A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Látom Benó már munkában vagy. Hát én biztos nem járnék a helyedben munkába, egy babával sem járnék.

Kép
flóra 11

Péterem jobban van jelenleg. Gyomra nem fáj és eddig még nem hányt. Remélem nála időben elcsíptük a dolgot. Kapott tegnap Endiaront, ez fertőtleníti a gyomrot. A második lázcsillapító végül hatott, mikor mentem aludni,akkorra lement neki 37,8-ra. Nem egy csúcs, de megindult lefele, hiszen 6 tizedet esett neki.

Kép
flóra 11

Látom megint senki nem lát, hogy írtam. Mostanában állandóan magammal társalgok. Na, akkor lekopok. Felöltözöm és talán elmegyek a fránya dokihoz, hátha bejutok.

Kép
flóra 11

Látlak!!!
Csak ez a vacak nem engedett át a köv.oldalra! :x

Kép
martik77

Nem találtam más érdekes cikket Benó. :?

Kép
martik77

Tancsu, csak nevelgesd is Gergőcskét! Dehogy vagy rossz anya! Miket írsz!
Ebben a hónapban én nem vagyok befutó. Sajnos. :(

Kép
flóra 11

Szia Márti!
Szted érdemes kikutyagolnom a dokihoz?

Kép
flóra 11

ÉN is látlak. Most jöttem vissza, mindenkivel beszélgetni kellett útközben.

KépKép
benó

Szerintem hívd fel.

KépKép
benó

Ha felhívom biztos nem intézek semmit, mert ad egy másik időpontot. De megpróbálhatom.

Kép
flóra 11

Jövő hét pénteken fél 2-kor lesz az osztályozó értekezlet. Addig most már muszáj maradni, lezárni a gyerekeket. Viszont hogy teljes fizetést kapjak, maradnom kell hónap végéig. És maradok is, addig még kibírom. A nagyok nem idegesítenek, csak a kicsik. :roll:

KépKép
benó

Jobb, mint elmászni, aztán koppanni szerintem. :wink:

KépKép
benó

Közben felöltöztem.Elmegyek, legalább sétálok egyet. Nem árt a mozgás,legalább kicsit lefogyok. Ha itt punnyadok, akkor várhatom, mikor fogyok le.

Kép
flóra 11

Oké. :D Sok sikert!

KépKép
benó

Ma van az utolsó szabadnapom, aztán már kimaradnék a munkából,ezért hajtom még ma a dokit. Különben várnék vele.

Kép
flóra 11

Menjél csak. Hátha. :wink:

KépKép
benó

Örülök, hogy Peti jobban van. :D

KépKép
benó

Kikapcsoltam az internetet, mert a kislányok nem bírnak magukkal. De látom, ti se voltatok addig.

KépKép
benó

benó: köszi szépen a cd-t. nagyon aranyos vagy :wink: :lol:

szilvi: nagyon szép lett a tortád :lol: ügyes vagy és A.-nak boldog névnapot

tancsu: örülök, hogy végre tudtál pihizni. szerencsére Törpe jó gyerek. ö csak akkor sir ha éhes, vay ha már nagyon unatkozik :wink:

mi nem fogunk fázni, ha elzárják a gázt :roll: . kandallóval tüzelünk és van 5 évre elegendö tüzifa tartalékunk. /sokan azon röhögtek, hogy Sanyim tavasszal, nyáron állandóan fát hordott, mig mások pihentek, napoztak, strandoltak. na majd most nem fognak :twisted: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Törpe ma 10-kor ébresztett :oops: :lol: evett, pelust cseréltem, egy kicsit dumcsiztunk és most vissza aludt. :lol:
máskor úgy kell lelönöm, hogy napközbe végre elaludjon, most meg egyböl :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ha nincs senki, akkor kimegyek, hozok be fát, elrakodok a konyhába, kitakaritom a fürdit. fözni nem tudok, csak ha felébred, mert el kell mennem üzibe.
majd még késöbb benézek, hátha lesz valaki

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok :D

Mindenkinek köszönöm A. nevében a gratulációt! :D
Jelentem a torta finom is lett! :D :D

És a legnagyobb hír, hogy megjött!!!!!! :cry: :cry: :D :D :D :D 34 napra!!!! :D :D :D :D Ilyen nekem már fél éve nem volt! :D :D :D

Mindenkinek szép napot, most lekell lépnem, mert du. megyünk az A. haverjáékhoz és addig még dolgom is van. De úgy fáj a hasam... :( :D

Pussz

Kép
szilzi

Na még gyorsan lecseréltem a vonalzót! :D Szerintem elég gáz lett, de majd javítom vagy nem :D

Kép
szilzi

Én nem is kívántam még boldog névnapot! Boldog névnapot A.-nak! :D :D :D :D :D Ma van A.? Hú, az gáz, mert a Gy. kistesója is A. :shock:
Szerintem szép lett a vonalzód. :D

KépKép
benó

Nagyon jó, hogy ilyen sokáig hagyott aludni a Törpe, Timi. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Itthon vagyok már egy ideje, csak váratlanul betoppant az anyám, mostanáig vele voltam elfoglalva.
Dokinál nem intéztem semmit, mert nem volt hajlandó ma rendelni a dokinő,pedig ott volt, de sz..ott a betegeire. Kiszólt, hogy kis türelmet kér,mert látogatói voltak. Vártunk, vártunk, aztán egyszercsak bejelentette,hogy ellenőrök jöttek hozzá,nem rendel. :roll:

Kép
flóra 11

Szilzi, rögtön feltűnt az új vonalzód! Hát már ez is haladás,látod? Lehet, hogy végül legalább Te rendeződsz, és ki tudja, talán a párod is. És akkor szabad az út.

Nekem sajna sehol semmi. Én is örülnék, ha magától egyáltalán megjönne.

Kép
flóra 11

De van egy nagyon jó hírem is. :D Telefonált az igazgatónő, hogy a gáz miatt csak hétfőn lépünk be suliba. :D Tehát holnap mehetek nyugisan dokihoz. Remélem már elintézem.

Kép
flóra 11

Na, ez az utóbbi tényleg nagyon jó hír. :D :D :D :D
Én meg rendet rakok itt a szobában, mert iszonyat rumli volt/van. Ha jönnek az új kollegák, legalább egy kis helyük legyen. :wink: :roll: :D

KépKép
benó

teremben

KépKép
benó

Márti, remélem, jól vagy. :wink: Micsinsz?

KépKép
benó

Csak mert szó nélkül eltűntél. :?

KépKép
benó

Ti mit főztök ma?

KépKép
benó

Hát nem tudom, mit fogok főzni.Ezen még nem gondolkodtam.

Kép
flóra 11

Szia, visszaolvastam.

KépKép
benó

Én meg próbálom kideríteni, hogy a fiúknakis meghosszabbították-e a szünetet. Ez nem központilag lett kihirdetve, ahol így dönt az igazgató, vagy a polgármester, ott hosszabb.

Kép
flóra 11

Én itt menten elalszom.
Tancsu, JÓ ANYA VAGY! :D :D :D :D :D :D De ez nehéz időszak mindenképp és mindenkinek. Hidd el, egy 3 gyerekes anyukának is feladná a leckét az éjszakázás, sírás, bűntudatkeltés stb. :wink:

Sajnálom, hogy megjött, Szilzi, de arra gondolj, hogy február a következő hónap, és addig már nincs egész 1 hónap!!! Vagyis itt van a nyakunkon.

Jobbulást kívánok, Edina és DRUKKOLOK!!! Mindig, mindenkinek, minden hónapban. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Márti, ugye, nincs semmi baj? :shock:

Elolvastam, amiket írtál, Zsuzsi, én ilyeneket eszem, úgyhogy remélem, nincs nagy baj. :roll:A babakocsit egy volt kolléganőm boltjában vesszük majd meg, ha jó lesz (ha még lehet tolni, nem esik szét) 20 e Ft-ért. :D

Timi, örülök, hogy legalább ti nem fogtok megfagyni. :D :D :D

KépKép
benó

Értem, akkor tessék utánajárni. :D (Reméljük, igen, meghosszabbították.)

Megyek, lányok, ma többet pakoltam, mint valaha. És jól megfájdult a nyakam. Mennem kell postára, százasba naptárért (akinek nincs esze, legyen notesze - naptára), anyuékhoz, valamit főzni.... :wink: Megyek is. Puszi :D

KépKép
benó

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Szióka! Megvagy? Hol voltál?

Kép
flóra 11

Tv-t néztem,gondolkodtam mit,hogy csináljak ma.De eddig még semmire nem jutottam. :lol: :lol: :lol:

Vasalnom muszáj! :? :? :?

Főznöm nem kell mert tegnap amit csináltam még abból van bőven. :D

Az jó hír,hogy nem kell csak hétfőn menned Flóra!!!! :D

Timi neked nagy szerencséd van,mert Törpe egy tünemény!!! :D
Gergő pedig egy angyal aki néha rosszalkodik!!! :D

Kép
martik77

Remélem ez a ár nap kimaradás nem azt jelenti,hogy majd a nyáron meg be kell pótolni nektek. :?
Nálunk úgy szokott lenni a sulikba. :?

Kép
martik77

Nálunk ez nem így megy. A gyerekek szünetet kapnak,mi pedig tovább szabadságolunk. Ezen a két napon egyáltalán semmi sem múlik.

Kép
flóra 11

Akkor jó. :D

Család gyógyul már????

Kép
martik77

Igen, Bálintnak is még kicsi hőemije van, Peti fekszik, de szerencsére nem jött nála elő a hányás. De azért óvatosan etetem csak.

Kép
flóra 11

Norbika már jól van, hál' Istennek,mert holnap,holnapután vizsgája van. Ma megy vissza Komáromba, aztán csak péntek este vagy szombat reggel jön vissza.

Kép
flóra 11

A Peti be volt jelentve kozmetikushoz mára,ezt is most jelentettem gyorsan le,mert ugye megbetegedett,akkor nem tud menni.

Kép
flóra 11

Most viszont lépek,mert tényleg vasalnom kell.Szóval semmi bajom,ha nem jönnék egy ideig,csak eltűntem a ruhák között!! :lol:

Kép
martik77

Na,körülnézek,mi legyen a mai kaja. Ebéd még volt, csak vacsira nincs semmi. Bár én mától nem vacsizom.Eddig is a betegség óta csak gyümit vacsiztam, esetleg kevés csibehúst, de most ezt sem fogom. Vettem a patikában rostot,amit el lehet keverni vízben, teában vagy joghurtban vagy hasonló és ez lesz mától a vacsim.

Kép
flóra 11

Na, akkor jó,egyszerre lépünk. Engem meg a konyha bűvölete nyelt el. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: