A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nekem is eléggé fájogat és keményedik, főleg a sietnem kell :wink: és néha már a derakam is fájdogál, de hát ezt ki kell bírni még egy pár hónapig :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nem csak folsav van benne, meg a vitaminok. De nekem sajnos muszáj szednem vasat is, mert mindegyik terhességemnél nagyon hamar vérszegény voltam. Emiatt már most elkezdjük,most még csak heti 2-3 szemet kell szednem, úgy hogy fokozatosan növelni, hogy a 20. hétre napi 1 szem legyen. Aztán a vérvételtől függ majd hogy emelni kell az adagot vagy marad így. Bár ahogy ismerem magam, tuti emelni kell, olyan is volt hogy majdnem injekciót kaptam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nekem szerencsére a derekam még nem fáj, és ez a nyilallgatás sincs egyfolytában, főleg mikor köhögnöm, vagy tüsszentenem kell. vagy ha fekszem és hirtelen fordulok oldalra. Még szoknom kell hogy már nem tudok olyan gyorsan fordulni.

Kép

gabi1

Igen nekem is akkor a legrosszabb ha tüszentek vagy köhögök.

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt!
Ancsurti!
remélem minden jó volt tegnap.kicsit aggódom,hogy nem jöttél a hírekkel...
Mini!
nagyon szép a pocid!lánykád lámpája meg tényleg nagyon csajos és fiatalos.nekem nagyon tetszik.

már nekem is látszódik a pocakom.szerintem eléggé kismamis már.
majd lefotózom.

krissy gratula az egyenlőre kislányhoz.képet nem kaptál?
annyira kiáncsi vagyok.

Kép
Kép
csibe83

Kép

Kép
gumilany

Sziasztok!
Végre sikerült felraknom a 12 hetesünket, hát nem volt egyszerű...

Kép
gumilany

csibe,minimano:
az az igazság,hogy annyira ámultunk tegnap,mert olyan szép volt,olyan szépen látszodott minden testrésze,és elfelejtettem kérni képet,pedig biztos adott volna,mérges is voltam magamra ahogy kijöttünk az uh-rol,akkor jutott eszembe. :lol: :x
krissy3

nagyon édes a picurkád gumilány.
a méreteid megírnád vagy már írtad csak nekem ment ki a fejemből??? :oops:

Kép
Kép
csibe83

Hogy ti mennyit írtok.... :D
Most csak felugrottam, megmutattam a páromnak a pocis képeket, mert ki van akadva, hogy az enyém már mekkora, és hogy eztán kellene még csak elkezdeni nőni. Mutattam Gabi1 pociját, és mondtam, igaz, hogy a 4. babát várja, és ezért persze, hgoy nagyobb is, de az övé nagyobb akkor is. Erreföl kiszúrta, hogy már 15 hetes (szóval 4 hét van közöttünk!!!) Erre nem tudtam,mit mondani.
Na, majd du. jövök!

Kép
pagika

Gumilány nagyon jó az uh kép, jól látszik a Manócska :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pagik ne felejtsétek el, hogy két bébi növeszti a pocakod :wink: :D !
Nekem az elmúlt 4-5 napban bazinagyot nőtt a hasam, és feszül is rendesen, de akkor ez normális. Nekem a szalagok éjszaka szoktak nyilalni, ha hirtelen fordulok.
Kedden UH, dejó lesz :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi1!

Na, te vagy itt az ész én már látom! :lol: 8) Most már mindent értek, akkor valszeg az ismerősöm azért használhatja már most a kismamabérletet, mert nem volt meg annyi munkanapja, hogy gyedet kapjon, így ő biztos gyesen van.

Viszont ez a Femibion 5000 forintért nagggyon durva. Főleg ezzel a mennyiséggel. Na még jó, hogy én nem szedem tovább, tuti dobtam volna egy hátast, ha meghallom a gyógyszertárban az árát. :shock:

Amúgy a tüsszentéssel hogy álltok? Nekem az esik rosszul, közben mindig fognom kell a hasam. És néha nekem is nyillalgat, de örülök neki, mert már jöttek a hülye gondolatok most, hogy nincs hányingerem, még mozgást sem érzek ugyebár. Szóval legalább azt érezzem, hogy nő a méhem.

Krissy!

Lányneveket is néztem, de arra már nem emlékszem. :lol: Viszont a fiúnév jó lesz majd a következő babátokhoz! :wink:

Pocim nem nőtt látványosan, meg most voltam védőnőnél és egy dekát sem híztam. :roll: Azt mondta ez nem baj. Remélem is! :D

Viszont ez a védőnő annyira kedves meg aranyos, én teljesen el vagyok tőle ájulva. Mindenkinek ilyen védőnőt kívánok! :D

Kép
Kép
tabati

TAbati, ne is mondd a tüszentést! Sőt én még orrot fújni sem tudok normálisan.
Tegnap voltam először a védőnőmnél. Hát végül is normális, kedves is volt. Csak éppen már szerintem nyugdíjkorban van. És épp ezért nem valami gyors, a kiskönyvemet is másfél óráig töltögette ki. És a végén nekem kellett szólnom, hogy ikrekkel vagyok terhes. Felkiáltott,hogy jé, tényleg, de jó. Igaz, előtte az uh-s, meg a kórházi papíromat is nézegette egy óráig, de ez nem tűnt fel neki.

Kép
pagika

Sziasztok!

Huha megint milyen sokat írtatok!
Elöre is bocsi ha nem reagálok mindenre!

Krissy!
Gratulálok a kislányhoz! De jó pont kislányra vágysz!
Nekem igaziból mindegy hogy nálunk mi lesz,mivel van két lánykám!

Manó és Gabi!
Nagyon szép a pocitok,tök jó hogy rakunk fel képeket,így legalább látom hogy nem csak az enyém nött jó nagyra!

Ancsurti!
Nagyon szép helyen voltatok,irigy vagyok,a kislányom ha meglátná a képeket! :)
Szegény mindennap mondogatja hogy"hó nagyon hiányzol légyszíves gyere már" olyan ari és remélem azért nálunk is esik majd! Bár most éppen 7ágra süt a nap!
Ja és én is kiváncsi vagyok ám mi volt az uh.on!

Rólunk!
Tegnap voltam dokinál,minden okés szépen növöget a bébike!
És már a sima szívhanghallgatóval hallotuk is a szívhangját!
Nagyon rendes volt a dokim kérdezte hogy hogy érzem magam múlik e már a roszullét!
Mondtam hogy nem ,erre mondja nekem hogy a kislány jól megkínoz!
Mondtam neki bizti kisfiú ,mert egyik lánnyal sem voltam ennyire ramatyul!
Erre ő mondja hogy általában a fius kismamik nincsenek ennyire rosszul a fius hormonok miatt,és elkezdte magyarázni a hormonokat meg minden egyebet!
Végülis mindegy,azért én ebben annyira nem hiszek mivel nekem a Jázminnál az égvilágon semmi bajom nem volt!
Ja és még azt is mondta hogy 50-50% az esélyem mármint sima szülés vagy császár!
De simának indulunk ,és majd a terhesség vége felé meglátjuk hogy mekkora lesz bébike és egyebek,sok mindentöl fog függni a dolog! De azért megnyugodtam hogy nem zártuk ki a sima szülést!

Képzeljétek bejelentkeztem 4dre!
Szombathelyre fogok elmenni,február 13-án délelött!
Nem szólok apának,csak elötte nap ,valentin napi meglepinek szeretném!
Meg rá pár napra van a szülinapja is!
Sokat gondolkodtam hogy vigyem e gyerekeket,de épp azt hiszem Gabi irta hogy nem biztos hogy akkor annyira tudnék koncentrálni a bébikére!
Igaz az enyémek már nagyok,de nem biztos hogy 20 percig érdekelné Őket!
Így majd itthon megnézik!
20140328174041

Pagika ikrekkel minidg sokkal előbb kezd el nőni a pocak, és a végére is elég nagy lesz. Ezért látszik már neked.

Nekem is a tüsszentéskor nyilallgat a legjobban, elég kellemetlen.
gumilány szép kis babucid van:)

Kép

gabi1

Moncsy!

De jó, hogy már így is hallottad a szívét :lol: :lol: ! Én mindig akkor sírom el magam, amikor meghallom, hogy milyen gyorsan dolgozik a Kis Életkém odabent!!!
Szerintem is hülyeség ez a menyire vagyok rosszul, attól függően lesz a Gyerkőc neme! Na Te meg aztán élő példa is vagy!!!!

Biztos jó lesz a 4D! Férjem olyan édes, azt mondta, hogy Ő szülinapjára is babamozit kér :lol: :lol: ! Szüleim is teljesen odavannak a videókért!

Gabi! Hozzád hasonlóan én tegnap jártam először így, este tüsszentettem és majd megőrültem, úgy szúrt a pocim, kicsit fel is jajdultam, Párom meg is ijedt picit!!!

Pagika! Akkor mindig készülj fel, hogy a védőnőd nem egy gyorsvonat, mindig legyen Nálad gy napi elemózsia :lol: :lol:

Gumilány, Krissy! Gratulálok az UH-hoz!

Ancsurti!! Gyere már, várjuk a jó híreket!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

moncsi:
köszi a gratuláciot,akkor egy kisfiu,már kijárna nektek :D Tök jo hogy nektek is jokat mondtak,amugy én a fiammal nagyon rosszul voltam,többször még korházban is feküdtem vele.A gyomrom miatt is sokkal-sokkal többet szenvedtem,de most szinte alig volt bajom,meg most is tök jol vagyok.

tabati:nem hiszem hogy több babát szertnék,a páromnak is elég lesz ez az egy béby, nekem meg már lesz 2 :)Te hogy kajálsz hogy nem hiztál,mindent amit megkivánsz,vagy azért oda figyelsz,egyébként én se hiztam még,de a hasam az most megnött.

Én kb. egy hete egyfolytába tüsszögök,lehet kicsit meghültem,mert kicsit az orrom is fujom,de amugy semmi komoly,nekem nem fáj a tüsszentés,hála.De viszont fájos a hasam nekem is,mert ugy feszül.
krissy3

breki:
neked is köszi a gratuláciot,az én párom ahogy tegnap látta a bébit,3 d-n,meg sima uh-on is,azt mondta hogy,ö már most imádja a babácskáját,meg ugy tetszett neki ahogy fickándozott,ilyet még nem látott,tátva volt a szája :o :lol:
krissy3

Krissy!

Nagyon édesek tudnak lenni az Apukák! Nekem minden UH és a pozitív teszt után hozott egy szál vörös rózsát és diabetikus csokit, annyira boldog! Múltkor is tusoltam, mire betoppantam a szobába ott ült és nézte a Babát! Fel van töltődve folyton, rengeteget simizgeti a pocim, meg a lábam (régen minden nap szinte masszírozta a talpam, de azt most nem szabad)! Tényleg kiegyensúlyozott kismamaságom van az émelygésekkel együtt, amik újabban este a legerősebbek! Viszont hajnalban elég sokszor éreztem a mocorgást...biztos már éhes volt a Baba!

Nekem a doktornőm (diabetológus) a Magnosolvot ajánlotta a pocifájásokra! Olyan mint egy pezsgőtabletta csak por formában, napi 1 kell belőle!

Akkor van öröm, hogy Kislány lesz???
Nekem a naptárak lányt mondanak én is lánnyal álmodtam, a fekvőpóz és a holdnaptár szerint meg a dohányzás szerint fiú, viszont a mit kívánok, stb azok meg lányt összességében !:3 a lány javára! Az Uh-n meg inkább fiút, de majd látjuk. Amúgy mind1, első Baba! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

gabi1!
Köszi, még tegnap utána néztem a GYET-nek. Csak már éjfél volt és nem akartam tovább írogatni, a link meg ott volt, akit érdekelt az ott megnézhette.
Nekem valami olyasmi ugrott be élből, amit csak az egyedülállók kaphatnak. Nem tudom, mivel kevertem össze. Anno én is utána jártam a dolgoknak, de csak azok ragadtak meg jobban, amik érintenek is. (A többiről csak azt tudom, hogy hol kell keresni. :lol: )

Szerintem a Femibionban azért nincs vas, mert nem minden kismamának van szüksége pótlásra. Akinek pedig nincs, ott viszonylag kis mennyiség túladagolása sem jó a babának. Ez csak tipp.

Az Elevitből a 30 darabos 2, a 100 darabos pedig 5 ezer forint körül van.

tabati!
Te miért hagyod abba, átállsz valami másra?

Ahhoz képest, amikor terhes lettem pont 2 kilóval vagyok kevesebb. Ennek akár még örülhetnék is, de attól tartok, hogy ez a linkóciságom miatt van. :oops: Finom szólva távol esem a naponta 5x-i, változatos kajálástól. Általában 3x kajálok és abból csak 1 a főtt kaja. A paradicsomot még csak-csak, de paprikát egyáltalán nem eszem, olyan horribilis áraik vannak. Én nem adok értük 7-800.-Ft.-ot. :evil: Viszont mostanában kaptünk töpörtyűt, úgyhogy az utóbbi 4-5 napban rendszeresen befigyelt. :oops: Jó kis hagymával, és hogy ne csapjam el a gyomrom, jó sok (de egyszerre csak egy szelet!) kenyérrel. Amúgy nem vagy egy nagy töpörtyű fan, de ha kicsi, aranybarna és ropogósra van sütve, akkor eszem belőle. Na, ez ilyen volt. De azért megszabadultam a maradéktől, odaadtam anyáméknak. :lol:

Bár, -2 kiló vagyok, azért meztelenül már látszik, hogy kismamás a hasam. Kábé, mint minimano74-é. De a ruha eltakarja, mert azok még a plusz 4-5 kilóval többet nyomó korszakomból vannak. Úgyhogy, csak itthon vagyok terhes, az utcán nem. :lol: :lol: :lol:

Nektek sikerült beazonosítani a többieket az Iwiw-en? Én 3 emberkét nem tudok hova tenni. Nem tudom, ki az, aki Nyáron tanult, kinek van kukoricás disznója és, hogy ki a zöldszemű "szörny". :roll:

Kép
Kép
200907?

Én eddig még nem híztam semmit. De én sem viszem túlzásba a kajálást. Szoktam reggelizni, ebédelni, és úgy 5-6 körül vacsizni, utána már nem eszem, mert teli gyomorral nem tudok aludni. Viszont többször nem is kívánom a kaját. Én szeretem a paradicsomot is és a paprikát is.
Most rászoktam hogy sűrűbben csinálok főzelékeket. Én sem szedtem a terheségvégéig a vitaminokat mert a vassal együtt nagyon székrekedésem volt. Kb a 16. hétig szedtem. Na meg mire eljutottam addig utána már voltak többféle gyümölcsök, többet ettem belőle.
Na most ez nem mondható el, mert szinte csak alma, banán meg narancs van. Ebből a narancstól fáj a hasam, a banánt nem szeretem. Maradt az alma. Most vettem szilva befőttet, meg barack befőttet. De majd meglátom meddig fogom szedni a femibiont, mennyire lesz székrekedésem.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Itt vagyok maris!Tegnap mar nem akartam feltenni,ma meg most ertem ide!
Ez csodalatos dolog!Meg sosem eltem at ilyet.Izgo-mozgo babacska ficankolt a hasamban.Igy latni ezt hogy meg nem is erzem....hat fergeteges.Nagyon alaposan meregettek,a nyaki redot vagy 8x :shock: hala istennek nagyon alaposnak tuntek.En persze vegig bogtem az egeszet,de a parom is meghatodott rendesen:)
Szoval 6,95cm-esek vagyunk,1,4cm-es nyakiredovel!Es ket nappal idosebbnek mondtak,de maradunk az eredetinel!
Ossze-vissza ficankolt,es meg homoritva nyujtozott is egyet.Azt mondta az uh-as hogy tokeletes,mindene a helyen van.Ez egy kulon ultrahang studio,ahol voltunk,aztan mentunk a dokihoz ver-vizelet vizsgalatra,de nem volt benn,persze idopontra mentunk.Tehat ma mehetunk ujra delutan...
Sebaj,vegre tul vagyunk rajta,es minden okes!
Es most a sztarfoto! :lol: :lol: :lol: Kép kicsimonyok!

Kép
Kép
ancsurti

Szia, ancsurti! :)

Gratula! Ugye, milyen nagy élmény? :P

Van egy másik topik, ahol 4D-s képek vannak. Ezt találtam. Ha ilyet láttok, akkor tutira vehetitek a dolgot:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Fúú Ancsurti!!!
nagy-nagy gratula!
gyönyörű a kisbabócád!!!
el is hiszem,hogy meghatódtál.először látod a baócád és már mekkora.nagyon szép.mégegyszer gratula!!!

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Igen, már ítam, de sebaj. Szóval 11+3-on volt 5.3cm hosszú (ez 12+1-nek felel meg állítólag), a nyaki redő 1, 3mm, a buksija azt hiszem 20mm.

Azt hiszem Tabati kérdezte (bocsika, ha nem, teljesen zokni az agyam a vizsgák miatt), hogy mikor vannak a Szt. Imrében a kismamatornák. Én a honlapjukat néztem, remélem naprakész, ott azt írják keddenként van 16.30-tól. http://imreszul.neologik.hu/ Ezen a honlapon mindent megtalálsz ennek a kórháznak a szülészetével kapcsolatban.

Ancsurti!
Nagyon jó kis képet kaptál te is a babódról és végre te is fellélegezhetsz, láttad ficánkolni a kicsit! :)

Képzeljétek vettem ma egy tök jó kismamafarmert, találtam a Moszkva tértől nem messze egy szupi kis boltot. Nagyon kedves volt az eladó is, vagy 10 nacit felpróbáltam, és mindegyik 7-9ezerbe került. Persze így is sok, de a többi üzletnél, amiket idáig nézegettem, jóval olcsóbb.

Kép
gumilany

Ancsurti!

Hatalmas gratuláció! Nagyon jó kép és szép nagy Baba! Szóval akkor Te is meghatódós fajta vagy!!! Cuki Bébi! Vigyázz Magatokra!!!!!! Gondolom mekkora kő esett le a szívetekről, hiszen még csak először taliztatok Vele!!!!! Nehéz lehetett kibírni!!!!!

:D :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti nagy gratula:) Örülök hogy minden rendben van. És nagyon jó a kép, tök jól látszik rajta a baba.
És persze hogy meghatódtál én a negyediket várom, még is mindig elérzékenyülök amikor látjuk az uh-on.

Kép

gabi1

Ancsuri!
Szuper ez a kép! Én is mindig meghatódok, és hatalmas boldogság tölt el. Olyankor furi, hogy nem érzem még a mozgást.

Voltam a védőnőnél. Hozta a szokásos formáját. Sajna tovább nem húzhattam, az első :!: látogatást a jövő héten megejti! :?

Vitamint én a Gravidát szedem most. Azért, mert az természetes alapanyagú, és nem utolsósorban: magyar. Legalábbis ezt mondták. Meg csíráztatunk magokat (lucerna, vöröshere, retek...), ezekben is sok vitamin van.
Az elsővel Eleviteztünk, de az nekem nem igazán jött be.
De ha végre kitavaszodik, akkor egy szem vitamint se akarok látni.

Amúgy nekem is sokat fájogat a hasam. Sokkal többet, mint az elsővel. Főként éjjel, ha fordulok, vagy fel akarok kelni, meg délután, mikor már végigültem 6-7 órát az irodában.
Legújabb problémám a szorulásom. Tegnap 3 nap után sikerült WC-znem, de már borzalmasan görcsölt a hasam, minden bajom volt.
Valamelyiktek példáját követve összeettem-ittam mindent: tejszínes pudingot rostos őszilével, meg ilyeneket. Így végre kínok árán sikerült.
Imádok kismama lenni, de az ilyen dolgok kiborítanak.
Kép
hendegabi

Megyek, sütök almás rétest.
Csoda, ha hízok? :oops:
hendegabi

Sziasztok!

Jimbone:Szegeny Aron,jobbulast neki!Masik topikban olvastam mar ilyet,nem herpesz viros tamadta meg?Eleg lassu lefolyasa volt...Mi volt a vizsgalaton?

Tabati:Jo kis pletyis fonokod van...!

Gabi:Ez azert durva arkulonbseg a vitaminok kozott...en most egy specko itteni noi vitamint szedek,a terhesvitamint abbahgytam(elfogyott),mert ebben rengeteg hasznos dolog van...ma megmutatom a dokimnak.Persze kb.2-3 naponta szedem,mert rengeteg gyumolcsot fogyasztok egyebkent.

Minimano:Szegenykeim,jol megijedhettetek a lovoldozes miatt,anyukam is szet izgulja magat,mert tesomek is ott laknak...nyugi!Ja es szep nagy a pocid :wink: !

Csibe:Na mutasd a pocakod!!!

Gumilany:Edes a picid!Pont forditotja az enyemnek!Jo kis talamany a kismama farmer,gratula a jo vasarhoz...azert biztos jo par honapig hordhatod.

Pagika:Te ikreket varsz!Noveszd csak!

Moncsy:Kicsi lanykadnak kuldenek havat...de talan a hetvegere mar oda is er!Hogy meg mindig rosszul vagy...de legalabb minden rendben!

200907?:Eleg jol tartod magad :wink: !Nehez ez az 5x-i etkezes,nekem sok-sok alma es mandarin befigyel az etkezesembe,az alma a vizesedes miatt is...
Ja tegnap nalunk is volt toportyu!En egy kicsiket ettem csak,de a parom bezabalt,es egesz ejszaka rokazott :shock: :shock: :shock: !
Nekem nem sikerult mindenkit azonositani!Ki az a lany aki lovagol?Minden kepen gyonyoru pacikkal van fotozva...Es sorolhatnam...

Mindenkinek koszonom a gratulaciokat,aranyosak vagytok!
Igen,elegge meghatodos vagyok,pedig nagyszaju es nehezen hiszik el hogy eleg erzekeny a lelkem.Plane mostanaban :lol:

A kohoges es a tusszentes nekem is eleg erdekes,en is fogom a hasamat kozben...es ha hirtelen mozdulok,nekem is benyilalnak a szallagok.Ja es egesz ejszaka forgolodok,alig alszom valamit...masnal van ilyen?

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Igen, amikor fel kell kelnem pisilni utána nehezen, vagy egyáltalán nem tudok visszaaludni!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok lányok!

Sokat olvasgatlak titeket,de írni nincs erőm.Olyan jó olvasni,hogy mindenki hasonló problémákkal küzd.(székrekedés,tüsszentés stb)
gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez!mi is voltunk a 12 hetesen,és olyan soká tűnik a 16 hetes.addig nem láthatom?én sajna még nem érzem,olyan jó lenne!!!
a gyümölcsöt sajna nem szeretem.zöldség jöhet.mindenki gyümit hoz!ha megszülök nem eszek egy szemet se!!!

Kép

Krissy!

Nem figyelek egyáltalán oda, hogy mit eszem. :oops: Annyi, hogy próbálok egy nap legalább egyszer meleget enni. Szerintem azért nem híztam, mert a rosszulléteim miatt semmit nem kívántam, és ahhoz képest még most is kevesebbet eszem, mint amit összefaltam a várandósságom előtt. :lol: Ha nem lenne a tánc, akkor szerintem alapból viziló lennék. :lol:

007!

nem váltok vitamint, hanem egyszerűen elhagyom. A dokim már az elején is azt mondta, hogy szedjem ha akarom, de felesleges. Na én azért beszedtem, lévén, hogy tél van, meg 12 hétig szedjem, de már abbahagyom. Én is eszem gyümit, bár szerintem nem annyit, mint ti, de a napi egy két valami tuti megvan. Alma, narancs, grapefruit (ez a kedvenc :D ) , és sok sok cseresznyebefőttet ettem mostanság, meg tegnap meggyet is.

Jó a kukis kép! Ez tényleg tuti! :lol:

Gumilány!

Köszi az infót, igen én kérdeztem. Viszont akkor nem jó, mert nekem csak a pénteki időpont jó. :( Majd érdeklődöm más kórházakban is hátha valahol pénteken van.

Ancsurti!

Tényleg igazán jó kép sikeredett! :wink: Gratulálok! :D

Kép
Kép
tabati

Szia, tabati! :)

Ezt a doki részéről feleslegesszedni hozáállást már a múltkor sem értettem (bár, akkor minimano74 írta) :shock:
Semmit sem szeretnél? Annyi mindenre van ilyenkor szükség és egyrészt szinte képtelenség csak kajával bevinni, másrészt te is bevallottan mérsékelten kajálsz.

Ahogy én tudom, sok kórházban van kismama torna, de ahol ingyenes az is általában a csak ott szülőknek az. Nincs ismerősöd, akivel együtt járhatnátok egyéb helyre? Bár az, hogy táncolsz naggyyon jó testmozgás. :wink:

gumilany!
Tök jó, hogy társastáncra mentek a pároddal. :D Ahogy én vissza emlékszem, most azt mondanám, hogy a heti egyszeri 1 óra kevésnek tűnik. Mármint olyan értelemben, hogy mire megjegyzed, belejösz, addigra már vége is az óráknak. :? :lol: De egyrészt rég volt, másrészt ti még nem próbáltátok (legalábbis nekem ez jött le), harmadrészt pedig kismama vagy, vagy mi. :)

Kép
Kép
200907?

jimbone először a felvételin be kell jelentkezni. Utána a 3. emeletre kell menni a nőgyógyászatra. Ott pedig rögtön a lépcsőnél balra van egy szoba ott veszik a vért, de ha a nővérszobában megkérdezed megmondják. Nem kell éhgyomorra menni, és 8-11-ig mehetsz bármikor. És igen be kell már most jelentkezni a 18. hetes uh-ra hogy legyen hely. Neked nem mondta meg a dokid az időpontot hogy melyik napra kérj? Mert nekem a Kardos eleve mondta hogy február 5.-re kérjek, és amikor telcsiztem már a dátumot mondtam, így kell mennem 3/410-3/4 11 között.

Szerintem jó döntés a praxis. Én voltam ott a nőnél is, de az katasztrófa volt, és akkor felhívtam a Györfffyt és elmondtam neki hogy mitörtént. És akkor mondta hogy menjek be másnap rendelés előtt félórával és újra megcsinálja. Na az nagyon nagy élmény volt, Ezért megyek hozzá most is. De az unokatesóm is nála volt kétszer, és én is mentem velük, és az is nagyon jó volt.

Kép

gabi1

ancsurti:
aranyos a babaképed,én sem alszom valami jol mostanában,kivánom a hason alvást nagyon,de ugy már nem jo,meg hogy én is láttam már hogy mekkora a babám,félek hogy megnyomodik,pedig olyan jo lenne hason.Ezért nem alszom én valami jol.
Te miért nem birsz aludni,pisilés miatt vagy miért?

tabati:
mert hizékony fajta vagy,mert ha nem ,nem biztos hogy hiznál akkor sem,én fél napokat csak fekszek,és komolyan mondom tök csinosnak látom magam,nekem sose volt csipöm, egyenes vagyok,de most olyan mintha karcsubb lenne a derekam,a csipöm meg kicsit szélesebb,most van nőies formám,idáig kislányos alkatom volt.Én elötte fitnesseztem már kb. 4 éve komolyabban,de most ugy volt hogy elkezdem a rubint réka terhes tonát,de olyan lusta vagyok,inkább csak hempergek,nincs kedvem.

gabi:
én 29-re kaptam 18 hetes uh-ra idöpontot.
krissy3

Ancsurti!

Én is kész vagyok már, hogy nem tudok egy jót aludni! Nekem az a bajom, hogy alig tudok este elaludni, aztán többször is kelek, hol direkt, vércukrot mérni, hol, mert pisilni kell, de én simán visszaalszom, viszont reggel alig bírok felkelni... :?
Egész nap olyan vagyok, mint a mosott sz@r :cry: :x
Már szedek 10 csepp béres cseppet is, hátha segít...

Ja, lányok a vitamin szedéséről annyit, hogy az tulajdonképpen értünk van, nem a bébiért, mert ők kivonnak mindent a mi szervezetünkből, ha kajával külön nem visszük be (nem is mindent lehet), így kialakulhatnak a hiánybetegségek az anyában! Szóval, ha ezeket nem is akarjátok végig szedni, vmilyen multivitamint mindenképpen szedjetek!
Anyáink idejében még nem volt ilyesmi, ki is hullott anyu haja, tönkrementek a fogai, vérszegény lett....Ma már nem kell, hogy ez így legyen :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Már akartam kérdezni lányok, hogy nektek hogyan sikerült kitapintani, hogy hol van a méhetek teteje. Én csak egy dolgot érzek, ha a hasamat tapizom: a zsírpárnáimat. :?

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt Kismamik :lol:

Még sehol senki :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én ma megyek 10.30-ra uh-ra és utána dokihoz.

Kép
Kép
minimano74

szia minimano:
nekem nagyon kidudorokik a méhem,ha hanyadt fekszek,majdnem a köldökömig ér. :)
krissy3

Mindenkinek Jó reggelt!
Én már a dokinál is voltam ma reggel. Na, nem azért mert gond volt, csak sima vizsgálat volt. Minden ok, gyermekfej nagyságú a méhem!!!! Alig akartam elhinni! Az már óriási! A hasamon alig látni. Bár, lesz ez még nagyobb is. :lol:
Jövő héten AFP és Integrált vérvétel, rá 2 hétre 18. heti Uh! Olyan messzinek tűnik!

Örülök, hogy legtöbben hasonló problémával kűzdötök, mint én. Amikor olvastam a tüsszentést,köhögést, éjszakai pisilést, nem alvást, csak bólogatni tudtam. "Hát velem is ez van!!!"

Ancsurti!
Gyönyörű nagy babád van! Gratula az uh képhez!
Vendég

Jó reggelt-jó reggelt!

Elevitet én is csak a 12. hétig szedtem, azóta viszont C-vitaminozok és FLP-s Kids-et szedek, ez gyerekvitamin, de nem azért szedem, mert hogy gyerek. Csak hát van benne mindenféle vitaminból egy kevés és természetes.

007!
Teljesen azért nem vagyunk kezdők, csak majdnem:) Tavaly tavasszal jártunk ugyanide esküvős társast.-ra, nagyon jó volt, nagyon sokat tanultunk és szerettük. Most a sima társason lesz 1-2 fajta tánc, ami már volt nekünk tavaly is, de sebaj, egy kis ismétlés nem árt. Meg így legalább könnyebb lesz a többire jobban koncentrálni, reméljük:) Huh, már nagyon várom, ma este megyünk.

Kép
gumilany

Más
Van valakinek valami tuti fincsi, nem a legbonyolultabb elkészítésű torta receptje? Holnap lesz 32 a férjem, de holnap anyóséknál leszünk, szóval ma estére össze kellene dobnom valami finomságot. Tudom, van rengeteg recept a neten, de már volt hogy pórul jártam azokkal. No meg annyi verzió van 1-1 féle édességre, hogy asszony legyen a talpán, aki tudja választani, hogy melyik a jó, legjobb.
Bocsika eme más jellegű hsz-ért

Kép
gumilany

Kép Nekem most ekkora a pocakom.
krissy3

Krissy!
Neked is szépen látszik már a pocid :wink:

Kép
Kép
minimano74

minimano:
itt kicsi ahhoz képest hogy este mekkora,ez reggeli kép,este kétszer ekkora szokott lenni. :lol:
krissy3

Jó reggelt!
Én már megint rohanóban.
Olvastam, írtátok ti is milyen sokba kerül a femibion (13. héttől). Hát igen, egészen pontosan 5304 ft. Tegnap vettem, és azt hittem lehidalok. De hát ha már ezt kezdtem, akkor ezzel is folytatom még legalább egy adaggal, aztán majd meglátom, hogy bírom-e a végéig. Kellene másra is a pénz.
A tüsszentés mellett nekem még a nyújtózkodással is problémáim vannak, bár már kezdem megtanulni, hogy csak a lábaimat nyújtóztatom, utána meg felül. De olyan jó lenne egy igazit már. De akkor nagyon meghúzódik a hasam, és fáj. Nektek is így van?
Ja, igen, gondoltam, hogy az ikrek miatt nő így a hasam. Viszont fura, hogy még nem híztam. Nem kellene már? Legalább egy kilót?

Kép
pagika

Krissy
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: