A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

Pasi egy hős :lol: Pihenj amíg tudsz.

Juci
én is így gondolom,hogy fogzástól max hőemelkedés,de 38,3 kicsit sok.Mami tiszta lelkibeteg,hogy biztos nem is visszük többet a gyerkeket.Mondtam neki,hogy itthon is belázasodott volna,max előbb észre veszem(ja meg nem magamon altattam volna a gyereket :x hogy még jobban összemelegedjünk)
Holnap mindenképpen megyünk dokinénihez.

Binyek
Maja nagyon király(lány)Passzolom az etetőszéket,mi az ikeást fogjuk hurcolni.

Szanet
Hát te sem unatkozol.enyémek porszívót gyógyítanak ezerrel.Gondoltam vehetnénk nekik járássegítőt,de minek.Van két porszívónk :lol:
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Ismét itt vagyok! Már nagyon hiányoztatok, remélem most visszaáll minden a rendes kerékvágásba, és gyakrabban tudok jönni. Sajnos mindenre nem tudok reagálni, mert nagyon sokat írtatok.

Gyönyörűek a karácsonyi képek, midenki tök jól néz ki rajtuk, a babák nagyon édesek, és a szülök is nagyon csinosak. Jó sok ajándékot kaptak a gyerkőcök. Mi az idén még nem vettünk sok mindent, mert úgysem éretik, ráadásul van egy csomó játékuk, meg nem sokára itt a szülinap is.

Eszti! Gyorsan gyógyuljatok, hogy mielőbb ismét hazakerüljetek!

Vanda, 1szálpasi! Gratula Nektek, és remélem hamar elmúlik a fertőzés és a babók kikerülnek az inkubátorból, és mehettek haza. Nagyon szépek a gyerkőcök.

Mindenkinek aki beteg jobbulást! Szülinaposoknak meg utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mi is jól belekerültünk, az egész család már egy jó hete beteg. Állítólag valami virus, de sajnos nem tudjuk elhagyni. Adri ismét lázas 2 napja, ma megyünk dokihoz. Már negyedszerre, de most már remélem a mi dokink lesz, mert eddig vagy ügyeletre kellett mennünk, vagy helyyettesítés volt.

Binyek! Nekünk van egy asztalra tehető székünk, bár már nagyon régi, unokahugomé volt (több, mint 20 éves) Nekem nem jött be, én is attól féltem felborul az asztal a csajokkal. Csak otthon használtuk anyukámnál. Alig férnek el benne. Arra kell figyelni, hogy nem minden asztalra szerelhető fel, attól függ, hol az asztallábak özötti áthidaló és az milyen vastag.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

:cry: hulla vagyok jázminkámnak éjjel 30percenként kellett porszívózni olyan taknyos ,ami már jobban van.
képek elájulok :D
szanet gyönyörűek a lányok és a pelenkarumli :D :D :D a kakás ágyatokat sose felejtem :D
juci csodaszép copfos lányok anyukája :D csúcsszupik a grizurák :D
binyek majácska a mi nagy barátnőnk :D imádom azt a kis husi formáját és milyen ügyin ül :D nekem is a csajok szívják amit érnek a karomat tegnap ami úgy megszívta,hogy sírva fakadtam a fájástól :oops: de az inyük se piros se fog sehol pedig karácsonyra azt kértem oszt sehos :D
banika jó ez a porszívós ötlet :D
bocs ha kimaradt valaki
nem tudom rámjött most,hogy milyen jó lenne nyáron talizni mindenkivel valahogy valahol mindenkinek középúton :D

lanyané

Sziasztok!

Sotskeeknek sok-sok gyogypuszika, szegenykek, remelem hamar meggyogyulnak es hazamehetnek!

Vandaeknak: nagyon joooooo hogy mar nem kell oxigent kapniukl nemsokara kijohetnek az inkubol! :D

Szanet: ez a pelenkaszetpakolos szuper! Nagyon szepek!!! :D

Binyek Majaja nagggyon komolyan nez!

Juci: micsada frizurak! :D

Tegnap este voltam moziban a baratnommel, megneztuk az Ausztraliat, nagyon szep film!!! :D Ezen a heten meg Apaval megyunk kettesben. :D Ma van egy nagy felvonulas este a harom kiranyok unnepe, majd rakok kepeket.

KépKép
KépKép
tontica

Banika :P Binyek :P
Nem lett végül együttalvás, mert Milcsinek estére 38 lett a láza (popsiban) és nem akartam, hogy Márkó esetleg felüvöltse éjjel. Hadd pihenje ki a hőemelkedését Pindúr.
Nem csoda, már az egész családon átment a nátha, szipognak ők is, de olyan hátrafolyó lehet nekik is a taknyuk, mert nincs mit leszívni.
S Banika, Nálatok hogy alszanak a fiúk? :shock:

Binyek :P
Ügyi a Maja. Enyémek is megülnek így, de még nem hagyom őket sokáig, mert valahogy úgy érzem, hogy még sok nekik ez a súly. Mármint a gerincüknek.

Lili :P
Semmi gond. Nem gyereksebész :lol: Jól be is égtünk, mikor bementünk a heresérv gyanúval :oops: De tény, hogy olyan tüneteket produkált a gyerek. Sugárban hányt aznap pl. mikor észrevettük a dudrot, úgyhogy Apa nagyon megijedt. Még össze is csomagoltam, hátha maradni kell :lol:

Szanet :P
Micsoda pakolós gyerekeid vannak :lol:
Már csak a "szét" szó helyett az "össze" szót kellene megtanulniuk :lol: Apuci mikor is jön haza? Már meg sem ismeri majd a lányokat, akkorát nőttek!

Judit :P
Gyönyörűek a lányok. Már én is várom, hogy ekkorák legyenek az enyémek. Már beszélnek?

VandaPapa :P
Köszönjük a remek híreket! Puszi Vandának!

Mariann :?
Úgy látszik, szinte minden gyerek beteg... Jobbulást nektek!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kérdés
Sinlacot keverhetem HIPP őszibarack-alma üvegessel?
(Üres a hűtő...) S ha igen, akkor ha ált. 200-akat esznek a fiúk, akkor milyen arányban keverjem? Kanállal adjam?
Köszi :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
persze, keverheted! Teljesen mindegy, hogyan kevered, csináld érzésre. Azt is szabadon döntheted el, h inkább folyósra csinálod vagy inkább kanalazósra :P

KépKép
lili73

Köszi Lili, már bekevertem, mindjárt adom is. Utána kell valami inni adni? :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Szerintem kínáld meg őket vízzel, vagy cukrozatlan teával.

Sajna csajok nem nagyon akarnak beszélni, csak pár szót pötyögnek, meg halandzsáznak. Tök édesek, mikor hajtogatják az ujjaikat (ez elment vadászni...) és magyaráznak hozzá babanyelven :lol: de azért már beszélhetnének. Most olvastam, hogy ebben a korban nyolc szót kell tudni, de valaki már 40!-et mond :roll: . A nyolc talán megvan nálunk is...

Judit

jucicuki

Judit!

Ági náluk ilyen korban még semmit sem mondott a nemen kívül, de úgy két évesen egész jól elkezdett beszélni, két szavas mondatokban, most pedig be nem áll a szája. Párom szerint volt kitől örökölnie :lol: :oops: és jókat somolyog, hog ymost visszakapom... :P
Én is végig aggódtam, hogy tuti én rontottam el valamit, pedig állandóan mondókáztunk. Kicsikre jóval kevesebb idő jut mégis mindig elhűlnek rajtuk úgy beszélnek (meg néha én is), hiába a nagytesó...
Blanka már angolul is ért :lol: , Tomi mondta nekem, hogy "It's time for sleepin' " erre odafordult a blankus és közölte vele, hogy "Apa, nem alszok". Csak lestünk....

Dóri
Vendég

Fanni!

Inkább kétszer menni feleslegesen, mint egyszer nem...Hidd el nem lehet akkorát égni. :lol:

Dóri
Vendég

judit! ha te onzo dog vagy akkor en is :oops: :cry: es en is olyan allapotban vagyok most hogy minden 2 percenkent kerdeznem "ugye szeretsz?!" es persze hogy nem kamelik az ilyeneket, a beszelgetes kozben pedig biztos ra zenditenek egy sirasra :cry: :cry: :cry:

banika! nem kel nyugtasad magad azzal hogy nem vagy rosz anyuka, mert nem vagy es kesz, egyfolytaban a sraccokal vagy, persze hogy nektek is kel egy par ora keteskeben ez normalis :wink: nem is olyan rumlis az a kep, nagyobb rumlit nem tudnak? :roll:

sotske! remelm jobban vagytok en sem tudom mi az a gegevalami :(

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

binyek! koszi infot, de kar :cry:

csajok! hogy menyire semmi bajunk mikor majd szet robbanunk :D

Kép

demoniq13

fanni! sok sikert az ejszakakhoz

csajok! hogy ne legyek hulye milyen a HA tap? az AR (antireflux, ugye?) en 15-16 euros tapot veszek 800gr (mellint vagy milupa aptamilt) az kb 3800 ft, van valami olcso humana itt is de nem ismerem, nalatok milyen a humana? meg van itthon 5 doboz es att akarok en is terni valami olcsobra, de persze csak ha jo

Kép

demoniq13

binyek! cuki a muvesznod :D a tablarol, en mar be akartam kereszkedni, mert kerdeztem hogy nem vagyunk meg tul kicsik??? de ha vandaek mar bent vannak, akor bizti mi is be ferunk, szerdan megyunk meresre es akor irok, koszi elore is

szanet! milyen kis huncutok es mar "pakolnak" is :wink:

judit! nagyon edesek a kis cofis csajok

csajos anyukak! aki mar tett fulcsit, hogy viseltek a csajok? en picit feltem Michellket, de a jovo honappban megyunk keresztelni es mindenki azzal ragja a fulem hogy akkora mar kel neki, itt a szulesznok aszt mondjak hogy majd ha o akar majd akor tegyek neki, talan 5-6 ev mulva

Kép

demoniq13

Marci tulajdonképpen tünet nélküli lázas,ez a veséje miatt azonnali vizeletminta az ÁNTSz-hez. :cry: Apa már el is vitte a mintát.Dokinéni miatt lehet a fogától is,de azt mondta inkább nézet pisit,mint komolyabb gond legyen.Most magasabb adag antibiót kap amíg ki nem derül mi a baj.
Bercusnál a szokásos 4-5 hetente előjövő felsőlégúti nyavalya.nem piros a torka,nincs folyadék sehol.Köhög,közepesen folyik az orra.Gyógymód a szokásos:spiropent :lol: :lol: :lol: ,köptető,calcimusc.

Fanni
Marci egész jól aludt,Bercusnak elfelejtettem a camomillát.Nme is aludt el időben.De pótoltam,így aludt éjjel ő is.Persze nekem a 1/4 6 még éjjel amikor ők ma úgy döntöttek,hogy kialudták magukat.

Juci
Az öcsém lánya 2 éves és még nem tud 8 szót. :lol: :lol: Nyugi.

Móni
Tudnának nagyobbat is,de apa szabin van és mániákusan rendet rak.
3800ft :shock: Nagyon durva!Én a 2000-től is rosszul voltam
HA=hypoallergén

Itt virtuálisan is terjed a betegség?Azonnal írtsunk vírust :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lanyané :jobbulást a szépségeidnek!

Banika : mikor lesz meg a tenyésztés eredménye ? Jobbulást a drágáidnak!

Bognartundi : a segítségem a férjem, este mikor hazajön a munkából. Meg anyósom hordja még most oviba Kírát és ez nagy könnyebbség. De nem panaszkodom, jó lányaim vannak. A ngynából néha előjön a hisztérika, de ez belefér. Lesz ez még rosszabb is pár év múlva :roll: .

Juci: édesek a kis csurisaid! Gyönyörűek

Szanett: a Te lányaid szintén csodaszépek! Mit szóltál a rumlihoz mikor megláttad? Gondolom nézett rád ártatlan szemekkel a drága.

Mindig nagy örömmel nézegetem a képeket a gyerekekről. Annyira szép mindenkié.
Majd később próbálok én is felrakni képet. Legalább egyet a lányokról.

Remélem Esztiék jobban vannak.

Binyek : ügyes Maja! Magától felül ?

Tápot mi Milupa AR-t adjuk.
myra77

banika! hat igen 2 babinal eleg sok tap megy el, persze ertheto hogy nem sajnalom a penzt rajuk, de ha van jobb megoldas akkor ki probalnam, amit edig vettem az sem volt HA tap, nem is mondta senki.

na most el meselem hogy edig mert nem vettem olcsob fajta tapot, rogton az elejen hogy haza jotunk, Michellel az volt a gond hogy nem evet es csak ugy engedtek haza hogy masnap visza kel vinni meg meretni, itthon sem akart enni csak aludt volna es persze fogyot, masnap visza a korhazban le mertek es akkor is fogyot, le vettek valami vizelet mintat es aszt mondtak hogy neki csak tapot kel venni, erre el mentem a gyogyszertarba es adtak valami 10 euros tapot 900 gr kb 2500 ft (ami olyan hogy nemetbe van csinalva, csak a gyogyszertarba arusitjak, nincs reklam a tv-ben, nem valami nagy szam a csomagolasa) pedig volt nekik dragabb is, na az nap hizot kb 40 grmot, erre aszt mondtak hogy ha l kezdett picit jobban enni, fejek neki tolem is tejcsit es adjak fele-fele aranyban mindketonek, na majd 3 nap mulva a hazidoki kerdi hogy milyen tapot vettem, mondom neki, erre o hogy ne hogy meg ilyet vegyek nekik, majd el sulyedtem a szekben, es eszt a 2 markat mondta amit szoktam venni, ami persze 60%kal dragabb, nem is jottot tobbet eszembe hogy mas tapot vegyek, csak dec.23-an volt a babas talalkozo (anyukak akik a korhazba jartunk szuleselotti kurzusra taliztunk babastol), ott beszelgetunk errol-arrol es a szuleszno ra kerdez az evesre, egy masik anyuka mandja a sztorit hogy a fianak nagyon jol be jon ez a olcsobik tap es a haziorvosa le akarja velle csreltetni, ki is probalt egyet amit javasolt, de fajt tole a hasia, erre fel a szuleszno ki robban mergeben hogy a haziorvosok javasoljak a draga tapot mert kapnak a cegektol bonuszokat es csomo ajandekokat ha "reklamozak" az o termekuket es hogy az a tap nagyon is jo, csak olcobb mert nincs rajta reklam, csomagolaso koltcseg stb, ugy hogy jol meg jartam a vasarlast, mondtam is hogy mivel nalunk problemak voltak az evesel meg 2-szer is enyit fizettem volva, csak tudjam hogy jol vannak a babik, de hogy igy ki toljanak az emberrel :twisted: es akor meg volt 8 doboz itthon, most eszt meg ettetem veluk, majd att terek vagy erre vagy esetleg az olcso humanara ha irtok rola hogy menyire jo, vagy nem :roll:

hu de hoszu lett, nem muszalj el olvasni :oops:

Kép

demoniq13

Sziasztok!
Binyek!
Nem semmi a kis punásod!Nagyon cuki :D
Szanet!
Látom nem unatkozol :lol: :lol: :lol: Gondolom már várjátok Apát!!
Demoniq!
Nálunk még mindig nincs a lányoknak fülbevalója.Engem is nyektettek vele,de én is azt mondtam amit a szülésznőd,hogy ha majd akarnak lesz nekik.Tudom hülye vagyok,de én úgy sajnáltam őket,hogy elmaradt :roll:
Myra!
Tényleg varázsolj fel pár képet :wink:
Banika!
Jobbulást!!Remélem nem lesz gond Marcussal!Tényleg vírust kellene irtani,lányok is betegek :( Egyenlőre nem voltunk dokinál,nekünk is közepesen folyik az orrunk,Nórinak hőemelkedése van.....Lehet mégis inkább halakat kellett volna vennünk? :lol: :lol: :lol:
Esztiékről nincs valami hír??
Tonti!
Tudsz élni :lol: :lol: Tegnap mozi,ma buli,aztán még egy mozi apával kettesben hmmm.....Talán odaért Mary Poppins?? :lol: :lol: :lol: Várjuk a képeket!!
Na megyek mert Nórinak még vissza van a mai napi szem leragasztása :(

bognartundi0727

minden beteges babanak kuldok sok gyogypuszit :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

tuncsi! ez van nalam is, nagyon sajnalom a dragat :cry:

Kép

demoniq13

Kép Kíra
myra77

Kép Eszter és Emma Kép Kép Kiscsaládom nélkülem.
myra77

Na, legalább képet tuok felrakni. A vonalzó nem akar összejönni.

Vovanda, 1szalpasi: nagyon jó, hogy már nem kell oxigént kapniuk!! Az is jó jel, hogy ehetnek és esznek is. Kitartás Vandának a fejéshez!

Anno a mi lánykáink is fertőzést kaptak. 37 és fél hétre születtek, 3 napig voltak az újszülött osztályon, meg velem. Aztán harmadnap közölték, hogy átviszik a korára, mert rosszul vannak, mert méhen belül fetőződtek. Mindezt három nap múlva vették észre. Nagyon kiakadtunk ezen, mert ha születésük után rögtön odaviszik Őket, akkor az intenzíven nem kellett volna az életükért küzdeni napokig. De végül minden jól alakult és szépen nőnek a kis husik. De az az egy hónap örök nyomott hagyott bennünk. Bocsi, hogy hosszú lett, de nem tudok indulatok nélkül és röviden beszélni erről.
myra77

Myra!

Üdv köztünk, ha jól nézem hasonló felállásban nyomjátok ti is :lol:
Kíra most kezdte az ovit?

banika!

Nee!
Mi ez a gyilkos kór?

Csajok minden kis betegnek jobbulást (Fanni, Eszti, Vanda)!

Üdv: Dóri
Vendég

Szia Dóri!

Áprilisban kezdte Kíra az ovit, akkor lett három éves. De így legalább már a kicsik érkezése előtt beszokott. Ági lánykád most kezdte ősszel? Nálatok kevesebb a korkülönbség , nem volt féltékeny a kicsikre? Nálunk azzal van egy kis gond, hogy nem tudunk minden másodpercben ráfigyelni. A hugikat szerencsére szereti nagyon. Remélem ez így is marad.
myra77

Esztiék talán holnap hazamehetnek.Száva nagyon türelmes és ugyanúgy működik,mint otthon.Noának már kicsit tele a púpja,de ez érthető.

Nekünk szerdán reggel lesz eredményünk,addig körömrágás.remélem tényleg semmi komoly.

Móni
Ez a táp kérdés mindenhol így megy.A gyógy- illetve tápszergyártók persze hogy pénzelik az orvosokat.Csak a normálisabb orvos a gyereket nézi.
Humana-s tápot mi a baby fit-et próbáltuk.Állítólag szeretik a gyerekek(enyémek is megették,csak egyik szorulásos lett tőle,a másik meg fosott)Ez nem jelenti azt,hogy rossz.Szerintem a banánnal volt benne a gond.
Vendég

sziasztok!
a jó hír: úgy tűnik, Dani baba teljesen rendbe jött, ma már annyira virgonckodott, hogy muszáj volt cumiból etetni (eddig csak szondán és infúzión keresztül kapott).
a rossz hír: most Rékán jött ki valószínűleg ugyanaz a nyavalya. ráadásul délben jól megijesztettek, hogy nem reagál a kezelésre, amitől Dani rendbe jött, délelőtt pedig egyszer volt, hogy nem volt vérnyomása (remélem, Vanda idáig nem olvas vissza, neki lájt verziós beszámoló ment a hírről, hogy leesett a vérnyomás), infúzióra kellett kötni, a főorvosnő szerint közepesen kritikus állapotban volt. délutánra kicsit javult.
Vanda lelkileg teljesen készen van, magát okolja a koraszülésért, a fertőzésért, azért, hogy nincs velük, és Baluval sem tud lenni, egész délután sírt. próbálom nyugtatni, az eredmény kérdéses, remélem, ha kialussza magát, jobban lesz (tegnap éjjel nem sokat aludt, egész éjjel tornáztatta az agyát). holnap kiszedik a varratait, és elengedik az újszülött osztályról a koraszülöttre, hogy közelebb lehessen az ikrekhez (most még autóval is kész kalandtúra egy-egy látogatás, olyan messze van egymástól a két osztály), pedig elvileg mehetne bármikor, csak ez a gyakorlatban nehezen kivitelezhető. legnagyobb bánatomra én max. napi 5 percet lehetek a babákkal :-(

banika: pihenni??? az mi az? és minek?:D pörgök ezerrel:-)
1szálpasi

1szalpasi!

kitartás! minden ok lesz!

Móni

Mi Humanat eszünk és nekünk jó.semmi gondom nincs vele.
Amúgy nekem anyósom orvos, és ő is mondta nekem, hogy mennyi pénzt kapnak a dokik, meg más ajándékokat is, ha felírják a termékeiket a gyógyszergyártó cégeknek.
De amúgy én alegolcsóbat irattattam, mert kédeztem dokinkat, hogy van-e különbség, és azt mondta nincs.

én ezért nem hiszek a tápszerekben sem annyira.adok a lányoknak, és tényleg szuper, hogy van ilyen lehetőség, csak szerintem nagy üzlet, az tuti.egy bizonyos kor után nem hinném, hogy kellene nekik.mert én nem gondolom, hogy egy 2-3 éves gyereknek még tápszerre van szüksége.bocsika, attól , aki esetleg még ad a 2 éves gyerekének, tényleg csak magánvélemény.mert a napokban láttam olyan reklámot, újságban, hogy 24hónapostól talán36hónaposig(már nem emlékszem pontosan) tápszer.mert az milyen jó.... :?

szanet

1szálpasi!

Holnaptól már Vandának is jobb lesz (tapasztalatból tudom miken mentek át (nálunk ugyanez volt))!
Sajnos a koraszülött-intenzíven akár óráról órára is változhat az állapotuk, olyan mint a hullámvasút.
De a törpik sokat kibírnak, többet mint, mi.

Rékáért szorítunk!

Üdv: Dóri
Vendég

1szalpasi!

Kitartás, minden rendben lesz! Legyél Vanda mellett amennyit csak tudsz. Ha sírni akar, hagyd sírni. Nekem minél inkább mondták, hogy ne sírjak, nyugodjak meg, annál jobban sírtam. De szerintem jobb ha kijön belőle a feszültség. Minden nappal jobban lesznek a babák meglátjátok.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Jó reggelt!

Myra! Üdv kötzöttünk, nagyon szépek a lányaid.

1szálpasi! Vandának kitartás! Rékának jobbulást, nem lesz semmi gond! A csajok mindig is nagyon erősek! (Bocsi, hogy ezt pont Neked írom!) Ja és igen is sírjon, ha ahhoz van kedve, mert csak jót tesz, és különben is ha sírni kell azt nem lehet elfolytani, mondjon aki, amit akar.

Móni! Mi Humana HA-s tápszereket eszünk, bejött a csajoknak, bár elég húzós az áruk. Majd 1 éves koruk után akarok áttérni valami másra, ami olcsóbb. Egyszer próbáltunk Milupát Zsófinak, de azt nem ette meg, és szegény Adrinak kellett, mert neki úgy tünik sokszor mindegy mit kap csak kaja legyen.

Egyébként tényleg meddig kell tápszert adni a gyereknek?

Judit! Tegnep belenéztem a honlapotokba, az valami csodálatos! Honna van ennyi energiád így írni? Nagyon nagyon irigyellek érte.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Lányok!

Lili is a baby fit-et eszi, nincs vele gondunk, szereti is. Azért írta fel a doktornő, mert mivel szép a bőre, nem kell már HA-s, de mivel bukós volt, ez sűrű, viszont lényegesen olcsóbb, mint az előtte evett AR-s. Szóval nekünk rendes a doktornőnk ilyen szempontból is, ő ajánlotta, hogy térjünk át az olcsóbbra.

Ja és minden tápszert, gyógyszert megkóstol, mindig elmondja, milyen az íze, ha gyógyszert ír fel, szól, hogy esetleg nem fogják könnyen bevenni és a csajokat is szereti :lol:

Tápszer kérdés, mi még azt nyomjuk, ill. rizstejet (bevallom mostanában leálltam a főzéssel, mert sajnáltam kidobálni az utána maradt rizst és már a szomszéd kutya is utálta enni), de lassan majd talán váltunk a tejre, bár egy ismerősünk pont most mondta, hogy van egy papírja (orvostól kapta) a tejről és hát nem erősítette meg abban, hogy jó-e neki, ha tejet iszik (felnőtt férfi)

Egyszálpasi!

Kitartás! A kora-lét már csak ilyen, sajnos mindig vannak rosszabb napok és gyakran nap közben is többször változik az állapotuk. Szorítunk Rékának!
Egyébként szerintem nem biztos, hogy jó, ha Vanda csak a vágott verziót tudja, a korán úgyis szigorúan tényeket fognak vele közölni...

Judit

jucicuki

Jaj, Ancsi neked akartam még írni, hogy köszi!

Hát éjszaka, vagy ha esetleg a lányok elalszanak nap közben, ami egyre ritkább...
Anyukám sokat segít, így ilyesmire is van időm.

Judit

jucicuki

Sziasztok,

BUEK mindenkinek!!!

Vanda es egyszalpasi, nagy gratula a babakhoz, es ahhoz, hogy Dani jobban van! Rekanak drukk, hogy minel hamarabb legyozze a virust! Vandanak sok-sok puszi, es KITARTAS!!!! Te meg egy hos vagy...!!

A kepek egytol-egyig gyonyoruek! Juci, micsoda frizujuk van a csajoknak :D nagyon komoly!
Binyek, hogy ul Maja!!!! :shock: gratula!
Szanett olyan edes lanyaid vannak.. :)
Myra szepek a lanyok! Udv itt :)

Pasitema, az enyem nagyon tokeletes, ferjnek is, apanak is, segit, foz, takarit, babazik, szombat reggelenkent hagynak aludni/magam lenni, akkor elviszi a sracokat setalni par orara.... ugyhogy osszeteszem a ket kezem, bar nekem ez normalis , apum is egy aranyember, minket 13 eves koromtol o nevelt....

Tapi, az teny, hogy nagyon draga a tapi, en most nezem, hogy mennyire fogy, pedig mi csak napi 1-2 uveggel eszunk, a tobbi anyatej, mi lenne, ha teljesen azt kene :shock: :shock: raadasul az itteni jarulek a babak utan kb csak a pelusra eleg, a tapira mar nem is....

Mi is betegek..... bar mar labalunk ki belole... zuramnak amit karacsonykor osszeszedett az vegul tudogyulladas lett... :( fiucskak meg taknyosak..... :( mar muloban, hasznaltunk inhalalos dolgokat, Binyek, ti mit nyomtok?

Mi is szeretnenk bekerulni a tablazatba legyszi legyszi :oops: :wink:
Cassian es Luka
6 kilo folott a suly es 65 cm-k
napi 7x esznek, anyatejet, tapit pedig delben es este 120-150ml
alvas 20-21 tol 8-9ig
nappali alvas de 1 ora du 2-3 ora darabonkent....

koszi :)

dragonfly

Sziasztok!

Ancsi, köszönjük!

Tápszerből mi Kírának egy éves kora után a DM-est adtuk. Jó árban van és a csajos nagyon szerette. Miután elkezdtük a tejet is adni neki, Ő este továbbra is kérte a tápiját. Megmondom őszintén, hogy most ősszel hagyta csak abba. :oops: Akkor is csak azért mert változattak a tápszeren és ez az új viszont már nem izlett neki a régi után.

Juci: édesek és ügyesek a lányok! Megnézetm az első évről készített videót. Elsírtam magam, annyira megható. Ügyes vagy, hogy megtudod ezeket csinálni. Nekem sajnos nincs időm rá. Ide a gép elé is akkor ülök ha kávét iszok, mint most. Meg amikor fejni szoktam.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika :!:
Camomillát hogy adod? Mennyit, hány óránként? Miben oldod fel? Az ugye bogyó?
Milcsim azt hiszem, megkezdte a fogzást éjszaka. Üvöltött 10-től 2-ig, nagy nehezen mellettem aludt el, egy Germicid kúppal, az került a kezembe és kínomban benyomtam. A cumit szinte rágta és a kezemet gyűrte a szájába. Most is elég hisztike...
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci nagyon edik a lanyok a kremturoval :D :D

Ja, es Binyek, ez a babaules nagyon jo, szekre lehet szerelni, ugyhogy nem fog senki a foldon landolni... :) az a neve, hogy handysitt, elvileg a weben azt irjak, hogy Mo-n is lehet kapni, de nem talaltam linket, dan gyartmany... http://www.handysitt.dk/page3.asp

dragonfly

Jaj, Fanni, szegeny Milcsi.... :(
Chamomilla homeos bogyo? Mire jo?

dragonfly

Fanni!
Tudom, nem engem kérdeztél, de remélem nem baj ha leírom. A Chamomillát én pici vízben (2-3ml) feloldom egy műanyag pohárban. Majd műanyag kanállal odaadom nekik. A homeós könyv szerint lehet adni akár negyedóránként 5 golyót a 15 ch-ból. a 30 ch-ból napi 2-4 X 5 golyó.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!
Myra!
Tündérek a csajok!!Nem semmi tudomány lehet megkülönböztetni a piciket! :lol: Én tuti megírnám a talpukat alkoholos filccel :lol: :lol: Látom sikerült a vonalzó és örülök hogy nekem is van druszám :lol: :wink:
Dragonly!
Jobbulást Nektek!
Fanni!
Mostanában azért Rátok jár a rúd :( Küldök egy ki energyt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D
1szálpasi!
Kitartás Nektek!Jobbulást a pici lánynak!Vandának jobb lesz,ha a picik mellett tud majd lenni!Remélem hamar rendbe jöttök!!!

bognartundi0727

Ja, es 30/09/2008 a szuletesi datum... :oops:

dragonfly

Sziasztok!

Ez a tápszer dolog azért fura, mert akár hányszor kérdeztem a védőnőt és a dokit (nem egy körzethez tartoznak), mindig azt a választ kaptam, hogy sajna nincs olcsóbb. Pedig itt vannak olyanok, akik 8-900 ft-ot fizetnek 2400 helyett. Fura...
Vendég

Gyors bekukk.
Esztiék sajnos maradnak,Noa még nem tökéletes,Eszti lázas,egész éjjel hányt+hasmenése volt.Infúziót kap. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Többiekre később reagálok,enyém kölkök sem százasak.
Vendég

Sziasztok!

Szegény Eszti! most még ő is lerobbant. :(

Mary! Szépek a lányok egytől egyik!

Vanda! Kitartás!!

Banika! Ott mi a probléma?

Juci!édesek a csajok, nekünk is készül video egy évre :) a tortát én csinálom :)

Mi megvagyunk,menni még nem tudunk, de rámolni annál inkább, a szekrények üresek néha... minden a szoba közepén van. Ilyenkor nagy az összhang. egyébként is, Gergő odáig van Fanniért, állandóan ölelgeti, ha mondom Gergőnek hogy szereti-szereti Fannit, még rá is ugrik, és persze Fanni visítva menekül. Gergő harap mint állat, Fanninak tiszta harapásnyom az arca, Fanni meg csíp, de olyan szinten, h. tesomat megcsípte és úgy belilult neki, mintha megverték volna...(felkarját).

NEM LETTÜNK BARISOK!!!! szóval az oltást mostanában megkapják.

Tiszta jók az és azóta öröm velük lenni! semmi hiszti elalváskor, napi 12 órát alszanak éjjel, napközben meg 3-at. én is kipihentem magam. Apa sajnos ma már dolgozik, vége a jó világomnak, reggel el is felejtettem hogy kell tápszert csinálni de azért belejövök ám, de jó volt egy kicsit lazítani. Imádnak játszani, rengeteg játék is van, 3 lovat kaptak karia, igazi ménes van már a szobában ..Fanni már hajtja magát...:)
Kép

úgy látom megint egy szekrény kiürült, hiába ragasztottam le...

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok
csak gyorsan, mert vadulás van 8)

Anny, ha tejet nem akarsz adni, adj 2-es tápot, aztán 3-ast. Január 8-tól a Rossmannban 1400 ft a 600 gr 2-es beba.

Kép
an°°di

Hú de sokat írtatok....

Köszönjük a gratulációkat,de azért nem megy ám még az ülés olyan sokáig,max 1 perc és dől,mint a krumplis zsák(megjegyzem én azt a pillanatot imádom a legjobban,olyan édesen csinálja :lol: :lol: )

Vanda-papa!
Sokat jártok az eszembe!Kitartás!Vandát puszilom és mondd meg neki,hogy mi itt egy karakán,bátor és talpraesett csajnak ismertük meg!Tegyen is úgy! :wink:

Dragonfly!
Táblázatban benne vagytok! :wink: A szék tényleg jó,pont ilyen kéne...Próbálok keresni valahol.

Zsuzska!
Kis huszárok jól nyomják!
:lol:

Eszti!
Szegény!Jól megjártatok! :roll:

Juci!
Nagyon komoly a honlapotok!Én is elkezdtem blogot írni,de lusta disznó vagyok.... :oops:

Myra!
Mi is 37+4 napra születtünk,de hál isten velünk nem volt semmi baj.

Na futok,mert még mindig gatyák a törpjeim és meg a nyafi egész nap! :evil:

binyek

Itt a táblázat: 1231247512.4697.htm

binyek

Sziasztok!

bognartundi:
Úgy látom ez a kép csalóka. Nem hasonlítanak olyan nagyon. Na majd teszek fel egy másikat is, ahol látni a különbséget. A szemüveget, hogy viseli a lánykád ? Mikor kell visszamennetek. Nekünk is most kapott Kíra szemüveget az ősszel. Szerencsére gond nélkül hordja. De most készül a másik lencse, amitől félek. Olyan lesz mint a felnőtteknek a bifokális lencse, csak gyerekben.

Esztiéknek jobbulást. Szegény, még Ő is beteg lett. Egyébként is nehéz a kicsikkel a kórházban, hát még így.

Zsuzska
édesek a kis húszárok! :P Tényleg van egy pár lovatok.A zebrát szeretik ? Azért kérdezem, hogy megéri-e később beruháznunk egyre ?

Binyek: jobbulást a törpjeidnek!

Banika: Nektek is jobbulást!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: