A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi: És szeli elszopogatja? Mi most ilyen nagyon aprószeműt szedünk azt odaadom neki kicsit rágja és lenyeli :roll:

Niki: Ennél romantikusabbat rég nem hallottam.Gratulálok! Sajnálom hogy nem tudtátok meg a tesó nemét.

Panndi: Boszi :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

szeli= Szeli

Kép

Kép
agica1126

Niki, jaaaaaj, de jól hangzik, és milyen romantikus :cry: :D !! Jó tanulást! Lényeg, hogy a babóval jól vagytok, előbb-utóbb úgyis kiderül, mi van a lába között :wink: :lol: ...

Mesi, hogyan telt az első éjszaka otthon :D ??
dettyk

Juba, nagyon hiányoztok!!!!!!!!! Mizu' veletek??????
dettyk

Elrágja (mert a Mami úgy mutatta neki... :roll:), de szerintem úgy is jó!

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Hát tényleg nagyon romantikus! :) Gratulálok!!! :)
Majd várjuk a fotókat a körútról!!!

Kép

Kép
regcsiken14

GREMESE!

GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK ERŐT ÉS RENGETEG TEJCSIT NEKTEK!!!!

PUSZI!
[/b]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó,

Csajok, itt inden napra van vmi meglepi!

Niki: gratula tényleg nagyon romatikus ..:-) örülök hogy baba mama jól vannak!!!

Mesi: milyne volt az első napotok otthon?

Betegeknek jobbulást!

KÉRDÉS: ha lakcímváltozás van ..tehát új lakímkártyát igénylek az van hatással TB-re, Államkincstárra? autómatikusan ők megkapják az új címet a rendszerükbe vagy nekem kell átjelenteni..??? Nekem az lenne a jobb ha a régi címemre küldenének bármit is..mondjuk a pénzt utalják....?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

de jó, minden napra jut egy jó hír :lol:

Niki, szívből gratulálok!
Kép
Hű, de romantikus a VŐLEGÉNYED :D :D Mikor lesz a lagzi? :D
Kérünk képeket a körútról! Meg kistesóról :wink:

Kaqk, amilyen tapasztalatot én szereztem az elmúlt pár év ügyintézései kapcsán: szerintem 1000 %, h MAGUKTÓL SEMMIT NEM CSINÁLNAK MEG. :twisted: (Tőlem pl az APEH (illetékhivatal része) olyan papírt követelt szankciókkal fenyegetve, amit ő is megkapott 4 hónapja - a hivatalos papír alján ugyanis felsorolták, h ki kapott még belőle. Ha akarod, h éljen az új címed, akkor küldd el mindenhova - az a tuti. Ha meg jó, ha minden a régi címedre megy, akkor csak ülj nyugodtan :D :D :D

silka
silka

Silka: köszi..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
csssak gyors :)
Bálintnak adtam kivezetőt az oltásra,kíváncsi vok mi elesz
A neve MMR-vax D30 elméletileg oltás előtt 1 nappal és napján kell 5 golyocskát asdni,ma már kapott,holnap ismét.nem gond ha később adod be,elméletileg tünetmentesít

s ezt is találtam :)

forrás: http://www.kismamablog.hu/babazas/oltas ... homeopatia

"A homeopátia kétféle megoldást kínál az oltások mellékhatásainak kivédésére. Az egyik megoldás a kivezető szerek vagy más néven nozódák használata, ezeknek segítségével az immunrendszer könnyebben megbírkózik az oltóanyagból kapott gyenge fertőzéssel. A szerek másik fajtája kifejezetten a tünetek kezelésére, csillapítására alkalmas. Nézzük végig, melyik oltásra, milyen szerek alkalmazhatók!

BCG
Oltasi nozóda: BCG nos. D30
Adagolás: oltás előtt 1* (1 hetén belül)
A mellékhatásokra: Silicea D30 (az oltás után óránként 1 golyó)

ACT-HiB és Diperte oltás
Act-HiB oltási nozóda D30
Adagolás: oltás előtt és után 1*

DiPerTe oltási nozóda D30
Adagolás: oltás előtt 1* és utána 2*

Act-HiB DPT oltási nozoda
Adagolas: oltas elott 1* es utana 2*

A Di-Per-Te oltás mellékhatásainak kezelése:
Láz ellen: Belladonna D30
Viszketés ellen: Apis D30, Belladonna D30
Az oltás helyének begennyesedésére: Silicea D12-D30
Idegsérülés: Hypericum D12-D30
Nyugtalanság, nyűgösség: Chamomilla D12

Polio, MMR és FSME oltás
Polio: Poliomyelitis nozóda D30
MMR-oltas: MMR nozóda D30

A mellékhatások kezelése:
Mumpszra hasonlító tünetek: Pulsatilla D12
Hányás: Cocculus D12
Magas láz, fejfájás, merev tarkó esetén: Apis D30
Fejfájás, gyengeség: Gelsemium D12

FSME- oltás
FSME nozóda D30

A mellékhatások kezelése:
Fejfájás, túlérzékenység: Belladonna D30
Fejfájás, gyengeség: Gelsemium D30

Kapcsolódó témák: homeopátia, oltás "

KépKép
viranka

FORRÁS: http://home.tvnet.hu/~a3807/oltasok.htm Védőoltások után adható homeopátiás gyógyszerek ,

A szükséges védőoltások beadását követően a bőrben és a bőr alatt akut, gyorsan kialakuló elváltozásokat láthatunk. Az oltások késői következményei akut vagy krónikus megbetegedésekhez vezethetnek.

Mind a helyi, mind a késői jelenségek gyógyítására adhatók homeopátiás gyógyszerek.

A Thuya és a Silicea alapszerek.
C15 vagy 15CH-s hígításban az oltás napján, és még két napig adható naponta 1x5 golyó mindkettőből.

Apis mellifica
Rövid idővel az oltás beadása után rózsaszín bőrpír, vizenyős duzzanat, égő-szúró fájdalom jelentkezik a szúrás helyén. Hideg borogatásra, jegelésre a panaszok enyhülnek.
Ha lázas, hirtelen emelkedik a láz, és hiányzik a szomjúság lázas állapotban.
C15 vagy 15CH, vagy D30-as hígításból naponta 4x5 golyó adandó.

Atropa belladonna
Meleg, fájdalmas, vörös, duzzadt, érintésre érzékeny az oltás helye.
Ha lázas, izzad és kipirult az arca.
C9 vagy 9CH vagy D12-es hígításból naponta 3x5 golyó, 3-4 napig

Ledum
Duzzanat, pír kevéssé jellemző, sokkal inkább az oltás helyén, a szúrcsatorna fájdalma.
C9 vagy 9CH vagy D12-es hígításból naponta 3x5 golyó, 3-4 napig, vagy amíg fájdalom van.

Hepar Sulphuris
Az oltás után hetekkel gennyes fertőzések jelentkeznek: kötőhártya-gyulladás, orr, torok, mandulák, a bőr gennyes gyulladásai. Kifejezett hidegre való érzékenységgel.
C15 vagy 15CH vagy D30 vagy C30 vagy 15CH naponta 1-3x5 golyó

Kalium chloratum
Az oltás óta megfigyelhető ismétlődő ún. savós középfülgyulladás, és a belsőfül krónikus hurutja. A nyelv hátsó részén szürkésfehér lepedék. Sűrű fehér köpet.
C9 vagy 9CH vagy D12-es hígításból naponta 3x5 golyó

Echinacea angustifolia
Az oltást követően makacs orrdugulással járó nátha alakul ki, kifújni a váladékot nem tudja.
Tapadós nyák csorog a torokban, lefekvéskor ettől köhög.
C9 vagy 9CH vagy D12-es hígításból naponta 3x5 golyó

KépKép
viranka

Niki: gratulálok, ez nagyon romantikus :)

Mesi: engem is érdekel, milyen volt az első éjszaka, hogy bírtátok?
Vendég

Hoztam egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=LtbbXeWbrEA
Így élvezte Panka a zúzmarás fákat és Bence bohóckodását :D .
És mindenhová felmászik:
Kép
Kép Így kukuccsol az ablakon...
Kép...amikor a gépnél ülök :lol: ...
dettyk

Jaj most jut az eszembe .....már nnyiszor akartam kérdezni hogy mindenkinek működik az dvd???????????, mi minden gépen, dvd lejátszón próbáltuk csak egy két dalt játszik le a többit vhogy nem ismeri fel v nem tudom! segítség!!!!!!!!!!!!!! Irina neked működött miután megírtad? nem karcos nem tudom mi lehet..pedig olyan klassz lehet. küldenék dvd-t, meg lehetne ismételni? Bocsi a nyűgömért!

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki!
Ez tényleg irtó romatikus! :D Örülök nektek!

ÉS IGEN. LÁNYOK! KÉRLEK? TIPPELJETEK! :wink:

Vindo!
A hossza nem gáz. Mármint megnézni. Gyorsan elteli. Én amúgy is a hosszú filmeket szeretem. Az már más kérdés, hogy tudsz-e magadnak 3 órányi időt szakítani. :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: akkor jöjjön a tipp: jan 31

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense: Tippem: Feb.1

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Dettyk én símán mellékletként feltöltöttem, bemásoltam az aáírásomba azt a kódot amit kiír és így tettem be. Nagyon egyszerű :lol:
Vagány motorosok :lol: :lol:
Te sem unatkozol Panka mellett.

Panndi rád a szülhetnék csak 4 hónap múlva jöjjön :wink: :lol:

Niki gratulálok az ifjú menyasszonynak :lol: :lol:

Marica írhatnál magatokról is.

Sense Lotti nagyon szép név. Nektek tetszik a család meg majd megszokja.
Tippem : Február 3

Minden beteg babának jobbulást+++++++++++++++++++++

Elolvastam mindent csak elfelejtettem miket akartam reagálni :oops:
Nem tudom mi van velem. Valami megfázás bujkál bennem már napok óta :?
Most növeltem a vitaminadagomat hátha nem üt ki teljesen :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na jó, még nem is akarok igazán szülni :wink:
Vendég

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, köszi, ezt muszály kipróbálnom :D !
Kép
dettyk

Jesssssz :D !
Köszi, Móni!!!!
dettyk

Sziasztok!

Panndi!
Te még rá érsz. :D

Detti!
Nagyon jók a Pankás képek tündér kis csaj :lol:

Sense!
Az én tippem jan 31 :D
Dobhatnál poci fotót!

Heni te is. :D

Kicsit később dobok képet a csajomról.
Csak most itt garázdálkodik az asztalon :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense, akkor 02.06 :)
Először 01.31-et akartam, de azt már Kaqk és Hörcsög tippelte :wink:

silka
silka

Halihó!

Dettyk! Cukorfalat örökmozgód van! Vonalzós kép őrületes. Olyan összhang van a két gyerek között...

Niki! Van stílusa a párodnak, az már biztos. Szívből gratulálok! :lol: :lol:

Sense! az én tippem akkor legyen január 28. Hadd jöjjön csak minél hamarabb a leányka. A bátyuskáját elnézve gyönyörű lesz ő is.

Apa fürdet, lassan mennem is kell. Majd igyekszem még jönni. Mai éjszakánk sem volt valami fényes. Éjfél után nagyon sűrűre sikeredett, aztán hétkor fel is kelt Vacakocska, viszont amikor f.8-kor elmentek a fiúk, belealudtunk egy szopiba. f10 után virradt csak. :lol: Jól esett, mitagadás.
dmaggie

Sense, én február 7-re tippelek, Bence szülinapjára :wink: . Bocs, ha későn van :oops: :lol: ...
dettyk

Sziasztok!

Mesi, gyönyörűek vagytok, és eszéletlen a hasonlóság a két csemete között :D Nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok Nektek!!!

Fleur, köszi a linkeket! Nagyon szupi lett az oldal, amit készítettél! Én is kedvet kaptam, kipróbálni a digitális verziót is.

Sense, én is február 6-ra tippelek, Dorottyám névnapja :D
Nekem nagyon tetszik a Lotti név, de elsősorban úgy is az a fontos, hogy Neked és a párodnak tetsszen!

Nálunk a Dorottya név a szüleimnek nem igazán jött be (mondták, legyen inkább Dórának vagy Dorkának anyakönyvezve), de aztán megszokták, és most már nekik is tetszik, mivel imádják az unokájukat :wink:

Viranka, remélem, Bálintnál beválnak a homeós bogyót, és ő megússza a lázat és társait...

Niki, hatalmas gratula az eljegyzéshez!!!

Kép
dotildi

Tv-téma: én elég sűrűn kiakadok, hogy milyen filmeket adnak már kora délután is a tv-ben!!! Ha belegondolok, hogy mondjuk az iskolából hazatérő lányom majd ilyet néz, ha épp bekapcsolja a tévét! Szerintem sokkal-sokkal szigorúbban kellene szabályozni a napközben vetített filmek tartalmát.
A hétvégi délelőtti japán rajzfilmeket ne is említsük!!! Egyszer, még Dorka születése előtt épp belenéztem pár percre egy ilyen japán "mesefilmbe", és a következő volt a jelenet: a gyerek épp az anyukájának könyörgött, hogy ne lőjje le (merthogy az anyukát megszállta vmi gonosz szellem) :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:

Rólunk: Dorkát végül a lándzsás útifű szirup és a mézes hársfa tea rendbe hozta (a teát mondjuk csak 1,5 napig volt hajlandó inni, utána megint csak a vizet fogadta el innivalóként), most már csak elvétve köhög. Utánaolvasva tuti, hogy ez a hurutos köhögés is az MMR-oltás miatt volt.

Kép
dotildi

Ejnye bejnye Lányok! :)
Mindenki olyankésői időpontokat tippel itt nekem!
Mondjuk jan 21 ? Hm?

Botond meggyógyult. Már nem volt sem hasmenése, sem hőemelkedése. Ki tudja, lehet tényleg az egész az MMR miatt volt!?

TV:
Mi mostanában nézzük naponta kb 20-25 percet a tévét Botonddal. Többnyire délelőtt a Minimaxot. Szerintem - többségében - nagyon kedves mesék vannak rajta. És van megint Sesame street. ;)
(Apropó: Botond megbarátkozott Elmojával. Már viszi mindenhova. Csak még nem sikerül úgy megnyomnia, hogy kacagjon.)

Viranka!
Várom Robi válaszát!

Silka!
Küldök püt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, most esett le nekem: Dorkának is közvetlenül az oltás beadása utáni napra hasmenése volt + 37,7 fokos hője (hasmenés még 1-2 napig kitartott).
Akkor arra gondoltam, hogy ez még korai lenne az oltástól (mivel 7-21 napot mondott a doki), de így, hogy nálatok is ez volt, valószínű, hogy az oltás volt az ok.

Kép
dotildi

Sense! február 02! :wink:

Az első éjszakánk érdekes volt (Gegi a kezemben csuklik, így 1 kézzel írok).
Zsozsit Apa altatta, Gegit a nappaliban szoptattam. Majd éjfélkor Gegi felébredt,

na szopi volt, letettem.
...és felébresztette Zsozsit. Zsozsikám (éjfékor) meg ujjongva: Baba! Baba, mutogat, és már mászik ki az ágyból.
Gegit viszem át, pelenkázás, szopi, Zsozsi csak nem alszik. Tökre felébredt, éhes is volt, beveert 2 db epres aktiviát, majd Apa is átjött. Családi idill, Apa jobb kezében Gegi, a balban Zsozsi (az ágyon), én ülök mellettük, és a négyünkből Gegi kivtelével mindenki nevet. A szülők félig kínjukban :lol: , Zsozsi meg... ki tudja... :lol:
Gegivel nem lett volna gond éjszaka, mert 3-4 órákat alszik, szopi után szunya, csak Zsozsi percenként felsírt, inni kért, miatta nem aludtam. Na meg állandóan engem keresett, simizett - már anyahiánya volt. (Mint kiderült, újra a füle vacakol, Apával, Anyuval ma megint dokinál voltak, sajnos lehet, hogy orrmandula-kivétel lesz a vége).

A reggel volt gáz, már sírtam, és kajabáltam Zsozsival. Ugyanis ő nagyon akaratos, mindenért sír, amit nem kap meg rögtön, csak most ezeket nehezebben kezelem/tolerálom.
Felébresztette Gegit, és ott álltam két síró gyerekkel...
Utána megoldottam a dolgokat, lenyugodtam, Zsozsit agyonpuszilgattam, és minden rendben volt.

Gegi egy tünemény, eszik, alszik, du. lehúzott vagy 4 órát. Nem nézem az órát, fogalmama sincs, hányszor és mennyi idő elteltével szopizik.

Sír :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi!
Botondnak nem az oltás utáni napon kezdődött, hanem 7. napra az oltástól.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jajj Mesi!
Én már előre izgulok ettől a kétgyerekes léttől.
Iszonyú kicsi a korkülönbség. Botond is egyre akaratosabb. Ő nem sír sokat, de mostanában akkor igen, ha azt mondom neki, hogy nem tudom felvenni őt. Én nem tudom, mi lesz, ha 35-40 percen keresztül szoptatni fogok.
Ma én is kiabáltam vele. A délutáni elalvás megint 1 órás műsorba torkollott, és elfogyott a türelmem. Utána annyira szégyelltem magam! :oops:
Zsozsi egyébként nem érdeklődik a szopi iránt?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Délutáni alvás:
Megpróbálom leszoktatni Nyuszifület a sétálásról. Elég nehezen megy. Úgy kezdem, hogy 2-3 perc séta után megállok, és csak állok vele. Addig nincs is gond, amíg le nem ülök. Na akkor kipattan a szeme, és azt hiszi, hogy lehet szórakozni.Aztán amikor rájön, hogy nem, akkor jön a nyüsszögés, hogy álljak fel és sétáljak, majd a mutogatás és a sírás. Ma 1 órába tellte mire elaludt. :evil: A végére annyira dühös / kétségbeesett voltam, hogy síkítani tudtam volna. Nem tudom, mikor lesz eredmény!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szép jó reggelt :)

Mesi!
nekem az ilyen dupla üvöltésekkor jutott eszembe kellett e ez nekem :oops: de hidd el csak eleje lesz ilyen nehéz ammíg összeszoknak,Zsozsi meggyógyul,nem tünsz el megint napokra :wink: aztán annyira jó látni,h. a nagytesó mosolyt csal a kistesó arcára bármilyen hiszti van :wink:

Sense!
én tippem is febr.3,de csak azért mert milyen jó névnapi ajándék lenne Balázsnak 8) nem tudom uram válaszolt-e,mert tegnap bealudtunk agyerekek altatásába :oops: 8)

Panndi!
A Fruzsina gyönyörű :) szerintem illik a vezetéknevetekhez (s mindig nagypapám jut erről a névről eszembe :) Milyen hunut Zsófi a vonalzódon :)

Nevek:
Míránál olyan simán ment mind2nél :) Volt egy vásárlóm akinek Örkény a keresztneve,vele beszélgettünk anno a nevekről és elhozta az Ősi magayar utónévkönyvét :) Bent a csajokkal kinéztük a Míra nevet.Hazavittem a könyvet,letettem Robi asztalára és nem mondtam semmit :) Éjszaka jött fel aludni s mondta talált egy tök jó nevet :) MÍra :lol: :lol: szóval ez egyszerűen ment :) családban az idősebbek kiakadva(Mira keserűvíz és különben is milyen hülye név) a fiataloknak meg tetszett :) Bálintnál meg semmi sem volt jó :) bár a neve egyszer felmerült,csak Apukám pont akkor tabnított Mírának mondókát ami vhogy így kezdődött:kutyateszi Bálint csigaviszi elemér v vmi hasonló érdekesség 8) Az h. az apja nevét kapja nálam kilőve,én úgy gondolom az olyan mintha azt akarnám uolyan legyen mint az apája,ami max. kis részben igaz,de Ő is egy külön egyéniség 8)

no gyerekem észrevette nem vagyok a közelében :arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Mesi, Sense, ügyes csajok vagytok, meg fogjátok oldani a kis korkülönbségből adódó problémákat, aztán már csak élvezhetitek, milyen jól elvan együtt a két gyerek :D !

Tv, újabban az esti rutin része lett a Bebe Tv, fürdés után, öltöztetés és szopi közben odakapcsolom, abban az időpontban a "Menjünk aludni" van rajta, nézzük, ahogy mindenki megfürdik, fogat mos, és bebújik az ágyba :lol: , mindehhez kellemes altató zene párosul, ami még engem is lenyugtat a nap végén :oops: .
DE kereskedelmi csatornákat nem engedek nézni Bencének! Ha valami olyan film van rajta, amit szeretne nézni és engedem is, inkább odaülök mellé és vele nézem, mert ezek a barmok képesek a gyerekeknek való film közben esti, akár szexes, vérengzős filmet előzetesbe betenni, illetve a reklámoknak hihetetlenül nagy hatása van a gyerekre :shock: ! Ő azt látja, hogy 06-40-50-50-.., és pénzt kapnak mosolyogva :evil: ...az egy dolog, hogy kívülről fújja a telefonszámot, de amikor megkérdezi, hogy miért nem hívjuk fel...na akkor szétvágnám a tv-t :evil: ...én az ilyen reklámokat is betiltanám :? ... Apa viszont sajnos olyannyira tv-függő, hogy sokszor nem lát, nem hall, nem mérlegel, hogy ott van mellette a gyerek...én néha már a hangok (robbanás, lövöldözés stb.) miatt elkapcsoltatom vele, inkább nézzen focit vagy pókert :wink: :roll: ...
dettyk

Viranka, jó reggelt :D , 1 perccel gyorsabb voltál :wink: . Míra névválasztása tök jó :shock: , mi soha nem voltunk ennyire összhangban Pistivel :oops: ...
Én listákat írtam, ő kihúzgált neveket, maradt, ami maradt :D .
:arrow: , mert autókám szerelőnél :cry: , holnapig, úgyhogy kerékpáros vagyok -tizenfokokban :shock: ...de jó lesz :P ...
dettyk

Sziasztok!

Mesi!Sense!Heni!Panndi!
Nem könnyű két kicsivel az tény.
Még most is van olyan,hogy egyszerre megy a sírás.
Vagy épp nem tudom melyikhez ugorja előbb,de
olyan jó látni amikor ölelgetik,puszilgatják egymást.
Az olyan öröm az anyának látni,hogy szeretik egymást. :D

Niki!
Gratulálok az eljegyzéshez :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na még két kép:

Kép

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Zsófi már nem csak taknyos, köhög is.. ez is lehet az oltástól? :?
Vendég

Jó reggelt!

Elővettem az építőkockákat, mert Zsozsó itt aludt, és hát Szeli eléggé kiakad ilyenkor, mikor elmennek... :? De így most elvan! :)

Kaqk! TB és az adóhatóság felé nem kell átjelenteni a címet, én úgy tudom!

Panka nagyon cuki, ahogy mindenhol vigyorog, jó kedvű! :)

TV: Én mostanában természetfilmeket, dokumentumfilmeket nézek a tv-ben, illetve nem nézem, hanem oda van kapcsolva háttérzajnak. ;) Szelit egyelőre nem érdekli sem a mese, sem más, 1-2 reklámra odafigyel, de ennyi. Szerintem én a tv-t fogom majd beállítani, hogy ne tudjon akárhová kapcsolni. Vagy majd csak a dvd-ket engedem meg. Persze aztán majd lesz, ami lesz. Sok elvem megdőlt már a gyakorlatban... :roll:

Na, megint megy a vizezés... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! Tippem: január 24! :)
Szegénykém... Botondova nagyon rászokott erre a sétálásra. Épp egyik este azon gondolkoztam, hogy lehet, hogyha már ott lesz Lotti, akkor elfogadja, hogy nincs sétálás, és el fog aludni egyedül, vagy legalábbis az ágyában! :roll:

Dettyk! Néha én is elgondolkodom, hogy mikor Szeli nyüszi, és énekelek neki, akkor vajon magamat akarom megnyugtatni???? ;) :lol:
Nálunk is tv-függő Apa, úgyhogy azért is nem tudom, hogy mi lesz az én elveimmel... :?

Ildike nagyon cuki a nagy kerek szemeivel! :)

Zsófinak jobbulást! :(
Szelinél egyelőre elmúlt a taknyosság, ami előtte volt, de mindenre fel vagyok készülve... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt.

Egy kicsit eltűntem a napokban, de majd már visszaolvasok, és jelentkezem.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Dettyk!
ugye nem fagytál rá a bicajra? itt -15 fokot mutat a hőmérő :evil:

Niki!
milyen romantikus a párod :) gratula :)

tv:Míránál sziinte 0 volt atvézés,max. este fürdés előtt Vágó Pista bácsit nézte :) Bálint meg imádja a tv-t főleg a távirányítóját :oops: 8) tegnap betette Míra a Szaffit kisbarátjával nézték este,Bálint meg meglátta a félholdat és lelkesen gúúúúúú-zott :) imádja aholdat :) de ha autót v. vonatot lát teljesen beizgul :) ha eltűnik visit :roll: :?

Panndi!
nekem a dokinéni azt mondta,h. tünetek 7-10-14 nap múlva jelentkeznek csak,ha másnap be is lázasodik pl. akkor az nem az oltástól van :roll:
jobbulást Zsófinak :wink:

KépKép
viranka

Jo reggelt Lanyok!

Eloszor is, koszonom szepen a gratulaciokat, milyen aranyosak vagytok, azt hittem, ez a "kis" hir eltorpul most Emese mellett, de ti mindenre forditotok figyelmet!!! :D

Mesi! Vicces lehetett ez az elso ejszaka... :D de biztos vagyok benne, hogy kis ido utan beall a rend...Zsozsinak is termeszetes lesz, hogy most mar Gegi is ott van! Remelem, Zsozsi rendbe jon mihamarabb!

Vizsgaim eleg jok lettek, ahhoz kepest, amennyit keszultem ra.. :? Hetfon kedden megint lesz 2, aztan kis ideig szunet.

Tegnap a rutin 2D-s ultrahangra mentunk. Nem akartam megmondani, hogy most voltunk 4D-n Mo-on, de olyan furcsan nezett, amikor mondtam, hogy nem kerek kepet (fizetni kell erte, es mivel van most rengeteg 4 D-s, foloslegesnek tartottam) kinosan ereztem magam, es hat mondtam, hogy miert nem, na erre gyorsan abba is hagyta az egeszet, miutan lemerte a babat, arcan furcsa gunnyal... :? le van sz..va...

Lanyok, en is a napokban kiabaltam ra eloszor Raniara....en is szegyelltem magam utana... Es en is kicsit tartok tole, hogy mi lesz, ha a masik babuci is itt lesz, de akkor arra gondolok, hogy milyen szupi lesz nezegetni oket egyutt jatszani...sokszor elkepzelem, milyen jo lenne, ha Raniabol ketto lenne, olyan viccesek lennenek... :lol:
Raniaval olyan gondok nincsenek, hogy alvas, vagy sok hiszti. Ha almos o akar az agyaba menni, es csakis ott tud elaludni. Csak beteszem, becsukom az ajtot, ennyi. Viszont eszmeletlenul aktiv (hat nem ram utott, apja...) es MINDEN erdekli, semmi nem keruli el a figyelmet. Kepes annyi ido alatt felforgatni 2 haloszobat es a furdot, hogy megmosom a fogam. A cd-ket naponta szazszor pakolom vissza, holott minden alkalommal elmondjuk neki, hogy azt nem szabad...es edesen mosolyog kozben... :lol: Egy komplett tervet igenyel kidobnom a szemetet, mert akarmilyen halkan nyitom az ajtot, abban a tizedmasodpercben ott terem, es fesziti az ajtot, hogy o is ki akar jonni. Akarmilyen elmelyulten jatszik, ha veletlenul nyitva hagyom a lepcsonel a stairgate-et, abban a szempillantasban a lepcson maszik... :? Hat, legalabb nem hizok el!! :D

Tv: mi lemondtuk a tv-t, nagyon idegesitett, hogy a nephulyito musorokert meg fizetunk is. Most csak dvd, Rania szereti a zenes-tancos meseket. Megnyugtato, amikor arra gondolok, hogy igy meg veletlenul sem fog eroszakot, szexet, karomkodast latni (legalabbis nem a tv-ben..)

Most mennem kell reggeliztetni, majd meg jovok.

Puszi mindenkinek!

Ja, Sense! Januar 24, a szulinapom a tippem! :D
Vendég

Na, akkor tv-ügyben.

Én nem vagyok tv-függő, és a háttértévézést sem nagyon szeretem. De szeretek filmeket nézni, igaz, ezt főleg gépen vagy dvd-n tesszük.
Előfizetők nem voltunk soha, négy csatornánk van.

Gábor viszont tévé-fan, és a szüleinek sincs ezen kívül semmi szabadidős elfoglaltsága. Náluk az esték tényleg annyiból állnak, hogy beülnek a szobába és 11ig tévéznek. Ugyanakkor rendes ember lett, és nem agresszív. Pedig akkor Baby Tv még nem volt. Első emléke, hogy Petrocellit néz a rácsos ágyban...

Én egész kiskorom óta játszok számítógépen (mostanában ritkábban, és inkább stratégiai játékokat kedvelem már). 10 éves lehettem, mikor volt pár olyan év, hogy akár négy órát is játszottam naponta, és - az akkori játékoknak a szintjén - de agresszív játékokkal. A T. Peaks-et is végignéztem éjszakánként általános iskolás koromban. A bátyáim meg rendszeresen vittek mozikba olyan filmekre, mint a Terminator vagy a Rambo. De nincs bennem agresszió - igaz, az alaptermészetem is lehet ilyen. Nálam valahogy a tévé meg a filmek jól megférnek az olvasással is.

Populáris filmeket szeretek nézni, mert kikapcsol, de ponyvát nem olvasok sohasem.

Szerintem a káromkodást nem a tévéből fogja Rugó megtanulni :wink: :oops:

Én úgy gondolom, hogy a kép nagyon árnyalt. A rendes családi szocializáció szerintem a helyére teszi a dolgokat. Ha ez nincs, akkor problémásabb a dolog. De ez saját vélemény :wink:

Véletlenül sem akarok senkivel sem ellenkezni ám :D

Bár itt olyan jól megfogalmazzuk az eltérő véleményeinket, és meg is értjük egymást, ez a szép benne.

Kép
vindolanda

Vindo, csak egy gyors reagalas: teljesen igazad van, nem elsosorban a tv-n mulik, hogy az ember agressziv lesz vagy nem..en nem is ezt akarom elkerulni a nem tv-zessel. De azert ilyen musorok nem voltak a mi gyerekkorunkban, mint most!! Es nem elsosorban az agressziv filmekre gondolok...egy sima RNB videoklip feler egy mild pornofilmmel....
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!

Itt vagyok ám, lemaradva, meggyötörten, de vagyok :wink: !
Elsőként a legfontosabb:
Drága Emese! Gratulálok ehhez a csodálatosan szép, hatalmas Kicsi Gegihez!Nagyon szép családodvan, igazán boldog lehetsz!!!!GYÖNYÖRŰEK vagytok!
Úgy meghatódtam, alig várom a szülést én is... :lol:

Most olvasok, közben meg főzök :?
kispocc

Bár az is igaz, hogy a mostani műsorok véresebbek, mint a 30 évvel ezelőttiek :roll:

De azért ez a véleményemen alapjaiban nem változtat, azt hiszem.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: