A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Csajok, ti aztán rendesen ráhúztok itt a babaesőre!!!! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszkám, látom sikerült a vonalzó, nagyon kis kedves lett!:-)
Vendég

Rana, laptetű, te leszel a következő?;-) Jaj, még előtted van Till, és Babácska...;-)

Till, hol vagy már, mi volt UH-on, ugye minden rendben?
Vendég

Nyulasz, ezt a szöveget te írtad a vonalzóra, vagy "előregyártott" volt? :roll:
Hát én még most se térek magamhoz.... Három!!!! :D :D :D :D :D Látod, próbál kárpótolni az élet titeket tényleg....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igen Tücsi, mostmár mi jövünk mindannyian, már megbeszéltük!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz
Ez fantasztikus, még a hideg is kirázott, hihetetlen, nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is tudom mit írjak, csak nézem a képet :shock: :lol:

Bocsi, most csak Nyulasz miatt néztem be, ilynekor nálunk zajlik az esti ritúálé.

Rana
Megnézem a gyogyit, nekem ismerős a neve. Fél 10 körül újra bekukk.
Vendég

Rana,ez a vonalzó készen volt,de szeretném átírni...valaki tud segíteni?

Zsani :D És mindenki,olyan gyorsan írtok,hogy reagálni sem tudok :lol:
Vendég

Ja,és megkérdeztem,hogy honnan számoljam a terhességet,és azt mondta,hogy punkció-14 nap,ahogy ti is írtátok itt.Pedig máshol meg azt hallottam,hogy akkor is az utolsó mensitől,ha lombik volt.
Úgyhogy Kukackám,mégsem egy héttel vagyok utánad,csak két nappal :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kisbuta: szuper! :D

Petne, Hanna: egyre izgibb!!!!! Fájdalommentes (már amennyire lehet) szülést kívánok Nektek!

Till, Rana, Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso Drágám: hogy vagyTOK??????? :lol:

Nyulasz: wazzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D Kép GRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz!!!

Ez fantasztikus! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, aztán majd megyek segíteni, nekem még lesz egy szabad kezem!!!

(Ja, és képzeld, mikor a vonalzómat csináltam, nagyon sokat vacilláltam, hogy ezt válasszam, ami nekem van most, vagy azt, amit te is kinéztél. :D Lehet, megéreztem, hogy ez neked kell!)

Pussza

Kép
kisbuta

Oké, Zsani.

Nyulasz Én nem tudok ilyesmit megcsinálni, de sztem ehhez már nagyobb informatikai tudás kell, nem csak olyan autodidakta...
És neked volt Medrol vagy valami hasonló gyógyi?? :roll: Igazán írhatnál azért egy-két jó tanácsot azért: mit ettél és mit nem,mit ittál és mit nem, stb.... Ez a többi kismamira is vonatkozik ám.... :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyulasz: :lol: :lol: :lol: megáll az eszem :lol: :lol: :lol: aktuális a kép:
Kép

Az egyedi babás tickereknél van egy mailcím: info@nagyonbaba.hu, szerintem ide kell írni, ha egyedi vonalzót akarsz :-)

Rana: ha jól emlékszem, Puszi szedte a Medrolt. Én nem szedtem. :)

Zsani: még megvannak a tesztek, írok privit kicsit később.

Bocs, hogy ennyi vagyok csak, de iszonyatosan fáj a fejem :-( ma reggeltől gondoltam nem iszom kávét, erre ez van...akkor inkább a kávé, úgyis csak lájtos, tejes :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!! :P

Nyulaaaasz!!! :lol: :lol: :lol:
Ez aztán fantasztikus hír!!! (Mennyi volt a HCG-d, utalt vmi erre a szép sokaságra? :lol: ) Szívből gratulálok, boldog babavárást Nektek!!!!!

Lányok :P
köszi a hiányolást, de fél óráig tartott, mive a mai napot végigolvastam, annyit írtatok! :oops: :lol:

UH - eredmény:
8 csodaszép (10-13-as) petike, méhnyh 12 :P
Kedd körül punkció, ha minden rendben! :P
(Dokival jót mosolyogtunk a bénázásomon, és valszeg igazatok volt: gyorsabban nőttek! :lol: )

Baba:
kikoncsorogtam a progiszurit! :wink:
Te holnap kezdesz!!! Drukkok mennek! :D

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, olyan jó, hogy vagytok! :D Pusza: Till

(a családom menekül előlem, olyan harapós vagyok :twisted: pedig nem akarok!!! :oops: )

tillidian

Till!
Ez is fantasztikus hír! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy te és Baba, aztán Rana, Bella és Dezsi folytassátok a babaesőt!

Kép
kisbuta

Nyulasz,
hihi! :lol: Az avatarodat is lecserélted! Naggyon teccik!

Kép
kisbuta

Jajj :lol:
8 tüszőt akartam írni, de reméljük, 8 pepi is lesz a végére :lol:

Kisbuta,
nagyon igyekszünk!!! Jó lenne Közétek tartozni :roll:

tillidian

Rana: igen, én szedtem ezt is, meg még vmit, majd megnézem mit. :roll:

Till: most fog sikerülni, as bénázás miatt!!!!!! :lol: Kedd (körül)re
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz: én is kiváncsi lennék részletekre! A többi kismamitól is! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Till, na végre! Tudtam, én hogy minden okés lesz! :lol:

Lányok, márciusra mikor én kezdek már mindenki babás lesz? Egyedül fogok izgulni? :roll:
Vendég

Till,ez nagyon szép eredmény.8 az szuper,és tudod még kicsik is jöhetnek mellé,amiket most nem is sorolt,és a 12-es mny :shock: hát nekem a 6.napon a 8.5-re azt mondták,hogy tökéletes.Meglátod,lassan gondolkodhattok a lányneveken. :D
Hcg a 12.napon 3 napos embriókkal(kettő 8 sejtes és egy kompakt morula) 445 volt a hcg-m.Szerintem ebből nem lehet igazán következtetni.
Mostmár figyelj a szurikra :D

Nagyon jók a képek is amiket tesztek :D :D :D köszííííííííííííí,és mindjárt visszajövök,vendégünk jött(nem vuk :wink: )
Vendég

Lányok, micsoda nap! A Szegedi Kaális topikban is most írt egy lány, 2 év próbálkozás után, olyan kiskatonaeredményekkel, hogy azt mondták, nekik soha semmi esélyük nem lesz, most spontán babás! Igazán babaeső van.

Puszi,
én az orvos által felírton kívül csak annyit csináltam, hogy egész ciklusban nagyon sok búzacsírát ettem (joghurtba keverve - ez a spontán terhességeimnél is mindig bejött), meg nagyon sok méhpempős mézet ettem (amiért apa leszidott, hogy minek adok ki pénzt ennyire, most meg örül a sok apró tégelynek, amiben kísérletezhet a boraival...)

Kép
kisbuta

Till: szuper hírek :lol: a szuris újításodat meg lehet kipróbálják másoknál is :lol:

Kisbuta: én is ilyen méhpempős mézet ettem :-D fincsi :-D

Puszi, Rana: beültetésig naponta 1 evőkanál lándzsás útifűszirupot döntöttem magamba, ezeken a vitaminokon kívül: 100 mg E vitamin, 1 db B komplex, 1 db MagneB6. :-)

Tücsi: dehogy egyedül fogsz izgulni, majd mi izgulunk Veled! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

NYULAAAASZ!!!!!! Totál el vagyok képedve!!!! Hihetetlen boldogság lehet. Csak nézem a képet és egyszerre csodálkozom, örülök, aggódok meg minden. Édes Nyulasz, ha jól emlékszem neked ez a hatodik lombik volt. Asszem most rendesen behoztad a "lemaradást". Óriási gratula neked! Ezt el sem hiszem, alig térek magamhoz. A torkomat szorongatják az örömkönnyek. Ez csodálatos. Na jó, nem ömlengek tovább, de mostanában mindenen bőgök, hát még ekkora örömnél. Kérlek, azért még írjál, hogy miket éreztek, hogy vagytok, mit gondoltok stb. :lol: :lol:

Till, annyira örülök, hogy nem bénáztad el! Nagyon szép a nyh. Finom puha, jól megágyaztál a csöppeknek. :lol:

skrisz72

Szezso! Jóóól van, megnyugodtam!;-)
Vendég

Kisbuta: a búzacsírát beülti után is?

Kisbuta és Szezso: a mézet beülti után is?

Fekvés? Egyéb?

Kép

Kép

*puszedli*

Én megmondom a frankót,ehhez a lombikhoz túl sok kedvem sem volt.Pedig mindig úgy vártam,csak most annyi minden történt,majdnem lemondtam...aztán mégse.A fekvés tényleg nem jött be nálam,de lehet,hogy ha most végigfekszem a két hetet,akkor is sikerül.ki tudja :roll:Enni,inni ugyanazt,csak kóla nagyon kevés,inkább naturaqua.Kávét reggel egyet ittam a kettő helyett.más nem jut eszembe :roll:

Rana,én ne kaptam ilyen gyogyit.

Tücsikém,csak március?Az arcüreggyuszid miatt?Mi itt leszünk ám akkor is,és retentően drukkolunk. :wink:
Puszikám,én beültitől már csak folsavat szedtem,magneb6-ot,és az utró...elötte egy hónapig ettem e-vitamin400mg,c-vitamin1000mg,cink,folsav,méhpempő...de ezeket eddig is.
A cinket valószínű megkérdezitek minek,nemis tudom,apa miatt vettem,jó állítólag a spermiumokra,és gondoltam bajom nem lehet tőle.

A bénázás meg mindig jól jön,aranyos gyógyszertáros néni a Kaáliban,aki elcserélte a szurimat,ma kérdezi boldogan,hogy jól látom,sikerült?
Vendég

Puszi, én a méhpempőt a beülti után is ettem.

skrisz72

Köszi Lányok!

Nyulasz: te kaptál progiszurit? Vagy csak utrót?

Ez a kérdés is vonatkozik a többi kismamira, köszi! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Nekem napi 3x2 utro és 2 ampulla progiszuri.

skrisz72

Puszi,nem kaptam még sose progiszurit.3X2 utro volt csak.
Közvéleménykutatsz? :D
Vendég

Nyulaszkám, nem az arcüreg miatt: jan 2-ára esett a 3-ik napom amikor vérvételre kellett mennem, és csak holnaputánra kaptam időpontot a dokimhoz... szóval ha most is kell fogigátlót szednem akkor már csak márciusban tudok kezdeni! Reméltem is, hogy nem hagynak itt minket a kismamik, mert akkor nagyon-nagyon szomi lennék (+ teljesen kiürülne a topic!;-))!
Vendég

Puszi, én kaptam progiszurit anno+ 3x2 utrót: rettentő allergiás kiütéseim lettek tőle!
Vendég

Tücsi, nem megyünk innen sehová, míg mindenki babás nem lesz.

skrisz72

Krisz, remélem nem lesz iskolás korú a pocaklakód mire én is csatlakozom! :? :lol:

Nyah, mára búcsúzom! Pusza mindenkinek!!
Vendég

És amikor mindenki babás lesz,akkor sem megyünk innen sehova :D

Kisbuta,tényleg ez a vonalzó tettszett?
Vendég

Tücsi,
így igaz, ahogy Skrisz mondja: együtt babásodunk (ebben az évben! :D ), utána átkereszteljük a topikot! :lol:

Puszi,
én is mondok tippet: a 12-es endometrim -remélem - nem véletlen: tömöm magamba a (FLP-s) Royal Yellit, a Ginseng+Royal y. ivóampullát (Rossmannos), és a szurik előtt 5 napig emelt adagban ittam a cicka+málnalevél gyorsítót :wink:

Progiszuri:
úgy hallom, a Pharmaexpressznél olcsóbb, igaz ez? :roll:

Nyulasz,
a kávéról én sem tudok lemondani :oops: (4-ről 1-re csökkentettem, mostanra már nincsenek hiány-tüneteim :roll: ) de ez az egyetlen káros szenvedélyem :lol:

tillidian

én csak olvasgatni szoktam, zsófit ismerem a másikból.

hát itt hirtelen mindenki babás lett egy hónap alatt :lol: nem semmi. és nyulasz, te egy igazi csoda vagy! a kis nyúlbogyók jól megvárattak titeket, az biztos :lol:

mindenkinek örülök, és problémamentes kismamaságot kívánok!
Vendég

Till: 15ös volt a méhnyh.-m beültikor a múltkor,.... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Till! Nekem élt a babám a méhenkívülinél a műtét előtt is. Szerintem nem számít a méhnyálkahártya.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ugye lányok, hogy én megjósoltam, hogy itt MINDENKI SZÜL 2009-ben?????? A lusti fórumozókra is vonatkozik ám ez, hallod Brizo, Csibe, Tobi, Bella, Dezsi, Katica, Meli, Lexa???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát Nyulasz én észre se vettem, hogy kicserélted az avatarodat, de most hogy Kisbuta mondja... Mióta őrizgeted ezt a terhes Nyulaszt????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naggggyon jó!!!!

Till, hát szuper adatok így a... hányadik ciklusnapon is??? Micsoda nyálkahártya! :shock: :shock: Hogy csináltad???? Méhpempő?? Kérem a titkot tőled is! :wink: Tényleg szerencsét hozhat ez a bekavarás....

Puszi, jól belelovaltalak itt abba, hogy kiszedjük a kismamisodás nyitját a topic kismamijaiból, ugye?? :wink: :wink:
Apropó: Nyulasz, Szezso, bocsi hogy ennyit piszkállak titeket :oops: de legyetek már olyan drágák és nézzétek már meg a papírotokon (majd ha ráértek pirinyót), hogy nem volt semmilyen szteroid gyull. csökkentő, amit szedtetek?? (Amiről nem tudjátok, hogy micsoda, írjátok meg a nevét, majd én utánanézek a neten!) Igazából a vitaminokon meg a progin kívül mindent írjatok már le... Nem kéne erről is egy táblázatot csinálni, hogy ki mit szedett, evett, progiszuri volt-e, stb??? :roll: Na majd összeírom lassan.

Puszi, te még bizti Káliumot szedtél, nem?? Azt szokták adni a Medrol mellé.

Tücsike, épp azért fog neked sikerülni, mert minden kismami neked fog drukkolni!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kisbuta: búzacsírát szárítottat ettél vagy frisset (élőt)???? Itt lehet kapni frisset, egy darabig ettük Apával (ffiaknak nagyon jó hatású a spermikékre), de egy idő után ő fellázadt (szte borzalmas az íze), és azt mondta, bármit megeszik, csak ezt ne kelljen. Azóta tablettában szedi a B-vit komplexet, én meg magamnak nem veszek külön, mert két nap alatt megpenészedik, annyi idő alatt meg egyedül nem tudok megenni egy egész dobozzal. :( Úgyhogy nekem is maradt a B-komplex. Pempős mézet is eszegetek, de nálad mit jelent az, hogy "sok"? Magában etted, vagy belekeverted vmibe?

Amúgy ismerek két lányt is, akik szó szerint orrba-szájba szedték a méhpempőt (tabletta formájában is meg mézben is, rengeteget), és mindkettőnek sikerült a lombik.... :)

Estike, a te titkaiddal mi van (te FEMet szedtél, ugye, meg citromos vizet ittál)??? :) Amúgy is rég jártál már erre... :roll:

Ma már nem kínzom a kismamikat a kérdezősködésemmel... Majd holnap! :lol:

Na dobok még egy örömködést (most tökre belelkesültem), aztán megyek. Nyulasz, especially for you: :wink: :oops:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, hát igen, azért te is beszállhatsz ám a tanácsadásba, hisz neked is volt egy sikeres lombikod! Meg Hanna, Zsani meg Petne is! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]N írta:rana33em kéne erről is egy táblázatot csinálni, hogy ki mit szedett, evett, progiszuri volt-e, stb???[/size] :roll: Na majd összeírom lassan.

Igen!!!!!!!!!!!Jó lenne nagyon!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Rana: nem Kálium volt.

Kép

Kép

*puszedli*

Rana
Medrol - leszívás után 5 napig kellett szednem 1 tablettát
Doxycyclin - leszívás után 3 napig 2*1 kapszula
Utro, aspirin, folsav
Nekem ennyi volt a medrolos kezelésemnél. De csak az egyik próbálkozásnál kellett szednem, a többi kezelőlapomon nem találtam.
Tényleg jó ötlet összeírni, hogy ki milyen csodaszereket használt a siker érdekében. Én itt csendben jegyzetelek, szóval fagasd csak bátran a többieket :lol:
Nekem az inszemek után az első lombik sikerült, én nem szedtem semmit. Akkor még nem forumoztam, nem is tudtam ezekről a dolgokról. Szóval nekem sajna nincs semmi praktikám, majd most okosodok Tőletek :lol:
Ha jól emlékszek Dezsina pl. a banánturmixot is beveti :roll: :?

Till
Tényleg szép eredmény az uh-n, ilyen vastag mnyhártyába biztos befúrja magát legalább egy babuci majd :wink:

Nyulasz
Nem térek magamhoz a 3 babucitoktól :lol: Viszont most kicsit meghátráltam, mert mindig azt mondtam, hgoy mind a 3 tuti nem tapad meg :roll: Eddig mondogattam apának, hogy most kérjünk majd 3-at vissza, de most megbeszéltük, hogy maradunk a 2-nél :?
Matyek mellé elég lenne egy tesó is őszintén szólva :roll: Viszont Neked igy kellett lennie, és igy kerek minden, nagyon örülök :wink:
Vendég

Hali!

Nyulaaaaaaaaaaaaaaasz!!! :D :D :D
Hatalmas gratula!!!Ki érti ezt?Tényleg mindegy hanyadik lombik...az esély ugyanannyi mindnél.És ha most abbahagytad volna az 5. után??? :shock: Még jó, hogy nem!
ár kérdeztem vagy csak akartam, hogy mennyi volt így a 6. lombik?ez nem volt támogatott ugye?

Puszi
Pont elloptad az ötletemet! :lol: Szerintem is csináljunk táblázatot abból, hogy a sikeresek mit ettek, ittak kaptak a lombik kezelés folyamán. :D Mások is hozzászólhatnak hisz mi is eszünk iszunk mindent...de az övéké már bevált recept. :wink:
Ha nem vállaják a már kutatók, én is megcsinálhatom.Akárhogy is sztem pü-ben küldözgesse el mindenki annak aki majd megcsinálja a táblázatot.

Rana
Én szedtem Káliummal.

Velem semmi..sokat dolgozom de most és a suliban me a boltban.Vérzés már alig volt és a hasam sem fáj cseppet sem. :D

Na szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Zsani, de a Mátés, sikeres lombikodnál szedted a Medrolt??????

Vkrisz, vállalom, én loptam el az ötletedet, nem Puszi! :oops: :lol:

Na jó, akkor minden kismami küldje el a kövi adatokat nekem priviben, megcsinálom a táblázatot (mondjuk nem tudom, felrakni hogy kell, hogy táblázat maradjon, de majd Katicától megkérdezem):

nick:
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt:
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit:
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):
Megjegyzés:

Jó lesz így, vagy szerintetek kell valami info még??? Na, jól leterheltük szegény kismamikat. :D
Persze, leendő kismamik is küldhetnek hasznos infokat, de sztem elsősorban mindenki a sikeres lombikok csodaszereire kíváncsi! :wink:

Még egy - mára télleg uccsó (ha ezt elküldtem, kikapcsolom a gépet!!) - kérdés, mindenkihez: ti is csak azt számítjátok + ovu (LH) tesztnek, ahol a tesztcsík totál ugyanolyan erős vagy erősebb, mint a kontrollcsík (ez van a haszn. utasításban)?????? Vagy ha a második csík már szép határozott, az is +nak számít?? Nekem olyan még sose volt, hogy a tesztcsík erősebb,mint a kontroll, de olyan is csak nagyritkán, hogy ugyanolyan.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Jaj, bocsi :oops: Nem a Mátésnál szedtem. Ott nem volt semmi, csak az utro. Meg isostart kellett inni leszívás után napi fél litert. Azt kb. 3 hónapig ittam. De tényleg semmi más, és már az elejétől feküdtem, persze akkor még nem volt muszáj, csak azt gondoltam vigyázok. Most már látom Nyulasz példáját, ghoy tényleg nem ezen múlik.
Remek lesz a táblázat, eddig egyiknél se szedtem soha semmit, de majd most kipróbálom a következőnél, amiket itt összegyűjtesz :lol:
Vendég

Nyulasz!

Ilyen lotto 5-ot szeretnek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

kivancsi vagyok majd a nemek aranyara!
A kepen ket lany es egy fiu van.

En erre szavazok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

NYULASZKÁM!!! :lol: :lol:
Csak most tudtam jönni, gondoltam, hogy minden rendben lesz, de EKKORA hírre nem számítottam :lol: :lol: :lol:
Reményt adsz elgyötört lelkemnek! :D
Szívből gratulálok és problémamentes babavárást kívánok! :D

Rana! :D
Köszönöm a teszteket, a vendéglátást és a dumcsit! :D Nagyon jó volt! Folyt. köv. :D
Megnéztem: én is úgyanazokat szedtem, mint Zsani (győri spec.)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Rana
Az lh- teszt számomra tök káosz, mert nem igazodtam én se ki a csíkokon :oops: Aztán nem is erőltettem, meg nekem ilyen rendszertelen ciklusban kicsit költséges is volt, mert fogalmam nem volt, hogy mégis mikor csináljam :roll: :? Legalábbis a patikai elég húzos 2 naponta, ha nem tudom mikor kell :twisted:

Na én szunya, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Lexa
Nem is tudtam, hogy Győrbe jártál Te is :roll: :? Vagy már elfelejtettem volna :oops: Most is oda jársz? Ki az a F. V. doktor?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: