A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Hajnoca, kíváncsi vagyok milyen egy kiskönyv? Még sosem láttam ilyet.

skrisz72

A következő lánynak átadom a laptetőt.

skrisz72

Jaj, a hitelt ne is mondjátok... :cry:

Nyulaszkám, hát azt hittem nem visel majd meg ennyire a dolog, de hajnalban korábban ébredtem 1 órával mint szoktam és rendes pánik rohamaim voltak a gondolattól, hogy kimenjek az állomásra és felszálljak egy vonatra, igazságszerint már ott tartottam, hogy szólok ma is otthon dolgozom (tegnap otthonról dolgoztam)... Ráadásként ez a szemét arcüreggyulladásom megint beerősített, folyamatosan görcsöl a fejem, be is jelentkeztem holnapra a kistarcsai kórház gégészetére, remélem kitalálnak valamit mert ez őrület, hogy augusztus óta hol kevésbé hol jobban, de folyamatosan fáj az arcom és a homlokom! Így nem akarok belevágni a lombikba, szóval pontot kell tenni a dolog végére!
Vendég

Skrisz, kiskönyv?! én még a pozitív tesztednél tartok, hihetetlen hogy már betöltötted a 10-ik hetet is! :shock: :lol:
Vendég

Tücsi, mások számára rohan az idő. Én úgy érzem, olyan lassan vánszorog. Már úgy várom, hogy láthassam megint a babánkat. De addig még egy csomó nap van. 19-én megyek a dokimhoz, és 20-án a kórházba a genetikai UH-ra. De akkor legalább kétszer is megnézhetem. :lol: :lol:

skrisz72

Skrisz,
nekem ilyen volt ... anno
Kép

ez meg Bgyókáé:
Kép

De a tietek szebb lesz!!! ... mert az saját! :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rohan az idő... az tuti.
Bogyika is csak nem rég született és 11.-én lesz 1,5 éves!!!

Akkor mégjobb lesz amikor már nem kell ahhoz uhu, hogy lássad és érezd. .... mert már fiszkalódni fog, nyomja majd a hólygod, és lehetetlenül néz ki a hasad, mert épp olyan pózban fekszik - egyik feled lapos amásik meg majd kiszakad olyan kerek. :D :D :D de ezek édes érzések nagyon. :D Akkor megintcsak jó érzés lesz amikor apa hallgatózni fog és épp pofin rúgja jelt adván.

A mai napig emlékszem, amikor apa odatette a kezét a pocakomra, mert a kiscsaj majd kirúgta a hasfalam. Keze a hasamon és akkorát rúgott, hogy rendesen érezte a kézfején a rúgás erősségét. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Kösz Csajok!

Krisz! Most sajna kis csúnya fehér a kiskönyv, de nem az a lényeg, hanem aki a pocakban van. :)

Mindenkinek mennek a drukkok!
Kismamiknak pocisimi.

Nyulaszkám! Nagyon várlak a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Estike
Ne strapáld le magad munkába, csak lightosan :wink: Nekem anno ráment a munkahelyem, de nem bántam meg :lol:

Dezsina
Tesó kicsit várat még, de nem hagyhatunk bent két lehetőséget :roll: Addig szurítok majd Neked :wink:

Petne
Már ugy várom a szülésed történetét, hihetetlen érzés lesz meglátod :wink: Lehet, hgoy holnap már jön is a hír, hgoy megszületett a picilány :lol: Már nagyon a végén vagy, soha nem lehet tudni :roll:

Rana
Mire jó a met? Nem hallottam még róla :oops:

Nyulasz
Gondolok Rád egész nap, úgy igzulok :lol: Egy baba is nagy öröm lesz, de azért én kettőnek drukkolok :wink:
Nagyon kislánypárti voltam a Máté elött a kukactéma miatt, de most már azt mondom, ha két fiú jönne se lenne baj :lol: Persze titkon legalább egy Luca legyen :lol:

Kisbuta
Örülök a jó hírednek és látod Téged is hiába riotattak a babucid ragaszkodik hozzád :lol: Erős kis csöppségek ott bent a pocakban, talán többet kibírnak, mint amiken mi már parázunk :roll: :?

Szezso
Engem érdekelnének a tesztek, igaz még nem aktuális, de ha nyárig jó, akkor addigra már talán :roll: Ha nem akkor meg igy jártam, de kockázat nélkül nincs üzlet :lol: Megvannak még vagy vki már lecsapott rájuk?

Till
Akkor a doki megnyugtatott kicsit, hgoy nincs nagy baj szerencsére. Holnap lesz uh?

Mabe
Csak óvatosan azzal a takarítással. Ilyenkor az apákat kell befogni :lol: A fészekrakó öszötnre még kicsit ráérsz várni :wink:

Skrisz
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem most nincs ilyen aranyos baba a kiskönyv elején, csak sima fehér :evil: :roll:

Mindenkinek köszönöm a dírcséretet, ami a Mátét illeti :lol: Én elfogult vagyok, nekem nagyon szép, okos és ügyes :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sima fehér a kiskönyv. A védőnő nem volt egy nagy szám. Ráadásul legközelebb már nem is ő lesz.

skrisz72

Hanna, még nem olvastam a blogodat :oops: , de sajnálom az autót. :(

Zsófi, persze, várom már a lombikot nagyon, csak a szurkálást nem... :( Meg nagyon izgulok, hogy hogy lesz... Lexa mondta, hogy van valami hoeos nyugtató, lehet azt érdemes lenne szedni (a stressz többet árt a dolognak, mint ez a gyógyi)...

Zsani, a met=metformin, PCOS-re és inzulinrezisztenciára adott gyógyszer. Így már bizti hallottál róla. Állítólag sokan (persze azok, akiknél szervi akadály egyébként nincs) már ettől a gyógyitól bebabásodnak. Ezen kívül kellemes "mellékhatása", hogy elősegíti a peteérést (azoknál, akiknél nincs) és beágyazódást, és csökkenti a "barnázást" (nálam már a szedés elkezdése utáni vérzés barna nélküli volt). És úgy hallottam, a stimu hatását is erősíti (legalábbis nagyon remélem). Te voltál már terheléses cukron és inzulinon, ugye (Ha máskor nem, terhesség alatt.)?

Kérdeztem már, de senki nem válaszolt :evil: : Ti szedtetek medrolt leszívás / beülti után???? Mennyit???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, tényleg jó, ha utánajársz ennek az arcüreg (homloküreg?) dolognak... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz! A lényeg, hogy van. :)

Rana! Köszi!
A Sedativ PC-t szokták szedni nyugtatónak.

Kép
hanna30

Ranácska, bocsi! Azért nem reagáltam mert azt se nem tudom mire jó az a bizonyos medrol...szóval én még nem kaptam ilyet!
Vendég

Nyulasz,
nagyon-nagyon várlak!

Rana,
egyszerűen azért nem válaszoltam, mert még soha nem is hallottam erről a szerről. Persze ez is válasz: én nem szedtem soha.
Amúgy a Magne-B6-ot elsősorban nem is kismamiknak szokták adni, hanem a stressz csökkentésére, nagyon jó hatása van a magnéziumnak az idegrendszerre, és mivel a lombik mellett - itt legalábbis - szedni kell, biztos, hogy nem árt a babának sem.

Hanna,
én is sajnálom a kocsit, nagy méreg ez. :twisted: De a lényeg, hogy Olivér jól van, te is már eléggé a finisben vagy.

Én meg megyek vadászni: nőgyógyászra. A jövőhéten már szeretném tudni, ki vállal.

Rana, Baba, Till +++++++++++++++++++++++++++++

Till, mikor mész uhu-ra?

Pussza

Kép
kisbuta

Nyulasz, várlak a hírekkel. Ha ikreket szeretnél, akkor drukkolok, hogy 2 csöppséget lássatok, és dupla szívverést halljatok. Párod is ott lesz?

Kép
petne

A Medrol egy immunszupresszív gyógyszer, általában annak adják, akinek vmilyen autoimmun gyulladása van (nem pajzsmirigy), vagy szervtranszplantáltak kapják. Itt a Kaáliban lombik és inszem alatt adják, az immunrendszer elnyomására (hogy ne lökje ki az embriót). De nekem nagyon nem tetszik a dolog, ráadásul a múltkor a fogam is begyulladt, sztem azért, mert elnyomtuk az immunrendszert, szóval csak közvéleménykutatást végzek, hogy ki az, aki szedte és ki az, aki nem, mert talán enélkül is sikerülhet az a baba.
Majd ha lesz időtök, vessetek már egy pillantást a kezelőlapotokra is, hogy nincs-e rajta véletlenül???

Kisbuta, én most is szedem a MagneB6-ot (igaz, nem nagy mennyiségben), de én ugyanolyan idegbeteg vagyok, mintha nem szedném. Meg lombik alatt is az voltam, pedig akkor 3-at vagy 4-et (vagy 6-ot??) kellett szedni... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsök! A kisfiam nagy Hooligans rajongó. :)

Rana! Én soha nem kaptam ilyet. A mg-ot pedig most hagytam abba. Azt végig nyomattam.

Kisbuta! Köszi!

Nyulasz?

Kép
hanna30

Rana,
na, akkor Medrolt nem kaptam, de immunszupresszort igen, én Metypredet szedtem 3x1-et punkciót követő naptól 5 napig. (és saját döntésem alapján egy nappal tovább, mert arra gondoltam, hogy talán annak a picinek tovább kell segítség, amelyik eleve később termékenyült meg, de erre nem bíztatok senkit, mert egyébként a terhes nőknek nem szabad Metypredet szednie.)
Én a Leszarom-tablettát ajánlom neked, az nem árt a babának, és hatásos nyugtató. Majd mi izgulunk helyetted.

Hanna,
nekem is mondta a dokim, hogy a mg-ot harmincsokadik hétig kell nyomatni, mert a koraszülés veszélyét is csökkenti.

Nyulasz :?:

Kép
kisbuta

Kisbuta! Igen, így van. :)
Én is eddig szedtem.
Mehet a napi 3x2 is, ha görcsöl valaki.
Túladagolni nem lehet, max hasmenés lesz. :?
Érdemes mellé calciumot szedni!

Kép
hanna30

Rana!
Nyugi, minden rendben lesz!! Vedd meg szépen a Titok című könyvet és olvasgasd!!! Csak pozitívan, hidd el segít!! Ne arra gondolj, hogy hány pete lesz, hanem arra, hogy sok-sok szép!! :wink:

Tücsök!
Hát most már be van fizetve a tandíj, azt azért nem akarom veszni hagyni mert igen sok. Amennyi vizsgát bírok, megcsinálok. Végülis most csak könyebb, mint jövőre a két Babákok mellett lesz! :wink:

Nyulasz várlak!

KépKép
zsófikukac

NO COMMENT:

Kép
Vendég

Nyulaaaaasz! Ezt bebuktam, mert csak 2-re tippeltem! :lol: :lol: :lol: Szívből gratulálok!!!
Vendég

Nyulaszkám!
Jól látom, ez három csöppség??? :shock: :D
Nagyon-nagyon gratulálok!!!
Látod, most már felteheted a kismami-vonalzódat, ami annyira tetszett!!!

Zsófi,
mennyi vizsgád van még?

Kép
kisbuta

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a szemből a jobb alsó kis folt is baba? Szóval nem is 3 hanem 4??? :shock:
Vendég

Nyulasz, HÁRMAN vannak???? Vagy ez most mit jelent???? :shock:
Nekem kell comment!!! :oops: :roll: Örülsz, ugye???? Mindenesetre én igen! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, ez nem ér! Tessék kommentálni!!!!

Kép
petne

Nyulasz! VONALZÓT! VONALZÓT! VONALZÓT!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Nyulasz :D :D :D :D :D :D :D :D . Gratulálok :D :D :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Köszönjük szépen,mind a hárman jól vannak :lol:
Vendég

Csibe, ritkán jársz erre. Mi újság nálatok?

Kép
petne

Én és apa még sokkos állapotban,de egyfojtában fülig ér a szánk.
Vendég

Nyulasz!!!!
Hurrá!!! Mit szóltok a háromhoz??? Nagyon szépek!!!! :lol: Mekkorák? Úgy örülök? :lol:

Kisbuta!
Még 3 van.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Atyám fia Nyulasz, 3 baba!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D

Nahát!!!!!!!!!!!!!! :lol: Na ez az antagonista protokoll nagyon bejött neked!!!!!! :wink: :D
Vendég

Nyulasz! Ez csodálatos! GRATULÁLOK!
Tessék mesélni!

Kép
hanna30

Nyulasz, ez fantasztikus :lol: :lol: :lol: ! Most aztán bepótoltok minden eddigit :)
Remélem, minden rendben lesz velük a továbbiakban is. Drukkolok nagyon!!!

Kép
petne

Nyulasz!

Jó Istenke kárpotol Titeket! Háromszorosan!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Erre mondják, hogy "Szaporodnak, mint a Nyulak"
(Bocs, ezt nem bírtam kihagyni :oops: )

Kép
petne

...hát,asszem építkezünk :D

8 mm-sek,pulzál mindhárom szíve,szinte egyformák(naná,hisz ikrek)Trigemini :D
Vendég

Ja!

És akkor még mondja valaki azt hogy beülti után pihenni kell!!! :wink: :shock: Ha végig pihized Nyulasz akkor hányan lettek volna????? :roll: :shock: :lol:
Vendég

Hú, Dezsi is hogy fog örülni!

Kép
petne

Ditke!
hihiihihihihihi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Petne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz! Tessék vonalzót cserélni! Na, meg persze autót, lakást, stb. :lol:

Kép
hanna30

Nyulasz,
ez nagyon tuti!!!Gratulálok!!! :D :D

Jó sok kisnyuszit hoztatok össze!!! Végülis, a név kötelez. :D :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Köszikösziköszi

Még változhat a létszám,de ha maradnak mindhárman,és a nőgyogyim alkalmasnak talál kihordani 3 gyerkőcöt,akkor nincs ami utamba álljon. :D
Vendég

Jajjj Nyulasz. Ez annyira hihetetlen!! :)

Szívhang volt már?
Mennyi hetesek vagytok?

hajnoca
Dunakeszi

Hát ez fantasztikus! Csonka családból hirtelen nagycsaládosok lesztek! :lol: :lol: :lol: :lol: Hány embrike lett visszaültetve? Vagy már írtad, csak elfelejtettem..... Nyulasz mostmár tényleg neked is kéne egy könyvet írnod A Titok címmel!!! És mostmár ezzel persze tényleg VIP táblalakó lettél!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én hallani nem hallottam,csak mutatta a monitoron a doki,hogy hogyan pulzál a szivük.Lehet nem volt rajta hang,nekem meg eszembe sem jutott megkérdezni,hogy miért nem hallom.

Azt tudja valaki,hogy itt a nagyonbabán hogy kell egyedi vonalzót csinálni???

Ja,nagyon édesek vagytok ám :D
Vendég

Jó a vonalzó!! (Bár azt hittem, nyuszis lesz..) Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,háromból-három.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: