit.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, igen, megvolt tegnap az első Menopur.(Össze-vissza bénáztam, mintha nem adtam volna már be egy halom szurit.

:oops: )

Petne, nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso
Várom, nem akartam rákérdezni, gondoltam úgy is írsz majd :lol:

Ha vki megszorul utro ügyben, nekem van itthon és igazából még nem aktuális. Eladni viszont nem akarom, mert még jó a szavatossága, de kisegíteni nagyon szivesen tudok :lol:
Vendég

Hali!

Petne

Nagyon drukkolok egy könnyű szüléshez! Puszi nektek!

Nyulasz :D

Jól van na.... :lol:Tényleg le szoktam tűnni. :oops: :oops: :lol: :lol:

Úgy látom tegnap megvolt a füves téma. :wink:

Megyek dolgozom, ma nagyon sok feladatot kaptam.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Petne, hajrá kismami!!! Drukkolok, hogy ne szenvedj sokat és szépen egészségesen megszülethessen Julcsi!!!

Hanna, köszönjük a híradást! :lol:

Mabe, mikor nem dolgozom, én x-box-szal játszom, takarítok, tévézek, fegyelmezem a rendetlen kutyalányunkat. :wink:

Baba! Ne amatőrködj már!!! :wink: :lol: :lol: Legyél ügyes és határozott!!!

Nyulasz, tegnap egész nap hányingerem volt. Meg is ijedtem, hogy most már így fog menni... de ma megint jól vagyok. Ennek örömére kivettem egy nap szabit. :lol:

Zsófi, nagyon szép kis babácskáitok vannak!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: