A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Picuranyu, a helyzet nálunk is hasonló, lakás van, állás van:)
És ilyenkor arra gondolok, hogyha majd a másodikat várjuk, akkor még inkább ufónak néznek, és ha esetleg talán, bevállalunk egy harmadikat, akkor meg szimplán hülyének :D

Nincs azzal gondom, hogy ki mit gondol, csak nem kell feltétlen mindent hangosan kimondani.
Én pl. nem szoktam ilyeneket kérdezni:
te figyelj, már 8 éve laktok együtt, mond mire vártok?
vagy: neked nem furcsa, hogy a párodnak 36 évesen még gondot okoz eldönteni, vajon te vagy-e az igazi? stb.stb

Kép
gombócmakka

Katuska:
Anna keres otthon, de jól viseli, hiszen Apával van, párom táppénzre ment vele... Tegnap bejöttek, rohant hozzám, és átölelt, olyan jó volt :) Aztán 5 prc múlva már az Apját csókolgatta, mintha ő lenne kórházban...:) Na sebaj, én annak a pár perc szorításnak is örültem. Mikor elmentek, akkor integetett, de alig vártam, mert nyomhatta a lift gombját...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Huh, elnézést a szómenésért ,azt hiszem elég ennyi belőlem mára :)

Legyetek jók!

Kép
gombócmakka

KOmolyan mondom nem nevettem ennyit az elmúlt időben, mint ezeken a beszólásokon amiket tőlünk kérdeznek.

Na de akkor most már én is teszek hozzá. Rokonságom kedvenc kérdése: Hogy van Zsófi? (és egytől egyig mindegyik megkérdezi) Hát erre most mit mondjak.MIvel mozog valószínüleg jól van.
Következő: Az már biztos hogy nem ikrek igaz? (pedig nem is nagy a hasam)
Milyen érzés amikor mozog? ( :?: )
Jaj! Még nem éreztem gyereket hason keresztül! :lol:

stb

Amikor mi házasodtunk szerencsére nem volt semmilyen hozzászólás. Főleg mert kb 1 évvel az esküvő előt már elkezdtük szervezni. Így senkinek sem merült fel, hogy akár terhes is lehetek. És egyébként is az 1. házassági évfordulónkat ünepeltük úgy, hogy akkor már 12 hetes terhes voltam. Egyébként meg ha "becsúszott gyerek" akkor is mi van. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a párok együtt élnek házasság nélkül.
Ezek csak rosszmájú irigy megjegyzések szerintem.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt.

Látom, termeltek rendesen Csajok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok! Jót röhögtem.
Hozzám intézett hülye kérdések:
1. És mikor fog a köldököd kifordulni? (hát nem fog, mert rohadt mély)
2. Milyen, amikor mozog? - erre mondtam, rakja oda a kezét, most megnézheti. Odatette, visszarántotta: "Fújjjj"- volt a válasz
3. Ugye tudod, hogy szülés után megnő a lábad, és vehetsz új cipőket? Én válaszom: nem baj, anyám jól jár a 20 pár kinőtt cipőmmel.
4. Jól van a kisbaba?
Aztán szeretem még a jóindulatú megjegyzéseket:
1. Úgy fogsz vizesedni, hogy fel se bírsz kelni majd. (tényleg, nem vettem észre)
2. Vagy egy évig nem tudod a régi ruháidat felvenni. (nem baj, lesz ürügyem újakat venni)
3. Hónapokig ki se bírsz majd a lakásból jönni a kisbaba miatt. stb.

Kisbogács: de jó, hogy hazamehettél!
Mágnes: kitartás

Ja, kólát én is szoktam néha inni. Meg Big Macet is enni. Egyszer egy full vega kolleganőm jól le is cseszett, hogy mérgezem a gyereket. Hát szerintem nem. Nem mindennap eszek ilyet, csak néha.

krisz78

Kata hír:
Még egyben. Dokinál vannak.
A doki is csodálkozik, hogy még nem szülnek.

Kép
hanna30

Gizella! édes lehet a lányod:) és miylen jószívű, hogy a nagy kincset odaadja!!!!!
A vonalzóhoz amit kaptál két kódot (gondolom kettő kaptál, ha nem akkor bocs) egymás alá kell tenni az aláírásodban a profilban. Bár valószínűleg két részből áll akkor is ha egy kódot küldtek. Akkor meg a második rész előtt ütsz egy entert, hogy másik sorba kerüljön.

Ez nekem is a kedvencem, hogy hogy van a baba???? Honnan tudjam???? Nincs röntgen meg UH szemem!!!!! Most mondajm azt, hogy biztos carul mert már félbe van hajtva, lába szinte a szájában és fejjel lefelé...

NA utánaolvastam ennek a bábakoktélnak. Mivel hasmenést csinál így a belek mozgása ösztönzik a méhet is. Ezek szerint bárminek ugyanez a hatása amitől hasmenést kapunk....

Mágnes! jellemző a gyerekekre. Máté is iylen ha nem lát egy ideig akkor az apja az isten én le vagyok tojva. SZtrájkol....na és persze gyorsan el lehet terelni a figyelmét mondjuk túró rudival, telefonnal bármilyen kütyüvel én meg sápítozhatok egy ölelésért.
katuska79

Martinnak túl jó a helye odabent:)
katuska79

Katuska! Nagyon úgy néz ki.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Féláron /6.000,-Ft/ eladó egy avent isis kézi mellszívó. 2008. szeptemberben vettem a brendonban. 2 hétig tudtam csak használni, nagyon szerettem. Eredeti dobozában, az összes pót alkatrésszel együtt adom.
Ha valakit érdekel, írjon privit, köszönöm.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

Ezek a beszólások. :) Néha csak nézek, egyáltalán hogy tudnak ilyen kérdések valakinek a fejében megfordulni. :lol:
Negatív dolog még nem nagyon ért, bár mikor nagyanyám (akit évente 1X látok) Karácsonykor megjegyezte, hogy végre kövér vagyok, akkor majdnem sikítófrászt kaptam. :oops:

Katának továbbra is drukk!
És Mágnesnak is, hátha nem kell Péntekig várnia. ;)
Vendég

Kata még mindíg egyben???? :!: Hát mire várnak még? Folyik a vize tegnap óta nem?

Cipőméret, legalább akkor már nem fogják nyomni a lábamat a cipők. A 40-es túl nagy, leesik a lábamról, a 39-es pedig nyom. :D
Hát az én köldököm is marad. Sőt eddig még csak el sem simult. Kijebb van az tény, mert simán ki tudom tisztogatni. Eddig az volt a bajom, hogy nagyon mély, és minden kosz ottmaradt. Hiába fürödtem rendesen.

Kép
Kép
cs_erika

Lányok!
Kitartás... jönnek még rosszabb napok is :wink:

Katuska
Máté kukizik... de Alex is...kibontom a pelenkát, mindjárt nyúlkál... :roll:

Erzsébet
Császár, ahogy nálunk zajlik...
-infúzió bekötése (ez még az előkészítőben)
-műtőben vérnyomásmérés, EKG
-spinál beszúrása, utána katéterezés
-elhelyezés a műtőasztalon, lemosás, izolálás
-műtét
-kiemelés után a babát a csecsemősök kapják meg, gyors mérlegelés, elrendezés... ha semmi gond, akkor odaviszik az anyukához...aztán vagy ott az anesztesek, vagy az apuka tartogathatja...
-műtét után anyuka a megfigyelőbe kerül... ott lehet vele baba, apuka
-spinál miatt javasolt 24 órás fekvés... sok folyadék fogyasztása....
Vendég

Erika! Nem írta, hogy folyna a vize.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Felvánszorgok már én is a Babanetre :lol:
Hanna, köszi a tudósítást!!!
Szóval,így állunk, a fiam bent érettségizik :oops: Doki is mondta, hogy ne izguljak, primán van bent, az ő fiai is 40+5-re illetve 40+4-re születtek :) OK :lol: De tényleg úgy fogadott ma, hogy hogyhogy, még nem szültem meg? Gondoltam, mivel fogadott doki, csak feltűnt volna neki, ha éjszaka szülünk :lol:
Azt mondta, hogy biztos volt benne, hogy beelőzöm az elsejei kismamiját, de végül őt tegnap császározták.

Gyors rakciók:
Kisbogács: örülök, hogy jól vagytok és hogy már otthon! Mégegyszer gratula Ági babához, csodaszép! Meg Apához is, úgy bőgtem a blogotokon! :oops:

Sahli: gyönyörű, hatalmas Patrik! Olyan édes kis csomag a képen!

Mágnes: mennek a drukkok, átérzem a helyzetet! Mondjuk engem legalább nem fektettek be :roll: Örülök, hogy Anna viszonylag jól viseli a távollétet!

Katuska: nagyon édes Máté! Igen, relatíve korán kezdi :wink:

Hülye kérdések és megjegyzések: na, abból nekünk is kijutott :roll: Nekem az tetszett a legjobban tényleg, hogy milyen amikor mozog és a végén elborzadva reagálják le a kis Alient :roll:

Kicsit megyek erőt gyűjteni, hátha beindul valami hamarosan,ha már a fájások megvannak... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Erika: nem folyik a vizem :wink: Ép a burok, csak teljesen nyitva a méhszáj :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Szívesen. :wink:

Alien dolog ismerős. Olivérre is mondták már.
Szerintem meg a világ legjobb érzése, amikor mozog, hozzám bújik.
Viszont megszaporodtak az egyben vagy még sms-ek.

Kép
hanna30

Kata, drukkolok, hogy legyen már nálatok is valami végre. :D

Hanna, sms-ek nálam még nem jönnek. Anyósom mondta, hogy mikor ment dolgozni 5-én a BUÉK után az első kérdés az volt rögtön, hogy Erika egyben van még?
Szóval szerencsére ezek nem hozzám érnek el.

Unokatesóm annyit mondott, hogy ha indulunk, akkor azonnal szóljunk nekik is. Persze, és mi van ha hajnalban. :shock:

Tegnap volt még annyi, hogy amikor mentem CTG-re, akkor megszólalt az asszisztens, hogy azt hitte már kettőben vagyok.

Most még azon gondolkozom, hogy a táppénzespapíromat elküldjem-e a céghez. Mert 13-ig van meg. Csak ha hamarabb szülök akkor az utolsó kutyanyelvet vissza kell vinni, és módosítani kell. Minden esetre szerintem holnap elfaxoltatom férjecskével, és az utolsó nap küldöm el, ha még egyben vagyok. (szerintem nem fogok szülni az elkövetkező pár napban, de a fene sem tudja.

Akik már megszültetek mit godoltok erről? Lehet ezt előre érezni egyáltalán?

Csöre még nem ért haza? Egy csomó kérdésem lenne hozzá. :D
Tudom, hogy a baba az első, de olyan kíváncsi vagyok. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

Katuska, Gombócmakka ismerős az éjszakai szenvedés. Akár szó szerint én is ezeket írhattam volna.

Gombócmakka, én az Ikeás teatojást teszem tele (nem tömören) a málnalevéllel. Szerintem az szűk evőkanálnyi lehet. Jó szar íze van a teának, de azért leküzdöm.
Ja, és nekem azt mondta a szülésznőm, hogy 1 hétig 1x2dl, következő héten 2x2dl, majd 3x2dl. Már a 3x2-nél tartok, de előfordul, hogy a délit kihagyom (mert olyan rossz)

Mágnes, de jó, hogy jöttél, és hírt adtál magadról!
Tudom, hogy nem segít, de mi is szenvedünk. További kitartás!!! Péntek még messze van, addig biztosan meggondolja magát a kislegény.

Picuranyu, a Te ismerősöd kérdése viszi a pálmát :shock: . Bár a hasizmos sem semmi :) . Összerakhatom a két kezem, hogy nekem egy ismerősöm sem kérdezett sem esküvőkor, sem a lombikozás alatt, sem most semmi hülyeséget. Illetve ma megkérdezte Anyukám, hogy mit csinál Julcsi? A válaszom az volt, hogy eddig játszott, de most éppen olvas.

Erika, karácsony óta én is kívánom a szénsavasat. Terhesség előtt soha nem ittam, most meg meg tudnék őrülni érte. Azért visszafogom magam, és csak néha bűnözöm, akkor is ásványvízzel.

Hajrá Kata! Akkor a nyílás dolgot már megspórolod, ha beindul :wink: .

Kép
petne

Sziasztok!

Kata : te még itt?:-) Azt hittem már Marint babát ringatod. De előbb utóbb eljön ez is, inkább előbb:-).

Én minden este úgy fekszem le hogy tuti éjjel menni kell, de nem..........azt hiszem mi már megvárjuk a pénteki kitűzött császáros időpontot. Ami nem is baj mert holnap még van dolgom....

Mágnes: Örülök, hogy Annád jól viseli az anyahiányt. Jobb így, könnyebb mindenkinek.-de főleg neked.

Lányok tőlem is kérdeznek és mondanak olyanolyan hülyeségeket........éppen tegnap délután jöttem kifelé az oivból Somával, az ovivezető tesója aki meg dada az oviban jött befelé és felkiáltott: Szent ég hogy el van torzulva az arcod.......
Mondtam köszi.....egyébként igaz...tök vizes vagyok de akkor sem mondunk ilyet nem?? FŐleg egy nő nem aki már szült......tudja hogyl az utolsó napokban az embernek nem könnyű, lelkileg sem, a várakozás, a félelem, bizonytalanság, egy új helyzettel való szembenézés.........stb.

ANyukám ahányszor meglát vigasztalóan csak annyit mond: Nem baj majd lefogysz........hát tavaszra nem talán nyárra........
Ebből tudom, hogy valószínüleg nagyon kövér vagyok.

TI, hogy viselitek a családot? Lehet, hogy én vagyok nagyon türelmetlen....vagy nem is tudom de ahogy meglátom a telefonon hogy csevegni óhajt a család csak az dobol az agyamba, hogy :jaj ne.....

Agggódnak, túlon túl, elmondják a félelmeiket (amik az enyémek is persze) de nem megnyugtatni kéne az embert? Erősíteni?
Hát nem tudom.............jó lenne már túllenni a szülés-születés napján..meg az azt követő 2 héten.......

KépKép
peni

ERika! szerintem felesleges elküldeni a papírt hacsak nem decemberi dátummal kezdődik. Ha januári már akkor majd ha megszülsz szóltok a a dokinak, hogy zárja le és elég elküldeni. Minden hó 5.ig kell beérkeznie az iylen papíroknak szabályszerűen.

Kata kitartás! én is így "bénáztam" napokig....hogy szülök mert erősek és rendesek a fájások....aztán semmi. Nekem kétújnyinál burkot repesztettek és két óra múlva megszületett Máté úgy felgyorsult a tágulás.
HA MArtin jól van és Te is bírod akkor minden rendben! Pihenj nagyon sokat, két fájás közt lazíts!

Vicky! :lol: :lol: :lol: :lol: MAjd mennek együtt csajozni a bécsi adventi vásárba:)
katuska79

Kata, a miatt muszály szerintem, mert dec.29-vel kezdődik. És nem is 13-ig, hanem 11-ig van meg. Szóval szerintem elfaxoltatom, és szombaton postára dobom.

Na itt hagylak benneteket, megpróbálok alukálni egy kicsit.

Kép
Kép
cs_erika

Csajok, Apa most futtatott fel 8-szor az emeletre, mivel mondta a doki, hogy annak idején panelban laktak,és a felesége nálam valamivel gyengébb paraméterekkel felment a 8.-ra és estére megszült :lol:

Katuska: ez mindenesetre megnyugtató! Én is mindig úgy fekszem már le, hogy na éjjel tuti szülünk, aztán egyben ébredek :roll:

Peni: jó fej a dada :twisted: ilyet nem mondunk, egy mindenórás kismaminak meg pláne nem! :wink:

Petne: ez jó, hogy Julcsi most éppen olvas :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Peni! én is a falra mászom a telefonoktól! Valamylik nap nem értek el, nem voltam msn-en, skypon erre azt mondja anyukám, hogy már tiszta idegek mert biztos szülök vagy már meg is van....szomorú vagyok, hogy azt gondolják nem is értesíteném őket ha megszületik az unokájuk. Nem is sejtik mennyire idegesítő tud lenni az állandó hogy érzed magad kérdés....néha már azt érzem csak azért szeretnék már túl lenni rajta, hogy végre békén hagyjanak! Lehet egyszer komolyan elmondom hogy érzem magam....a legintimebb dolgokat is. Hátha akkor nem kérdeznek többet...
MIkor Máté született és már napokig kínlódtam, ők meg folyamatosan csörgettek, hogy mi van már stb stb. Végül úgy a falhoz csaptam a telót, hogy a mai napig csodálom, hogy nem tört össze.
Most megkértem a párom, hogy ne szóljunk haza ha szülni megyünk és a telefont is kapcsoljuk ki mert engem nagyon nagyon zavar! Nem elég, hogy a saját lelkiállapotommal kell törődnöm, még ügyeljek másokéra is, hogy jajj vajon izgul-e és ha igen akkor jaj nehogy túl sokáig kelljen izgulnia miattam!
katuska79

Erika! akkor mindenképp küldd el!
katuska79

Kata! akkor már meg is kezdted a fitt anyu programot:)
katuska79

Helló Lányok!

Saci vagyok :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Anya majd jön, csak nem győz visszaolvasni :? :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Saci baba! Gyönyörű vagy!
Csöre! Gyere mesélj!

Kép
hanna30

Sacika! Meseszép, csodálatos kislány vagy!!!!!! Megyünk majd udvarolni :lol: (Ha a lusta kispasi egyszercsak kibújik Fittanyuból :lol: )

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Őőőőőőőő Olivér is megy udvarolni. :lol:
Persze Ági babához is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De a többi csaj sem marad ám ki!

Kép
hanna30

Vcrane: köszönöm szépen akkor a katétert csak utánna rakják fel miután beérzéstelenítettek??? ez nekem egy megnyugtató hír :wink: Csöre: tilszta anyja ez a lyány :D :D milyen szép kis pofija van basszus még most hullámzott ott a pocidban és most tessék kész kis hercegnő :D :D
erzsebet0312

Hanna: a kisfiúk majd csapatosan mennek a kislányokhoz :lol: :lol: Remélem is, hogy a fiam egy nagy nőcsábász lesz (a legjobb értelemben :wink: ),úgyhogy reszkessetek már kibújt és még meg nem született kislányok :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Én is így vélekedem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

CSÖRE: SACI LÁNYOD MESESZÉP!!!! GYÖNYÖRŰ BABA....CSAK BÁMULOM PERCEK ÓTA....KÍVÁNOM, HOGY TALÁLJATOK EGYMÁSBAN SOK ÖRMÖMET!
NEKEM VAN EGY JÓKÉPŰ 5 ÉVESEM, ÚGYHOGY BEÁLLUNK A POTENCIÁLIS UDVARLÓK SORÁBA :)

Nekem a hasam egyre feljebb jön nemhogy lejjebb menne.......már a nyakamban vannak a melleim annyira felnyomja a hasam....úgy nézek ki mint egy túlfejlett hóember....egy gombóc a senekem...egy gombóc a hasam, a két mellem is összefüggő gombócot alkot és a fejem...ami ugye el van torzulva mint tudjuk

:lol: :lol:

KépKép
peni

Hanna: mennek majd a kis egyforma gatyájukban, betojok :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: nekem érzéstelenítés előtt tették be a katétert.........
Igaz az nem tervezett császár volt. A katétert megkaptam a szülőszobán...aztán vittek csak a műtőben. Vicky verziója miszerint előbb érzéstelenítés aztán katéter, nekem is jobban tetszik :wink: .

Kezd valami fura érzés úrrá lenni ratjam.....asszem irigy vagyok persze pozitív értelemben....irigykedem azokra akiknek már megvan a bébi....egyrészt azért mert túl vannak a nagy meneten másrészt azért mert már a kezükben van gyönyörű kis illatos csomagocskájuk...........
Bár már nekem is csak kettőt kell aludnom....pénteken eljön az én időm :wink: .

KépKép
peni

Azon gondolkozom most...marhára ráérek ebből is látszik, hogy ha kicsit ránktavaszodik csinálhatnánk egy babatalit.....milyen helyes lenne a sok egykorú gyerkőc....1-2 nap eltérés lesz közöttük.... :lol:

KépKép
peni

Kata! Bizony ám. :)

Peni! Én benne vagyok. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!
Eloszor is nagy gratula minden kisbabas anyukanak, az egyben levoknek meg kitartast, foleg Magnesnek meg Katanak.
Babak fantasztikusan szepek, el sem hiszem, csorognak a konnyeim.
Mi velunk minden ok, hat az esteim kb ugy mennek mint ahogy ti leirjatok, pisiles, fordulas, kisparna stb....kesz rohej. Na es ehhez hozza jon, hogy megfaztam es allitolag most mar horkolok is :lol: :x szegeny apuci, ma panaszkodott, ilyet ugyanis nem szoktam :lol:
Amugy meg nem jelentekezem sokat, mert azzal foglalkozom, hogy lekossem anyumat, mert ha nem unatkozik, ugy hogy jarunk fel ala, foleg bevasarolni, na mar el fog fogyni a penzem :oops: surgosen meg kell gazdagonom, mert tudom, en hogy hianyoznak dolgok a hazunkbol, es azt meg kell venni (anyukam szerint mar most) na de ahhoz penz is kell, es 20 euro itt 20 euro ott egyre nagyobb vagyonna halmozodik. Na nem birom mar hogy bele szolnak a dolgaimba magyaran, csak meg mondani sem lehet mert akkor sertodes lesz, annelkul meg elvagyok most :wink:
Fejes: na jo kerdes en nem tudtam azt sem, hogy szoptatas utan fejni kell, egyatalan honnet tudod, hogy kell e vagy nem? Na gondolom ez egy olyan kerdes amira az a valasz mint, hogy honnet tudom, hogy szulok: erzed es kesz! ugye? de azert en megkerdeztem :roll: :lol:
na megyek es felnezek egy ket blogba aztan gyonyorkodom a piciken:)

Kép
brestovsky

Csöre, Saci gyönyörű. Gratulálok hozzá még egyszer!
Majd gyere mesélni!

Kata, jó lépcsőzést :wink: !

Kép
petne

Csöre: Csönyörű, édes pici lánykád van. Nagyon sok örömöt, boldogságot hozzá!!! :lol:

krisz78

Peni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem meg szerintem lentebb ment a pocak. már nem oyaln peckes, hanem olyan lefelé állós. reggel tünt fel ahogy öltöztem, hogy nem érnek rá a melleim...

Kata! valszeg MArtin is kukizik odabent azért nem jön ki :D :D :D :D

SAci! Gyönyörű vaaagy!!!!!

Rita! nem kötelező fejni. Érezni fogod szoptatás után ha áttapizod a melled, hogy még van benne. HA emelni akarod a mennyiséget akkor viszont minden szopi után érdemes fejni. Nem indul be rögtön a tej. SZóval nem úgy van, hogy elkezded és máris jön....kell egy kis idő!
katuska79

Köszi Lányok :)
Várjuk az udvarlókat :wink:
Hanna, ez olyan Shrek-es Kandúrosnak hangzott :D
("Kata! Őőőőőőőő Olivér is megy udvarolni.
Persze Ági babához is.
De a többi csaj sem marad ám ki!")
Majd írok :wink: még tényleg nem olvastam el a 10 oldalt, amit írtatok :D

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Peni: neked lesz még császár ugye??? és akkor pénteken? be kell feküdnöd előtte, vagy elég aznap reggel menni????
erzsebet0312

peni: ha nem bírod a málnalevél teát, akkor tegyél bele kevesebb füvet. Én legalábbis így csinálom. bögre, kávéskanál fű, sok méz és citromlé. Így kezd elég elviselhető lenni. :)

csöre: Saci gyönyörű!!!!!!!!
Vendég

Saci baba nagyon-nagyon gyönyörű!!!!!!
Csöre: Majd gyere beszámolót írni!!!!

Kata: én már azt hittem, hogy kapjuk a születési paramétereket Martin babáról. Próbáltad már azt a koktélt??? Szorítok neked, hogy most már minél előbb találkozhass személyesen a kisfiaddal!!!! Mágnes: neked is ugyanezt írhatnám le mégegyszer, ne haragudj, hogy nem ismétlek!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

Patrik Apu: igazi vasgyúró a kislegény, annyira édes, ahogy alszik :D

Csajok szép kis beszólásokat kaptatok, nekem ilyen durvák nem voltak. Viszont én 6 hetes babás voltam az esküvőnkön, még jó, hogy a lánykérés 2007. nyarán volt és szép hírverést is kapott, így nem mondhatták, hogy a jerkőc miatt házasodunk. Amúgy sem becsúszott, hanem terveztük, az meg mázli, hogy elsőre sikerült. Ikres kérdésekkel minket nem zaklatnak, mert tudják, hogy majdnem ketten lettek...

Az éjszakáim nekem is hasonlóak, a nyilallás, szurkálás dettó, de nekem az befolyásolja, hogy melyik oldalon alszom, hogy éppen melyik orrlikam szelel :oops: Persze éjjel fordulnék, és a mutatvány sikerül, csak épp levegőt nem kapok, így nyomok egy WC menetet, aztán az orromtól függ, hogy melyik oldal nyer... :? Kezdem rohadtul unni, hogy nem kapok normálisan levegőt.

kisbogacs: De jó, hogy otthon vagytok! Írjál majd, mindenre kíváncsi vagyok! ;)

csöre: Csodaszép Saci! megyünk mi is udvarolni, vagy inkább sorba állni? :roll: Te is írjál ám, mert nagyon érdekel minden!!! :)

gombócmakka, peni: Én is vizesedem, ezért vagyok ilyen jó húsban. Az én arcom is torz, konkrétan olyan, mintha szét akarna folyni, nincs egy normális fénykép rólam :oops: Amikor jobban benne voltam a takonykórban, akkor még "maci szám" is volt, mivel körben tiszta piros volt a sok orrfújástól, a szám alatt meg gyárilag van a terhességem óta két piros folt, szóval szép látványt nyújtottam... :roll:

Katuska: Máté szuper, kíváncsi vagyok, lánykád mennyire lesz eleven :) Szerintem nem korai, amit csinált! Még ismerősünk fia pár hónapos volt, amikor tettem tisztába, ő meg egyszer csak odanyúlt, és úgy kihegyezte a cerkát, hogy csak lestem :shock:

Ez a málnalevél nekem is csak cukorral, és citromlével csúszik le, amúgy sem vagyok nagy teás. Az enyém amúgy 2-2,5 deci vízhez, 1-2 teáskanál füvet ajánl. Nekem anyu vette és gyógynövényboltban, mert a gyógyszertárban úgy néztek rá, mint aki nem normális. Bezzeg a gyógynövényesnél a pasi egyből tudta mi a szitu, szóval erről ennyit.

Kata: nem vagytok semmik :shock: Én meg készenlétben vagyok, hogy mindjárt jön az SMS, aztán szépen megváratjátok az embert :roll: :lol: Kapd el Apát is, ne csak lépcsőzz ;)

Mágnes: Jó, hogy bejelentkeztél, te fiad se kapkodja el a dolgokat ;) Örülök, hogy Anna jól viseli a hiányod.

Képzeljétek csajok tegnap elkezdtük a gátmasszázst. Hát az elején azt hittem besz@rok, hogy fog kijönni ott Milán? :shock: Apa közölte, hogy simán, eljutunk szépen a bűvös 7 centiig. Hát legyen igaza a drágámnak, én hiszek neki :D Viszont az élmény miatt reggel olyat cexeltünk álmomban, hogy csak na :roll: :lol:

Valamit még akartam, de elszállt az ihlet... :roll:

biga.csiga

Csöre, gratulálok, nagyon szép Saci!

És egy buta kérdés: az hogy terhességi cukrod volt, az változtatott valamit? Pl. kaptál diétás kaját, a babát többször vizsgálták-e stb.?

Kép
gombócmakka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: