Kell is ez Zsuzsi,csak azt nem értem, hogy miért csak most? Nekünk is miért csakegy év után kerül sor ilyen egyszerű, banális vizsgálatra, mikor sztem ilyenekkel kellett volna kezdeni, mikor megjelentem a dokimnál.
Jó, hát mi vagyunk a családtagok, a rokonság lehet bővebb.De tudod, azok csak távoli rokonok. Igen,ezt még elnézzük. Végülis kell a rokonokkal is tartani a kapcsolatot.
Én meg most magamra maradtam, vagyis félig-meddig, mert a F. átment a saját lakására, hogy szétszereljen valami polcokat, mert állítólag festeni kell. Pedig én tisztának és épnek láttam a falakat, de most ezt találta ki. Na,nehogy csak az én lakásom legyen újítgatva. Jó, kimeszelünk nála is, ezen ne múljon.
Mikor ment, akkor fejeztem be a főzést és örültem, hogy végre leülhetek. Eléggé megkínoz már ez a piri,hogy nem bír megjönni. Néha elég erősen fáj a hasam meg a derekam. Már cicim is fáj,de csak a bal. Ideje lenne megjönnie.
Tudom, milyen marhára idegesítő minden késéses nap. Ezért is jobb a fogi bogyó, egy gonddal kevesebb most nekem, és nem kell rettegnem hogy a ciklusom eltolja a lombikot.
Bár én már annyira nem remélem,hogy nekünk összejön. A petefészkeim félidőben is kicsik voltak az uh-n. Nem tudom, mit lehetne tenni. Ha meg is érik egy-egy pete, tüszőrepedésem akkor sincs, ahhoz túl magas volt az FSH szint.
Atya ég!!Ennyit írtatok!!!A fülem jó!!Az L.é már nem annyira!!!
A sugdolózást én se szeretem,de nem én sugdolóztam.Bocsi Benó!!! Én már tegnap is írtam,hogy itt mindenki meghallgatja a másikat ha gondja van ha nem!!!
Flóra mindegyiket lehet stimulálni és repeszteni is!
Én a lombikosoknál 100x cifrább dolgokat olvastam és azt is megoldották a dokik! Van 45 éves kismami is, és van klimaxos is!