A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na látom mindenki lelépett,bezzeg én itt vagyok...
Ez az én formám.... :cry: :cry: :cry:

Na akkor le is lépek,holnap is megpróálok még jönni...:D

Szép álmokat mindenkinek...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én még visszanéztem.

Az autót Péter szülinapjára kapta tőlem. Olcsó volt.Többe fog kerülni körülötte az átiratás, biztosítás. De van autója és boldog. :D
Csak én nem leszek az, mikor egyedül vezet majd. :(

Kép
flóra 11

Na, én is lekopok.Pedig most kialudtam magam nappal.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt

Remélem nektek job mint nekem....
Megint nem aludtam.... :cry:

Gergő nappal 4 óránként eszik,éjjel már a 3 órát is alig birja....
Más gyerek alszik 10 órát,Ő meg állandóan hisztizik és ez miost nem aktiv sirás,nem fájdalmas,stb...
Most fél6 óta hisztizik az ágyában,de nem veszem ki,szokja meg hogy nincs állandóan cici....

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Én is így aludtam, ahogy te, Tancsu. Szinte sehogy. :wink: Nem bírtam elaludni, fájt a fejem, nem volt kényelmes sehogy, aztán a Gy. fél 1-ig szarakodott a géppel meg mindennel, úgyhogy ettől se bírtam aludni.
Na, sebaj. Jó hírem is van. :D :D :D :D

FÉLIDŐSEK VAGYUNK!!!! Innentől már kevesebb, mint 20 hét! :shock: :D :D :D :D :D :D :D 17-18, ennyit szeressünk, jó? :D :D :D :D
És MOCOROGTAK! Tegnap is és ma is, és a Gy. is érezte őket! Bökdösődtek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Kitartás, Tancsu, gondold azt ilyenkor, hogy nekem majd kettő fog vinnyogni felváltva, Paradizsnak pedig három! :lol: :lol: :lol: Hú, barátom! Én inkább nem is merek belegondolni, de neked most megengedem! :lol: :lol: :lol:
És délután (vagy amikor Gergő alszik) te is aludj! :D :D :D

KépKép
benó

Flóra, én valamikor olvastam, hogy "kimegyünk megnézni az autót", de azt hittem, arról van szó, amivel vezetett a Peti a tanfolyamon. Na, tök mindegy, a lényeg az, hogy rendesek vagytok, hogy vettetek neki autót, biztos örül neki. :D :D :D :D
Jobban vagytok már egyébként?

KépKép
benó

Cupp Benó

Minden tiszteletem az ikres anyukáké....
Bár tény,hogy Ők majd lekötik egymást és mivel egyszerre csak 1 babával tudol majd foglalkozni,igy természetes lesz nekik hogyí várniuk kell,türelmesebbek lesznek...

Kép

Kép[/
tancsu

Inasom közben 5 percenként felváltva sir,gagyarászik és alszik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, pont itt vagy! Szuper! :D :D

KépKép
benó

Biztos vagy benne, hogy türelmesebbek lesznek? :lol: :lol: Majd meglátjuk. :lol:
Nem számít, most a lényeg, hogy már Gergő jobban elvan, nem igaz? :D Örülök, hogy apát helyretetted. :wink:

KépKép
benó

Vagyok

Még fél óra nyügi,aztán kap enni...
Muszáj húzni az időt,mert utánna nem birok vele...
Nem értem más gyerek miért alszik,az enyém meg mért nem...:(

Bár annak idején a hugom lánya átüvöltött minden éjszakát...
_Aztán eltelt 5 hónap , a férje letette este,sirt reggelig,ez ment 2 éjjel,harmadik éjjeltől aludt a gyerek...
Lehet nekem is ez lesz... :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Másé se alszik, ne aggódj, csak neked nem mondják. :wink:
Meg azt is mondják, hogy a fiúgyerekek többet nyafognak éjszaka (bár nekem természetesen fogalmam sincs), de szerintem gyereke válogatja. Biztos nem miattad van. :D

KépKép
benó

Ha most adnál neki enni, akkor folyamatosan cicizni akarna?

KépKép
benó

Na a páromnál az a lényeg,hogy volt olyan nap hogy a haverokkal voltak boros-pincézni,én egész nap a nyügi gyerekkel és este elvárta hogy még a kaját is elétegyem...
Aztán itthon volt most 2 hetet,én kint főzök a konyhában,megy a mosógép,készitem a reggelit,közben mosogatok,a gyerekhez rohangálok a szobába, apa meg édesen dvd-zik!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Na ezen uktam ki...
Mentünk a Tescoba,ez innen kb 15 perc gyalog,végig veszekedtünk,a parkolóban pedig közöltem vele,hogy ha ez igy megy tovább,akkor ennyi volt köztünk,mert nem a cselédje vagyok,nem csak magamnak szültem a gyereket és jó lenne ha változna,foglalkozna többet manóval is,meg segitene otthon....
Mondtam hogy amig pocakos voltam,sokkal többet segitett,most el van lustulva....
Meg oké hogy internet,meg dvd,meg kell pihenni is,de nem csak neki....!!!
És addig ne várjon közös programot,amig csak én dolkizok itthon,mert igy tuti sosem lesz időm rá....
Meg hogy ha nem látok egy car filmet,attól nem vagyok szegényebb,de ha nem látom inaskát mosolyogni,attól az vagyok.....

Na azóta sokkal aktivabb,mosogat,pakol,segit,stb...

Néha mucáj helyretenni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon jól tetted. Elkényelmesedett, nem?

KépKép
benó

Ha sürün adok neki enni,akkor eszik 50-60 milit és 1 óra múlva ismét hisztis hogy éhes...
Nappal tartjuk a 4 órákat,de éjjel totál orul és én meg totál kivagyok már,most is aludtam kb 2-3 órát....

Kép

Kép[/
tancsu

Túl elkényelmesedett..... :twisted: :twisted: :twisted:
Ugrálok inasnak,ugrálok apának,éjjel nem alszom,magamra meg annyi időm sincs,hogy pl hajat mossak.....
Mondtam hogy ez igy nem mehet tovább!!!!!

Éjjel kb 3x eszik inas,plusz mire lefejem a tejet,elrakom elmosogatok,stb....
Mire visszafekszem már nem vagyok álmos,mire elalszom,akkor újra kel a gyerek....

Kép

Kép[/
tancsu

Hamarosan ez a nehéz időszak is elmúlik, ezt kell magad előtt látni. :wink:

KépKép
benó

Tudom,de segitség nélkül nagyon nehéz....

Na meg mikor a fejemhez vágta,hogy minek nekem második gyerek,mikor egyel sem irok....azt hittem nekimegyek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Persze az meg sem fordult a fejében hogy segiteni kéne....

Na de a lényeg hogy most minden oké,csak tényleg néha helyre kell tennem apát.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Juu...most nézem hogy nektek meg félidő!!!!!

Vagyis már annyi sem,mert ikrek hamarab jönnek...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek,pelusozok,átöltöztetem az inaskát,aztán lehet is enni....

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Egyáltalán nem szép dolog, hogy a férfiak azt hiszik, magunknak szülünk. :? Kíváncsi vagyok, a Gy.-nál milyen tünetei lesznek ennek a férfibetegségnek. :wink:

Igen, igen, félidő. :D :D :D

KépKép
benó

Na, jól van, menj csak, és ha ki vagy akadva, csak gyere. De inkább ne legyél. :wink: Neked is szép napot! :D :D :D

KépKép
benó

Zsuzsi, fogigátló! :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
benó

Basszus, megint nem lesznek kijavítva a dogák....
Megyek.

KépKép
benó

Megváltoztattam a vonalzómat, hogy normálisan számoljon és hogy a nevem is ott legyen.

KépKép
benó

Hol vagytok?

KépKép
benó

Halihó!!!
Hajnalban egy óra hosszáig plafont bámultam.Nem tom miért. :roll: Lehet mert elaludtam 10 után és 4-ig egy huzamba aludtam.

Mindegy.Ma kalsszisokkal jobb a kedvem.

Bocsi mindenkinek a tegnapi hisztimért! :oops:

És köszi,hogy meghallgattok!! :D

Na én mondtam,hogy Tancsu helyrerakja majd az urát,nem kell őt félteni!!!! :D Gratula!!! :D

BENÓ!!!MOZOGNAK!!!!VÉGRE!!!!!

GRATULA NEKIK!!!!!!!

Kép
martik77

JAj és Nevezetes HÉTFORDULÓ!!!!
Ehhez is Gratula!!!

Kép
martik77

Minden gyerek sírós,vagy nyűgös.Amelyik nem ott baj van!!Nekem ezt mondták,addig jó ha sír!!!
Csak ki kel bírni. :?

Egyébként ezt a 3 éjszaka sírt módszert az én b.nőm nél is alkalmazta az apukája annak idején és a 4-dik éjszakától végig aludta az éjszakát! :)
Néha muszáj következetesnek lenni főleg2-3 :shock: babánál!!!

Kép
martik77

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :D

Flóra jobban vagy már???? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Nálam ez az oldal tökre lelassult.nem tom mi van!!!! :x

Kép
martik77

Sziasztok lányok. Már csak hőemelkedésem van és egész jól érzem magam. :D

Kép
flóra 11

Nálunk ma ünnep van, vízkereszt, háromkirályok ünnepe. És mi dupla ünnepet tartunk. A F.-nal ma van az első újraszületésünk napja. Ugyanis egy éve történt a balesetünk....., ahol csodálatos módon életben maradtunk.

Kép
flóra 11

Ma reggel a F. végre elmosogatott. Én meg kimostam egy adag ruhát és ki is teregettem. Főzve van, még felkellene söpörni,deazért még nem vagyok a topon,kicsit még szédölög a fejem,meg fájdogál is, de kibírható.

Kép
flóra 11

Nagyon sokat szervezkedem ma, osztályom kérdései a vizsgával kapcsolatban, óraátpakolások a következő félévtől stb. Meg rendet is kéne rakni itt a teremben (na, ez nem ma lesz).

KépKép
benó

zsuzsi: rendes vagy, hogy hiányolsz. szoptatás alatt szoktam nektek irni :wink:
nyugodtan férjhez mehetsz, mert pl. mi ugyanolyan jól megvagyunk mint esküvö elött :lol:

benó: gratula a félidöhez és a mocorgáshoz :lol:

flóra: de jó a fiadnak, vettetek neki autót.nekünk senki se vett :evil: /de amikor megvettük volt ám vigyél ide, oda, amoda :? /söt, amikor monduk, hogy veszünk utánfutót, mondták, hogy jó ötlet, ök is adnak bele pénzt , mert ök is fogják használni. mi lefizettük a leasinget, de egy fillért nem adtak bele. pedig egy csomószor kölcsönkérték /másnak, nekik nincs autójuk/ és használták

tancsu: tényleg nagyon bunkó volt a férjed :evil: :evil: . nálunk hál istennek ilyen nincs, Sanyim segit, vagy ha nem tud, akkor pl. nem várja el, hogy fözzek és Törpével nagyon sokat foglalkozik :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Örülök, hogy jobban vagytok, Flóra és Márti. :D :D :D :D :D :D
Köszi a köszöntést mindenkinek! :D :D :D :D :D :D
Szia Ügyi Anyuka! :D :D :D :D

KépKép
benó

Vissza kell olvasnom,lemaradtam, de csak kicsit.

Benó, gratula a félidőhöz! :wink: Milyen gyorsan eltelt! :shock:

Kép
flóra 11

Tancsu,reméljük használt a párodnak a fejmosás.Úgylátszik kitört nála a féltékenység a babára,hogy nem ő van a központban, nem őt kényezteted. Ez minden férfinál előjön,kinél milyen mértékben, de jön.

Kép
flóra 11

Benó,olvasom, hogy mocorognak? De jó! Ugye milyen jó érzés?És egyre jobb lesz, meglátod.

Kép
flóra 11

Márti, örülök, hogy ma már jobban vagy. Éjjel én sem aludtam, háromkor feküdtem le. De talán azért,mert nappal többet aludtam. A F. is este aludt egyet,aztán éjjelig együtt tévéztünk.

Kép
flóra 11

Timi, helló! Legalább a Te Sanyikád nem egy bömbölős,legalább van jó példa is. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi, szerintem is nyugodtan férjhez mehetsz, nem ettől függ egy kapcsolat.
Bár ismeritek a viccet?

A kávét cukorral, a szerelmet házassággal el lehet rontani, de minek. :lol:

Kép
flóra 11

Na, sehol senki? Márti? Magdi anyus! Hol vagy?

Kép
flóra 11

Sziasztok!
:D :D
Tök elvoltam anyámmal, ma igazán jó kedve volt. Minél ritkábban lát annál jobban szeret? :D Hazafelé kiraboltam a zöldségboltot,vettem egy rakás gyümölcsöt.

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
martik77

Kismamik!
Az ikres topicban olvastam a spártai módszerről, amikor hagyták a babákat pár éjjel ordítani, azóta éjszakánként csend van, állítólag beválik.

Kép
muzsuzska

Sziasztok :D

Benó, gratulálok a félidőhöz!! :D :D :D Fogy az idő rendesen! :D :D
Tancsu, örülök, hogy helyretudtad rakni a R-t, én is próbálkozom az A-val. Kisebb-nagyobb sikerrel... Kíváncsi vagyok belőle mit vált majd ki az apaság, bár kitudja az még mikor lesz.... :(
Timi, mostantól nekem akkor Ti vagytok a példa! :D Végre egy jó házasság! :D
Flóra, nagyon rendes anyuka vagy, újra megkell állapítanom! :D Autót venni a fiadnak... Nem vagy semmi! :D Jö, hogy lassan kihevered ezt a dög betegséget! :wink: És boldog újjászületést! :wink:
Zsuzska, ha szabad vagy, akkor hol vagy? :roll: Voltál anyudnál? Nem húztak fel nagyon, ugye?
Márti, én ma nagyon jól aludtam! És nagyon sokáig! :oops: Merre vagy ma?

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: