A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana
Előbb kihagytam, hogy dec. 13-án volt mikor megtudtuk, hogy mégis van babuci, Luca napján, igy akkor megbeszéltük, hogy ha lesz vha kislányunk, akkor Luca lesz. Meg tetszik is nagyon a név. Rövid, mint a Máté :lol:
Vendég

Zsani, :cry: Illetve nem is, hanem :D merthogy minden jó, ha jó a vége (meg bírtad is a fekvést).
Aranyos mindkét név. Hátha a Lucát is fel kell használnotok nemsokára! :wink:
Ja, ha már így összemelegedtünk :lol: , neked mi az oka, hogy lombikoznotok kell? (Ha jól értettem, Máté is lombikbaba) A táblában nem emlékszem, hogy benne lettél volna (igaz, hogy a mostaniból engem is kihagyott véletlenül Katica...)
Amúgy buzogj nyugodtan, most úgyis kicsit leült a topic (mindenki Kisbutát várja).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én olvasó módban vagyok, nemrég ebédeltem, most emésztek. :wink:

skrisz72

Rana
Igen, Máté is lombik volt. Benne vagyok a táblában, mi kezdjük a születteket :lol: Pcos vagyok, mensi kb. 2 havonta :twisted: Még van két lehetőségünk, de még kicsit gyűjtögetünk :roll: Nem tudok tovább buzogni, mennem kell az oviba fél 3-ra, akkor ébred a Máté. Majd este folyt.köv....

Kisbutát én is vártam, de muszáj mennem, majd benézek miatta - is :lol:

Skirsz
Jó pihit, nincs is jobb egy ebéd utáni sziesztánál :wink:
Vendég

Rana: Kép

skrisz72

Krisz, :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Annyira szeretnék aludni egy kicsit. Feszít a hasam és fájdogál. Kár, hogy ma nem otthonról dolgozom. Itt az irodában elég kényelmetlen a szék... :(

skrisz72

Szezsó, Mabe! Édes pöttyök mamái! :lol:

Mabe! Hol van az az itt, ahol havazik? Indulok. :D

Zsofi! Csúcs a vonalzódon a két kis manó!

Till! :( :roll:

Tücsike! Szóval nagyon közel a start. :D :wink:

Petné! nem ér megbőgetni a szegény ember lányát! Veled éreztem, minden egyes mondatodnál(felsejlenek az emlékek)

Zsani! Nagyon ügyes naffiúúúú Máté! :D
Igen, az erdészetnél. Látom nem kevés problémával küszködtél. :cry:

Bocs a távirati stíluséert, rohadt sok a meló. Ma jelentettem be a közvetlen főnökömnek. Örült, de fő a feje. Szavamat vette, hogy az évemet lezárom, tehát min. márc. végéig maradok, és még közben betanítom az utódomat. :shock: Bele is kukulok.

Mindenkinek pusz.

Kép
estike66

sziasztok :)

Szeszo!
Csodálatos a fotó!!!! Nagyon örülök, hogy örülsz!!!
Gratulálok!!! (nekem is kell rendelnem azokból a csodatesztekből, úgy látom, mindenki ajánlja. Na de hogyan kell azt?)

Petne!
Igyekszem, tudod… csak tudod, hogy el tud kenődni az ember lánya, ha már több éve próbálkozik sikertelenül. Köszönöm a drukkot, és ha csak rajtam múlik én betartom, amit Nyulaszkámnak ígértem.
Drukkhegyek a szüléshez! Nagyon izgalmas lesz!

Nyulaszom!
Hát igen, hiába próbáltam sumákolni!

Mabe!
Neked is csodafotód van! Nagyon tetszenek a vonalzóid is! Főleg a felső, hogy hogyan fejlődik a kisbabád! Gratulálok!

Kisbuta!
Hidd el, hogy én is nagyon nagyon várom már az örömódát! Azt, hogy ugráló hegyet, vagy kőomlást csináltok, az mindegy! Csak legyen megrázó!

Tillidan!
Kíváncsian várom, hogy mit mond a dokid! Remélem nem lesz semmi baj, és szúrhatsz tovább, mintha mi sem történt volna!

Rana!
Nem is amiatt aggódok, hogy lejárt, hanem azért, hogy több mint egy éve el sem jutok odáig, hogy esetleg a 28.napon teszteljek. Hisz a 20. naptól barnázok.
Amúgy van még két tesztem (lejárt), de mindenki ajánlja Esthajnalcsillag csodatesztjeit, ezért azt hiszem rendelnem kell! Neked van belőle?

Tücsi!
Örülök, hogy jól vagy!

Zsani!
Csodaszépek a fotók! Gratulálok! Nagyon szép kisfiad van! Hajrá tesó project!!!

Zsófi!
Gratulálok a vizsgához!!!
dezsina

Hali!

Mindjárt visszaolvasok.

Tegnap du valamikor megjött úgyhogy ma már nem mértem hőt.A tegnap lesz az 1. cn mert így könnyebb számolnom. :D
Hasam nem fáj, hangom viszont alig van.
Amúgy jól vagyok, kicsit fáradt de közel sem annyira mint a párom aki fél 5-kor feküdt le és 6kor kelt mert ma vizsgázott.De 4-est!!! kapott!!! :lol:
vizkriszisback

Vkriszback, sajnálom.

Zsani, jó, hogy jössz néha. Nagyon helyes gyerek Máté, és ezek szerint festőművész lesz. Dicsekedj is vele, ez a szülők dolga :wink:

Kisbuta?

Pocaksimi a kismamiknak, drukk a következőknek ++++3

Kép
petne

Petne, mi volt a ctg-n? Minden rendben?

skrisz72

Dezsi, nekem csak a Rana-féle csodatesztekből van, és remélem, többé nem is kell rendelni már... :wink: Bocs, hogy mindig elfelejtem, de te szedsz metet? (IR-ed van?) Csak mert mióta szedem a metet, EGYÁLTALÁN nem barnázok, egy napot se! :shock: Pedig azelőtt min.1-2 nap, de volt, hogy egy hét is barna volt, mensi előtt is, meg utána is!!!! Szóval egyelőre nem bántam meg, hogy szedem, remélem, a stimura is szépen rásegít majd.... Bár az inzulinommal nem tudom, mit csinált.... :lol: :roll:

Jaj, Szezso, nem is mondtam, hogy rólad álmodtam!!! :shock: Zavaros volt, már nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy háromfázisú (tipikus terhes-) hőgörbéd volt!!! Már az agyamra ment ez az egész fórumozás..... Apának el se meséltem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vkrisz, gratula a párodnak. Milyen tárgyból ily okos?

Krisz, nem tudsz ledőlni két-három székre picit? Vagy csak ráborulni az asztalra? Bizti megértik.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, feltettem a lábamat egy másik székre, próbálom kinyújtani a hasam. Ez a derékszögben ülés nagyon gáz egész nap.... :?

skrisz72

skrisz! Egy hajóban evezünk, ugyanez az én problémám is. :cry:

Kép
estike66

Estike, örülök, hogy akkor nem csak én vagyok nyafogós... :lol: Aszittem már ilyen kis nyávogi vagyok, hogy egy kis ülést sem bírok ki.

skrisz72

Till,nem hiszem,hogy nagy baj lenne,én végig 0.5-öt szúrtam belőle,amikor kellett.Azért írj,hogy mit mondott a dokid.
Rana,Szezsóról ezt nem álmodtad :lol: Tipikusan terhes :lol:
Dezsi,kőomlás,ez nagyon tettszik :D hátha ezen múlik :roll: én szerzek :D Tesztekből kétféle van.Ranáék is vettek,és elosztották páran,abból maradt Szezsónak,de Kukacka,Skrisz és jómaga még a Ranáék biznisze elött rendeltünk Esthajnalcsillagtól.Tőle úgy lehet,hogy írsz neki privit,hogy mit szeretnél,és mennyit,megírja az összeget és a bankszámlaszámot,átutalod a lét,és ő postára adja a csomagot.Ranáék asszem valamivel olcsóbban vették,de ismerve a történetüket,nem hiszem,hogy mégegyszer bevállaja a szervezést :lol: :lol: :lol: ugye,Rana :?: :lol:
Petne,nagyon jó volt olvasni,szerintem szupi anyuka leszel :wink:
Kisbuta???
Zsani,ez a Máté egyszerűen szívdöglesztő pasi :D de tényleg! :wink: Akkor hajrá,Lucára fel!!!
Vendég

Kisbuta a múltkor is olyan későn jött, hogy alig bírtam kivárni. :lol: Igyekezhetne egy kicsit... ennyi kismamit megváratni... :lol:

skrisz72

Nekem lassan mennem kell.Kisbuta,te mindig estére kapsz időpontot?

Skrisz,remélem lassan vége a munkaidőnek :wink:
Vendég

Bocsi, elmentem utána fodrászhoz. Gondoltam, ha egyszer engem is megnéz a kölök valami fordított uhun, nehogy megijedjen... :lol:
De minden rendben volt, a baba már 1 cm és 3 mm, szépen dobog a szíve, és megkaptam az elbocsátó szép üzenetet a Kaáliból, most már csak telefonon kell jeleznem havonta, hogy minden rendben van-e?

Till és Baba, nagy drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++++
Tillnek extra drukkok! De hátha lehet még korrigálni a hibát... Majd gyere, amint tudsz valamit.

Petnének is extra drukkok, és nagyon jó anya leszel, meglátod!

Dezsi, kőomlás? Hát, feladtad a leckét, nem ígérem, de megpróbálom!

Vkrisz, és akkor kövi ciklusban lombik? nagyon izgi!

Hannáról tud valaki valamit?

Zsani, nem semmi dolgokon mentél át! De látod, veled akart maradni.

Rana, te is kövi ciklusban kezdesz?

Nyulasz: iszonyúan drukkolok holnapra.

Babásító drukkok és pocaksimi megy mindenkinek!

Pussza

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Bocsi, hogy így ismeretlenül idepofátlankodok... :oops:
Véleményetekre lennék kíváncsi, Ti jobban otthon vagytok a témában.
Ciklusaim ált. 30 naposak, pé. 14-15. nap körül szokott lenni. Ma van 19.cn, délelőtt óta mensis fájdalom, szurkálás a hasamban, derekam majd leszakad. Baba előfordulhat. Se piri, se barna, se rózsaszín, semmi. Szerintetek mi lehet az oka? Köszönöm!
Gyakran vagyok zugolvasótok, gratulálok a kismamiknak, a reménykedőknek hajrá, és kitartás! :)
kata777

Kisbuta, jaj de jó hír! Érdemes volt kivárni! :wink: :lol: Remélem most már megnyugodtál, hogy minden rendben. Gratulálok!!!

Kata777, nekem lövésem sincs, mitől lehet. Csinálj egy tesztet, hátha terhes vagy. De az is lehet, hogy eltolódott a pé.

skrisz72

Halihó

Kisbuta: jajj, de jó :lol:

Csajok, akit érdekel teszt, nekem maradt vagy 15, amit eladnék, ha kell, dobjatok privit :-D (a teszt 10-es érzékenységű, és ugyan 2009 01 rajt a lejárati idő, de amint Rana is írta az eredeti dobozon a gyógyszertár igazgatója - vagy mije - meghosszabbította június 30-ig. Ugye, Rana?)

Vkrisz: sajnálom pirit :-( de akkor előre!!!!!!! :-)

Rana: hihi :-D én az álmodtam Zsófiról még régebben, hogy spontán bebabásodott lombik előtt :lol:

Estike: hiába nélkülözhetetlen vagy a munkahelyeden :-D

Skrisz: ma én sem bírtam magammal a munkahelyemen, de én szétfeküdtem a derekamat az elmúlt időszakban és mostanra állni kellemesebb :-D

Nyulasz: akkor holnap???? :-D

Till: visszahívtak végül? (lehet átsiklottam felette :oops:

Tücsi: gázpsray jó ötlet...

Petne: olyan szépen megfogalmaztad mindazt, amit mindannyian érzünk/érezni fogunk :)

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata777: sok minden lehet, pl. tüszőrepedés, beágyazódás (ha kicsit korábban volt pé-d), gyulladás, felfázás...csak idő kérdése és kiderül :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana!
egyiket sem tudom, hogy van e nekem :? de most már lehet, hogy elkéstem a vizsgálatokkal :roll:

Nyulasz, Kisbuta!
akkor szedjétek össze magatokat :D kőomlást szeretnék :lol:

Kata777!
szerintem is lehet peteérés is és beágyazódás is. Pár nap múlva csinálj tesztet, és kiváncsian várjuk az eredményt :wink:
dezsina

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást!!! Nagyon jól esett! :oops:

Hivott KP doki, kérdi, hogy mi baj. Panaszkodtam, hogy a gógyim szabadságolta magát, és úgy belejöttem a szúrásba, hogy önszorgalomból megdupláztam a Suprefactot. Azt mondta, valószínűleg nem lesz gond belőle, a Supre - ugye - a saját hormontermelést kapcsolja ki, de kapok pótlást bőven...holnap meglátjuk...

Nyulaszka,
írok privit!

Petne,
életed egyik legfantasztikusabb - életre szóló - élményére készülsz! Érthető, hogy kavarognak az érzések, így van jól! :D (én minden percre emlékszem a szülésből, arra is, ki mit mondott! :D - remélem, átélhetem még újra ebben az életben :roll:)

Mindenkinek a legjobbakat, holnap este jövök...

tillidian

Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Szezso gratulálok a kis Pöttyhöz!!!
Dezsina! Ok, köszi, majd megírom, hogy mi lett a vége.... Picit reménykedem, bár nem gyúrtunk a babára... :wink:
kata777

Kisbuta,
gratula a méretekhez. :)

Hanna blogjában olvastam, hogy .... nem túl fényesen kezdődött az újévük. :(
De erről inkább ő írjon vagy olvassátok el a blogot.
Olivérrel minden rendben!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta,jajjdejóóóóóóóóóóóó :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Ma rendbe szedtem a lakást. Csillog-villog minden :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszedli
Apa szerint Bocika lesz :wink:
Kaptam is egy újabb bocis bögrét és egy plüss bocit :oops: :lol:

Petne
Nagyon szépen írtad :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan meghatóak tudnak lenni az első pillanatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsani
Nagyon szép a kisfiad. Megérte a fekvés :wink:

Estike
Debrecen :wink:

Kisbuta
Jaj, de jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tilli, Baba
Kellemes szurizást!

Skrisz, Estike, Szezso
Óvatosan a munkával!
Az egész napos ülés se lehet ideális kismamiknak!
Vendég

[quote="dezsina"]
írta:
dezsina
Nyulasz, Kisbuta!
akkor szedjétek össze magatokat :D kőomlást szeretnék :lol:

Vagy egy vulkánkitörést? :wink:
Vendég

Kisbuta, szupi!Nagyon örülök.

Zsani, gyönyörű a kisfiad!

babaimádó
Kép
babaimado

Most sajna mennem kell,de reggel Hanna blogjával kezdek...reélem már minden oké...
Vendég

Na most ment el Lexa, jót beszélgettünk. :D Brizo, téged azért hiányoltunk mindketten.... :(

Kisbuta, szuper hírek!! Stramm kis kölyök, és lesz még nagyobb is!! :wink:

Dezsina, már elkezdted a stimut? Mert ha még nem, még nem késő elmenni gyorsan vv-re, bár az eredmény csak később lesz meg, de ha minden rendben, legalább megnyugszol. Vagy hagyd a fenébe most, de nézess majd egy terheléses inzulint mindenképp, miután megszületett a kisbabád! :wink: Illetve terhesség alatt majd úgyis nézik....

Tesztek lejáratát tényleg meghosszabbították, aki nagyobb csomagot rendelt, azon rajta van (a megbontottakon külön nincs).

Csajok: közvélemény-kutatás: ti kaptatok Medrolt leszívás után?? Mennyit és meddig kellett szedni?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, valaki kérdezte, én is kezdek a kövi ciklusban, igen. :D :( :shock: 8) :? :roll: :?: :!: :idea: :arrow: :o :P

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, remélem, tényleg minden rendben lesz.

Hannáéknak tényleg meggyűlt a baja a rossz emberekkel, de Olivér jól van.

Skrisz, minden rendben volt a CTG-n, a doki szerint most már bármikor beindulhat a szülés.

Puszi mindenkinek, aranyosak vagytok!

Kép
petne

Sziasztok!

Vagyok!

Szöcske! Nagy ölelés!

Kismamiknak nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Baba, örülök, hogy újra bekapcsolódtál! :wink: Már csak egy nap, és jön Mikibá!!!

Nyulaszkám, várunk az UH eredménnyel!!!

Till, te hányra mész? Drukkolok!

skrisz72

Sziasztok, kellemes élbredést!

Kisbuta! Hurrá!!!! Szóval minden a legnagyobb rendben. :lol:
Rana! Én nem kaptam, és nem is tudom mire adják. Mi van Brizóval, teljesen eltünt. Örülök a kezdésednek, megint izgi időszak következik.
:lol:
Szezsó! héhány éve harmadára csökkentették a létszámot, így mindenki nélkülözhetetlenné vált. :cry:
Hanna! Olvastam, mi történt. Nagyon sajnálom. :cry: Hál istennek pótolható, vagy kihagyható. A lényeg Olivérbaba. Nekem teccik a pocid :lol:
Nyulaszkám! Ugye ma lesz kukucs? Nagyon várlak! :D

Kép
estike66

Jó reggelt!
Hanna,hát ez hihetetlen :twisted: :twisted: :twisted:

Igen,ma megyek,de délután.
Vendég

Sziasztok!

Skrisz, Esti!
Nem csak Ti "nyavalyogtok", az én babáimnak sem tetszik a derékszögben ülés. Hétfőn a vizsga alatt is görnyedtem, aztán 2 órát a kocsiban, míg hazaértünk, plusz még előtte Pesten is autóztunk. Mire ideértünk már nagyon fájt a pocim és elfáradtam. :roll:
Nincs térdeplős széketek? Az egy kicsit kényelmesebb, mert nem nyomódik a pocitok!

Szezso!
Addigra biztos verni fog a szívecskéje is! :lol:

Mabe!
Helyes, pihengess csak otthon.

Till!
Drukk az uhuhoz, hog jó sok petikéd legyen!!!

Baba!
++++++++++

Rana!
Az jó, hogy kezdtek, nem?

Kisbuta!
Gratulálok a kis 1,3 cmeshez!! :lol:

Na megyek tanulni, jók legyetek. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Millió drukk délutánra!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Tudom nem ide tartozik, de durva azért.
http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=252662

Hannácska,
vigyázzatok magatokra. Ne tessék idegeskedni, mert megindulhat a szülés.:?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Kisbuta, nagyon örülök hogy minden rendben a babával!

Zsófi, nagyon nehéz lehet így vizsgáznod, nem gondoltál halasztásra?

Hanna, úgy tűnik ez az évkezdés nagyon bejön a rablóknak, sajnálom a kocsitokat! :( (Most látom csak, hogy a képeken ott vannak a Hooligans tagjai :shock: , nem tudom írtam-e már nektek de nekem ők a nagy kedvenceim, többször volt fent az aláírásomnál tőlük egy-egy idézet, legutóbb a "menj tovább...";-))

Till, nagyon várom hogy mi volt UH-on de lehet hogy így még jól is jártál mert nem kavar be a stimus gyógyszerekbe a saját hormonrendszered!;-)

Nyulaszkám, hurrá ma van a nagy nap! :lol: Két nyuszikára tippelnék!

Mindenkit puszilok, Tücsi
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz,
nagyon várjuk, hogy mi volt az UH-n.

Kisbuta,
szuper, örülök.

Mabe, Skrisz, Esti, Szezso, Zsófi
vigyázzatok magatokra

Petne, Hanna
kezd izgalmassá válni a dolog, nemsokára kezetekben tarthatjátok a manókat!:)

Till,
Remélem minden rendben lesz, legfeljebb tovább kell majd adnod a másik szurit.

Rana, Baba
+++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz, majd gyere a hírekkel!

Till, drukkolok.

Rana, Baba +++++++

Kismamik, pocaksimi.

Kép
petne

Hajnoca, igen mindennek mindig mi isszuk meg a levét! Tegnap azon akadtam ki, hogy emelkedik a bux, viszont a rohadvány CHF árfolyam is! Ez meg hogy lehet?? Már megint több mint 180 Ft felett jár a törlesztési árfolyam. Lassan nem győzzük pénzzel!! És azt sem értem, hogy ebben a szar helyzetben az MNB miért csökkent alapkamatot?? Ezzel pont nem ér el semmit, csak azt, hogy hónapról hónapra nő a törlesztőrészletem... :cry: :evil:

Nyulasz, most tényleg estig várhatunk az eredményedre?? :?

Zsófi, nincs térdeplős székem. De ma hál istennek itthon vagyok, mert 1 órára megyek a védőnénihez ismerkedni. :lol:

skrisz72

Köszönöm a drukkokat,nem tudom mondtam-e,de nagyon szeretnénk ikreket :D
Igérem sietek majd haza.

Skrisz,remélem jó benyomást tesz a védőnéni rátok.Ez a hitel dolog nagyon durva,tavaly majdnem mi is vettünk fel,de azért most nem bánom,hogy nem lett.Pedig kicsi lesz a ház előbb-utóbb.
Bella,kezdesz?Jöhetnél sűrűbben! :wink:
Till,sok szép tüszőt kívánok mára :wink:
Tücsikém,jobban vagy már?Nem tudom ki írta neked,hogy mindig szorítja a táskáját,én is paranoiás vagyok ám,a kocsit magamrazárom,és még úgy se merem a mellettem levő ülésre tenni a táskám,hanem magam mellé paszírozom.Remélem soha többet nem találkozol ilyen emberekkel!!!
Vendég

Skrisz,
tudom miről beszélsz. (CHF)
Nekünk annyi szerencsénk van, hogy a lakás törlesztője 6 havonta változik csak.!! Viszont a kocsinál havonta. Így akkor az lehet hogy magasabb lesz megint. :(

olyan jó érzés mikor először kezedbe fogod a kiskönyvedet!!
Én mérhetetlen boldog voltam és egy tapottat sem mozdultam /mentem sehova nélküle. Igaz jó is, ha mindig nálatok van. :)

Nyuszink,
siess majd a hírekkel, jó? :D

hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami,jó :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: