Sziasztok!
Voltunk ma doktorbácsinál! Megint nagyon rendes doktorbácsi volt, mindent elmagyarázott, szépen láttuk a babánkat is, az értékek :
BPD: 45 mm
HC: 184 mm
AC: 146 mm
FI: 29 mm
AFP:1,61 MOM
19 hetes és 3 napos a KISFIÚNK!!!

:):):):):):):):):):) Mondtam a doktorbácsinak, hogy még nem tudjuk a nemét, ha esetleg látja, kérem, mondja meg...

Annyira aranyos volt, mert addig forgatta a készüléket, míg egészen egyértelműen nem lehetett látni a kis fütyikéjét... persze, hogy elsírtam magam.
Én nagyon kissrácot vártam, nem tudom, miért. (Persze tuti, hogy a kislánynak is ugyanennyire örültem volna.) A vizsgálat kb 40 percig tartott, mindent aprólékosan megnézett, és nagyon tapasztalt orvosnak tűnt.
És a lényeg: anyós, após és a férjem is bejöttek, Miki fotózott, már amit tudott, anyósom el volt ájulva... úgy váltunk el a házuk előtt, hogy "Henikém, nagyon vigyázz Magatokra!"

Ja, és megkérdezte apósomtól, hogy milyen érzés tudni, hogy a mi kisfiúnk lesz az első igazi unokája... na ezen nagyon meglepődtem, (mert az ikrek apósomnak a nevelt lánya után az unokái) szóval meglepődtem, mert egyszer apósom véletlenül megjegyezte régebben, hogy alig várja, hogy "saját" unokája legyen, amire anyósom úgy kiakadt rá, hogy 3 hétig nem is beszélt szegény apóssal.
Szóval jól sikerült minden, még Mekiben is voltunk.

Persze kizárólag egy narancslevet ittam, mert vhogy nem vonz a mekis kaja... soha nem is volt a kedvencem.
Remélem, Ti jól vagytok, mert nem olvastam vissza semmit még... hiányoztok ám!