[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004. őszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést...és remélem hamar kiheverem majd.Nagyon szeretnénk babát de most olyan távolinak tünik az egész..Kép(
Nektek minden jót és nagyon vigyázzatok magatokra.
bekeildi
 
 


Ildikó!

SajnálomKépKép:.

Csirkesz!

Nálam így van:
Magánrendelőbe járok. A dokim ad mindenféle beutalót (a vizsgálatokat annak a kórháznak a rendelőintézetében végzik el, ahol a doki dolgozik) és az egy AFP eredmény kivételével minden eredményt a dokim kap meg. Nem kell külön az ottani terhesgondozásra is bejelentkeznem...
Eddig egy komplett vizsgálat volt (vér, vizelet, EKG). Legközelebb, ha jól tudom, nekem az AFP/hepatitis-hez szükséges vérvételem lesz (előtte még lesze gy orvosi vizsgálatom, akkor mondja meg a doki (asszisztense), hogy arra mikor kell mennem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Csengo, Beszti! Köszönöm a válaszaitokat.

A héten már nem sok kedvem van kapkodni, a 12. hét betöltéséig meg lesz még egy hetem 6-a után is. Szombaton meg utánajárok ennek a beutalósdinak és a magnéziumnak is. Addig meg remélem minden rendben lesz.
Azt hiszem a babám gyarapodik, mert egyre többször kell mennem pisilni. Ez azért jó jel, ugye?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 

 
 

Ildiko,
nem is tudom mit mondjak erre.... Együtterzek Veled es kivanom, hogy hamar kiheverd a dolgot es egy uj kis pocaklakod legyen!
Lanyok,
nalatok kb mikor kezdödött a rosszullet? Mar akinel van? En elvileg most vagyok 5+4 es nem tudom, hogy most attol emelygek-e egesz delelött annyira, hogy alig tudok koncentralni valamire is a meloban, es ehhez meg jön, hogy olyan vagyok, mint akit fejbevertek, vagy ez meg korai lenne?
Kinek van tapasztalata?
Köszike, puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Motiot!

Nekem egy kicsit később kezdődött, mint neked, úgy a hatodik hét vége felé. Igaz, hogy szépen fokozatosan. Eleinte egy kicsit voltam rosszul reggelente, aztán egyre jobban, és már nem csak reggel. A koncentrálóképességem a rosszullétekkel teljesen a nulla felé konvergált, ami a fáradékonyságot illeti, a mai napig egyfolytában levert, álmos és aluszékony vagyok.
A reggeli rosszulléteknél segített a pár falat kaja, és egy pohár jéghideg narancslé. Amikor napközben émelyegtem, akkor pedig a fagysztott meggy segített - gondolom a hőmérséklete miatt.
Az is elviselhetőbbé teszi ezt az émelygs állapotot, hogy tényleg sokszor keveset kell enni. (bár én a mai napig felpuffadok, bármit is eszem...)

Fel a fejjel, a babócáért megéri kicsit szenvedni Kép

Csirkesz
(10+2)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Szia Motiot!
NEkem a 4. hettol volt hanyingerem, valojaban tesztelnem sem kellett volna. Viszont a 6. hettol erosodott fel a hanyinger, emlyges. A faradsag, levertseg az azota is van, viszont hosszan nem tudok aludni, mert reggel kidob az agy.
csengo
Vendég
 


MotiotKép
Nekem is a 6. héttől erősödtek fel a rosszullétek, ill. vált egész napi rendszerességűvé. A fáradtság is a múlt héttől van, ülve el tudnék aludni itt bent a munkahelyemen. Titokban délutánonként szundítok is 15 percet.KépKép

Cat
(7+1)

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

CsirkeszKép
Nálam is úgy volt, hogy a doki a magánrendelőben kiállította a beutalókat a kórházi pecsétjével (vérvétel, ekg..)Ezzel mehetek a kórházba is, de máshol is elfogadják, így én a helyi rendelőintézetbe fogok menni. 7 hetesen azt mondta, hogy 1 hónapon belül menjek a vizsgálatokra, aztán a leletekkel majd visszamegyek hozzá.
De jó neked, hogy már nem vagy rosszulKépÉn pénteken megint hívást kaptam a nagy fehér kagylónKépKép Persze én voltam a hülye, mert rakottkrumplit ettem előtte. De érdekes, mert a hétvégén meg bálban voltam, és semmi bajom nem volt a kajáktól, még az éjféli töltött kápot is megkóstoltam, igaz nem mertem megenni, csak a tetejéből csipegettemKép
fehérnemú: én anno a Délinél, a kékgolyó utcában lévő kismama fehérnemű boltban vásároltam bugyit és melltartót. Szoptatós melltartókat pedig a Megatoysban lévő fehérneműsnél.

Motiot
Nekem is a 6. héten kezdődtek a rosszullétek.

pusz
Judy, aki ma megint rosszul van, de azért bepróbálkozik a gesztenyepürévelKépKép
Judy
 


Sziasztok!

Motiot! Nekem kb. az 5 héttől van hányingerem, néha émelygéssel párosul. A múlt hét óta viszont ez csak fokozódott, de szerencsére ?!? még nem jött ki belőlem semmi.
A fáradtság nálam állandósult, és ha igazak a neten lévő dolgok, akkor ez meg is marad a 9 hónap alatt.

Lányok! Tud nekem valaki segíteni abban, hogy az elmúlt 1 hétben gyomorégés kezdődött. Tud valaki erre hatásos enyhítő gyógyírt?

Köszi:
Moszi (8+2)

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Szia Moszi!
A gyomoregesre a pohar langyos tejet mondjak, de en kapasbol kihanytam. Aztan sima vanilia fagyit ettem, az jo volt, de allitolag keveset kell egyszerre enni. Nekem ez sem jott be, mert jobb volt ha sokat ettem. Es nem szabad savasat enni, pedig nekem a kola jol esett. Szoval a szakirodalomra nem mindig kell hallgatni, mert ahany varandos, annyi kulonbozo gyogyszer.
Kezdd a tejjel, ha nem jo a fagyival folytasd.
csengo
Vendég
 


Szia Csengo!

Kösz a tippet. Szerencsére a munkahelyem bent volt egy kis fagyi, így most azt eszegetem, és már kicsit jobban érzem magam.
Savasat nem eszek, és mostanában kevest eszek, de sokszor, ezért is nem értettem a gyomorégést.
A kola nálam nem jön be, mert felfúj, pedig régebben nagyon szerettem.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


MosziKép
Én a gyomorégésre a mandulát, mogyorót hallottam elrágcsálni. Nekem viszont a sima Korpovit keksz is bejött.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Moszi!

Nekem gyomorégére, émelygésre egyaránt nagyon jól bevált a natur búza HAMLET.

Bibi
bibi
 
 


Sziasztok!
Nekem a 7. héttől kezdődött a reggeli émelygés, hányni még nem hánytam. Reggelente 5-6 db keksszel indítok, folyadékot semmilyet sem tudok inni kb. felkeléstől számítva 1,5 órán keresztül. Amikor beérek a munkahelyemre, akkor megeszem a reggeli szendvicsem és utána már minden jó. Ha napközben megéhezek (nagyon hirtelen szokott előjönni), akkor 1 percnél tovább nem bírom kaja nélkül, mert a rosszullét környékez. Amikor meg kajáltam (normális adagot), utána kb. 1/2 óráig fel vagyok fújodva és csak pihegek. A férjemet meg mindig kitöri a frász, hogy most éppen mitől vagyok rosszul. Kép

Holnap megyek dokihoz. Már tűkön ülök. Kép

Üdv: Macsek
8+0
Macsek
 


Sziasztok!

Ez a felfújódás engem is kínoz! Bármit eszem utána úgyérzem, hogy szétdurranok! Legalább egy órán keresztűl. Ez nálatok is jelen van?
Niki
lani
 
 


Sziasztok,
en most eppen uyg erzem magam, mint egy balna, es hanyingerem van, de nagyon. Nem kivanok semmit, majd a tejet megprobalom ha hazaertem a melobol. Aztan meg irany az agy, ugyanis ugy erzem magam, mint egy mormota. Egyebkent az en paromat is a frasz kerülgeti, hogy meg csak most kezdödött az egesz, de mar most allandoan valami bajom van, vagy alszom, vagy rosszul vagyok vagy szedülök meg egyebek. Szegenyke! Pedig ha ö lenne terhes majd megtudna!!
Niki, en mostanaban altalanossagban erzem magam ugy, hogy majd kipukkadok. Szar erzes. Remelem elmulik idövel. Nalam mindegy, hogy eppen ettem-e vagy ehes vagyok, az erzes allando.
Motiot
Na megyek hazafele.

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Én egy nem éppen ideillő téméval kezdeném: panelban lakunk, és felettünk valami borzasztóan idegesítő pár lakik. Példa: dec.24-én reggeltől éjfélig gyakorlatilag folyamatosan fúrtak, mikor már nem bírtam tovább és felkopogtam, egész egyszerűen visszadübögtek. Azóta is minde este kb. éjfélig megy a buli, az ordibálás, a nagy röhögések, valamit a tv max.hangerőn való üzelemtetése. Reggel arra kelek, hogy a nőci a tűsarkújában négyszer-ötször körbejárja a lakást. A fazon olyan hangokat ad ki nap közben, mint akit nyúznak, valamint most egy újabb momentummal bővült a repertoár: köhögés enyhe öklendezéssel megfűszerezve. Azt mondom, ha nap közben csinálják a feszkót, nem lehet mit tenni, egyébként is, úgy kell nekem, minek vagyok táppénzen, ahelyett, hogy mennék dolgozni (hozzáteszem, most itthonról dolgozom, tegnap pl. este 9-kor hagytam abba). Szerintetek mit lehet tenni, hogy legalább éjszaka ne zavarjanak? Arra gondoltam, hogy egyszer feláldoznám magam és mondjuk sütnék valamit este, majd, mikor hallom, hogy nagyon jól érzik magukat az éjjel, felmennék, vinnék nekik egy kis kóstolót, azzal a szöveggel, hogy hallom, milyen jól elvannak, szeretném, ha falatoznának is közben. És mondjuk mindezt akkor is megismételném, mint jó szomszéd, mikor síri csend van, tehát mondjuk épp alszanak...
Vendég
 


Sziasztok!

Ildikó, nagyon sajnálom a történteket, remélem hamarosan neked is lesz babád. Átérzem, mert sajna én is túl vagyok egy ilyen megpróbáltatáson. De túl lehet élni, csak most nagyon szar tudom...

Nálunk is volt hétfő hajnalban para, picit barnáztam, ezért rögtön úgy döntöttem, hogy maradok otthon és pihizek. Egész nap felpakolt lábakkal feküdtem, beszedtem egy csomó magne b-t, és mára elmúlt. Annyira megijedtem, hogy hajnali 2-től semmit nem tudtam aludni, aztán mondjuk bepótoltam, mert du. 1-ig aludtam. Azt hiszem jobban kéne vigyázni magamra, mégha igazából semmilyen panaszom sincs akkor is. (valszeg a férjecském okozta szeretkezés közben a balesetet, pedig nagyon visszafogottak voltunk. Doki a következőt kérdezte, mikor felhívtam.
Volt szex?
-Volt.
Akkor ne legyen!, na és ennyiben maradtunk)
De most megnyugodtam.

Haspuffadással én is küszködöm, estére tényleg úgy nézek ki mint egy bálna. És én ezért nem férek bele a gatyóimba.Kép

kata
10+4
katta
 
 


TAndi, igazából, nem tudsz csinálni semmit, max. megkéred őket normálisan, hogy pihenésre van szükséged, és kössetek valami megállapodást. Sajnos én az Andrássyn lakom egy étterem fölött. Télem még csodás, mert csak ritkán szokta a takarító éjjel full hangerőre tekerni a magnót. Ilyen férjem lemegy és megkéri. Ez szokott működni. Bár elég szar 3-kor felöltözni és kimenni az utcára, hogy tudjunk szólni. Nyár viszont a halál, mikor kint esznek, röhögnek, és cigiznek a teraszon. Még szellőztetni sem lehet, mert bejön a cigifüst és megdöglünk. Na ilyenkor nem állíthatom fel az összes embert az étteremben, hogy huzzatok haza, mert aludni akarok.

kata
katta
 
 


Andi!
Szerintem valami szabaly azert csak van, arra, hogy este 10 utan mit szabad. Szerintem is a legjobb a nyugodt beszelgetes. Hogy eddig elment, merthat fiatalok stb...de most neked babad lesz es mondjuk 10-reggel 6-ig legyen csend.

Mi falunk lakunk es ott minket szid mindenki, mert a kutyank megszokik es felugat mindenkit. (Kan kutyaKép ) Szegenyt most megkotottuk, de igy nekunk nyuszit egesz este. Most volt az elso este igy szegenykenekKép Azert ha megtalaljuk hol logott meg, elengedjuk ujra.

En mar nagyon varom a szombatot, akkor leszek 12+0. Igazabol szeretnek mar most megnyugodni, csak ne fajna igy a hasam magneb6 mellett is. De mivel a hanyingerem meg megvan azert nem parazok. Azert most egyre jobban vagyok es ez a 2. napom hogy egyatalan nem hanytam.
beatrix 11+3
Vendég
 


Sziasztok!Kép

Azt mondják minden terhesség más és más, de ha jól olvasok a soraitok között, akkor azért hasonló testi gyötrelmek kínoznak bennünket.
A felpuffadástól én is nagyon szenvedek. Hiába eszem sokszor keveset, ezt a mellékhatást elkerülni nem tudom. Próbálom kitalálni, hogy mi nem váltja ki ezt a hatást, de még nem találtam meg. Az egészben számomra az a legborzasztóbb, hogy amikor szabajdára engedném a beszorult szeleket, akkor csakazért sem sikerül. Legtöbbször sajgó hassal kell lefeküdnöm emiatt. Van megbízható módszer az ilyen típusú problémák kezelésére?

Évekkel ezelőtt, amikor még nem voltam babás, azt hallottam, hogy a kismamák nem teszik helyesen, hogy a várandósság 9 hónapja alatt hajat festetnek, melíroztatnak, stb. Ez most igaz, vagy csak riogatás??

Linato!Kép
Jól emlékszem, hogy tegnap volt randid a dokinál? Mi a helyzet? Remélem minden rendben van.

Csirkesz
(10+3)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Csirkesz!

Pont én is azon gondolkodom, hogy mit tegyek a fejemmel, mert kezd szörnyűvé válni. Nem mertem még eddig melíroztatni, pedig már nagyon ronda. azért mégiscsak valami hidrogént kennek a fejemre, nem? Nem tudom mit tegyek, persze a fodrász azt mondja, hogy ááá ez hülyeség, mert nem szívódik fel a fejbőrön. (azéé valamit csak csinál, ha szőke leszek tőle, és még csípi is közben) No meg a festék és a hidrogén között is van különbség.?

kata
katta
 
 


Sziasztok!
Ma voltam UH-n, az UH szerint és a számításom szerint is ma töltöttem a 13. hetet.A baba kis virgonc, nem szereti, ha kukkolják Kép.Este beszkennelem a képet.A CRL 8 cm, a nyaki redő is normális.Legközelebb 16-án megyek, majd AFP-re.Még nem tudom az mi, de utánna nézek.
Üdv a mamiknak és a pocaklakóknak!
Noémi
fantikbaba
 
 


Sziasztok,
Ha nem javul a helyzet, márpedig mitől javulna, akkor fel fogok menni, és szólok nekik. Nem várom meg, hogy a párom menjen fel, mert akkor tartok tőle, csak eldurvulna a helyzet...

Has-ügyileg én is így vagyok, mint Ti. Tegnap felvettem egy kötött pulcsit, ami kb. 3 hete volt rajtam utoljára. És borzasztóan meglepődtem!!! A hasamon FESZÜLT, pedig utoljára még teljesen normálisan állt. Ezen kívül kaja után állandóan úgy érzem, mintha kövek lennének a pocimban, a nagydolod pedig ritkaságszámba megy újabban(bár a tegnap reggeli kakaó csodákat tett). A hányinger múlogat, de néha-néha előbukkan, viszont semmi, fizikailag "megfogható" nem kíséri. Szóval csak van.

UH-ra két hét múlva kellene mennem, bár akkor már 13 hetes leszek, úgyhogy fel fogom hívni a dokit, hadd menjek már jövő héten, látni szeretném a picúrt, na meg nem szeretnék várni azzal a nyaki redővizsgálattal. Utoljára, mikor láttam a kis drágát, még 6 hetes kis pöttöm volt... Azóta mekkorát fejlődhetett!
Vendég
 


Noémi, de nagy márKép
Fantasztikus, hogy milyen gyorsan nőnek.

Kicsit nem értem viszont az uh hétről-hétre képek mellett az irományokat, mert azt mondják, hogy a 10. héten kb 22-24mm (nekem a 9.héten 28 mm volt), a 12-re meg már 6,5 cm. két hét alatt ekkorát nőne????

Tandi, menj fel és rakj rendet, mond, hogy irgumburgum, de ezt nagyon mérgesenKépKép

kata
katta
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak nem tudtam csatlakozni a netre valami baj volt vele egész nap.
Tegnap voltunk dokinál. Minden rendben. Sajnos nem sikerült felvenni videóra, mert valamiért nem indult el a felvevő. Ez csak itthon derült ki, ezért képem sincs. De sebaj 22.-én újra uh, mert akkor mérnek nyaki redőt. Képet majd kérek még akkor is, ha sikerül a videókazetta.
Jó szívműködés, CRL:26mm.Kép


T.Andi! Ne hagyd magad. Tényleg durva, hogy ennyire nem izgatja őket, hogy zavarnak titeket.

Ildikó! Nagyon sajnálom.Kép Pihenj sokat, egyél sok vitamint. Mindjárt itt a tavasz. Aztán újra pocis leszel hamar.

linato(10+2)
linato
 
 


Sziasztok lányok!
Már pár napja olvasgatlak Titeket csak eddig nem mertem írni. Most viszont szeretnék csatlakozni. Ma voltam ultrahangon és képzeljétek, 3 petezsákozskát láttunk! Naná, lombikkal jött össze! Második próbálkozásra. Nagyon boldogok vagyunk. Igaz, az egyik kis mütyűr kb. feleakkora, mint a tesói, az orvosom szerint lehet, hogy fel fog szívódni.

Az a furcsa, hogy holnap leszek 6 hetes és nincsenek rosszulléteim, pedig a HCG-m biztos jó magas. Vagy ne aggódjak emiatt?
A hasam viszont nekem is gyakran fájdogál.

Mindenkinek boldog, gondtalan, szép babavárást kívánok: Eszter (5+6)
eszter28
 
 


Szia Eszter!
NE aggodj a rosszuletek miatt. En azt olvastam, hogy a hormonok okozzak, de csak a nok egyharmadanal. Szoval Te a szerencses ketharmadban vagyKép Nalunk a rokonsagban 9 kiscsemete van mar, de egyik anyukanak sem volt hanyingere en vagyok az elso....

A hasam nekem faj, felhivtam a dokit, de eppen szabin van, mast meg nem akarok zargatni vele, ugyhogy hazamegyek lefekszem es holnap is szabira megyek.

A babanet ma tenyleg nem mukodott, valoszinu valami karbantartas volt.

beatrix
Vendég
 


Szia Eszter!Kép

Gratulálok a bébikékhez. A rosszulléteket ne hiányold, közel sem olyan felemelő érzés, mint a babavárás gondolata.

Jó pocakosodást!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


EszterKép
Gratulálok a bébikhez! A rosszulléteket még én is hiányoltam a 6. hétben, de a következő héten beköszöntött. Annyira féltem, hogy valami baj van, hogy állandóan HCG vérvételre rohantam. Tudod én is lombikos ikres vagyok. Nekem két nagyobbacska petezsákom van, az első beültetésből, két kis rosszcsont krumplival. És ha kislány lesz, akkor Eszter névre fog hallgatniKépKép Mikor lesz a következő UH ? Hol készültek a babák ? Én bmc-s vagyok.

Jó pocakosodást, és ne izgulj, minden rendben lesz velük! Progeszteron utánpótlást kapsz ? A hasfájásra szedjél Magne B6-ot.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Lányok, egy hülye kérdés, de a védőnő mit csinál velünk? Holnap megyek hozzá, csak nem tudom, hogy minek. (azon kívül, hogy ő adja a kiskönyvet.)

kata
katta
 
 


Ja, még amit szeretem volna kérdezni azoktól, akik utrot vagy duphastont szednek. Nektek meddig kell szedni, és fokozatosan szoktok le róla? Nekem annyit mondott a doki, hogy a 13. hétnél tovább ne szedjem. Na puff.... Ezt elvileg addig kell szedni, amíg ki nem alakul a méhlepény, ami valszeg a 12-14 hét közöttre esik. Na de honnan tudom, hogy mikor alakul ki nálam? Nem akarom túl sokáig sem szedni, de félek, ha előbb hagyom abba, akkor még lehet valami probléma. szerintetek?
kata
katta
 
 


KataKép
Én úgy tudom, hogy fokozatosan kell abbahagyni. Én utrobol 3X3-at szedek, szerintem a 14. héttől csökkentem le a 16. hétig. Ártani nem árt, de a biztonság kedvéért nem hagyom abba a 13. héten még. Én már hallottam rossz tapasztalatokat, igaz az a lány a 12. héten abbahagyta hirtelen.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Nagyon szépen köszönöm a szíves fogadtatást. Aranyosak vagytok.

Cateye, már korábban is olvastam, hogy lombikos vagy Te is. (A krumplikáidat megcsodáltam a profilodban, a többiekét is.)Én a Dévaiba járok. Nem volt vérvétel, mint nálatok szokott, hanem transzfer után 21-22 nappal később kell menni uh-ra. Ez volt ma. Legközelebb 16-án kell mennem.

Amúgy nekem is a lánykámat fogják Eszternek hívni (ha lesz), az én rendes nevemet majd meglátjátok úgyis az uh.-képen a profilomban. Pár nap múlva beteszem.

Szedek napi 2*1 Duphastont és 3*2 Utrogestant.Az orvosom azt mondta, már ne szedjem mától a Duphastont, hátha a kicsi mütyűrke felszívódik. (A kettes tehesség mégis problémamentesebb.)A 3*2 Utrogestant még 20 napig így kell szedni, aztán szerintem fokozatosan fogják csökkenteni az adagot.
Késkata, szerintem kérdezd meg nyugodtan a dokidtól, hogy meddig szedd! Az a biztos.
eszter28
 
 


Kata!

A védőnőtől szerintem ne várj sokat. Nem fog veled semmit sem csinálni, max. vérnyomás és testsúly mérés. Később babaszívhang hallgatás lesz. Legalább is a múlt héten az enyém ezt mondta. Az enyémet bármikor bármilyen kérdéssel felhívhatom, örömmel áll rendelkezésemre. Kedves volt, de azért elgondolkodtatott, hogy milyen ismerettekkel rendelkezhet, ha az orvos rendelkezéseit mind kritizálta. (pl. minek eszek annyi Elevitet, elég a fele is!) Fogsz kapni egy csomó reklámanyagot - pelenkák, cumisüvegek, fehérneműk, babakocsik, stb. témákról.A emberi időben rendel? Az enyém csak szerdánként 12-14 óra között fogad.
Engem az bíztat a védőnőm személyében, hogy a hülyeségeimet (népi hiedelmek, ismerősök okoskodásai) előbb tőle fogom megkérdezni, és ha valóban ostobaságot kérdezek, legalább nem égek be a dokim előtt.
Igaz, a dokim hihetetlenül aranyos nő, és feltétlenül bízom benne, de azért jobb, ha nem tart hülyének.

Azokat a szereket pedig amiket szedsz, sajna nem ismerem Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Cat, köszi az infót. Én asszem a 12.vagy 13.hétig szedem a napi kettő duphastont, aztán a 14-ig napi 1.

Csirkesz, az én védőnőm is csak szerdán rendel azt hiszem 12-15 vagy 16-ig. Teljesen nevetséges. Köszi neked is az infót. Én is azt gondolom, hogy a nagy marhaságokat tőle fogom megkérdezni, mert engem már most dilisnek tart a doki.Kép

kata
katta
 
 


Sziasztok!

Már a múlt héten is írtam,de úgy látszik eltűnt az éterben,mert nem találtam.Na mindegy.Szóval voltunk uh-on,kb 10 hetesen is mert az első két terhességem sajna vetéléssel végződött,így most jobban oda figyelnek ránk.Minden oké időnek megfelelő 11+1 voltunk pénteken.Képzeljétek a 10 hónapos nagytesó is jött velünk,nem tudtam hirtelen kire hagyni,betoltam az uh-ra és uh közben megszólalt,hogy baba!Persze elvihogtam magam,mert ezt idáig csak magát látva mondta.
Védőnő téma,mi csak kiskönyvet kaptunk meg megmázsált,meg vérnyomást mért és közölte,hogy havonta szeretne látni.És a rendelési ideje csak pénteken 8.30-10-ig.Hát én még nem élek ilyenkor,mondtam is neki!Egyébként védőnőtől függ ki mennyre aktív.Nekünk 3x volt kint amióta megszületett a lányom és érdemi dologgal nem igazán tudott szolgálni.A gyerekorvos meletti védönő sokkal többet segít nekünk,de ő nem a területisünk.Ez van.
Fehérnemüben nekem az Anita illetve a Felina márkák jöttek be,a hiperekben kapható Dorina még a terhesség időszakát sem bírta ki,nemhogy a szoptatási időszakot úgy kinyúlt és nem tartott semmit sem.Nem olcsók de kell egy -két kényelmes darab.
A hajfestést nem ajánlják a terhesség alatt pont a hidrogén miatt,mert ez rákerül a fejbőrre,ugyan adatokat én sem olvastam,de jobb félni.Meg a festék szaga töményen körbelengi ilyenkor az embert!Melír esetleg,csak az is büdös.Egy jó vágás csodákra képes!
Jó pocakosodást mindenkinek!
Alice
alice70
 
 


Sziasztok Lanyok!
Most talaltam ratok gratula mindenkinek! Nagyon sajnalom ami Ildikoval tortent, az en kisbabam szeptemberben halt meg a 28. heten. Borzalmas volt de tuleltem es most ujra terhes vagyok 12. hetes. Maskulonben mar van egy nagyon eleven 2 eves kislanyunk aki csodalatos. Hasfajasaim nekem is vannak de szerintem ez normalis. A hanyingeres idoszak azthiszem elmult. Vigyazzatok magatokra, ne emeljetek nehezet!. Pusszancs
brius
 
 


Eszter, Timi!
Beírnálak titeket a táblába, persze csak ha akarjátok. Légyszi írjátok meg melyik kórházban szeretnétek szülni és mikorra várható a baba.
Köszönöm.Kép

A hajamat mind a két lányomnál festettem, persze csak a 12 hét után. Nekem is el kéne menni a védőnénihez, de ő is pont akkor van ott, anmikor a kisebbik lányom alszik.

linato(10+3)
linato
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon happy vagyok, mert tegnap láttam először az én kis drágámat UH-n. Csak egy kis maszat volt és az egyik része hevesen mozgott, szóval az volt a kis szíve. Teljesen odavagyok, 3 hét múlva kell újra mennem. Azt mondta a doki, hogy minden rendben van vele és a mérete is megfelelő. Kép

Szép napot!

Macsek
(8+2)
Macsek
 


Linato,köszönöm, hogy beteszel a táblázatba, küldöm az adatokat. A szülés várható időpontja okt. 28. Még nem tudom, hol fogok szülni, ez attól is függ, hány baba marad és lesz-e valamilyen probléma. Tehát vagy Tatabányán vagy Pesten a Péterfyben lesz a nagy esemény.

Macsek, biztos nagy élmény lehetett, hogy láttad pulzálni a pici szívét!

Vigyázzatok Magatokra, szép napot mindenkinek! Eszter
eszter28
 
 


Linato!Kép

Megnyugtattál azzal, amit a hajfestésről írtál. Pont tegnap este döntöttem el, hogy mégsem lehetek teljesen elhanyagolt a babóca miatt, így a 12. hét utánra szereztem időpontot a fodrásznál melírra és vágásra.
Azzal is bíztatom magam, hogy anyáink is festettek, daueroltak, melíroztak, és mégis itt vagyunk egészségesen.

Ahogy telnek-múlnak a napok, úgy szűnnek fokozatosan a rosszullétes tüneteim. Kivéve a fáradtságot és álmosságot, mert ezek egyelőre inkább fokozódnak. Hiába alszom egyre többet, napközben zombiként üzemelek.
Szerintetek ennek a fáradtságnak már köze van a tavaszi fáradtsághoz, vagy csak a babavárás miatt vagyok ennyire nagyon álmatag???
Lassan már csak matiné műsorra mehetek a mozikban, mert az esti filmeken rendszeresen elalszom. Úgy látszik a melegre, és a nyugalomra Pavlovi reflexként helyből elalszom...

Mindenkinek szép napot ebben a szürke időben! Kép

Csirkesz
(10+4)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Szisztok csajokKép

Ma voltam UH-n. Mindkét baba szíve kalimpált, és 12mm-esek a kiskrumplik. Igazából én is csak 2 maszatot láttam, de nagyon boldogok voltunk a párommal. Korának megfelelő méretűek a doki szerint, ikrekhez képest pedig nagyok.KépKép
2 hét múlva megyek megint, addig rágjuk a kefét. A családban bejelentjük a hétvégén a 2 kis lurkó érkezését!KépKép

Cat
(7+3)

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok cajok,
latom nagy a mozgas es mindenkinek megvannak a maga kis bajai. De az legeyen a legnagyobb gond, hogy emelygünk meg faradtak vagyunk, a lenyeg az, hogy minden rendben a babokkal.
Cat, gratulalok a ket kis lurkohoz. Gondolom jo erzes volt latni öket.
En jövö heten megyek uh-ra penteken, akkor leszek 7+1. Remelem akkor mar latni lehet a pici szivet is. Ugy varom mar! Meg mi sem jelentettük be a dolgot, majd a jövö heti uh utan, ha minden rendben lesz.
Lanyok, szerintem se parazzatok annyira a hajfestes miatt. Persze gondolom nem kene hidrogeneztetni, de egy kis melir nem arthat a 12 het utan. Az en dokinöm nagyon laza, mindenre azt mondta, hogy persze, hogy lehet, csak modjaval, es a 12. het utan. Meg majat is ehetek!
Eszter,
ha minden igaz, egy napon fogunk szülni, persze ha a lurkok pontosak. Ami meg egybevag, az a helyszin. Vagyis csak lenne, ha otthon lennek, akkor en is Tatabanyan szülnek, ugyanis Tata mellöl jövök. Milyen veletlenek!
Na puszi mindenkinek,
jo gömbölyödest kivanok!
Meg egy kerdes: nalatok mi a tapasztalat, mikor kezd az ember lanya gömbölyödni igy az elsö terhessegnel? Mar nagyon varom!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!!!
A hajfestéssel kapcsolatban én az előző terhességemnél is festettem végig a hajamat, a dokim azt mondta, hogy nem probléma és én is úgy gondoltam, hogy nincs köze a hajszálaknak a terhességhez Kép Most is festem a hajam. Örülök, hogy mindenki jól van és rendben van minden.
Macsek: Nagyon jó érzés bizony én is majdnem elsírtam magam!
Motiot: Ez sok mindentől függ, hogy mikor gömbölyödsz, én nagyon hamar kezdtem a lányommal és nagyon nagy hasam is volt. Most a 9-dik hétben vagyok de már kényelmetlenek a nadrágjaim. De ne izgulj lesz még akkora pocid Kép Kép Kép

Linato: És engem nem akarsz betenni a táblázatba? Kép Szomorú vagyok Kép

Vigyázzatok magatokra nagyon!!!!!

Sziasztok: Niki
lani
 
 


Niki! Már hogyne akarnálak betenni. Úgy látszik mostmár pocisan is feledékeny vagyok nem csak szülés utánKép Bocsánatot kérek tőled.Kép

<pre>

POCAKOS TÁBLÁZAT

Anyuka neve Szülés várható ideje Szülés helye
Áfonya VII.21
Bellana VIII.6 Jávorszky Ödön kórház
Kormi VIII.30 Bajcsy kórház
Exile IX.eleje
Betti IX.6 Toldi Ferenc kórház
Noémi IX.8 Máv Kórház
Ildikó IX.8
R.Edit IX.11 Szt.Imre Kórház
Beszti IX.15 Máv Kórház
Momo IX.16 Szt.István kóház
Csengo IX.18 Szt.Margit kórház
T.Andi IX.18 Bajcsy kórház
Orsoly IX.18 Sote 2-es Klinika
Alice IX.18 Kútvölgyi kórház
Kata IX.24 Máv Kórház
Csirkesz IX.25 Uzsoki úti kórház
Moszi IX.26
Linato IX.26 Szt.István kóház
G.-né Kriszti IX.30 Mezőtúri kórház
Persela X.6 Uzsoki úti kórház
Niki X.11 Szt. Margit kórház
Pöttöm X.11 Kútvölgyi kórház
Bibi X.12 Szt.István kóház
Judy X.12 Kútvölgyi kórház
Macsek X.17 Szt.Imre Kórház
Cateye X.18 Schöpf-Mérei kórház
Motiot X.28 Stuttgart/Németország
Eszter X.28</pre>
linato
 
 


linato: kösziiiiiiiii Kép
lani
 
 


Sziasztok, hogy beindult itt az élet, amióta utoljára voltam itt... A felső szomszédok, mintha megérezték volna, hogy valami készül ellenük, tegnap éjjel teljesen csendben voltak...
Pocak: fájdogál, de csak a rossz emésztés miatt. Mellek: szintén fájdogálnak. Én egy sportmelltartót vettem eddig, de az nagyon bevált, viszont vennem kell most még egyet-kettőt. Este is legszívesebben cicifix-ben aludnék... Jut eszembe, tegnap este, TV-zés közben (melyet fekvő helyzetben hajtottam végre) rámjött a szédülés. A hangulatom sem volt, olyan sírós kedvem volt. Ma meg pörgök, már vagy 5 dologba fogtam bele, de persze sokat akar a szarka... így a vasalást, a porszívózást és a fürdőszobatakarítást befejeztem. Eredmény: egy halom ruha szanaszét a hálóban. Egy db porszívó a folyosón. Egy csomó flakon, szivacs és egyéb rongy a fürdőben... Nem baj, kis pihi után folytatom... Csak apu haza ne szaladjon...
Vendég
 


Helló Lányok!
Most olvastam a gyerkőcöm jövő heti programjában, hogy a hét végére 6,5 cm-es lesz. Hihetetlen, hogy lassan ekkora nagy lesz, és még mindig semmi sem látszik belőle. Már nagyon várom a gömbölyödést..

Andi!

Elképesztő hasonlóságot vélek felfedezni a Te takarítási módszered, és az enyém között. A múlt heti produkcióm azonban nem sikerült, mert aznap délután, amikorra beharangoztam a férjemnek a takarítást szörnyen rosszul voltam. Csak feküdtem a kanapén és agonizáltam. Ő meg tök rendi volt - amúgy férfiasan összehajtogatta a tiszta ruhákat, kicsit felsöpört, kicsit felmosott, és a porszívót is megmutatta itt-ott a lakásnak.
Úgyhogy lehet, hogy nem is járnál rosszul, ha apud hazaszaladna... Kép

Sziasztok
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Csirkesz, lehet, hogy igazad van. Szerencsére apuka a Tiedhez hasonlóan nagyon segítőkész, csak attól félek, hogy majd azt gondolja, már nincs is rám szükségKép((
Egyébként a helyzet változatlan, sőt, kibővült az ebéd utáni mosatlannal...
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: