A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Ja és tényleg látszik már szépen a pocid is :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat és a többiek amit az előbb irtam az amnióról nektek mi a véleményetek, ti hova menétek a helyebe a klinikára ingyen vagy telkibe pénzért???? Annyira tanácstalan vagyok. Még arra is gondoltam elmegyek ahhoz a dokihoz az Rózsakertcenterbe aki csinálta a mazgatvizvételet egy alapos uh-ra és utána meglátjuk mi lesz :roll: :roll: :roll: vagy nem is tudom mit csináljak :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Én a helyedben oda mennék, ahol már voltál, és ha elgégedett voltál velük.
ha nem akkor egy új helyre.
Mivel neked már többször is csinálták, nagyjából tudod milyenek voltak.
Sajna nem tudok jobb tanácsot adni.

Ugye már kezd kicsit kerekedni a hasim??
Olyan jó.. :lol:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Neked nem lenne elég valamelyik teszt??
Még 16 hetesen is csinálnak, mindenképp muszáj az amino?
Mert, ha ott jó lenne az eredmény, akkor nem kellene szurni.

picimami

Jézusom Pici Te bálna????? :roll: :shock:

Annyira tökéletes még most is az alakod...még nem terhesen se voltam ilyen sovi :lol:

Gabi!
Én is oda mennék ahol már voltam és meg voltam elégedve mindennel....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lehet az idő...már reggel igy szálltam le a vonatról.Úgy jöttem át az úton mint a lassitot felvétel annyira feszitett..de most éppen megint jó... :? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Törpiri!
Sissi!
Ti is tegyetek már föl poci képet!!
Na... légyszi

picimami

Törpiri!
nekem is szokott feszíteni kicsit a hasam.
Olyan fura, de csak esténként, vagy éjjel, ha fölébredek.
Olyan érdekes érzés, mint amikor feszült vagyok.
Mitől lehet ez?? :shock:

picimami

Kép

Törpiri!
Egy kis kedv csináló!!! Kép

picimami

Köszönöm aranyos vagy....pocikép majd otthon készül megint....
Én már kezdek akkora lenni mint egy bálna...Ráadásul kaptam egy mérleget és ettől rosszul vagyok...,hogy nem eszem semmivel sem többet és hizok!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én nem is állok rá, mert csak elvenné a kedvemet teljesen.

Lányok, ti mit kezdetek a gyomorsav túltengésel?
És ha ég a nyelőcsövetek?

picimami

Gabi!

Lehet, hogy az én hülyeségem, de ilyen helyzetekben jobban bízom a magánrendelésben. Ott a pénzért cserében jobban odafigyelnek Rád. Legalábbis általában.
De fogalmam sincs anyagilag ez mit jelentene. Nektek kell tudni, hogy van-e rá annyi jelenleg.
És az is lehet, hogy a Klinikán is nagyon odafigyelnek majd és nem azt érzed, hogy egy vagy a sok közül.
Tehát semmi okosat nem tudok írni.
Vendég

Pici..

A Rennie nevezetű készitményt szedheted terhesen is állitólag...az nagyon jó rá!!
Szerencsére az elkerült engem:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát lányok én is inkább a telkibe mennék de most ugyebár fizetnem kellene érte és meg nem tudom mennyibe kerülhet én min. 50.000.-ft-re gondolok :cry: :oops: és most nem állunk valami rózsásan :oops: :cry:
Picikém!
Azok a tesztek nem olyan megbizhatóak és nekem az előzményekre tekintettel nagyon javasolt :cry:

Kép
Kép
minimano74

Pici!
HGyomorsav és nyelőcső égésre: Rennie.
Most én is vettem egy hete, mert néha nálam is előfordul. Benivel ilyen csak az utolsó héten volt.
Esetleg a gyömbéres dolgokat szokták erre is javasolni, de én azt nem tudom a diéta miatt.

Ráadásul már én is elkezdtem hízni. Mostanában már fixen 103 kg-t mérek reggelente. Pedig olyan jó volt látni hetekig, hogy a 101,5-ről és a 102-ről nem megy feljebb. De én sajnos nem tehetem meg, hogy nem mérem magam rendszeresen.
Ma délelőtt mg a vérnyomásomat is megmértem. Már két hete nem tettem ilyet. És egyre jobb. Ma kereken 120/70 volt és 88 a pulzus. Szóval mégsm megy feljebb, mint jósolták. Sőt...
Vendég

A vérnyomásom nekem is 125/70 majdnem minden alkalommal amikor mérik,az tökéletes...
Nekem az előző gyerkőcnél az utolsó héten lett magasabb egy kicsit... :?

Cat teljes kiörlésű kenyeret eszel vagy egyáltalán semmilyet?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Reggel két szelet, este 3 szelet teljes kiőrlésű rozsos kenyeret.
Ez ilyen szeletetlt kenyér. Az Aldiban lehet kapni. Még az elején kiszámoltam, hogy 12 g CH van egy szeletben.
És nagyon finom. Nálunk az egész család ezt eszi azóta.

Most elgondolkodtam az őssejt levételen...
Vendég

Köszi..

Mi is gondolkodtunk az őssejt levételen,de amit mi kaptunk tájékoztató füzetet abban le van irva mire jó.20 évig őrzik utána meghosszabitható megint jó pénzért..de azok a betegségek amik a papiron vannak kb.50-60 éves korodban jönnek elő.
Tudom,hogy jó már ilyen kis korban is,ha betegen születik,de a mieink egészségesek lesznek!!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszönöm, venni fogok, és kipróbálom.
Az én vérnyomásom 90/60 volt eddig még, ahányszor mérték.
De nekem mindíg ennyi szokott lenni.
Magánrendelés??
Hm.. én sztk-ba több figyelmet kapok, pedig kevesebb pénzt adtam, és ott nem is kell, Vargánál nem részesülök jobb bánásmódban, hogy fizetek mindíg mert magán.
Sőt.
Szóval nem tudni.
Az őssejtet, mi is levetetjük.

picimami

Törpiri!

Én is úgy gondolom és érzem, hogy egészséges lesz. És nem is akartam soha levetetni.

CSak most ez a terhességi diabétesz... Ami csak inzulinnal karbantartható...
Így állytólag nagyobb az esélye, hogy cukorbeteg legyen. Azt pedig nem szeretném. Nem jó senkinek, ha folyton arra kell figyelnie, mit egyen, mennyit és mikor.
És állítólag már vannak kísérletek, hogy a diabétszt is lehessen gyógyítani vele.
Mi van ha most nem vetetjük le, és később kiderül, hogy szükség lett volna rá?

Teljesen tanácstanal vagyok. Hiszen mégiscsak 350-370 ezer forintról van szó.
Vendég

Pici!

Vargának túl sok a betege.
Ha másik orvoshoz járnál, lehet, hogy jobb tapasztalataid lennének.
Mondom én, aki a nőgyógyászhoz a kórházba jár.
De a külön UH-okat magánban csináltattuk. 12 hetes, 18 hetes, szív UH... És a kombinált tesztet is. Ezekhez kell szerintem a nygobb odafigyelés. A többi mehet simán is.
Vendég

Mi azért döntöttünk így, mert párom asztmás volt kiskorában, és pár éve gerinc sérv is kialakult neki, ezeket a betegségeket is ha örökölné, DE NEM FOGJA!!!, akkor segíthet az őssejt.
Mi már eldöntöttük, nem hagyjuk ki.

picimami

Cat!
Nagyon régen ismerem Vargát.
Még pályakezdő volt, amikor hozzá jártam.
És sokat változott, nem előnyére.
Nem mondom, hogy nem jó szakember.
De már annyi betege van, és annyi felé szakad, hogy csak kapkod, és nem tudja merről hány méter, és a házasságában is vannak gondok, ami egyre jobban érezhető rajta.
Heti négy nap 5-től éjfélig is akár, magánrendelése van.
Csüt a kórházban NST-zik, pénteken mezőkövesden körzetes, köztes időben ügyeletes a kórházban.
Káosz szegénynek az egész.

picimami

Nálunk úgy van, hogy a 12 hetes és 18 hetes kötelező Egerben a kórházban, szonográfus dokinő csinálja, szíved joga hogy mész-e még magánba.
A sima UH kat meg a magánrendelőben csinálja.
De úgy tudom, a 4D-t is kiadta egy másik dokinak, mert már nem bírja azt is csinálni még.

picimami

Én már azt is hallottam,hogy annyira fejlődnek ezek a kutatások,hogy lassan sima vérből is elő tudnak majd állitani minden féle "jó"dolgot.
Mi azért is döntöttünk úgy,hogy nem vetetjük le....

És tényleg elég húzós az ára...bár ha beteg lenne minden pénzt megérne!!DE NEM AZ!!!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici: Nagyon szép a pocid már kezd kerekedni. Bálna?? Ezt írtad?, Hát semmiképpen nem vagy bálna. Hidd el.
Még fotózni is elmehetnél még most is:)

Zsu-t én is hiányolom már régen volt. Arwen, Andika is tényleg.Gyertek csajok közénk várunk ám Titeket!

Gabi: Mi a megérzésed mi lenne a jó? Higgyj magadban és az lesz a jó döntés.

Kép
csucsu05

na látom beindultunk újra :):):):) 400. oldal nem semmi :):) ügyik vagyunk :):):)

Picikém : te meg a bálna két külön fogalom :):):):) nagyon csini pocid van :)

mi a pénz miatt nem vetettük le az őssejtet meg hát elég gyerekcipőben jármég :):) de ti vetessétek le ha úgy gondoljátok :)

nika70
Salgótarján

Hát most leült egy kicsit a topikunk :cry: :oops: hol vagytok csajok :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Lányok annyira de annyira nincs semmihez kedvem :oops: , na jó azért otthon szívesen lennék mondjuk pihiznék :wink:

Kép
Kép
minimano74

Itt nagy unalmamban és magammal törödésben :lol: :wink: úgy döntöttem, hogy inkább az ingyenes klinikai magzatvízvételt választom, mert ugyse kell aggodnom minden rendben van az én kis Vackommal. :wink:

Kép
Kép
minimano74

A férjecském már most arról álmodozik, hogy hogy fog a Vackunk vele egy kádban fürdeni, játszani aludni ........ stb. :wink: Hiába mondom neki az még odéb lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Majd otthonról teszek fel pocakképet. :lol: remélem addig kibirjátok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Itt vagyok...enni voltam..most ver a viz meg remeg a kezem,szerintem leesett a cukrom... :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

No, én is itthon.
Törpiri, fel a fejjel, én is nagyon rosszul bírtam most a nem otthon létet... :? Keményedtem, kimerültem, szélgörcsöm volt, szóval nagyon gáz volt (szó szerint :lol: ), de most itthon, túl egy finom ebéden, meg egy jutalom-kakaón, és este 6-ig ki se mozdulok!!!

Pici, Te az a típus vagy, akinek olyan hosszú a felsőteste, hogy majd amikor mész szülni, megkérdezik, hogy kihez jött látogatóba? :lol:

Azt hiszem, jutalomalvás lesz ennek a vége... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Úgy látszik van valami a levegőben...most hivtak a T-Mobil webshopból(ahonnan egy telefon rendeltem és azt igérték ma kihozzák),hogy sajnos elveszett a csomagom ne várjam a futárt csak holnap!!!!

És még legyek pozitív :lol: Velem mindig történik valami :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri futártól hogy lehet hogy eltűnt acuccod ? érdekes

nekünk meg megjött a tv majd apa összerakja ha hazajött :):):) majd csinálok róla képet :)

nika70
Salgótarján

HÁT ÉRDEKES SZÁMOMRA IS!!!! :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ez az eltűnt csomag igen érdekes. Még soha nem hallottam ilyet, pedig a több év alatt lett volna rá esélyem... És a T-Mobile-tól hívtak, vagy már a futárszolgálattól?

Gabi!

Minden rendben lesz a Klinikán is. Jól döntöttél.

Hol van már az a pocakkép?

Nemlajos!

Alszol? Én azt tettem két és fél órán át. Olyan jól esett. :)
Vendég

És ma szaloncukrot uzsonnáztam. Igaz, diabetikusat. Jó volt egy kis édesség is. :)
Vendég

Nika: Na akkor ma már az új tv-n nézhetitek a műsorokat:)

Cat: Diabetikus szaloncukorból is több íz van?? Még nem is láttam olyat. Hol lehet kapni??
Sima Auchanban is van pl??

Én ma leszedtem a karácsonyfát, elpakoltam a házban a diszeket, takaritottam, mentem a lánykámért aki egy kis angyal. Ma mikor mentem be lestem a szobájukba és annyira édesen viselkedik. Éppen uzsonnázott és olyan jó volt.
Aztán észre vett és nagyon örült nekem. Az ovónéni megdicsérte mondta szépen evett és nagyon jókedvű volt ma is. Persze, hogy repetázott: bolognai tészta volt az ebéd. Az a mindene. :):)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Olyan jó, hogy Szabinának tetszik az ovi. Biztosan szeret a sok gyerekkel játszani.

A fa nálunk még megvan. És Apa nélkül nem is vállalkozom a bontásra. Az pedig nem tudom mikor lesz, mert mindig csak vacsira ér haza. Lehet, hogy szombatig marad. Szerencsére nordmann, így nem hullik.

És ma még vásárolni is kellene menni...

Nika!

Milyen az új tv?
Vendég

Cat, aludtam, de csak 20 percet, most hívott a leendő kis szomszédasszonykám, nincs sok jó híre az építkezésről, náluk le kell veretni az egész fürdőszobát, és a parkettán már most látszik, hogy karcos, pedig fel sincs takarítva, de ezek az ökrök nem tettek rá hullámpapírt.
Sok jóra én sem számítok, a mi lakásunkon keresztül hordták be az anyagot, ki a sittet, és nálunk sincs hullámpapír... :? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: a miénk is nordmann volt nem is hullot direkt ezt vesszük már vagy 5éve. Megéri mert nem kell állandóan takaritani utána. Csak ha már itthon voltam és sok volt a szabadidőm gondoltam leszedem. :)

Nemlajos: na ez szép. Akkor meg kellnézni mindnet nehogy már a sérült dolgok maradjanak nektek.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nekem kétféle diabetikus szaloncukor van itthon. Az egyiket kaptam. És mindkettőt lehet kapni az Auchanban is. Én ott vettem.
A Diabette nem az igazi, bár fele annyi a CH benne. A másiknak pedig nem tudom a nevét, mert már kidobtam a zacsit.
Vendég

Cat: Értem. Végülis mindeg yis mia neve a fő, hogy lehet kapni bárhol.

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Akkor cseréltessétek ki! Ne vegyétek át, ha hibás. Nektek kell évekig nézni. Odafigyelhettek volna jobban is.

Én megyek öltözni és öltöztetni. Apa most hívott, hogy már úton van hazafelé. :) Megyünk vásárolni.

Azt hiszem holnap töltött paprikát csinálok. Vennem kell darált húst is.
Vendég

Cat: Hú nem is rossz ötlet a töltött paprika:) Köszi a tippet.

Kép
csucsu05

cat nem tudom mert mostanában ér haza apa majd ha összerakta majd elmondom :):):):)

csucsu tök jó hogy jánykád iylen jól viseli az ovit :):):) jövőre már mi ismegyünk majd remélem Gergő is jól fogja viselni :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hát... Jó sok kihagyás után újra itt vagyok köztetek!
Remélem hiányoztam!? :wink: :lol:
Nem is tudom, hol kezdjem az élménybeszámolót!?
Talán beszéljenek helyettem a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mentségemre legyen, hogy eddig nem jelentkeztem, azért 2 és fél hét után volt mit tenni itthon. Ma pedig böli után szánkózni mentünk a csónakázótóra. Dani nagyon élvezte.

Kép
Kép

Lassan neki kellene állnom tanulni is, mert február 10. után lesz valamikor a vizsgám. ÚÚÚÚÚ! Nagyon nem hiányzik az a sok idegeskedés... Én nagyon vizsgadrukkos vagyok! :shock:

Aztán meg mostanában már ugye "szülési készenlétben" vagyok, hiszen a sógornőm 21.-ére van kiírva, és ha tudok bemegyek hozzá a szülőszobára. Ez sokmindentől függ, többek között, hogy mikor indul be és hogy én hogyan jutok el Veszprémbe.
Majd meglátjuk.

Tesóproject-el hasonlóképpen állunk mint Nika, vagyis úgy 12-13.-a körül nem kéne megjönnie, hát erre is csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk. Az ünnepek alatt bőven összebújtunk apával. :wink: :lol: És végre sikerült teljesen kikapcsolni ezt a témát, talán majd ez segít!
Na egyenlőre ennyi, mert a végén még sok leszek! :lol:
Vissza-vissza olvastam, de olyan sok volt a kihagyott idő, hogy ha nem haragszatok, akkor inkább innen újra bekapcsolódok....

Kép
oriandy

Andy végre és hurrrrrrrrrrá!!!
Szépek a képek, látszik, hogy jól telt a szünet :lol:

Töltött paprika receptet kérek, darált húsom van 25dk, az mennyire elég? És mi kell még hozzá? :oops: 8)
Sose csináltam, de most lenne kedvem!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: