A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na akkor egyidőben kapták :)
Zsófi is szétszedte tegnap a kiskönyvét, el is szakadt :oops:
Vendég

Panndi: Akkor a lányok együtt érezhették az oltásokat :lol: :lol: De lehet jobb lett vla ha mi is karba kapjuk mindkettőt.Mert ott nincsen semmi folt se dudor :roll:
Zsófi alszik már?

Kép

Kép
agica1126

vla=volna

Kép

Kép
agica1126

Ahelyett hogy itt ásítozok inkább aludnék a tegnap éjjelünk valami brutál volt! Hajnal 2-től óránként :shock: keltem hozzá.Az oltásnak tudtam be de most is fel fel sírogat :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vindo: éjszakai műszak??

Kép

Kép
agica1126

ALszik, aham.
De éjféltől köztünk aludt, mert állandóan felsírt :? Én is az oltásra fogtam, remélem ma már nyugisabb lesz...
Vendég

Panndi: Te is éjszakai bagoly vagy? Mindig sokáig vagy fent? Én kb egy hónapja akármilyen fáradt vagyok este 11-nél hamarabb nem tudok elaludni :?

Kép

Kép
agica1126

Mindenkinek nyugodalmas egész éjszakát átalvós éjjelt kívánok!!!

Kép

Kép
agica1126

Ágica - itt vagyok ám, ha kell :wink:

De oltás ügyben nem tudok hozzászólni a témához, mi csak a 15. havit kaptuk meg, tünetek meg nem nagyon voltak.

Oltóanyag nálunk nincs.

Jó éj mindenkinek!

Kép
vindolanda

Na, szóval én egy igazi bagoly vagyok, ritka, ha éjfél előtt alszok. Ha le is fekszem, néha fél kettőig is malmozok az ágyban. Gábor sokszor a konyhában van dolgozni, valamennyi fény beszűrődik... Aludni meg nem tudok, csak teljes csendben és általában sötétben.

Eddig meg szinte minden éjszaka tanultam-dolgoztam, de most csak az angol van egy hete. Azt a délutáni altatásnál elintézem legtöbbször.

Bár már érkeznek a disszertációra az opponensi vélemények, és lassan meg kellene írni a válaszokat a védésre is. De olyan nehéz elkezdeni :roll:

Na, tényleg jó éjt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !
Valaha én is éjszakai bagoly voltam, éjjel rajzoltam, azóta ammyit alszom, amennit csak tudok (nem tudok túl sokat, én korán kelő vagyok :roll: ).
Tegnap jól megszívtam mikor indultam a bőrgyógyászhoz: nem indult az autóm :evil: ...persze rögtön az akksira gyanakodtunk, rátöltöttünk, el is mentem vele a suliig-aztán a rendelő előtt fagyoskodtunk 1 órát az egyébként is taknyos Pankával (most is köhög az ágyban :cry: ), míg sógorom rájött, hogy az önindító a ludas :evil: . Szegény kis kocsim még soha nem hagyott cserben, nem tudom, mi lesz, ha most reggel nem fog elindulni :? ...

Vindo, szétnézek koszmó ügyben, nem vagyok olyan tapasztalt ám :wink: ...Bencénél kiskorában nem voltak ilyen problémáim, és vele egyszerűbb volt, mert rövid volt a haja 8) .
dettyk

Jó reggelt csajok!

Meryke!
Oda kaptam be utalót a Karcsikával.
Neurológiára kell vinnem mert nem nagyon akar még beszélni
sajnos.
Bár azt mondják én is későn kezdtem el de azért jobb ha meg nézik.
Lehet csak lusta.

Prevenarról jut eszembe tegnap rákérdeztem nálunk
igényelni kell :shock: ha sorra kerülünk akkor kapja a csajszi.
De ez is röhej oktober környékén kérdezte a vnőnk,hogy adatok-e
az Ildinek én igent mondtam erre tegnap úgy emlékszik,hogy én nem kértem.Na frankló ki tudja mikor kerülünk sorra mert most egyenlőre azokat oltják akik már kaptak és igényeltek.
Ja és novemberben kérdeztem egy másik vnőt az azt mondta még nincs.

Panndi!
Ildi csak meg rágta a könyvet tegnap,de már ragasztva is van.

Detti!
Jó a kép Pankáról :D

Még akartam írni tegnap én Lujzánakés Rozinak szoktam becézni a csajom néha hallgat is rá.
Kereszt anya meg csöpikének ezt még annak idején én kaptam a dédimtől. :D

Na el dugulok sok leszek így korán.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Koszmó: nekünk anno a Babe sampon teljesen jó volt, kétszer használtam, koszmónak azóta se híre se hamva :lol:

Ágica: nálam teljesen változó, mikor fekszem le, de mostanában nehezen alszom el :?
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyorsan agy ovi előtt... Nagyon rossz éjszakánk/hajnalunk volt. Máté fél négykor valamire felkelt és nem tudott visszaaludni. (Sajnos ezt tőlem örökölte, én se tudok rögtön visszaaludni, nálunk ezért is kel Apa a gyerekekhez éjszaka.) Persze magunk közé vettük, de kb. két óra kellett, mire visszaaludt :twisted: Ő még alszik, nemsokára keltem, mert indulnunk kell én meg itt kómázok egy bögre kávéval :)
De nem panaszkodom ám, szerencsére ez nálunk elég ritka :)

Hörcsög: Biztos nincs semmi baj Karcsikával, tényleg nagyon fontos tényező az, hogy a szülők mikor kezdtek el beszélni. Oviba gondolom csak szeptembertől megy, akkor szoktak még egyik napról a másikra elkezdeni beszélni, ott ugye a gyerekekkel muszáj megértetnie magát :)

KépKépKépKép
meryke

agy= így

KépKépKépKép
meryke

Koszmó: Máténak elég makacs volt picinek, nekünk is a Bebé sampon segített és megelőzésképpen azóta is azzal mossuk a haját, már jó ideje nincs, kopp, kopp :)

No megyek, mert nem érünk oda az oviba :oops:

KépKépKépKép
meryke

Panndi, kösti, erről is sok jót olvastam már, lehet, hogy kipróbálom, de az ekcéma miatt úgyis el kell mennünk a dokihoz, és megkérdezem :D .

Mesiék ma mennek haza :D ??
dettyk

kösti=köszi

Meryke, neked is köszi :D . Alvás szempontjából én is ilyen vagyok :? , de nekem apa nem ennyire önfeláldozó, sajna :? ...
dettyk

Sziasztok !

Tegnap este írtam egy regényt nektek és elszállt.
Azt hittem felrobbanok.
Aztán már tök lusta voltam újra gépelni.

Úgy nézz ki Ádi nagyléptekben javul.
Az afták kezdenek gyógyulni és egyre többet eszik is.
Eljutottunk arra a szintre, hogy reggel este tápit eszik.
Viszont sajna mivel ezek az afták a foga tövében is vannak és ettől bevan duzzadva az ínye is pici nyomásra rögtön vérzik is neki.

Hála tegnap kicsit jobb idő volt nem fújt a szél így lementünk sétálni.
Lent voltunk 1 órát. Közben kicsit szundizott is a drágám.
Nagyon jót tett neki a friss levegő mert a délutáni alvása az 2 óra volt és végre aludtunk éjszaka.

Persze azért néha nyügis Ádi de már közelse olyan mint az elmúlt napokban.

Lányok lassan jön Mesi a képekkel. Én már nagyon kiváncsi vagyok Gegire.

Ágica : mi már túl vagyunk a Prevenár emlékeztetőn. Nekünk mindegyik Prevenárnál a doki néni ajánlotta, hogy az első 24 órában hideg vizes borogatás legyen a szuri helyénél.
Nekünk eddig nem volt gond egyikkel sem.

Remélem ma sem fog fújni a szél mert akkor megint megyünk sétálni. Szerintem ezért is volt már hisztis Ádi, hogy lassan 1 hete nem voltunk utcán. Utoljára dec 31-én amikor mentünk a doki nénihez. Már rám is rám fért a levegő.
Nagyon cuki5 ujjas kesztyűt vettem neki. És nagyon jól bele is tudom tenni neki az ujjacskáit és így tud fogni is. Ádi nagyon utálta az 1 ujjast nem tudot mozogni benne.

Na dobok pár képet is.

Kép kis hiszti
Kép anyán mindig fincsi a pihi
Kép játszóterek réme
Kép nehéz elkapni egy képre
Kép kicsi betegem

Na lépek készülödünk a napra.
Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Jó reggelt!

Éjszakázóknak részvétem...

Babé - nekünk annyi volt, mint halottnak a csók :D Gábor használta el végül. Ami egy árnyalatot javított a helyzeten, az a Naturland körömvirágos samponja volt (nem, nem tüntette el hónapokig, csak kevéssé volt tele a feje tőle) :lol:

Timi, szépek vagytok!

Hörcsög - a beszéd elkezdési időpontját tényleg örökölhette Karcsika, de tuti jobb, ha megnézik, legalább Te is nyugodtabb vagy.

Na, lépek, mert még pizsamában vagyok.

Kép
vindolanda

De lehet velünk van a baj, mert az Aloe First sem működött. Kaptunk ajándékba egy FL csomagot, de semmi extrát nem tapasztaltam.

Kép
vindolanda

K.Timi!
Nagyon aranyos Ádi :D Csinik vagytok :D
De jó hogy már jól van.Puszi neki.

Meryke!
Köszi.
Még kicsit várok és majd meg látjuk mi lesz.

Detti!
Elvileg igen, ma mennek Mesiék haza.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Megvagyunk..Bár mióta itthon vagyunk Emma nem alszik vmi jól..lehet az időjárás változás..vagy a másabb kajcsik ( én light-osabban főzök )
Szombaton kapjuk az oltást! :-(

MESI: nagyon várjuk a képket, beszámolót!!

A zenebölcsi, kis barátok továbbra is nagyon feldobják Emmát ..meg a család, nagyik..imád itthon lenni...... de sajna megyünk hétfőn vissza.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesit én is nagyon várom :)
Vendég

Sziasztok

Hááát az éjszakánk ismét a brutál sorba raknám.Felkelt fél11-kor oda vettem én is közénk, de sehogy nem volt jó neki ezt játszotta éjfélig mire visszatettem az ágyába és 4:00-kor ő is felébredt kis iszi és aludt fél8-ig persze 4-fél8 között is kelt vagy kétszer :shock: :?

Dettyk: Nekünk is volt koszmónk és nekünk nagyon sokat segített a Babé sampon,mondjuk még mindig van belőle és azt használjuk bár már réges rég nincs koszmó :wink:

Vindo: Látom csak te volt a bagoly. :wink: Kicsit még vártalak aztán lefeküdtem :D

Ktimi: Köszi a tippet.Majd megpróbálom most borogatni.Örülök hogy jobban van Ádó.

Hörcsög: Csak nem lesz baj ebből a későn beszélésből. :roll:

Mesi én is nagyon várlak :D

Kép

Kép
agica1126

Köszi, csajok az infót :D . A szemöldöke ekcémás, azt mondta a doktornő, hogy a gyulladásos folyamatok (betegség) előidézhetik az ekcémát az arra hajlamosaknál, márpedig mi mind azok vagyunk :cry: . A koszmóra kaptunk kutyulós kenőcsöt, ami 1-2 használat után eltávolítja (na majd meglátjuk :wink: ), és a doktornő is a Babés sampont ajánlotta :D . Muszály lesz kipróbálnom, vagy beválik, vagy nem :roll: .
dettyk

Hú, látom, már mindenki tűkön ül.

Remélem, Mesiékkel minden rendben, és ha lesz egy kis szabad ideje, jelentkezik majd :D

Mostanában Rugó is felsír többször éjszaka, olyan 4-5 alkalom mindig van.

De Maggiék tizenvalahány alkalmát nem érjük most el szerencsére (bár volt már benne részem eleget).

Ágica - biztos a foga lehet. Szegények.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

ma megkaptuk mi is a 2 oltást a két karjába. Nem volt semmi extra sirás, elég hősiesen viselte, csak előtte kellett sokat várni :evil: doktornő 8 helyett 8.20 kor jött :evil: majd voltak előttük vagy 5en. De legalább a doktornő elnézést kér, hogy megváratott minket.

Emeséék már biztosan otthon vannak :-) alig várom, hogy bejelentkezzen:-)

Koszmó- nálunk az olajozás vált be, majd a sűrű fogú fésü.

Timi édes Ádika:-)

ja és már 14.5 fogunk van :wink: na ezek a szemfogak még engem is megizzasztanak :evil: nem győzön a partedliket mosni és száritani.

Egyébként nálunk valószinű a járást az is késleltethette, hogy Péterke kb. 2 hónapot térden közlekedett :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, Panka is térden járt sokáig :lol: (és még azt mondta anyósom, hogy ő ilyet még nem látott :lol: )...
dettyk

Rugó is két hónapot járt a térdén.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi! Jó is az! Én is néha mit meg nem adok egy egyedüli bevásárlásért (tej, kenyér)! :D

Dettyk! Vad motorosok: :lol:
Kocsid: :(
Nekem lehet, hogy még van Babe samponom, ha még nem járt le a szavideje, szívesen elküldöm. Szelinek csap picit volt koszmós a feje, elég volt rá pár alkalom ebből a samponból!!! Jó? :)

Niki! Jesszus! :shock:

Ágica! Az a biztos, ha megmutatod a dokinak, ha nem javul neki a pirosság és a duzzanat! Jobbulást! :(

Vindo! Mi abszolút nem vagyunk baglyok, 10 körül már alszik, általában 6-kor kelünk, de mostanában nem tudom, mi van, de sokszor fél 8 – 8-ig is elalszom Szelivel. :shock: Szerintem a tél miatt. Nyáron van, hogy 4-nél tovább nem tudok aludni... :roll:

KTimi! Örülök Ádi javulásának! :)
Én mit össze dilemmáztam a kesztyű miatt, végülis Szelinek teljesen megfelel a 2 ujjas! :)
Ádi tüneményes! Neked meg nagyon jó a hajad, teccik!!! :)

Kaqk! Akkor még hétfőig élvezzétek ki! :)

Most nem vártam olyan sokáig az ebéd utáni fektetéssel (Apa most nincs itthon), és Szeli így sokkal könnyebben elaludt! Szinte látszott rajta, hogy akar aludni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

csap = csak

Kép

Kép
regcsiken14

alszik = alszunk

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon vicces ez a térden járás egyébként, pláne amikor siet. :wink:
ja és keményedig a bőr a térdén :shock:

Járás nálunk csak cipőben megy, zokniban nem is mer indulni, csúszik neki a padló. De igy legalább a kinti bakancsban is megy neki a menés.

Heni
KépKép
heni81

Regi, köszi :D !! Írtam pü-t!
dettyk

Ezzel a négy órai keléssel engem csak ijesztgetni lehet.

Eddig életemben csak pár alkalommal keltem négykor. Inkább le sem fekszek :wink:

Heni - nyáron-ősszel Rugó térde is kis piros volt meg érdes :D

Kép
vindolanda

Én nyáron kifejezetten szeretek korán kelni :D , bár a 4 óra nekem is korai, de megnyugtat, hogy akkor már pirkad, és nagyon szeretem a csendes reggeleket (amikor csak magamban vagyok a kávémmal :wink: )...
dettyk

Hát engem a pirkadat még sosem nyugtatott meg :D
A kávéról meg épp leszoktam :wink:

Bár rám férne, mert a múltkor 90/57-es vérnyomást mértek nekem ebéd után.

Kép
vindolanda

De olvastam egyszer, hogy bagoly- meg pacsirta típusú emberek tényleg léteznek az alvás szempontjából, nem megszokás kérdése a dolog. Szóval nem vagyok reménytelen eset.

Voltak koránkelő periódusaim, de mindig pár nap alatt visszarendeződök, ha nem kényszerít senki az ébredésre.

Kép
vindolanda

Sziasztoooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itthon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, annyira boldog vagyok!!!!! :D :D :D :D

Nagyon köszönöm a ránkgondolást, a drukkokat, meg mindent!!!!!
Születéstörténettel majd jövök, egyelőre gyorsan dobok pár képet.

Annyira más a másodikkal. Az ember vág mindent, sokkal lazábban, nyugodtabban és rutinosabban csinálja a dolgokat. A szopit is például. Akkorák a cicijeim... :shock: A tejem sötétsárga, simán lehetne vajat köpülni belőle.
És ahogy az egész szopit most csináltuk.... Képzeljétek, kb. még két nap, és visszanyeri Gegi a születési súlyát.
Na de majd mesélek, csak most a képek...
Meg a helyrerázódás. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi nagyon szépek vagytok ! Gratulálok Gegihez ! Majd ha már van időd és ismét oszlopos tagja vagy a topicnak akkor MÉG , MÉG , MÉG képet ! Zabálni való ! Puszi nektek . És nagyon szép két gyermekes anyuka vagy !
20200310173350

Emese - gyönyörűek vagytok!

Jól látom, hogy hasonlít Zsozsira is?? Zsozsi hogy bírta ki ezt a három napot?

Akkor várjuk a szüléstörténetet :wink:

Persze, csak ha van időd.

Kép
vindolanda

Mesi gyönyörűek vagytok :lol: :lol:
Még egyszer gratulálok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi
Már tűkön ültem annyira vártam ezeket a képeket :)
Annyira kis édes mazsola :) :lol:
Szépek vagytok és sugárzol....

KépKép
KépKép
fleur

Takarítás közben állandóan bekukkantottam, hátha... és igeeeen!!!!!!!

Mesi gratulálok még egyszer, csodás kis Pufók Manód van :lol: :lol: :lol: Tiszta Zsófi, csak fiús 8) és pufi pofi :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy minden ok, gyönyörűek vagytok! :)

KépKépKépKép
meryke

1 órája nyitva a netem és amint lankadt Liza figyelme (rám) rögtön ideszaladtam topicot sajolni, hátha vannak képek...

És végre!!!!!!!!! :D

Csodálatos a kislegény! Szuper! Immáron kétgyermekes anyukaként még kerekebb az élet. És látszik is rajtad a boldogság! Majd ki
silka

Mesi! Gyönyörűek vagytok!
És hatalmas nagyok!!! Tiszta nővérkéje ez a gyerek!!!!!!
Mégegyszer gratulálunk!

Kép
Kép
timi26

Hát ezt vmiért a befejezés előtt elküldte a gép :twisted:

folyt köv.

Szóval majd kicsattansz a boldogságtól! :D :D :D Ez jön le minden képről.

Gremese, mégegyszer nagy gratula! További képeket és beszámolót a turbószülésről! :)

silka
silka

Kép Kép
Zsozsi a pocakban 4 hetes (de ő 3 héttel kevesebbet volt pociban)

Kép Kép
Gegit Zsozsi rucijába öltöztették 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsi a pocakban 4 hetes (de ő 3 héttel kevesebbet volt pociban)

Azaz:
Zsozsi 4 hetes (de ő 3 héttel kevesebbet volt pociban)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: