A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én meg visszaolvasok.

Az a legszarabb az egészben, hogy a F. még csak el sem mosogatott. Nincs aki felsöpörjön, stb. Ha nekem kell valami, inni, vagy enni, mindenért magamnak kell kimenni, elkészíteni. Pedig máskor elmosogatott, most még azt sem. :(
Egész délelőtt valami papirokat töltögetett ki a konyhában és mást nem hallottam, csak káromkodást. :x Pedig tudja, hogy utálom.

Kép
flóra 11

Szilvi, ez a Berényi Miki nagyon szereti azt a Tesco-t. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Flóra, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy! :( Az F. kicsit összekaphatta volna magát :evil: Nekem is motyorog a hasam már tegnap este óta, remélem nem dőlök ki! :? Igen, nagyon szereti a Berényi Miki ezt a Tescot és azt még nem is tudja, hogy én is itt dolgozom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Márti, sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt! :( Gondolom nem vígasztal, de én sem tudok aludni már két napja, kb 4 órákat alszom és utána minden bajom van! :(
Tancsu, nagyon jók a képek! :D A pocakosfotóidtól még mindig kész vagyok! :shock: Pedig én simiztem is! :wink:
Benó, mindjárt küldöm e-mailbe a címem, jó? Nem tudom mit szúrhattam el a privivel. Milyen rendes a Gy., hogy nadrágot akar neked venni! :D
Zsuzska, Te ma már melózol, ugye? Hogy bírod a gyógyszer szedést?
Paradizs, lombikkal vagy spontán várod a három babát? Merre felé laktok?

Kép
szilzi

Benó, elküldtem a címem, de ott is begabajt a gép. Ne,m értem miért! :roll:

Kép
szilzi

Na,megint itt. Egyre inkább jobban vagyok, szerencsére.Bár még gyenge, de ettem kevés rizst pipihússal.Jól esett végre enni.

Benó, Márti, nagyon cukik vagytok az egyenfelsőben. Tök egyforma a pocitok. :D

Kép
flóra 11

Tancsu, a képek nagyon tetszenek. Gergő cuki pofa. :D

Hát a pocidhoz no comment. Ez még így utólag is hatalmas!!!!!

Timi,sajna,a hútő nélkülözhetetlen,bár most amilyen hidegek vannak,pár napig elvagytok nélküle. Nekem van hűtőm, de van, hogy valamit az erkélyen tartok, mert nem fér be a hűtőbe.

Kép
flóra 11

Halihó!!
Az lehet,hogy a Berényi Miki szereti azt a Tescot,de én meg a Berényi Mikit szeretem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsi!!!

Akkor tuti,hogy frontot érzek,ha te is vacakul alszol már napok óta Szilzi!Csak arra ébredni,hogy jaj mi bajom van nem a legjobb!!! :?

Flóra látom már egy picit jobban vagy! :)
Azért óvatosan az evéssel! :)

Kép
martik77

majd jövünk
jobbulást
cím holnapig ráér

KépKép
benó

Timi,a Te fotóid is jók. :D

Szia Márti. Igen, javulok. Ne aggódj, nagyon óvatosan eszem. Ma már csak almát fogok, azt is csak héja nélkül, reszelve.

Kép
flóra 11

Én is szeretem az almát reszelve!!! :D

Örülök,hogy jobban vagy! :D

Benó még csak most mész??Mikor jössz???

Kép
martik77

Flóra, csak óvatosan... Bár már felneveltél három gyereket, biztos ismered az ápolás minden csínját-bínját! :D

Márti, remélem ma már jobban alszunk! :wink: Holnap én is szabad vagyok, max alszok egész nap! :D

Kép
szilzi

Óvatos leszeklányok,nem akarok megint ilyen rosszul lenni.

Ma voltak itt leírni a vízórát és a fűtést.De fel sem keltem,Péter kalauzolta végig a lakáson a mukit.

Kép
flóra 11

Tegnap meg jött a biztosítós nő,mert a Péter akart biztosítást kötni a kocsijára.Hát szerencsére gyorsan végzett,demíg itt volt,alattais kikellett mennem,mert akkor bár még nem hánytam,de hasmenésem volt. Szal a legjobbkor jöttek ezek is.

Kép
flóra 11

A Péter viszont ma ügyi voltés a rendőrségen elintézte a kocsiátiratást.Már a nevén van és van új rendszámtáblája is. :D

Kép
flóra 11

Mentem pihizni.

Kép
flóra 11

Jó pihenést Flóra! És gratulálok Péternek az autójához! :D Én nem is tudtam, hogy vett... :oops:

Kép
szilzi

Nem vette ezt Flóráéktól kapta nem???
De akkor is GRATULA!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok!
Délután munka után pihiztem egyet királyfival, az előbb ébredtünk,most ebédeltünk.
Holnaptól 2 nap szabadnap! Hurrrrrrrá!!! :D

Jaj,Flóra sajnálom, hogy ennyire levett a baci. :evil:
Én csak a hasmasig jutottam, de hányinger még mindig van.

Szilvi a bogyókat mindig el akarom felejteni. :evil: :oops:

Kép
muzsuzska

Flóra, kamillatea, főt krumpli?

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!!azért jó,hogy nem lettél olyan nagy beteg! :)

És éljen a két szabadnap!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Márti,Benó nagyon szép kismamik vagytok,irigykedek is rendesen. :roll:

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ne irigykedj mert nyáron neked még ettől is nagyobb pocid lesz!!!!

Kép
martik77

20ezerrel kevesebb lett a fizim, a válság miatt elmaradt prémium és a hiányzó műszakpótlék miatt.
:evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Az lehet mert már most is nagyobb a kerülete mint a tiétek! :D :D :D
Én csak babát szeretnék bele. :wink:

Kép
muzsuzska

Nekem a táppénzem annyival kevesebb mint a fizum20 ezerrel :x

Mindegy. :?

Kép
martik77

Gondoltam,hogy babát szeretnél bele nem kiskutyát!!! :lol: :lol: :lol:

Én is babára gondoltam!!!! :D :D :D

Kép
martik77

:D :D :D

Tegnap délután, lehet hogy lefényképeztek a rendőrök gyorshajtásért.
40 es táblánál 50 körül mentem. :oops: A marhák beálltak a bokorba és senki nem integetett! :evil:

Kép
muzsuzska

Ajjaj!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Holnap délelőtt elmegyek anyámhoz kicsit (túl nyugodt vagyok :wink: ). Hadd aludjon királyfim addig. :roll:

Kép
muzsuzska

Na engem kellő képen felhúzott a tesóm tegnap,pedig nem voltam nála.Ma meg L.tesója okoskodott.És a b.nőm fél egy és egy között ígérte,hogy jön ehelyett negyed háromra ért ide!! :x Mondván,hogy a babával nem olyan egyszerű elindulni.
Miért is??Mert tápszeres,mert mindig kb ugyan abba az időben kéne etetni???És ha időre megy orvoshoz oda hogy ér időbe???
Nem szeretem az ilyen pontatlanságot!!! :x

Kép
martik77

Mindig történik valami. :evil:

Kép
muzsuzska

Amúgy se volt jó napom ma.Miután L.tesója felhúzott úgy bőgtem. :cry: :cry: :cry:
Mondta L.-nek,hogy nekem nem kellenek rokonok se az övé se az enyém!!!

Kép
martik77

Tancsu, én nem értelek benneteket!
Megvan a saját lakásotok, megvan mindenetek, Csodaszép Gergőtök, akkor mi a fenének kell veszekedni állandóan?
Főleg válással fenyegetőzni. :?:

Kép
muzsuzska

Persze én túlzok el mindent a hormonjaim,meg a gyenge gyereklelkivilágom.... :D

Kép
martik77

A rokonokat nem lehet megválogatni.
Az öcsém se boldog karácsonyt se újévet nem kívánt nekem. Pénze lehet rengeteg, de észt nem tud venni. :D :D :D Sajnálom szegényt, mekkorát fog még koppanni az életben. :shock:

Kép
muzsuzska

Azért mert csak te vagyis mi és Tancsu látja ezt így de a párja újabban nem!!!!Mármint nem törődik úgy velük így érzi Tancsu csak ezt nem írta így le.

Kép
martik77

Nem biztos Zsuszi.Van akinek csak megszületni volt nehéz én mondom ezt mondom!!! :x

Kép
martik77

Hercegnő, mások hülyesége miatt ne tedd tönkre magad. A sírás néha jó, kevesebbet kell pisilni. :wink: De gondolj a babára ilyenkor mit érezhet ha sírsz.

Kép
muzsuzska

Itt vagyok, 3/4-ig elmosogatva, krumpli fő a tésztához. Fejem elég gáz, de nem vészes.

KépKép
benó

Köszönöm. :D :oops: Próbáltam nem sírni,csak elerednek a könnyeim....én ilyen könnyen bőgős vagyok!!!

Kép
martik77

na akkor lassan kész lesz 100% a mosogatás.

Kép
muzsuzska

Ha két edényem még nincs elmosva akkor mennyi százalék??De ma már másodszor mosogattam.

Én meg csináltam du hagymás krumplit(tudom ma is krumpli,de én szeretem ezért tudok elhízni)és csirkemellet fűszeresen lesütve. :D

Kép
martik77

Nana, mi van itt? :shock:

KépKép
benó

Van még benne, nem sok - ez a 3/4. :D
Tessék tojni minden okoskodóra! :x Olyanon meg fölösleges bosszankodni, ami egy baromság (pl. késett a barátnőd - és akkor mi van?). :roll: Ne hallgass meg senkit! Tudd azt, hogy ott van veled a Laci meg a Döme meg a Kis Vuk (+ Herkules), melletted állnak, tehát VANNAK ROKONAID. :D :D :D
Tancsuék helyzetét én is sajnálom, és azt is, hogy kevesebb lett a pénzed, Zsuzsi. :?

KépKép
benó

Örülök, hogy tudtál már enni, Flóra! :wink: Nekem se volt egész nap étvágyam, viszont éhes voltam. Most ettem egy tésztát + gombapaprikást.
Milyen az a hagymás krumpli, Márti?

KépKép
benó

Szóval most meg eltűntetek? :wink:

KépKép
benó

A b.nőm azért húzott fel mert sose pontos és volt úgy,hogy ígérte,hogy jön és mivel késett gondoltam ez a normális.De egy idő után telcsizett,hogy mégse jön.Szóval ha én megígérek valamit azt betartom.
Mert pl ha meglesz a baba nem fogok itthon ülni és várni,hogy most jön vagy nem vagy csak késik!!Tanulja meg a pontosságot!Nem körülötte forog a világ.Később időre kell majd vinni a babáját oviba,suliba stb.Na ezért!!!
de ez már csak a tető volt.Mindegy csak kiírtam magamból!!!

Úgy könnyebb!!! :?

Kép
martik77

Míg főztem, sokkal jobb volt a fejem - Flóra te mondtad, hogy ez a módszered, nem figyelni rá. Én meg mindig csak sajnáltatom magam, hátha azzal segítek. :wink: :roll:

Zsuzsi, örülök, hogy végre van két szabadnapod. :D Királyfinak is van? :wink:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: