A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni - megvárjuk a tavaszt, de a tárolható anyagokat már beszerezzük, ha nagyon jó árban vannak.

Beteg babáknak jobbulást.

Arra gondoltam, hogy mms-t kérhetnénk Gegiről, és hátha fel tudnánk tenni ide :roll:

Regina, köszi :D

Kép
vindolanda

végre sikerült belépnem,csupán 3 órája próbálkozom :evil: :evil:
s remélem elmegy majd :roll:

Mesi írta,h. apa beteg,nyűgös,szerdán mennek haza és akkor kapunk ömlesztve képeket :) csupán 48 óra azt meg kibírjuk vhogy :wink:

Panndi!
de jó h. súlyod visszaállt,Zsófinak meg+++++++++
s milyen nevek jöttek még szóba?még van 18 hetetek h. eldöntsétek :) v. marad majd a szülőszobán a névválasztás :wink: ?

Vindo!
kávé,tea biztos jól esik nekik :wink: milyen jó h. hozták a téglát :)

itt még nem esik :( de még mennünk kell Heim Pál gyógyszertárához(meeert persze én agyasan nem váltottam ki múltkor B. testápolóját és elfogyott+ csoportképekért is) s 4re haza kellene érnünk,mert megyünk korizni vagy valami hasonlót művelni :) azaz Míra mert én nem tudok,Bálint meg szeret a jégen mászkálni :)

KépKép
viranka

köszönöm szépen Panndi a válaszod,hát nekünk azt mondta a doki hogy a 15hós oltással megkapja a prevenárt is ,most megyünk januárba a 15hós oltásra,remélem addig lesz oltóanyag.

Jaj de süsü vagyok
:oops: Boldog Új Évet nektek.Gremesének meg gratulálok a kis gegihez.
berni77

Háááát... Petra, Anna, Vivien, Fruzsina, Alexandra a jelenlegi befutók, és nekem a Fruzsina tetszik a legjobban, de szerintem az a vezetéknevünkkel már sok lenne :roll:
Vendég

Ha lányom lenne, az Viola lenne szerintem. De gondolkodnék a Lillán, a Felícián meg a Valérián is (ez utóbbi a kedvenc nagyim).

Panndi - A Fruzsina tényleg aranyos. Anna nagyon sok van mostanában, pedig szép név amúgy. A Petra meg stílusos :roll:

Egy nevet akartok adni a leányzónak?

Esetleg két rövidet? Anna és valami más :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mi is ma voltunk a 15 hós oltáson és pneu.emlékeztetővel együtt kapta.Az egyiket karba a másikat a combiba.De mikor kiértünk öltöztetni már nem is sírt.Most várom majd az utóhatásokat :roll:

Vindo: a Petra név stílusos :D ez ari :D

Panndi: mi a vezetéknevetek? Nekünk mondjuk, Balázs Petra és szerintem megy egymáshoz.

Viranka: Írtam pü-t.

Kép

Kép
agica1126

Panndi nagyon szép név a Fruzsina:-) esetleg Anna Fruzsina???
Még nálunk sincs döntés :evil: ha végre kitalálunk valamit, mindig van akinek nem teccik, már unom nagyon :?

Úgy néz ki nálunk is van oltóanyag, no de mi kis város vagyunk.

Ha lányom lett volna egyértelműen Lilla lett volna, de hát fütyit látott a doki :? hátha még visszahuzódik a fütyi és punci lesz belőle, bakker én Péterkénél is 9 hónapon keresztül ebben biztam, szép vagyok mi, no de most nem cserélném el 3 lányért sem :D :D :D

Viranka csak kibirjuk valahogyan :roll: Kori:-) na én nem próbálkozom ilyen dolgokkal :wink:

Heni
KépKép
heni81

DRÁGA EMESE! SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK! NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hű Ágica, én már rettegek előre, doktornő mit mondott mire számithattok???

Heni
KépKép
heni81

Én még sohasem koriztam, pedig Gábor mindig szemez a jégpályával...

Nekem is az Anna Fruzsina jutott eszembe 8)

Viranka, jó szórakozást :!:

Kép
vindolanda

Heni: Az volt a legszebb benne hogy egy szót nem szólt még annyit sem hogy esetleg lázas lesz vagy valami de semmi.. :roll: Szerencs hogy itt tudok már előre egy két dolgot erről az oltásról.

Kép

Kép
agica1126

Na írok máshova :wink: :arrow:
Vendég

Hello Lányok,

sikerült behoznom a lemaradást :)

Maggie, Vindolanda, Panndi, isten éltessen benneteket szülinapotok alkalmából!

Kép

Irina, én is erre az elhatározásra jutottam. Újfent. Már kijelenteni sincs értelme, annyiszor belekezdtem. Ma folyadéknapot szerettem volna tartani (legalább a karácsonyi +3 kilót gyorsan méregteleníteni) de 20 perce meg kellett ennem 3 almát, mert az ájulás határán voltam. És itt figyel előttem 1 tál szaloncukor meg 1 tál mézes süti. Azért így elég nehéz. Majd írj helyzetjelentést, h hogy bírod :D :D Maggie, Te is elkezdted? Dotildi, Te is?

Drasztikus fogyókúráról jut eszembe: 1x én is jó nagy hülyeséget csináltam. Fősulin vki szerzett szuper fogyasztótablettát (amit itthon betiltottak és Ausztriában is csak kórházi befekvés mellett engedélyezett napi 1 szem) és naponta 2 darabot ettünk reggel. Hát éhes nem is voltam tőle (1 hét alatt 2 zsemlét ettem meg össz-vissz :!: ) és le is ugrott 2 hét alatt 7 kiló. De utólag kiderült, h amfetamin-szerűséget tartalmazott a bogyó, így napokig nem is aludtam. Olyan voltam, mint egy zombi, úgyhogy 2 hét után abba is hagytam. Utólag elmeséltem otthon, szegény szüleim halál frászban voltak... Megígértem, h soha többet. Ja, és évekkel később Győzikének is ettől vérzett be a gyomra...

Fleur, de jó, Lilla is összeszedte magát súlyilag. Olyan érdekes, h a lemaradottak (mi is) behozták magukat. Lizának is akkora hasa lett, h csak lesek. Szinte feszül rajta egyik-másik póló :D

Heni, Irina gratulálok! Kergethetitek a legényeket... :D

Fogacskák: végre belendültünk mi is. 13 hónaposan még csak 4 foga volt Lizinek, most meg hirtelen kijött 7 :shock:

Vindolanda, jó a helyzetjelentés. Magam előtt látom a kerteteket meg a teherautót :D Viola: nálunk a férjem kedvence volt. Bár volt némi célzás mögötte a kedvenc focicsapatára... :) Megtanította Lizit szurkolni is: feje fölött tapsol és mondja, h "uppet, uppet"... én meg majd égek vele a játszótéren...

Le akartam írni egy tök furi dolgot: ha Lizinek mutatok saját magáról képet v a tükörben megkérdezem, h ki van ott, akkor azt válaszolja rá, h "én". Fingom nincs, h ezt hogyan rakta össze... ...mindenesetre megdöbbentő. :shock: :D És a nagymamája számolni tanította: már felismeri az 1-et, a 4-et és az 5-öt :D

silka
silka

Csajok ahol esik a hó nem küldenétek erre is
Kaptak szánkót a kicsik és ki szeretnénk próbálni.

Ágica!
A mi gyorvosunk is ilyen de még a vnő se szólt egy kukkot se.

Ha tényleg vállalunk még egy babát nekem a Gyöngyvér és a Nándor nagyon tetszik

Panndi!
Részemről is Fruzsina a nyerő.
Mi a párod vezeték neve?

Heni!
Nektek nem tetszik a név vagy másnak?

Kismamik dobhatnátok poci fotót!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja igen, végre 8 nap után visszakaptuk a kislányunkat!!! :D Mármint alvás ügyileg 8)

silka
silka

Silka - akkor csak idő kellett, míg visszaállt az alvása :wink:
A Violára ebben az értelemben még sohasem gondoltam :shock:

Na, a munkások a konyhában átmelegedtek, ittak egy-egy kávét, és most megérkeztek a szerelők Mátészalkáról :lol:

Gábor havat seper, mert ha kevés is, de folyamatosan esik.

Hörcsög, mit tehetnék, hogy arra szálljon? :roll: :idea:

A Gyöngyvér nekem is sokáig kedvencem volt, de az előnévhez sajnos nem illik (csupa "Ö" magánhangzó van benne).

Kép
vindolanda

Szia, lányok!

Azt hiszem, visszaolvasni nem is próbálok..... vagyis csak egy két oldalt pótolok.

Rólunk röviden annyit, hogy a karácsonyt majdnem kórházban töltöttem Ákossal, hörghurutból asztmás fulladása lett, de végül csak napi többször be kellett járni kezelésre, nem kellett bent aludni. És hát soha életemben nem társasoztam, építőztem, kirakóztam és játszottam egyebeket, mint az elmúlt két hétben. Illetve gyerekként nyilván, de azóta nem. Plusz szánkózások, korizások. Szóval jól telt a szünet a gyerkőcökkel és apával.
Nincs ötletetek, hogy hogy tudnám Levit megtanítani korcsolyázni? Már többször voltunk a jégen, tanítgatom is józan paraszti ésszel, de mivel én autodidakta módon tanultam annak idején, itt meg is áll a tudomány. Pedig biztos vannak spéci gyakorlatok, amivel mondjuk az egyensúlyérzését meg egyáltalán a biztosnságérzést ki lehetne alakítani.

Oltás
: mivel Zita picit taknyi volt, nem kapta meg decemberben, de kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy nem adja be egyszerre a a prevenarral. Nem csak azért mert egyébként nincs is, de pont a prevnar esetleges hatása miatt.

KépKépKép
bongyi

Nem tudom most lesz e időm visszaolvasni így Dotildinek gyorsan:
Digitális scrapbook oldalam:

Kép

Ingyen oldalak (freebie-k)
http://www.acherryontop.com/digital/free/9004218
http://scrapbookozzvelunk.blogspot.com/
http://www.digitalscrapbookfaves.com/di ... ng/ribbons
http://www.shabbyprincess.com/2006SeasonalSampler.asp

Konkrétan egy letöltésre mutatnak az oldalak, de pl az utolsóról én nagyon sok klassz hátteret és kiegészítőt szedtem le :)
Sok sikert.

KépKép
KépKép
fleur

Kép

Kép

Kép

Kép

SZÉP LEGO KUTYÁT ÉPÍTETTEM?
Kép

Kép

Kép

Kép

AZ IFJÚ CUMIS PADAVAN :lol:
Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Bocsánat, de nem fogok mindenre reagálni!

Viranka
képek csúcs! :lol:

Irina! Asszem én is csatlakozom, mától nem akarok vacsizni megint!

Én reggelizni amúgy sem szoktam, csak tejes kávét szoktam inni. De korán szoktunk ebédelni, fél 12 körül.
Én elvileg kibírom vacsi nélkül, csak az első napok nehezek nagyon, meg a mensi előtti hét. De most is lehet, hogy eszek egy joghurtot, vagy iszom egy pohár tejet, aztán hátha tovább jutok a dologgal. Muszáj, mert már megint kezdenek a ruháim nem rámjönni. Újakat nem vagyok hajlandó venni!!! :evil:

A 90 napos fogyókúrát nagyon szerettem, de azt Zsolti mellett nem tudom csinálni, mert akkor már ő is kér, meg ő még ezt kér hozzá meg azt kér hozzá, és felfalja az összes gyümölcsöt, ami van a hűtőben, én meg ekkora mennyiséget képtelen vagyok felcipelni a 3.-ra. :? Boltba persze nem ő jár, csak havonta 1x kb. arra veri a mellét... :roll: Ezért kicsit haragszom rá.

Timi26! Én is pont 4 kilót híztam... :evil:

Mi holnap megyünk oltásra... :(

Altatás: Szelinek ma hagytam, hogy vigye magával a babát, de csak bohóckodott vele... így elvettem, sírt utána, de nem érdekelt, így legalább 2 perc múlva aludt! :)
Egyébként van, hogy mellé kell feküdnöm, és van hogy nem, tök változó.

Mesi! Ez a várakozás... :(

Péterkének nagy gratula!!! :D

Pelenkázás: mióta kúpoztunk Szeli fél, ha hanyatt kell feküdnie, ezért úgy pelenkázom, hogy ül (úgy, hogy a térde behajlítva, a lábfeje hátrafelé) és felemeli a fenekét. Amikor megtörlöm neki, akkor meg lába, keze lent, popót meg az égbe tartja... :shock: Elég vicces így pelenkázni, de végülis működik! :lol:

Egyébként, ha kérdezem, hogy van-e kaki, bólogat és mondja, hogy igen, de becsap! Valszeg, nem érti még, mit kérdezek... :)

Ágica! Azért legyen ám avatarod!!!! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Vért izzadtam mire sikerült betölteni :evil:

Akkor még pár januári
Kép

Kép

Kép

Kép

EZ A KÉT KÉP A LURDY JÁTSZÓHÁZBAN KÉSZÜLT. IRTÓRA ÉLVEZTE.
Kép

Kép

MINT A KOCSMÁBAN
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur - szuper képek! Padavan, kocsma, meg a szekrénybe bebújós :lol:

Kép
vindolanda

A hó most nagyon rákezdett :D És már pakolják a téglát is, csak sikerült nekik letenni hat óra alatt :wink:

Bár majd akkor dől el a dolog, ha be is fejezik. Ja, és ha a pótkocsival elállnak a szomszéd kapuja elől, mert nem tud szegény bemenni :roll: Még lekapcsolták kinn, majd az udvarunkon lerobbantak.

Tudnak ezek a mátészalkai szerelők valamit :lol:

Kép
vindolanda

Rugó viszont teljesen szétcsúszott ettől a nagy jövés-menéstől... Végül megszoptattam, és abba elaludt. Gábor is hol itt volt, hol elment. Nem tudta feldolgozni. Ha elálmosodott volna, mindig történt valami: bejöttek a munkások, kértek egy flakon forró vizet, Gábor telefonált, Gábor elment... :roll:

Na, mára már eleget írogattam :arrow:

Kép
vindolanda

Pankának gyógyulást!!!
Ádi akkor már jobban van, ugye? Meg Zsozsi is!!!

Granda! Szegénykék, ponk karikor voltatok betegek... :cry:
Jó, hogy írod!!! Bár most a térdem miatt úgysem tudok tornázni... :(
De édes Lindus!

Meg az összes gyerkőc, akit kihagytam!!! Bocsánat, de ha írok, nem halad az olvasás... :?

Niki! Szeli a tápszert 10 hónapos korában, a tejpépet meg egy hónapja nem kéri...
Noémi cuki!

Mesi! Én meg lemaradtam itt a nagy izgalomról... :cry:

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Jesszus, mekkora bébi!!!!! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, nálunk hóesésnek semmi nyoma, sőőőőt, kisütött a nap :shock: ...
dettyk

Fleur, Lilla képei szenzációsak :lol: !
dettyk

Miléna! Nálunk az esti alvásnál az a szerencse, hogy sötétben és hálózsákban nem tud Szeli kijönni. De nappal nem egyszerű, sokszor elindul kifelé, hogy játszik, de most már nappal is ráadom a hálózsákot, meg kicsit mellé kell feküdnöm, ha nem elég álmos...
Ha este is nagyon játszik a kiságyban, fogom magam és kijövök, kicsit sír (1-2 percig), aztán elalszik. Ez van.
Nálunk az bevált, hogy mindig ¾ 9 körül tesszük le aludni, már vagy fél éve.

Heni! Tök jó, hogy Péterke is beindult! :)
Szeli sem aprózta el, mikor rájött a lényegére, állandóan mászkált konyhába ki, szobába be! :lol:

Dorkának jobbulást!

Vindo! Hörcsög! Nekünk meg holnap jön meg a fürdőszoba csempe!!! Kezdik a fiúk a burkolást!!! :D
Mi egyelőre felújítunk, és 2 + miniszoba lesz, aztán pár év múlva bővítünk majd! :)

Panndi! Szuper, hogy nincs hányás!!! :)
Fruzsina nekem is tetszik! :)

Itt hó még véletlenül sincs... :(

Heni! A nevet csak ketten válasszátok, a többiek nem számítanak! :)

15 hós oltás utóhatásaira lehet valamit adni, vagy csak a lázat kell csillapítani, ha felmegy???
Holnap megyünk, én is készülök a legrosszabbra...

Silka! Nálunk a motoros videó nézegetés jön be, Szeli már brümmög, ha motort lát, és ugrál örömében. A múltkor (még jó idő volt), majdnem odaszaladt az úton haladó motorosokhoz... :shock: :lol:
Alvás: jessz! :)

Bongyi! Szegény Ákos! :( De akkor már jobban van, ugye?
Hát én tanultam korizni, de nem sok mindenre emlékszem, csak hogy mindig lefagyott a lábam... :roll: Egyébként szerettem, de forogni sose sikerült, inkább abbahagytam, de ebben benne volt az is, hogy utálom a hideget... :?

Fleur! Jól néz ki, csak így tovább! :)
Karácsonyi képek nagyon jók! Az milyen legó??? Nagyobb, mint a dupló, ha jól látom, ugye?
Lilla nagyon huncut! :lol:

El se hiszem, hogy végigértem az 5 oldalon! :D :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, akartam már régen kérdezni, hogy a Szelina névre mit szólt a rokonság? Megmondtátok előre?

Most épp angolozok, csak idetévedtem. A téglások elmentek.

Kép
vindolanda

Regi: Már épp gondolkodtam hogy hol lehetsz?
Egy pelenkázós képet dobhatnál :lol:

Fleur: Nagyon jók a képek! Igazi hajas és fogas baba Lilla :lol: Nagyon szuper :D

Silka: 13 hóig 4 foga volt? Nekünk most van annyi :shock: Remélem most már nálunk is beindul a fognövesztés :lol:

Bongyi: Jó hogy jelentkeztél! Jobbulást Ákinak!

:arrow: reszelt krumplilángos csinálni vagyis nálunk lapcsányka :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!

Képzeld nálunk is lapcsánka van :D
Fogak meg csak kibújnak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fleur, marha jót csináltál! Ügyes vagy! És Lilla is tündéri. Lizi itt ült az ölemben, miközben a képeidet sasoltam. Mikor meglátta az etetőszékest, ezerrel nekiállt Hamma-hammázni. Hát igen, pont ilyen az ő etetőszéke is :lol:

Ágica, igen :D Aztán kijött kettő és megint csönd. Most meg 3 hét alatt stikában kinövesztett 5-öt. Majd figyeld meg Nálatok is hipp-hopp beindul. :wink: Egyébként előnye is van a dolognak: addig sem romlanak a fogacskák.
Nálunk egyébként tócsi :lol: :lol: :lol: Kollégista koromban ez volt az egyik kedvenc "vita"témánk, h mi is az igazi neve :lol:

Levágtam Liza frufruját, össze-vissza lógott. Hát, mivel kapkodta a fejét és üvöltött mindig belenyírtam és így egyre rövidebb lett a végeredmény. Most tiszta bili-frizurája van :cry: (nekem mondjuk még így is cuki :lol: )

silka
silka

Silka: Én tócsninak is ismerem :lol: Dobj képet Lizkóról amúgy is rég tettél.Amúgy nálunk is hamarosan fodrászat lesz már nagyon belelóg a szemébe a haja. :roll:

Hörcsög: Akkor egyet eszünk :lol:

Kép

Kép
agica1126

Hörcsög, az ugyanaz, mint a "matutka"?? :shock: :lol:
dettyk

Sziasztok Mammikák!
Nagyon lightosan olvastam vissza :oops: inkább pörgettem :oops:
Hát igen időm nem sok... meg Nolka sem hagy "tyutyerezni" (kompjúter) ahogy meglátja, hogy ideülök jön tevékenykedni :lol: Pedig már 2 laptopja is van (régi win98-as gépek :lol: )

Úgyhogy hozzászólni is csak részlegesen tudok...

Szóval: Boldog szülinapot a mostanság Ünneplőknek!!! Kép

Tápszer: Mi visszatértünk rá amikor novemberben volt a vírusos megfázás és a bárányhimlő, és azt vettem észre, hogy jót tett (jobban alszik, nincs hasmenés, és hát vitamin is van benne) - reggel és este is azt iszik. Egyébként laktózmentes, a Nestlének egy ALL110 nevű fémdobozos tápi. Egyenlőre ki tudta írni a dokinő, de el kell mennünk gasztróra, ha továbbra is akarjuk... még nem döntöttem.

Holnap megyünk egyébként a 15 hós oltásra. Izgulok is egy kicsit...
Főleg, hogy a jobb szemem alatt egy hatalmas monokli van :lol:
ugyanis Nolka tegnap az ölembe ülve örömében hátravetődött, a kis buksiját meg pont a szememnek vágta :shock: rögtön bevérzett, persze a szemem, Nolka kobakja jól bírta :wink:
Szóval jól nézek ki 8)

A Kistesó jól van, kezdenek múlni a rosszullétek, és talán ez az ólmos fáradtság is alábbhagy... Képzeljétek már érzem, ahogy ficánkol, igaz, még csak gyengéden, de biztos vagyok benne, hogy Őt érzem :lol:

Nem tudom még mit akartam :roll: na, majd ha eszembe jut, meg tudok is jönni, még írok...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Detti!
Igen ugyan az :D

Fleur!
Bocsi el felejtettem meg dicsérni Lillát.
Tündér kis csaj
:lol:

Anitja!
De szuper,hogy már mocorog a teso :D
Még nem tudjátok a nemét?
Vagy meg lepi?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt :D !
Nincs mit olvasnom :cry: , mi volt tegnap este :wink: ?
Én apát kizavartam altatás alatt Bence szobájába, úgyhogy semmi gond nem volt, Panka beájult a cicin, és szerencsére egy hangja nem volt egész éjjel, pedig apa 1/2 óránként csörtetett a WC-re: rajta a sor, elérte a vírus :evil: . Már csak Bence maradt ki, remélem, így is marad :roll: .
Már csak egy nap, és Mesiék hazamehetnek :D !!
Van valami friss hír, Viranka?
dettyk

Sziasztok!

Rég voltam érdemben, dehát nyakamon a vizsgaidőszak, a fogzás miatti nem alvás stb. :(
Ma lett volna a 15 hós oltás, de Dávidka náthás megint, úgyhogy újra elhalasztottuk :?
Egyébként az nem gond, hogy később kapja meg?

Sajnálom, hogy nem tudok reagálni, pedig szívesen írnék erről-arról, de mikor alszik, tanulnom kell, ha meg itt van, akkor szétbontja a szobát.
Amint vége a vizsgáknak, jövök sűrűbben :oops:

Kép
aniko15

Aniko15, mi karácsony előtt voltunk 15 hónaposak, két ünnep között nem volt a dokink, most taknyosak vagyunk, mi is halasztjuk...szerintem nem gond, ha később kapják meg, persze biztosan nem lehet hónapokig halasztani :roll: .

Elvittem Bencét a suliba, megjártam a piacot, és Panka még mindig alszik :shock: ...
dettyk

Aniko, elfelejtettem :oops: : nagy kalappal a vizsgákhoz :D !!!
dettyk

Anikó - ügyesen!

Nálunk elkezdődtek végül a szürke hétköznapok. Reggel fél héttől simogattam Rugó hátát, hátha visszaalszik, de nem :? Pedig ma egészen este nyolcig egyedül leszünk, szóval jó nap lesz...

Na, megyek dolgomra, de figyelem a topikot.

Maggie? Merre vagy?

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Úgy nézz ki kezd levonulni nálunk ez a betegség.
Reggel este már eszik tápi Ádi igaz nem sokat de eszik.
Napközben már kevésbé nyügi.
Főleg tegnap volt az első nap, hogy kettesben voltunk és szépen elmagyaráztam neki, hogy lassan egy hete nem alszom miatta ezért nagyon fáradt vagyok és nem tudok vele ölben sétálgatni.
Édesen figyelt és szerintem értette is mert egésznap nagyon jó fiucska volt.
Akkor kezdet kicsit nyüglődni amikor már fáradt.
Az alvások még nem olyanok mint betegség elött de lassan az is rendeződik.
Ami viszont tutti, hogy kicsit rá is játszik a dolgokra.
Elhatároztam, hogy most éjszaka ha sír bemegyek és megsimizem és elmondom neki, hogy aludni kell, hogy gyógyuljon.
Hát volt is sírás de csak egyszer voltam bent elmondtam neki aztán még 1-2 perc sírás és aludt. A második kelésnél én már nem mentem be hagytam aztán 2 perc sírás után aludt tovább.

Hőmérséklete vasárnap óta helyre jött és vasárnap reggel kapott utoljára lázzcsillapítót.
Azóta kétszer kapott Cataflam cseppet napközben.

Most többen ajánlották az Aloe First-t. Mindenre jó és lehet gyereknek felnőtnek egyaránt. És ami nekem nagyon tetszik, hogy 4 évig jó.
Családban van is olyan aki tud szerezni ma már meg is lesz és akkor fújjuk a szájába majd.

Most lépek aztán este hozzok pár képet nektek.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Sziasztok!

Annyira nyomi vagyok ma reggel, nincs kedvem az oltáshoz se, Szeli amúgy is taknyos még... :( Ráadásul nem emlékszem, pontosan hányra kell menni, fel kell hívnom a rendelőt.

Vindo! Igen, elmondtuk előre, de nem túl nagy a család nálunk. Általában rácsodálkozás volt, hogy nem is hallottak még ilyen nevet, de szép. Zsolt anyukája viszont képtelen volt megjegyezni, azt hitte, hogy Szeréna... :roll: Fel is köszöntötte ezen a névnapon! :)

Ágica! Apa is nagyon nevetett múltkor, mikor épp benézett a szobába, és úgy pelenkáztam Szelit... :lol: Mondtam neki, hogy le kéne majd fotózni! :)

Nálunk is tócsi, de hallottam már tócsninak is! :)
Silka! Nekem is kéne frufrut vágni, de nincs hozzá lelki erőm, nálunk is mindig ordítás van... :?

Cirmonca nem hagy...

Kép

Kép
regcsiken14

Szeréna - :lol:

Ez jó :wink:

Akkor Ádi is ügyesen meggyógyult :D

Kép
vindolanda

Nálunk a Bendegúz okozott egy kisebb zavart azért. Főleg Gábor családjában, akik azt kérdezgették, hogy az "jó névnek"? És mivel a környékünkön egyetlen Bendegúz van, de neki második neve ez, így azt is el akarták érni, hogy nálunk is csak így legyen. Ezt a két nevet amúgy az én oldalamról is mondták, mert hát mi van, hogyha nem tetszik neki. Hangának is két neve van amúgy, a második Bíborka. De én egy név-párti vagyok.

Ugyanakkor a nevén még soha nem is neveztük szegényt, csak Rugónak. Ez ellen viszont masszívan tiltakoznak, és bár a gyerek is erre "hallgat", ők Bendikének nevezik, amitől Gábor frászt kap :D

MOndta már, hogy inkább Bendegúz, de Bendike az nem.

Tényleg elég borzalmas amúgy :x Még hallani is :roll:

Kép
vindolanda

Szeréna, Bendike :lol: :lol: :lol:

Viccesek ezek a rokonok :D Szerintem nálunk is lesz csodálkozás a Fruzsinára, de én egyre jobban beleszerettem ebbe a névbe :wink:
Vendég

Jaa, tegnap és ma egész nap csokit ettem :shock: Olyan szinten ki vagyok éhezve az édességre, hogy csak tömöm befelé, anélkül, hogy eszembe jutna, esetleg Apát is meg lehetne kínálni :oops:
Vendég

Csoki 8)

Azért lehet, a Fruzsinára is mondanak majd érdekeseket :wink:

Kép
vindolanda

Annak idején mondtuk Apósomnak, hogy Zsófi lesz a neve a babának. Elkezdett nevetni, majd megkérdezte, na jó, de most komolyan, hogy fogják hívni? :lol: Na ezek után majd előállunk a Fruzsinával 8)
Vendég

Panndi - Mi tetszett volna nekik akkor, ha a Zsófi sem?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: