A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Márti, anyós témához, látom akkor Te is jól jártál :lol:

nicike

Na ez még kellet laptetőre :oops:

nicike

Sziasztok!

Timi!
[quote]m írta:arcsi!
hogy nektek mekkora apukátok van! jól a hóna alá csap még téged is Wink
tök cuki! Very Happy Very Happy

ha-ha-ha! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, tényleg akkora! :wink:

Mi megjöttünk. Vásároltam én is...
Dóri!
Móron voltam!

Vettem Emmának két ruhát.

Most ismét rohanok, mert egy csomó dolgom van a konyhában... :x

Remélem, holnap tudok jönni...

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Mekkora számok! Kié lesz az 50000. hsz?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ezek a képek! Imádom az 1000. oldalt!

Öcsi aludt 1,5 órát du. Leszaladtam a boltba, akkor megcincálta apa ideigeit, mert eléggé sírt. Most vigyorogva ébredt.

HOlnap hoz apa anyóséktól tököt, hétvégén nagyüzemben fogok bébikaját főzni és fagyasztani.

Husit egy héten hányszor lehet adni a babának?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.08 19:19-kor.
20150601134430

lányok a segiségeteket szeretném kérni

én itt erre felé már megnéztem de sehol sem kapok
BREF POWER tisztitot
van szorofejes és 2 literes kiszerelés is nekem nagyon bevált és szeretem de sehol sem kapok
megtennétek hogy nézitek a boltokat bevásárlás közben hogy van e valahol???????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

DM-ben nézted?
20150601134430

ha jól számolom, Nicike, neked jutott, az 1001/1-gyel :)

Kép
Kép
bondi

Nicikéé az 50000.!!! :D

Kép
Kép
patr

viki mindenhol megnéztem

arra gondoltam talán nagyobb városokban lehetne
probáltam hozatni ide a boltba a boltossal fel is irta
de azt mondta hogy ugy néztek rá mint a hülyére mikor kérte
és a beszállitoknál sincs

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:57-kor.
Vendég

viki léna mindenap kap husit
én már a joghurtot is megprobáltam mivel nemeszik semmi tápot és a fehérje meg kéne

egész nap pépet meg nem ehet
jaj fosok milyen éjjelünk lesz

megyek fürdeni
apa 11-ig nyomja mert holnap kamion jön és nicsenek készen

Képimg][/url]
Kép
ronix

én ugy csinálom hogy csirkemellet veszek és kis adagokban fagyasztom megfözöm külön és pl a sütötökbe teszem és öszseturmixolom

Képimg][/url]
Kép
ronix

jo éjt csajok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nagyon jók az 1000. oldalon a képek-csak kevés!

Honnan tudjátok hány hozzászólásnál tartunk?

Megjött a pénzem végre,bementünk vásárolni,azért tüntem el olyan hirtelen.

Olyan hideg van hogy csak na :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, akkor a husis bébikajákból is első alkalommal csak egy-két kanállal szabad?

Kép
Kép
patr

Kike, ahol a fórumok fel vannak sorolva, ott van, hogy hány hozzászólás volt eddig.

Kép
Kép
patr

Találós kérdés:
ki ez??
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:értem,köszi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Na,válaszol valaki,hogy ki ez a babuci a képen? :lol: én tudom,és ti? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:08-kor.
Vendég

Kata:nem én! :lol: :lol: Még egy tipp??

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: talán apa?

Kép
linda24

Linda:bizony Apa :D
De szerintem tiszta Domi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Halihó!

Nagyon jók a képek! :D Kár h mi nem csináltunk. :cry: Annyira szarul voltam karácsonykor meg utána is 1 hétig, hogy örültem h lyuk van a s...emen! :twisted:

Lányos anyukák figyelmébe ajánlom. Még 2 óra van hátra belőle...
http://teszvesz.hu/item520164679_3resze ... ukcio.html
Vendég

Vendég

Ma kilövettük Nóri fülét. Nagyon megharagudott, annyira sajnáltam! :? Sokáig hüppögött, de mivel több mint 5 órája nem aludt már, hamar beájult és 4 óra alvás után én ébresztettem, mert a vendégek már nagyon meg akarták nézni :lol:
Vendég

Sziasztok,

mi anyóséknál voltunk ma,ebédre mentünk és hat után értünk haza.
Adél - már épp csak elfér- a babakocsiban, de jót aludt, egy órát sétáltunk is a zimankóban...Este viszont irtó nyüszi volt, nem tudom mi lehetett , mondjuk ma sem aludt összesen 3 órát napközben, úgyhogy lehet a fáradtság...Csirke ma volt először, csúszik.
Viszont máris többet kapott, mint a Kata által leírt mennyiség, remélem nem fájdult meg a hasa és nem azért volt a nyüszögés...

Vik, Kata nálam van lefagyasztva rápa-krumpli, sütőtök, cékla, barack, meggy. Jó hasznát veszem :)

Véda, sajnálom, remélem Csabó gyomra edződik majd...

Tamara, örülök, hogy jobb volt az éjszaka.

Roni, milyen a meló?

Lányok másra nem igazán emlékszem, bocs! Fáradt vagyok...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Szeretnénk Norcit látni fülbevalóval!!! :wink:

Kép
andkata

Jaj, Patri még annyit akartam, hogy sütőtökkel érdemes otthon próbálkozni, mert a bolti szerintem sokkal rosszabb ízű. Van valami furcsa mellékíze szerintem. Mondjuk az én leányom ( mint mindent) ezt is megeszik,de az tényleg finomabb, ha otthon csinálod. Mondjuk én főzni szoktam, de sütve tuti még édesebb, jobb.

Zsolti meggyógyult???
Zsuzska már volt suliban?

Kép
andkata

Bizony Wera kérünk szépen a szépséges hölgyről fülbevalós képet! :wink:

Kép
linda24

Adélnak nagyon boldog feledik szülinapot kívánok!

Kép
linda24

Jó Reggelt!

Nagyon szépek a családi fotók!

Bondi! Gratu az 1000. laptetőhöz!

Nicike! Gratu a 50000. hózzászóláshoz!

Wera! Várjuk a fülbevalós Nóri képet!

Kike! Én nem találtam volna el mert megvoltam győződve róla, hogy Kristi van a képen!

Viki! Az üveges tök Szabinak sem ízlett Én is abban bízok, hogy amit Én csinálok azt szeretni fogja!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Látom folyamatosan bővülnek az 1000. oldali családi fotók. :D Csak így tovább.

Puszika Nóri fülecskéjére!Kérünk képet!

Nos,szerintem valamelyest rájöttem miért alszik Domi rosszul éjszaka-két lehetőség van.

Éhes-tegnap vettem tejpépet,délelőtt kapott gyümit,egy óra körül is,és négykor tejpépet,este csak szopit.

Vagy-fázik,és imádja a nagyon meleget-tegnap előtt,aludt egy fél órát a kiságyban nappal,utána felébredt,és bebújtam vele az ágyba,törökülésben-betakarózva szopizott-hát elaludt,fél órán át meg sem mertem moccanni-mondanom sem kell a lábam irtóra megfájdult
:lol: :lol: Aztán óvatosan kinyújtottam a lábaimat,és lefeküdtem-ő meg rajtam,háton betakarózva és így aludt még egy órát.

Tegnap este meg leraktam,meleg ruhában,két takaróval betakarva-igaz kimászott a takaróra úgy aludt,tehát másik két takaróval is betakartam,szóval azt gondolom hogy ő úgy szeret aludni ha alul,és felül is melegen van tartva :roll: mert fél nyolctól aludt éjfélig-ez már ezer éve nem fordult elő,aztán háromkor kelt,már nagyon fájt a cicim,ráadásul az amelyikben a csomó van,nagyon nyomta a sok tej-féltem is hogy mi lesz vele,de szépen kiszopita a tejcit belőle,aztán meg fél hatkor kelt,igaz így is háromszor egy éjszaka,de azért jobban tudtam pihenni...

Bocsi,hosszú voltam :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Te jó ég:-11 fok van,és mindjárt indulunk az oviba!! :? :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Orsi Emmácskájának Boldog Fél Évet!

VKatus!
Magda ajánlotta a főzést. Tudod aki a fogyis fórumon van. Kevert kajákat csinálok majd, makjd Dundinak a almás dolgok nagyon bejönnek. Gondoltam kis üvegben v. aventes pohárban fagyasztom le.

Köszi a husis dolgot, veszek jégkocka tartót.

A sütőtökös kaját Lacóm csak úgy veri befelé :roll:

Kike!
Jó h tudtál pihenni!
20150601134430

Jó reggelt!

Emmának boldog feledik szülinapot!

Kike!

Emma is melegben sokkal jobban alszik. Nálunk éjjel-nappal nagyon meleg van, és így nyomja a csajszi a szunyát. Mivel mi fával fűtünk, apa hajnalban, amikor megy el, megpakolja a kazánt. Aztán én is ébredek, és folytatom.
Amikor nem volt dolgozni, és itthon volt, akkor nem kelt fel, és ilyenkor Emma is sokkal korábban ébredt.

Most rohanok, megmosom a hajam, mert csőtörés van az utcán, apa már bejelentette, és mindjárt nem lesz víz... :evil:
Vendég

20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:09-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Brúnó 7 óta ébren, nagy nyögésekre ébredtem, mire odaértem, még a hálózsák is kakis volt.... Jól indult a reggel.... :twisted:

Most itt tekereg mellettem az ágyon, ha nem veszem az ölembe, nyekereg. Pedig ma dolgoznom is kéne és ilyenkor reggel friss az agyam....

Kike, én rögtön rájöttem, hogy Apa van a képen! Sztem nagyon hasonlít magára! :lol:

Lehet még kapni sütőtököt? Ősszel kaptam csomót, de sajna nem fagyasztottam, most már szánom-bánom.....

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Orsi! Emmának Boldog Hófordulót!
Vendég

Zsuzsa!
Nem vesztegette a napját Brúnód!

KAta!
Ha Laló alszik, akkor még írok kaja főzési tippeket, amiket kaptam.
20150601134430

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Iszonyúan érzem magam! Hangom alig van, csak valami dörmögő medve szól belőlem! :(
Meg persze köhögök ezerrel! Szedem a Stodalt, meg a Homeovoxot, de ...

Kép
zsuzska72

Ja és tényleg!
Orsi: Emmának nagyon boldog fél évet!

Kép
zsuzska72

Nálunk -15 fok van!!! :shock:

Kép
zsuzska72

Nálunk -12fok van! :D
Vendég

Zsuzsa!
Orvos látott?

Itt csak -14 fok van :lol:
20150601134430

Nem, még nem látott senki..... :(
De már Zoli is beteg.:(

Kép
zsuzska72

Zsuzska! Tessék orvoshoz menni!

Szabi ma krumplit fog enni és megnézzük, hogy mit szól ha összekeverem egy kis paradicsomlével! A krumplit magában szereti!
Vendég

Jó reggelt!
Nálunk a lakásban is csak 18 fok van, pedig fullon megy a fűtés! :roll:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: