Sziasztok sorstársak!
Most tudtam meg, hogy a 8-ból 6 megtermékenyült!! Sajnos többet nem tudtam kisajtolni a Konc dokiból, de majd még megbpróbálok beszélni a biológusokkal, hogy milyen volt a peték minősége, hányat ICSI-ztek stb.
Csütörtökön kapom vissza őket és ha minden jól megy jut fagyibabának is (kistesónak jó lesz!).
Köszönöm a sok drukkot, ilyenkor folyamatosan jól jönnek, mert annyi minden történik pár nap alatt.
LUJZA:boldog Lujza-napot

!
ZITA:remélem jobban van a hátad!
EGCSI:mekkora már a babuka?? Hogy vagytok? Apa többet van otthon?
SZOSZI:köszönjük a tavaszi csokrot, bárcsak már észrevenné magát a tavasz! Írj egy kicsit magatokról!!Hogy vagytok? Babucka már "óriási" lehet!
KRISZTA:ilyen szép tüszőkkel reméljük nem lesz már szükség arra a laparra!!!Az aszpirint csak a beágyazódásig szedd, tovább nincs értelme - vagyis az akció után még 4-5 napig!
CSUTKA:előre az utánpótlásért!Most már csak a két csík van hátra!
CAT:ez a kis hányinger elég kellemetlen, de nem fog sokáig tartani!!! Két babóval fura is lenne, ha teljesen elmaradna. Egyél soxor keveset, nekem anno sokat segített ha elrágtam egy kekszet. Tudom, hogy nem kívánod, de próbáld ki!!
BEÁval egy szobában voltunk ám, csak ők, mivel elsők voltak, elég hamar hazamehettek. Neki is nagyon drukkolok!!!
ORSI:nekem is 10 volt, az nagyon jó! Megadrukk holnapra!!Ja, és azon kár izgulnod, hogy előbb megreped, mert ilyenről még nem hallottam! Az elsőnél persze én is izgultam, de nem kell. Ne emelj, ne lépcsőzz és ne erőltesd meg magad, akkor nem lesz baj!!
MERNSZIKE:köszönöm az angyalkát, legyen egy mindannyiotokkal!
KINGA:Te hova jársz?
Olyan jó újra itt, most legalább lesz időm követni az eseményeket!
Virág