Sziasztok Lanyok!
Hetfo este megerkeztunk a 16 napos europai korutunkrol!
Mielott barmit is irnek,
Emese:
Szivbol gratulalok Gegihez, gyonyoruek vagytok!!! Sok-sok boldogsagot kivanok Nektek!!!
Mivel tegnap meg ma vizsgazom csak bekukkantani van idom, majd hosszabb beszamolot irok kesobb. Tegnap tanulas kozben vartam Emese kepeit, nem hiaba!
Az utazas szuper volt, Rania nagyon jol birta a hosszu autozast, csak neha akadt ki. (Hozzateszem, azert mikor megallt a kocsi oromeben kacagott, mert tudta, hogy most kiszallas lesz..

)
Gyonyoru volt Parizs, a havas hegyek Olaszorszag fele, Ausztriaban, Velence is csodas, bar amikor ott voltunk kod volt...

es 3 fok...de igy is nagy elmeny.
Parizsban egy etteremben ultunk, a kilatas a Notre Dame-ra, es ekkor...kaptam egy eljegyzesi gyurut...

romantikusabb nem is lehetett volna! Raadasul amikor az ujjamra kerult, Rania ezerrel tapsolni kezdett!!!
Voltunk Pesten 4D-n, abban biztunk, hogy megtudjuk a kisteso nemet, de sajnos meg nem lattuk, a holgy azt mondta, meg egy het kellene...

Azert hatalmas elmeny volt, hihetetlen, hogy ez a pottom bebi hogy izeg-mozog...Es hat minden rendben vele!
Most nem tudok tobbet irni, tanulnom kell, elvittem ugyan a konyveimet az utra, de termeszetesen rajuk sem neztem!!
Sok puszi Nektek, majd jovok!!!
Niki