A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Noának ráment a tüdejére a gyulladás,vénásan kap antibiotikumot." napig még tuti maradnak.
Én totál kiakadtam ezen.

Zsuzska
Mármint a gyerekeimnél mi a baj?A Marci láza aggaszt a veséje miatt,de holnapra már meglesz a vizelet eredmény.Az éjszakák nyugisabbak,nappal elég virgoncak,hogy finoman fogalmazzak.
de szót fogadunk,túlélésre játszunk :lol: :lol:

fanni
Én egy az egybe a szájukba adom a golyókat.Amikor már nyűglődnek,álmosak,akkor elcucogják őket,aztán el is alszanak.Napi 2-3x5 golyó,de csak ch9(hülye patikus nem azt adta amit kértem,de itthon néztem csak meg :evil: )

Anny
Nem értem a dokidat.Ha már esznek amúgy is agy csomó mindent,akkor mi a francnak erőlteti ezt a ha-s tápot?

1szálpasi
Én sem a vágott verziót mondanám Vandának.Nem hülye ő,legkésőbb a záróból ki fog derülni.Dórival egyetértve a korán tényleg óráról-órára változik a helyzet.Mire megnyugszol,történik megint vmi.Bízni kell bennük,ők nem fogják feladni.

Mit nevezünk felállásnak?Amikor egyedül áll a gyerek?Olyat még nem tud a Bercus,de gyakorlatilag a nap felét vmibe kapaszkodva két lábon tölti.
Marcinak meg lassan nem kell kaját vennem,mert még csak kiszedi a virágföldet,de idő kérdése és meg is kóstolja :evil:
Vendég

Vandának üzenem még

Nem baj ha sír.A főnővér nekem azt mondta,ezt anyai érzésnek hívják.(az oxitocin injekciót is így becézik Pécsen :lol: )
Vendég

Szegény Eszti :cry:

Banika :!: , milyen kellene? CH mennyi? Most megy Apa a patikába!
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

CH15, mi ilyet ettünk.

Banika, mikor lesz eredmény? nagyon ügyi már Bercus :) Fanni 10 hónaposan produkálta ezt.

Én már nem győzök pakolni...
Kép

zsuzska80
Szombathely

Holnap 9 után talán már meglesz az eredmény.
Bercus eléggé eleven.Tényleg olyan,mint egy kis zsizsik.

Fanni
ch15-öt mondott nekünk is a dokinéni,de ezt a 9-est most már megeszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Banika! Szurkolunk nektek, hogy minden rendben legyen.

Zsuzska! Látom a gyerkeid együttes erővel pakolnak. Látod milyen jó nekik! Ők ketten vannak a rumlicsináláshoz, te viszont egyedül a rendhez. :)

Binyek! Nagyon ügyi Maja. Magátol ül fel vagy te teszed így le?

Myra! Várjuk a kpeket, mert szerintem is nagyyon hasonlítanak egymásra.

Bocsi, de mire adjátok ezeket a bogyókat. Biztos írtátok, de már nem emlékszem rá.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!

Kitartás 1szál pasi,szerintem nem volt olyan aki nem sirt a gyerek születése után ,szerintem mindenkin kijön egy kicsi depi ,ez a szülés miatt is van,na meg azért mert aggódunk a babókért.

Lányainé:Apa segit , pelenkázza őket , kajáltatja és ő fürdeti ja és kiválóan bohockodik nekik,szerencsés vagyok,bár ma olyan szinten összevesztem vele , hogy inkább nem részletezem a dolgot .
Majd küldök az emiledre képet.

Ma katasztrófális napunk volt. Reggel Prevenal 3 kapták a csajok 9.30 ra voltunk irva és egy tömeg fogadott a dokinál 1 órás csúszással.
Onnan Dévényi tornára rohanás közte egyik gyerek kaja , Regi nem mert szarrá bukja magát-bocsi- ha torna elött eszik.Ő miután végeze,tt ,véigig üvöltötte ott helyben megetettem miközben LIa tornázott.
Ezért az egész kajálásuk elcsúszott felváltva ettetem őket.

Melóhelyre is be kellett mennem sos.-be ,ott annyira rohantam ,hogy megcsúsztam a folyosón és csináltam egy olyan spárgát amit életemben még soha :oops:

Azt hiszem ,hogy mára elég volt ,enyhén idegbeteg vagyok.Bocsi ha fárasztottalak titeket ,de valahogy ki kellett irnom.
amonré

Amonré :D
én az ilyet úgy kerülöm el, hogy egy nap csak egy programot szervezek :wink:
hogyhogy már a 3. prevenart kapják? ne haragudj, hogy nem tudom, de mennyi idősek is? nincs vonalzód...mi eddig csak kettőt kaptunk, és a 15 hós oltás után kapjuk a 3.-at.

A betegeknek továbbra is mielőbbi gyógyulást kívánok :!:

KépKép
lili73

Amonré!
Ez tényleg f@sza nap lehetett!De azért legalább a testi épségedre vigyázz!Ki lesz a gyerekekkel,ha lerottyansz?? :wink:

Ancsi!
Nem tud Majus még felülni egyedűl,sőt még fordulni se nagyon,mert igazán nem érdekli a dolog.Ha hasra teszem,akkor úgy is eljátszik,ha hanyatt,akkor meg úgy is jó.Viszont,amikor már mindenhogy nyüglődik,akkor fel kell ülni és újra vidám a világ! :lol: Általában támasztanom kell közben,de egyre ügyesebben egyensúlyozik.Amikor látom,hogy kezd görnyedni,akkor újra fekvés és kezdjük az egészet előről... :roll: Jó játék! :lol:

Banika!
Ez a chamomilla mire van?Mert én azt olvastam róla most,hogy ez kedélyjavító. :shock: De akkor mire adjátok a bébiknek?Rossz a kedvük? :lol: :lol: :lol:
Egyébként az erősítéseket nem szabad összecserélni,mert akkor teljesen másra hat!Én a tejserkentővel(urtica urens) jártam úgy,hogy rossz erősítést vettem,mert nem volt az előírt,aztán mikor legközelebb mentem a gyógyszertárba,akkor szólt a nő,hogy amit elvittem az csalánkiütés ellen van! :roll: :roll: :roll: De jó!!!Jól serkentette a tejemet,gondolhatod...

Zsuzska!
Milyen ügyesen összedolgoznak a gyerekeid! :lol: :lol:

Riddencs
ről van valakinek híre???

binyek

sziasztok!
friss hírek: Dani egyre vagányabb kispasi, bár reggel egy kicsit elkezdett szürkülni, de egy kis nővéri paskolás (na ja, biztos valami csini nővérke csapkodta a popsiját, erre én is jobban lennék:P) helyretette, egyéb kezelés nem kellett. néha nem árt egy kis figyelmeztetés, hogy pasi fia nem szürkülhet el:-)
Réka állapota a tegnap este óta változatlan (a doki szerint ennek örülni kell, mert nem romlott), minden tápszert kiköp, nem volt hajlandó enni, délután anyatejet kapott, azt meg mind megette, és úgy tűnik, az megmarad benne....okos kiscsaj, nem dől be minden műkajának:-)
mindketten szoliztak nap közben, mert elkezdtek besárgulni....
pasinak meg semmi se jó, az se, ha szürke a fia, meg az se, ha sárga.....:D
anyakönyvi mizéria is van: mivel ennyire korán jöttek a babák, hiába minden kaális igazolás meg akármilyen egyéb papír, nem telt el elég idő Vanda jogerős válása óta, ezért a volt férje nevére fogják anyakönyvezni a babókat aztán majd mehetünk pereskedni, hogy neki végképp semmi köze hozzájuk, kb másfél éve nem éltek együtt, amikor megfogantak a manók, csak nem volt jogerős válóperes ítélet....persze azért nem lett jogerős, mert a volt férj el se jött a tárgyalásra, át se vette az ítéletet, de ez persze senkit nem érdekel....2 NAP HIÁNYZIK.....hülye jogászok és barom jogszabályok
Vandának ma kiszedték a varratait, és végre átköltözhetett a koraszülött osztályra, bár az ikrek még mindig inkubátorban vannak, de most már legalább egy épületben van velük, nem kb. fél órás séta, amíg átér a fagyos hóban.....és délután már engedték azt is, hogy cumisüvegből etesse őket (persze még inkubátoron belül és naponta 1-2 alkalommal cumiztatják őket, a többi még szonda+infúzió, de jót tett a lelkének):-)
Vanda fizikailag szépen javul, lelkileg nagyon mélyen van....haszontalannak, tehetetlennek érzi magát, magát okolja a koraszülésért, és hogy 3 gyerekének lenne rá szüksége, de ő egyik mellett sem tud ott lenni...próbálom tartani benne a lelket, de nem nagyon hagyja magát:-(
1szálpasi

Sziasztok!

Jaj, segítsetek! nagyon ki vagyok már!
A lányaim kb egy-két hete le sem szállnak rólam.
annyira nicsenek el már egyedül, hogy ha pl kimegyek tápit csinálni a szobából, akkor egy pillanat alatt a rácsnál vannak, és zokognak :shock:
Hiába hagyom ott úgy őket, h játszanak.csak akkkor vannak el, ha ott van vki.Ha pl papával vannak,és én visszamegyek a szobába óriási az öröm.pedig csak 5 perce nem láttak. :roll:
Ez most ilyen korszak? vagy mi? Tényleg nem tudok mozdulni sem...és régebben azért eljátszottak magukban kicsit,akkor is csak 15 perceket.na de addig legalább tudtam takarítani kicsit.vagy enni.
tényleg teljesen tanácstalan vagyok

szanet

Sziasztok!

Esztiéknek millió gyógypuszi!Sajnálom :( :( :cry:

Zsuzska!
Nem semmi segítséged van!!!!Nálam a lányok ezt később kezdték :lol: :lol:
Amonré!
Vigyázz magadra,tényleg nehogy lerobbanj!
Myra!
Jöhetnek a képek 8) Nóri nagyon jól viseli a szemüveget,annak ellenére hogy a dokinő azt mondta ne csodálkozzunk ha nem viseli el a nagy dioptria különbség miatt.Most már a jó szeme leragasztását is elég jól tűri.Majd március elején kell mennünk és akkor beszéljük meg a kontaktlencsét.
Nálatok mi van Kyra szemével?
Tonti!
Elvittek a királyok??
Szerintem a lányaim Duracell elemet nyalogattak,mert még mindig röhögnek alvás helyett :roll: ,reggel fél 8kor meg már ugrálni fognak a fejemen :)

bognartundi0727

1szálpasi!

Néha az a legjobb hír, ha nincs hír. Drukkok továbbra is mennek.

Sajnálom az anyakönyvi mizériát, ezt a baromságot!

Vanda lelkileg is össze fogja szedni magát, főleg, ha egyre többet tud majd tenni a gyerekekért. Engem az tartott fenn anno, hogy éjjel-nappal fejtem, mert tudtam, hogy ezt az egyet tehetem értük a PIC-en a látogatásokon és a szereteten kívül.
Balu hogy viseli anyahiányt?

Esztinek és Noának jobbulást!

Banika, szorítok a pisi eredményért, nem lesz semmi gáz!

Binyek, fogzásra van
:lol:

Amonré, nem semmi nap :?

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Szanet!
Ne aggódj elnövik csak ki kell bírni :roll: A lányoknál is ez volt kb. ennyi idősen mint ti,hogy ha nem láttak ordítottak!Még WCre is úgy mentem hogy kánonban végig üvöltötték :(
1szálpasi!
Azta ezen az anyakönyvi dolgon kiakadtam :twisted: :twisted: :twisted: IDIÓTÁK!!!!Ilyen hülyeséget......Nincs elég problémátok......
Piciknek millió gyógypuszi!Remélem Vanda is hamar feldolgozza és helyre jön a lelke!!!!Erős,talpra esett csaj csak egy kis idő kell neki!!!

bognartundi0727

Binyek
Az életben nem lesz csalánkiütésed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ch9 -fogzás,kólika,fülfájás,nyűgös sírós baba,fél arc piros,vígasztalhatatlan

1szálpasi
Hülye bürokrácia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én kölkeimnek nem jár Kaposváron faültetés,mert Pécsen születtek.Nem mintha tragédia lenne,de aki mucsajröcsögén lakik,viszont itt szül,annak miért jár?
Amint Vanda többet tud a babákkal lenni,hidd el jobb lesz.
Nálunk Marci szürkült sokat,állandóan pöckölték.Itthon is bejelzett a légzésfigyi néha alattuk,de mire eljött az idő amire ki voltam velük írva,elnőtték.
Ja!Én gyerekem az anyatejet bukta ki ezerrel :evil: Ebadta kölke.

Amonré
Szerezz be vmi amuletett feltétlenül :lol:

Szanet
Tán szeparációs szorongás?Mindenképpen be kell őket zárnod?Nálunk bejárják a lakást(tény hogy megyek vagy 20 km-t egy nap :lol: ),de így jönnek utánam ha hiányzom nekik.

Tünci
Mi is most nyomtuk le a Bercust.Rájött ha felkapaszkodik a mamutszéken,meg tud rajta támaszkodni és lépeget párat.Közben fülig érő szájjal röhög annyira örül magának.Hát még én! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja!megint elfüstöltem a töltőm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!

Nem zárom ám be őket.ők is jöhetnek velem, csak akkor miondig vmi veszélyeset csinálnak.és mondjuk amíg a tápit csinálom jó lenne őket biztonságba tudni.ez csak 3 perc lenne.

szanet

Jó estét!

Eszti Noájának gyógypuszi!

Szanett
Erre a korszakra én is emlékszem. Kinövik majd. Anno Kíra is jött utánam mindenhová és kapaszkodott a nadrágomba. Levegőt nem vehettem nélküle.

1szalpasi
hihetetlen ez az anyakönyvi mizéria. :twisted: Jobbulást a drágáknak. Az jó jel, hogy Réka megette az anyatejet és benne is maradt. Nálunk legalábbis a tejcsi bentmaradása már a javulást jelentette. Vandának kitartást és sok erőt kívánok! De összefogja szedni magát.

Teszek képet ahol látszik a különbség. Kép Kép

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika!
A Nórikát én is majdnem úgy nyomtam le :lol: Még az üzim után kiabált ki a szobából,hogy lehúzta a pizsama nadrágját :lol: :lol: Jól lecsesztem,bár nehéz volt nem röhögni rajta :lol: :lol: Mi ez a faültetés?Én Mucsaröcsögén lakom,de Kaposváron szültem,de mégis lemaradtam róla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem semmi Bercusod,nagyon ügyes :arrow: úgy kell Neked :D :lol: Te leszel a "töltők réme" :wink:

bognartundi0727

Hello!

Tundi, nem, nem vitt el semmifele kiraly (pedig nem bannam :lol: ) csak baromi faradt vagyok meg sz@r a gepem, az ocsem probalta ma megbutykolni de ugy nez ki kell vennunk egy jobbat. Alig megy, iszonyu lassu. :evil:

Vandaekra tovabbra is sokat gondolok, gyerunk Reka baba es Dani baba, csak ugyesen!!!

Sotske Szavaja es Noaja is remelem nemsokara hazamehet es persze Anyuka is gyogyuljon meg! Szegenykek! :cry:

Szanet: szeparacios szorongas, nem sokat tudsz ellene tenni, en sem tudom Oket egy percre sem magukra hagyni, nem is nagyon szoktam, jonnek utanam mindenhova. :roll: Ha pl. a konyhaban kell valamit csinalnom akkor beteszem Oket az etetoszekbe es adok valamit a kezukbe hogy jatszanak.

Jaj nagyon faradt vagyok, megyek aludni, a felvonulasrol a kepek az albumomban vannak.

Jo ejszakat gyerekek! :D

KépKép
KépKép
tontica

Myra: gyonyoruek!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tünci
Az előbb nem válaszoltam Neked.Szóval Kíra szeme. Az óvodakezdés után azt vettük észre, hogy ha fáradt, vagy szégyenlős akkor a bal szemét befordítja ilyesztő módon. Kétszer elvittük szakrendelésre, de végül magánrendelésen kötöttünk ki, mert az sztk-ban a doktornők azt várták a három éves lányomtól, hogy úgy viselkedjen, kommunkáljon velük mint egy hat éves. A másik doki meg egyből megtalálta vele a hangot, Kíra együttmüködött Vele. Kiderült, hogy tulajdonképpen saját magának elrontotta a szemét azzal, hogy időnként beforgatta és kezdett így rögzülni a szeme. Most a szemüveggel ezt a befelé konvergálást akarja megszüntetni. Most plusz hármas a lencséje. Na jó hosszú voltam, bocsi.

Jó éjszakát!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tontica: köszönöm!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda és Pasi!! Én is bőgtem míg a kórházban voltam!! mind az 5 napot!! pedig velem ott voltak egy szobában aludtunk. és én is kb ezeket mondtam, h. itt vannak velem mégsem tudom őket ellátni (mivel a pinál miatt fejfájásom volt, és infuziót kaptam) de aztán jobb lett.

Anett! ez biza szeparációs szorongás, népi nyelven hiszti. Gergő kezdte nálunk 3 hétig tartott nála. addig Fanni tök elvolt. Mostanában Fanni csinálja, de nem olyan vészesen, ő legalább éjjel alszik, mert Gergő nem aludt, szóval Fanni sem visít mindig, de ha igen azt Ti is halljátok Ózdon :) iszonyat fülsértő hangja van :) valamikor fáj ha visít :) nekünk biza el vannak zárva egy börönd van beékelve az ajtóhoz. a lakás többi része tök hideg, a járólap is jégcsap, szóval jó helyen vannak a szobában. egyébként az arany középutat kéne megtalálni, nagyon nehéz. pl nem szabad rohannai ha sírnak, hanem kintről kell kiabálni, de ha ottben vagy akkor sokat kell szeretgetni. én még azt csináltam és sztem hatásos is volt, hogy kimentem, elkezdett sírni aztán visszajöttem az ajtó mögül, és kukuccsoltam vele. aztán röhögött a végére. szóval csak okosan :) de tényleg elnövik :) csak idő kérdése....

zsuzska80
Szombathely

1szálpasi dani kis drága reméljük acsajokkal itthon hamar kijöhet a kis zökös és hazahozza anyukáját meg a tesókáját :D réka kisasszony egyem meg a kis szívét majd rájön fini az a tápika csak sok legyen :D
van amúgy tejcsije vandának?amúgy én is szétbőgtem magam főleg ugye-hogy nem tudtam lemenni hozzájuk és csak a telefonon láttam a drágáimat inkuban csővel a fejükben-és igaza van a többieknek percről percre más a helyzet volt olyan azt mondták nincsenek jól aztán lementünk apa letolt szekéren és üresek az inkuk szerinted mit éreztem :cry: aztán belibben egy ápolo ja kikerültek a kiságyba :D boldogság aztán ekkor akkor mehetünk haza-majd meglepetés szombat este mosolyogva mondja a dokinő holnap apa jöhet értünk úgyhogy csak pozitívan :wink: nagyon durva-hogy a volt férj nevére :shock: akkor már nem lehet a vanda leánykori nevére mert nálunk megkérdezték
sotske mielőbbi gyógyulást édes kis noának
banika remélem semmi nem lesz leletben,a föld meg nagyon finom én még kiskoromban nyuszikakit ettem azért vagyok ilyen egézséges :D
fanni szépszeműeknek is jobbulást
myra de cukik a csajszik és milyen divatosak :D
zsuzska mi is megúsztuk a bárányt :D
tonti pihenj ne fáraszd ki magad megint totál puszi a két kis a.-nak :D
megrendeltem az új autósűlést szerintem elég jó persze lenne jobb is de ez csak 23E/db és mindent tud mint a többi
a kishordozót meg el is pattintottam a vaterán,ma jönnek érte :D
még szüttyögünk de már javulós a két kis fikagép :D
amonre nagyon várom a képeket, a veszekedés meg szerintem most mindenkinél több mint azelőtt nem voltam panaszkodni de pár napja úgy összevesztünk mint még soha én nem szoktam üvölteni,de kajabáltam takarodj innen-aztán jött a rózsacsokor mondtam dugja fel magának :oops:

lanyané

Lanyané! (Jókat nevetek, mikor elírják a neved :))
Mit vétett szegény ember, hogy ezt érdemelte????? :lol: :lol: :lol:
Jó h.megúsztátok Ti is a barit :) pedig én már felkészültem rá...

sztem hazudik az, aki azt mondja, hogy nem veszekednek, és kevesebb a vita mint előtte... nem hittem el, mikor valaki azt mondta " használjuk ki a gyerekmentes napokat" pedig két évet vártunk rájuk. De mi több apróságon veszünk össze. Pl a sírnak a gyerekek, és tök ideges vagyok, és ugrok mindenre....de azért most már kezd normalizálodni minden :)

Kész az ebéd!!! Hortobágyi rakott tészta

Eddig az oviból hozattuk a kaját, de ettől a hónaptól én fogok főzni. sztem menni fog. most áldott jók a gyerekek. este fél 8-tól reggel 8-ig aludtak :)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok
Lili! a csajok 6 hósak lesznek 12.-én.Kb .1 hónapos időközönként kapták a csajok meg a hármat.Most volt oltóanyag ,mert állitólag hiány volt belöle.

Lanyané! az nem kifejezés ,hogy vitatkoztunk én is üvöltöttem ,ő nem annyira ,de tegnap óta úgy vagyok vele hogy látni sem birom ,ami szerintem egész gáz!Ja nálunk nincsen rózsacsokor,de ha hozna kb hasonló lenne a válaszom a tiedhez :D
amonré

zsuzska :D már megszoktam a névelírást :D nem tudom miért szokták,de nagyon sokan szokták,sebaj csak írjanak nekem is :D
én is felkészültem a barira azt tessék,majd ha nem várjuk.
jajj a pakolós kép komoly,mi vár még rám

nem elég korán kezdeni :
Kép

lanyané

Banika!
Nem lehet,hogy nagy az áramingadozás nálatok,azért ég el a töltő?

Szanett!
Nem lehet egyszerű a csajaiddal!Nálunk az lesz, hogy veszélytelenítem a lakást és jöhetnek-mehetnek mindenfelé(kivéve a fürdőszobákba). :wink:

Zsuzska!
Az éjszakai alvásért irtó írígy vagyok!Nálunk katasztrófa van megint mióta betegek!Mindkettő kakukkot játszik:óránként kelnek! :roll: Maja visszaalszik rögtön,de Marcust tologatom a babakocsiban vagy dajkálom,hogy nagy nehezen elaludjon... :cry: :cry: :cry:

Myra!
Hát én a "különbözős" képen se látok sok különbséget! :lol: :wink:

Mariann!
Nem volt korai eladni a hordozókat?Én is agyalok rajta,de aztán úgy gondoltam,hogy várok még egy kicsit....Jó lesz az még a tescos bevásárlásoknál például.... :)

Vanda Pasija!
Nem gondoltál rá,hogy írj egy blogot??Nagyon jó a stílusod! :wink: Nagy élmény lenne évek múlva visszaolvasnotok.... :lol:
Ezt a jogi procedúrát én ismerem,mert a barátnőm is így járt,pedig neki is volt baja annak idején,mert nyelőcső nélkül született a gyereke,élet-halál között volt napokig és még a volt férj nevére is került a gyerek! :(

binyek

amonré nekem ne mond néha úgy idegesít és csodálkozok,hogy olyan dolgait észreveszem amik ezelőtt nem és egy picit eltünt a rózsaszín köd,de ez az élet rendje,nem tudnám elképzelni nélküle az életet,de közöltem vele,hogy nagyon odakell tennie magát és visszahódítania kell úgyhogyx kapja össze magát,szerintem vette a lapot,hogy nem viccelek,igen sok férfi engedi el magát gyerek után mondva már megfogott,de ez nem igaz.fel a fejjel kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek szerintem többet tudnak a szülők egymással foglalkozni és visszaáll a rend.puszz

lanyané

Banika :P Zsuzska :P
Köszi, CH15-öt vettünk, de még nem adtam be, mert egész jól aludt Milcsi. De szerintem biztos a foga, mert tök vörös szegénykémnek a pofikája és hőemelkedése is van. Meglátjuk, megkapja-e a harmadik oltását ma.

VandaPapa :?
Ezen baromira kiakadtam! Hogy-hogy az ex nevére? Az senkit sem érdekel, hogy nem az övéké a gyerekek? És hogy ő valószínűleg ezt egyáltalán nem is akarja? Nem semmi :evil:
Az első idők nagyon nehezek mindenképp. Enyémek nem voltak inkubátorban, de én is eléggé megrogytam lelkileg... Nehéz idők jönnek, segíts neki nagyon-nagyon!

Tünci :P
Valószínűleg a szülei is nagyon okosan bánnak Nórival :wink: De ő is felnőttként viseli a megpróbáltatásokat.

Később folytatom...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Myra!

Válaszolok ám neked is, csak néha kihagy az agyam :lol:

Szóval Ági most kezdte, mert előbb nem vették fel, mondván, hogy itthon vagyok :twisted: Igaz ez az állami oviban volt, ahova most jár, oda felvették volna, csak én marha, amíg volt hely nem akartam utána meg betöltötték :?

Féltékenység, nálunk is ment, főleg amikor a kicsik is elkezdtek anyásodni:roll:
Nem volt vészes, de nagyon fárasztó, pld. ha a kicsikkel foglalkoztam, akkor tuti pisilnie kellett, vagy szomjas, vagy valami baja volt, csak figyeljek rá is...
Meg ő olyan igazi első gyerek, végig mellette voltam, így nem tanult meg egyedül játszani, nem úgy a tesói, kisebbek, de sokkal önállóbbak. Bár az ovi sokat javított a dolgon, ott ugye kötelező önállónak lenni. :lol:
Ági is 2005 áprilisi :lol: csak nálunk 21 hó a korkülönbség.
De vannak előnyei is, nagyon összenőttek. Áginak még nem alakult ki az én tudata, amikor a tesókat kapta.

Dóri

Dóri
Vendég

Lili :P
6 hós kor előtt összesen 4 prevenar van. Utána csak 3. Az utolsót mi is 2 éves korában kapjuk, de addig 3 kell sajna...

Ancsi :P Binyek :P
Kedélyjavításra is... ugyanis a fogfájós gyerek hisztis, ingerült... Mint mi, amikor fáj valami...

Mariann :P
Cuki ez a kép!
Hát, nem tudom. Nálunk én úgy érzem, inkább nekem kell majd összekapnom magam... Sokkal xarabbul nézek ki, mint a gyerekek előtt és közel nem foglalkozom annyit a férjemmel... S konfliktus nálunk is van, olykor meg tudnám folytani egy kanál vízben... Persze ez összefügg a gyerekhisztikkel...

Szanet :P
Nehéz lehet nagyon. Engem is kikészít, amikor a 2 gyerek üvölt... de amit meg kell csinálni, azt meg kell. Semmi bajuk nem lesz, ha 3 percig sírnak. Úgyis abbahagyják, ha visszamész hozzájuk. Én mindig mindent elmondok nekik, hogy most mit csinálok és miért. Előbb-utóbb megértik... gondolom... remélem...

Amonré :P
Én sem tervezek csak 1 programot 1 napra. Mondjuk ha messze van mindkét célpont és útba is esnek egyszerre, az más... Akkor sok türelemmel is kell készülni...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!
Múltkori beugrásomnál nem is mondtam, hogy BÚÚÚÉÉÉÉK Mindenkinek! :lol:

Eszti! Mindnyájatoknak sok-sok gyógypuszit küldünk! :arrow: :arrow: :arrow:

Banika! Ti hogy vagytok?

Amonré! Én is inkább külön napokra osztom be a szaladgálnivalókat. Azért az a spárga szép pont lehetett az i-re. :roll: Vigyázz magadra és lassíts!

Binyek! Mi lenne, ha hagynád szuperMajust „görnyedni”? Nem feküdne le magától? Azért csak érzik ők, hogy meddig bírják. Bendi, amikor felállt, nem tudott leülni, és ezerrel hátracsapódott (az ágyon). Mindig szívrohamot kaptam, hogy ha ez így megy, szétüti a fejét. Aztán egyszercsak rájött és leült … :wink:

Pasi! Dani igazi csibész lehet, Réka is szépen erősödik majd az anyatejtől. Az a jó, ha az legalább megmarad benne. Anyakönyvezés, pereskedés :shock: miegymás hercehurca gondolom baromira hiányzott még nektek. Reméljük simán lezajlik valami gyorsított eljárással. Van ilyen egyáltalán?
Ja, srácok pedig gyönyörűségesek! … Én is zokogva ültem Zsombi mellett, amikor tüdőgyuszit kapott a kórházban, Bendus meg közben már otthon volt. Amíg a Korán voltam velük (ez sajna csak egy hét volt a szülés után) nem is volt tejem, annyira szorongtam. Aztán 2 hónap múlva már minden rendeződött. Nektek is megy a puszi és a drukk! :arrow: :arrow:

szanet! Pasik nálunk detto! Le se akadnak rólam. Csak én nem tudom kiengedni őket abból az egy szobánkból, ami van, mert azért nem szeretném, ha nagyon megszoknák, hogy a konyhában sertepertélnek, miközben én forró lábassal a kezemben lépegetek ide-oda. … Lehet, hogy csak túl jó volt nekik ünnepek alatt, hogy apa itthon volt. ... Ja és a mosógép a konyhában van! Most az a sztár! :lol:

Myra! Tüncik! :P :P

Lanyané! Mi is tegnap passzoltuk el az egyik hordozót! Mi a teszveszen keresztül! Pasik élvezik az autósülést, mindent látnak, énekelnek és röhögnek, ha beülhetnek. (Persze csak a kötelező sírós-bekötés után!) … Pasik nálunk is szétütik a gépet, ha a közelébe kerülnek. Ha meg elhúzzuk előlük, akkor ágycsapkodás és sivítás! Ilyenkor jót nevetek rajtuk, de hát meg kell zaálni azt a hisztis fejüket!

Ja, Móni, ügyik vagytok, hogy ilyen szépen bírtátok a hosszú utat! :P

Petra

Petra
Kép
petricsek

valaki kérdezte riddencs-t. Nem mostanában költöztek?!

Petra
Kép
petricsek

Banika!! Eredmény?????

zsuzska80
Szombathely

Kép Morzsik

Kép Hé, Te is hallottad tésssó.....?

Petra
Kép
petricsek

Banika?!?!?

Remélem jól vagytok!

És Esztiék is, meg Vanda család!

Mi megjártuk a gyerekdokit, minden ok, végre megkaptuk a 15 hós oltást is, ami a betegségek miatt elmaradt.
Volt egy kis sírás, főleg Dorkánál, aki nagyon zokon vette, hogy a doktor néni megbökte a karját, krokodilkönnyeket hullatott a drága.

Dorka: 9180g
Lili: 9380g
Magasságot nem mértek, a súlyt is úgy kértem és azt már nem volt pofám, majd odaállítom őket az ajtókerethez, ha felébredtek.

Kaptunk Dorkának immunerősítőt, amiben legyengített bacik vannak, négy napig kell szedni, aztán három nap szünet és három hétig, utána egy hét szünet, na azt hiszem ezt vezetnem kell majd a naptáramban :roll: :oops:

Ezek Ati ajándékába készültek:

Kép

Kép

Kép

És ilyen lett végül:

Kép Kép

Puszi!

Judit

jucicuki

Binyek
Az áramingadozás mást nem zavar?Pl ezt a gépet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci
Éjszakai műszak:Márton ébred fél 2-kor(anya fél 1-kor aludt el :lol: )anya rohan érte,hogy ketteske tudjon legalább aludni.Márton azt hiszi buli van,két szobával odébb addig dumál amíg öcsi felébred.Aztán csere.hajam égnek,apáé is :evil: 4-ig tartott az előadás,aztán mindahányan voltunk elájultunk fél 9-ig.Bercus fél 10-ig.
Vmi király engem is elrabolhatna ilyenkor.

Myra
Nekem még most is egyformák :lol: Ahogy Petricsek fiai is. :lol:

Szanet
Nem is gondoltam,hogy egész napra bezárod őket.Nekünk se rácsunk,se bőröndünk.Félek ezek mindenen átmásznának.

Lanyané
Én tyúkszart ettem anno immunerősítőnek.de sajnos már a tyúkszar sem a régi.

Faültetés
A városligetünkben minden évben az azévben született gyerekeknek ültetnek egy-egy facsemetét(családilag mindenki a magáét),rajta tábla a gyerek nevével.A városliget már megtelt,most már csak jelképes fa van egy-egy levél egy -egy gyerek.Na ez nekünk nem jár.

Marci pisije negatív.Passz a láz.Lehet,hogy neki is ugyanaz a baja mint a Bercusnak,csak a folyamatosan szedett antibigyótól nem jönnek ki a tünetek.Ahogy korábban sem,csak akkor nem volt lázas.Bár akkor a foga se jött.

veszekedés
Én alapban vagyok sértődős puffancs(sajnos),de amikor egész nap nyűgnek a gyerekek,akkor ténylg minden vacakra ugrik az ember.Hát még ha nem is hagyják aludni.
Vendég

Sziasztok!

De ügyik vagytok a vaterával meg a teszvesszel!! Én 2 babakocsit próbálok elnyomni (egy iker meg egy 1 személyes), bagóért, és a kutyának nem kell! Viszont idióta kérdések tömkelegét kapom minden alkalommal! Volt aki a 4500 ft-os :!: babakocsiból csak a karfát akarta megvenni! :shock:

Gyerekek annyira szépek!!! :D

Veszekedéshez nem tudok hozzászólni, de tudom, ha itt lenne a papájuk, egész nap állna a bál. Ő az a típus, aki másnak mindent megcsinál, de a saját családját erősen hanyagolja, és akkor még finom voltam. De mivel másoknak mindenben segít, ezért ők azt hiszik, hogy milyen fantasztikusan odaadó ember. Holott... :roll:

Nekem is kéne ilyen Chamomilla. Én hajnalban adnék nekik :?

Banika!
De jó! Akkor kicsit fellélegezhettek!
Vendég

fanni legyen önbizalmad igenis szép vagy :!: és ügyes két gyereket nevelsz :!: ne becsüld magad le :wink:
banika de jó,hogy nega lett.a tyúkszar se rossz :D
petricsek a fiaid igazi mis makidzsonik-ez az én szótáramban-igazi kis édesfejű,zabálnivaló,különleges,szépséges kigyerekek :D
vivi miért nem mondtad igen eladó a karfa :D 4500ft-ért
amúgy nem mindíg jó ám a bolt pl,a párszor használt garanciás bergont amit 76ért vettünk 45ért tudtam eladni mint amennyiért a használt tavalyelőtti modelleket lehet kapni.
meg minden ilyen hugyé-szaré pedig márkás drága cuccok-de vagy eladom vagy ülök rajta.
juci még mindíg szépek a lányaid-de nekem sosem írsz annyit sem hogy mukk-megbántottalak tudtomon kívül?

lanyané

Sziasztok!

Mi ma kaptuk meg a harmadik Prevenalt. 4 hónaposan kellet volna, de nem volt oltóanyag. Szegénykéim most sírtak a legjobban, de hamar megnyugodtak.

Lanyané: nagyon édes Amyra! Olyan kis finom, törékeny szépség!

Binyek,Banika: most már kezdek elbizonytalanodni. Nekünk nagyon különböznek, de az ismerősök keverik Őket. Bár már a hajukról egyre jobban megismerik Őket, de ha sapkában vannak akkor csak találgatnak. Pedig elvileg kétpetéjűek, de nem tudjuk biztosan.

Ági: jaj, ez a pisilni kell, éhes vagyok dolog, amikor valakit pelenkázok imerős. Bár már egyre ritkábban fordul elő. Mostanában inkább jön hozza a pelenkát, cumisüveget, ha sírdogálnak énekel nekik. Olyankor teljesen elolvadok Tőle. Na de tudom, hogy nehéz most nekik. Eddig egyedül volt, most meg itt van két kis trónkövetelő, bármennyire is várta Őket .
Neked most már szépen eljátszanak együtt? Sok vita van a játékokon?

Banika: de jó, hogy negatív lett a lelet ! :D Nagy kő esett le szívedről, gondolom.

Petricsek: Édesek a fiacskáid ! Ők számomra is egyformák.

Juci: ügyes vagy, szép lett az ajándék! Édesek a szépségeid! Mi is kaptunk ilyen lenyomat készítőt mikor megszülettek a csajszik. De még nem volt erőm megcsinálni. Hamar elkészült?

Vandáéknak, Esztiéknek jobbulást!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Most ltom, hogy rosszul írtam. A negyedik Prevenalt kapták ma a lányok. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Lanyané!

Jaj, dehogy bántottál, bocsi, ha mindig kimaradtál, nem direkt volt!!!!!!!!!!!!! De gáz :oops:
Most a pasi témát olvastam tőled, abból meg úgy gondoltam, hogy én már többet nem tudok/nem akarok kivenni...

Myra!

Köszi, gyorsan ment tulajdonképpen, de jobban jársz minél hamarabb megcsinálod, mert Lilóval kb. hatodikra sikerült, mert folyton összemarkolászta. Lehet már gyurmázni szeretne...

Judit

jucicuki

Banika! örülök h. negatív! de már minden oké velük? láz van még?

Anny! én is mindent elsóztam a teszveszen, a babakocsit is. Mondjuk úgy hogy azt Apa vitte házhoz. HOCO volt, én 40-ért vettem 35-ért adtam tovább. most is vettem egyet 28-ért, esernyőre csukható, hasonló mint a Esprit, de mégsem 60 rugó...

Juci! tök szupi az ötlet! mikor megszülettek, mi ezt megcsináltuk a lábukkal. van egy kék keretes meg egy bordó, mindegyikben van fénykép is. 1600 Ft volt anno a Lild-ben.

nekünk Chamomilla nem vált be, ugyanúgy ordtott éjjel is.....

zsuzska80
Szombathely

myra! nagyon edesek a csajok ( a ferjed is )

banika! hat igen ez a penzeles dolog, gondolom mindenhol igy megy :(

szanet! itt is aszt mondjak hogy 3 eves korukik jo a tapszer, na nekem sem tetszik, 1 eves kortol lehet adni a bocitejet, sot valamikor mi meg 1 ev alat is aszt kaptuk, hat persze hogy nagy uzletekrol van szo, meg irnad pontosan hogy hivjak eszt a humanat amit hasznaltok, mert tudom hogy tobb fajta van, koszi

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Egyformaság: első ránézésre két tojás, még a nagyszülők is össze szokták keverni őket. Utána olyan aranyosak, mindenki mentegetőzik és pirul, hogy ”hát jaj, ne haragudjatok, :oops: vagyis bocsi, :oops: akarom mondani Zsombi/Bendi”.

Banika: tyúkszaron jót röhögtem. :lol: Tavasszal megyünk megint dédizni, akkor a srácok is kapnak majd!

Hirdetések: anny: vannak még idióták! :lol:

Lanyané: tényleg Makik! Mi is hívjuk így őket! :D

Zsuzska: az esernyőset honnan „csakliztad”? én is keresek, de nem nagyon láttam. (jó, mondjuk most kint is befagy a lika az embernek 8) , lehet, hogy tavasszal többen hirdetnek)

Juci, csajok nagyon szépek! Tőled mindig elfelejtem kérdezni, hogy a rizs- és zabtej ugyanolyan tápláló, mint a tápszer (amit legalábbis annak mondanak)??? Nem értek hozzá, azért kérdezem. :?:

Petra
Kép
petricsek

móni, bocsi, hogy belepofázok!
Mi Humana HA1 LC-PUFA-t adunk nekik, de hogyha eddig nem HA-st adtál, akkor már nincs is értelme.
Mi elkezdtük a sajtot és imádják a pasik! Piros pöttyök nincsenek, úgyhogy kapják és kész! Akár tejtermék, akár nem! Én sem vagyok tápi párti ...

Petra
Kép
petricsek

oksa juci már megilyedtem :D
petricsek mi is makik vagyunk,nekem 19éves koróm óta hívnak sokan makinak-uram is igy hív és a lányok a kismakik
én úgy lettem,hogy ugyn úgy tudok makogni mint egy majom :oops:
én most vettem vaterán esernyőkocsit bealkudtam 10ezerre es odaadta hibátlan állapotú csak kék macis de leszaszom,meg nevenincs de tök jó.valahol újjat láttam 18-ért megkeressem?

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: