A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Till, Asbóth dokit tudom ajánlani, alapos doki. A barátnőm ajánlotta nekem, mert az enyém egy hülye volt.

skrisz72

Bocs a laptetőért.... :oops: A következőnek átadom.

skrisz72

Hali!

Nekem meg fog jönni hamarosan.Ki vagyok hűlve, a hasam fájdogál és már rózsaszín van, a székleten meg az a misztikus véres nyálka brrr (bocsi).Remélem akkor ez azt jelenti, hogy nincs ciszta.Kivi vagyok mennyire fog fájni a mostani menzi...a múltkoriak nem fájtak.
Amúgy a sorrs rendezte így a dolgokat, hogy ne kelljen szilveszterkor pirizni, és a lombik kezdés is csak február elejére essen...ha nem lett volna ilyen hosszú ez a ciklus, el kellett volna tolni a kövit egy kis duphastonnal, hogy már február legyen. :wink: A fbruár már nyugis hónap lesz mivel párom januárban letudja a vizsgáit.Jól van ez így. :lol:
vizkriszisback

Hello
Íme, Ő :lol:
Kép

Köszi Mindenkinek az örülést! :D

Tücsi: megáll az eszem :evil: az a legfélelmetesebb az egészben, hogy nem lehet senkire számítani, ha baj van. Mindenki közönyös marad :evil:

Zsófi: az enyémen is csak pici pötty látszik :wink: de mintha a Te képed teljesen más felbontásban lett volna...

Skrisz: tényleg, már 10. hét :D de jóóóó :-)

Till: egy kalappal szerdára ! :-)

Mabe?????? Te is ma mentél, ugye????????

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Hatlamas gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :lol:
vizkriszisback

Szezso: dönöjűűűű!!!! Mégegyszer gratu! És este gyere majd msnre. Ha nem ma, akkor holnap. Ok? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso, hol, hol?? Jól van, csak viccelek! :wink: Nagy gratula a kis pöttyhöz! :lol:

Tényleg, Mabe! Hol van az a jány? :roll:

skrisz72

Puszedli, meg kell szidjalak! Csúnyán hanyagolod a blogodat. Már hetek óta nem írtál semmit magatokról. :!:

skrisz72

Tücsi, nagyon sajnálom, ami veled történt :cry: . Borzasztó ez a tehetetlenség a bunkó parasztokkal szemben. A lényeg, hogy nem történt bajod, remélem, már meg is nyugodtál azóta.

Dezsi, csak felhívnám a figyelmedet a korábbi írásodra. Ez kötelez!!! Hajrá lombik!!! Drukkolok, hogy be tudd tartani Nyulasznak tett ígéretedet :wink: !!!!

Skrisz, de édes vagy, hogy így összefoglaltad az elkövetkező napi eseményeket :D . Ez nagyon tetszett.

Szezso, gyönyörű a kép.

Kép
petne

Petne, miket érzel így a finish-ben?

skrisz72

Till,Ormos intézetbe jártam.Te végül nem mentél sehová?Nem tudom,hogy a szuriktól lehet-e,hogy állandóan pisilni jársz :roll: nem lehet,hogy most többet iszol?...én meg a Péterfyben születtem 8)
Skrisz,január 10-ét lehagytad!!! :wink:
Hanna már régen járt erre :roll: és Brizo,Mabe is...
Dezsi,látod,nem lehet csak úgy mondani dolgokat,aztán meg elsumákolni :lol:
Vkrisz,örülök,hogy azért a rosszban is megtalálod a jót.Hajrá február!!!
Szezsó,micsoda Pötyike :D :D :D és micsoda vonalzó :D Én már a vv napján kinéztem magamnak egy vonalzót,és hát az uhut várom,hogy végre nekem is legyen ilyenem.Mikor lesz a kövi uhu?
Vendég

Szezsó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép mabe baba
Vendég

Szezsó, innen is hatalmas gratula!!!

Mabe :?:

Till, Baba +++++++++++++++++++++

Tücsi, ez nagyon borzasztó! És főleg az, hogy azért ilyen nagylegény, mert senki nem mer szembeszállni vele. Pedig akármilyen hústorony, ha az összes utas melléd áll, akkor sok lúd disznót győz. (amúgy én még akkor is mindig az ölembe veszem a táskát és magamhoz ölelem, ha ébren utazok, de ezt ne vedd kioktatásnak, mert mindenkivel megeshet.)

Zsófi, gratulálok a vizsgádhoz!!!

Vkrisz, sajnálom :? Én már megszavaztam neked egy spontán babát. De a lényeg, hogy te nem vagy magad alatt. Csak előre szabad nézni.

Dezsi, nagyon várom már, hogy neked is feltehessenek a lányok valami örömképet. Mondjuk egy ugráló hegyet? Mit szólsz, feladtuk nekik a leckét, ugye? :lol:

Megnéztem a meteorológiát, holnap akár +1 fok is lehet Szegeden! Ennnek se örültem még ennyire.
Én egyébként holnap megyek Kaáliba, elvileg csak utrogesztánért, de a recepciós nő beírt uhu-ra, mert szerinte a doki is biztos látni akarja a kisbohócunkat (aki folyamatosan kikészíti a gyomromat, de ennyi baj legyen.)

Kép
kisbuta

Mabe!!! Ez igen! Gratulálok!

Kép
kisbuta

Mindenkinek azt kívánom, hogy minél előbb láthasson egy ilyen 5 mm-s zsákocskát :lol:

Itt ma egész nap esett a hó :cry: :evil:
Vendég

Mabe, szép kis uhus kép.
olyan jó végre ilyeneket nézegetni itt a topikban!!! Nem csak olyat, mint a mi képecskéink. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mabe, ügyes kislány!!! Gratulálok nektek! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz, mit felejtettem el? :oops:

skrisz72

Mabe :D :D :D nahát,te is ma voltál mozizni :lol: gratulálok a te kis Pötyidhez is :wink:
Kisbuta,csak nem azt mondod,hogy bánod,hogy lesz uhu? :lol:
Skrisz,10-én jön JULCSI :D :D :D ...ugye,Petne? :wink:
Vendég

Szezso!
Igen tudom, és biztos lusták, mint én. :lol: Mikor mész legközelebb?? Nagyon szép kis Pötty, és a vonalzód is tetszik!!! :lol:

Mabe!
Te Pöttyöd is gyönyörűséges!!! Végülis maradsz táppénzen?

Dezsinek felejtettem el az előbb, hogy én is Esthajnalcsillagtól rendeltem a tesztet!!! :wink: :lol:

Kisbuta!
Itt nagyon hideg van, viszont a Balcsi befagyott, csak épp én nem korcsolyázhatok. :roll: Vizsga még nem tuti, írábeli volt!
Gyomrom nekem is szar, pontosabban szinte minden nap jön róka. Ma is mielőtt indultunk az egyetemre. Még jó, hogy mire beértünk jobban lettem, érdekes lett volna közben kirohanni. :shock: :lol:

Till!
Drukk szerdára! :lol:

Nyulasz!
Már csak két nap! :lol:

KépKép
zsófikukac

Julcsit még nem mertem beírni, mert az sosem biztos. :lol: Lehet, hogy jól érzi magát, és még marad egy pár napig. :wink:

skrisz72

Skrisz,okés,de nem bírtam kihagyni :lol: :lol: :lol:

Én lekopogom,de amit Kisbuta visszaküldött nekem vak rókát,az annyira vak lehetett,hogy ide sem talált :D
Vendég

Nyulaszom,
még megérkezhet! (de legalább a zebracsordám odaért... :lol: )

Kép
kisbuta

Mabe: neked is jár a gratu :D és a hozzá járó gólya!!!!! :wink: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszedli
A rózsaszín batyu jelent valamit? :roll: :wink:

Zsófi
Maradok itthon... voltam az üzemorvosnál (ő a házi orvosom is)... beszélgettünk... szerinte is inkább maradjak táppénzen... a műtő ilyen szempontból veszélyes hely... mindenféle fertőtlenítőszerek, altatógáz...
Vendég

Szezsókám,teljes szívemből gratulálok!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, szerintem a legjobb döntést hoztad.Gyönyörű a pöttyöcskéd!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe: jelentsen? :wink: :lol:

Hogy vagy Babim???

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe, Szezso,
hatalmas gratula Nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Mabe,
szerintem is, jó, hogy otthon maradsz!

Nahát, mennyi Kismami van!!! :lol:

(Till végigaludta szinte az egész napot... :oops: este fél 7kor folytattam, 8-kor azzal keltett Manóm, hogy lezuhanyozott (egyedül!), mehetünk az ágyba!!! Na, mondtam, ha ilyen önálló, tényleg megérdemel egy kistesót! :lol:
Azér' nem vagyok ám ilyen slendrián anya, Apja szórakoztatta, amíg aludtam :wink: )

Kicsit tartok a szerdai UHU-tól...bár legutóbb csoda volt, hogy 8 petim lett, nagyon szurkolok, hogy most is legyen mit leszívni :roll:

tillidian

Till: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Till, drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Szezso! Jaj, csodás hírek!!!!
Kép

Tücsike, szegénykém, kiheverted már a dolgot? :( Nekem is volt hasonló vonatos történetem, de inkább el se mesélem.... Én is mindig fogom a táskám, mondjuk kicsit paranoiás is vagyok.... :roll:

Dezsi ne aggódj a lejárat miatt, a Vitaniban vett teszteket tényleg meghosszabbították egy fél évvel, én meg a múltkor olyat használtam, ami majdnem egy éve :shock: lejárt! Semmi baja nem volt! (Csak nekem, mert csak egy csík lett... :( )
Csajok, Szezso zebrás tesztje amúgy meg tőlem származik, úgyhogy azok is szerencsét hoznak ám! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Mabe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cukorfalat!!!

Till: drukkolok a tüszőknek :-D lehet attól is a sok pisilés, hogy megnőttek a petefészkek (a sok tüszőtől), így a hólyagodat is nyomás alatt tartják :wink:

Zsófikám: 15-én megyek legközelebb :-) drukk csütörtökre!!!!

Kisbuta: majd jelentkezz UH után.

Skrisz: hihi :-D tudom, hogy látod :lol:

Nyulasz: alig várom már a vonalzódat :-D

Rana: nagyon jók ezek a madarak :lol: :lol: :lol:

Nekem van most felesleges Rana-féle tesztem, ha érdekel valakit :wink: :lol: Szupi kis teszt :lol:

Ma megyek már dolgozni...

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Kisbuta,tényleg,a zebracsordát még meg sem köszöntem :D Jó mozizást mára 8)
Szezsó,óvatosan a munkával :wink:
Till szuridrukkok!!!
Baba,lassan te is élesíted a töltényeket :lol:
Vendég

Lányok,

nagyon szomorú vagyok! Crying or Very sad
Most vettem észre, hogy dupla adag Suprefactot nyomok 4. napja! Shocked Sajnos nem láttam a kezelési lapon, hogy csak az 1-2. napon 0,5, utána 0,25 volt írva, és most tartok a 6. napon. Lehet, hogy tönkrevágtam az egész stimut! Crying or Very sad

Már hívtam a Kaálit, azt mondták, majd a dokim visszahív, hogy most mi a teendő...mindjárt elsírom magam Embarassed Crying or Very sad
Pedig úgy koncentráltam!!! Embarassed

tillidian

Jó reggelt!

Ma nem leszek gépnél,...

Till: óóóóóóóóóóóó... :cry: Csaknem olyan nagy baj!!!! Csak hívjon gyorsan vissza a dr, hogy megnyugodj!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Till, nyugi, lehet, hogy nem lesz semmi baj. Inkább több legyen, mint kevesebb.

Kisbuta, ma UH van neked?

Baba, küldöm piri nénjét! Fogadd szeretettel! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Mabe, nagyon szép a te babád is! Gratulálok!!! :lol: :lol:

Till, ne sírj, szerintem nem lesz gond! Remélhetőleg a dokid majd megnyugtat! Majd írj, hogy mit mondott, próbálok később benézni!

A vonatos dolgot remélem sikerült feldolgoznom, bár este 2 altatót kellett bevennem, mert ha becsuktam a szemem mindig a pasit láttam magam előtt, de végül is nem történt semmi baj, tulajdonképpen örülhetek, hogy ilyen mázlista vagyok! Azért apa azt mondta, hogy hoz nekem egy gázsprayt, hogy ő is nyugodtabb legyen...

Hogy ne mindig csak offoljak: 2-án voltam a Kaáliban vérvételen, és most pénteken megyek a dokimhoz megbeszélésre!;-)

Nyulaszkám, már csak 1 nap!!! 8) :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Köszi, aranyosak vagytok! :oops:

Csak azért aggódom, mert ha jól tudom, a Suprefact épp hogy leállítja a hormontermelést (gondolom, az agyalapi mirigyet), tehát akkor hiába nyomom a Gonalt (abból 150 egység) és a Merionalt (2 amp), ha ezzel másrészről leállítom... :roll: ( ez olyan, mintha altatót vennénk be kávéval, vagy nem jól gondolom? :roll: )

Na, próbálok nem agyalni. Csak tanulnom kéne, reggel vizsgázom, és egyfolytában elkalandozok...Apa itt nyugtatgat, hogy max buktunk 40 ezret, mert a hónapokon már nem múlik...így 6 éve várakozás után... :roll:

Tucsi, Drága,
örülök, hogy jobban vagy!!! :P Akkor szurkok a kezdéshez! :wink:

tillidian

Sziasztok!

Skrisz, különböző érzések kavarognak bennem.
Egyrészt vannak a fizikai állapotomra vonatkozóak. Egyre nehezebben megy már minden, egyre fáradtabb vagyok, és az alvás sem megy (az éjjel pl. 2 órát aludtam). Ettől persze feszültebb is vagyok, és szeretnék túl lenni rajta. Na nem mintha utána jobb lenne, de akkor már legalább nem kellene azon izgulni, hogy mi lehet odabent.
Másrészt néha rám tör a félelem, hogy jó anya leszek-e? Hogy nem fogok-e hisztizni szüléskor? Hogy meg tudom-e jól fogni a piciny törékeny testét? Hogy tudok-e majd szoptatni?..... Előfordult, hogy úgy belelovalltam magam, hogy kivert a víz és a pulzusom az egekbe szökött, de szerencsére a férjem gyorsan megnyugtatott.
Persze biztosan ezt mindenki másként éli meg.
Aztán meg vannak azok az érzések, amiket érzek Julcsi iránt. Egy csöpp élőlény iránt, aki a pocakomban növekszik, fejlődik, még soha nem láttam, mégis olyan erős szeretetet érzek iránta, amit még soha senki iránt. Döbbenetes!
Végül pedig azok az érzések, amiket fizikailag kelt. Ha fent van, és beindul, akkor hullámzik az egész hasam, néha kinyomja a kis lábát itt ott, néha nyújtózkodik, néha befeszít. Fantasztikus érzés.
Jó hosszúra sikerültem, remélem, senki nem haragszik meg érte.

Nyulasz, igen, papírforma szerint szombaton érkezik a kisasszony, de ma a doki azt mondta, hogy gyakorlatilag bármikor dönthet úgy, hogy ki akar jönni (bár láthatóan jól érzi magát odabent).
Ami rókakomát illeti, ami késik, nem múlik. Bár kívánom, hogy kerüljön el végig jó messzire.

Mabe, nagyon szép kép!

Till, drukk az uhuhoz előre is+++++++ Reméljük, nem olyan nagy baj, hogy sokat nyomtál, remélem, a dokid is megnyugtat. Szerintem az uhun fog látszódni a hatás.

Kisbuta, jó mozizást!

Kép
petne

Sziasztok!

Nehéz veletek tartani a tempót, annyit írtok :shock: :lol:

Mabe
Gratulálok, olyan jó ilyen képeket látni itt a topicban :lol: Tényleg jól teszed, hogy nem mész már dolizni. Szerintem meglehet szokni az otthonlétet :lol:

Nyulasz
Ne várd ennyire rókakomát. Nekem egy pici rosszullétem se volt a terhesség alatt :lol: - persze másból kijutott bőven :evil: , de azt mondják nincs két egyforma terhesség, szóval a következőnél inkább jöhet rókica, mint a 6 hónap fekvés :roll:
A képek, amiket ígértem, remélem nem bánják a többiek sem.
Arcfestés volt az oviban
Kép

Játszón
Kép

Ajándék bontása karikor

Kép

Till
Remélem nem lesz baj a szuris bakiból. Ha nagy lenne a baj, akkor már szeritem fájna pl a pocakod. Legalábbis nekem mindig annyira fájt túlstimunál, hogy leülni is alig tudtam. Szorítok :wink:

Estike
Én a Vadásznál szűltem és nagyon elégedett voltam vele. Én semmi rosszat nem mondhatok rá - sőt :!: Úgy tudom, hogy a családja miatt nem vállal már szülést, nem szakmai okok miatt, igaz elég sok pletyka keringett róla, de nekem semmi olyan rossz tapasztalatom nem volt. Talán ismét hozzá járnék, még akkor is, ha konkrétan a szülést nem vállalja. Nekem a védőnénim mondta, gohy a terhesgondozás sokkal fontosabb. Vagy a Rókait választanám még, de tuti, hgoy Szőnyből vkit. Kiváncsi leszek hogy fogsz dönteni. Te dolizol az Erdészetnél ugye?

Kisbuta
Mi volt uh-n?

Petne
Ne félj, minden fog ösztönösen jönni. Nekem a férjem azt mondta, goy soha nem gondolta, hogy ennyire anya tudok majd lenni. Meglátod ügyes leszel :wink:

Na kicsit teszek-veszek itthon aztán irány az ovi.
Vendég

Szezso, tényleg, szerencsére jól rád száradt egy csomó teszt! :shock: :D

Till, ne aggódj, sztem ez a hiba még korrigálható! Maximum később lesz a leszívás. Ha meg netán tényleg gáz van, akkor igaza van a párodnak, ez előfordul. Ne idegesítsd magad rajta, mert a stressz még többet árt!!!

Petne, amennyire én gondolom, természetesek ezek az érzéseid most!! Tényleg nem fogsz sokkal többet aludni, ha kibújik Julcsi, de mégis nyugodtabb leszel, igaz? Vagy mégse? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És még egy kép, ha nem baj :lol:
Télapó járt az oviban
Kép

Kicsit dicsekszek is :lol: , a háttérben a szekrényen van kint egy gomba, azt a Máté festette egyedül. Nagyon szépen fest ennyi idősen. És még mindig használja mind a két kezét.
Na befejeztem- bocsi :lol:
Vendég

Rana
Mindig lehet venni Tőled tesztet vagy csak most?
Kint is van aggódás egy pici körűl bőven, de akkor már több segítség lehet a számára akkor is ha pl beteg, mint a pocakban. Máté 7 hetes volt mikor jött az első megfázás és tényleg azt se tudod olyankor, hogy adjad be neki akár csak a kálciumot, de aztán a második beadásnál már nem is olyan vészes. Sztem az aggódást tekintve nyugisabb, ha már kibujt :lol:
Vendég

Petne, olyan édes, ahogy írtál. Nem könnyű az utolsó fázis. De nemsoká a kezedben tarthatod a kis csodát. :D Melyik kórházban szülsz?

skrisz72

Mnzsani, én csak "eseti" jelleggel szerveztem egy közös tesztvásárlást a Vitanitól, nemigen vállalkozom rá többet. :roll: :lol: Viszont Szezso bizti szívesen boltol veled a megmaradt tesztjeiről, illetve Nyulasz mindig Esthajnalcsillagot ajánlgatja, tőle is bizti rendelhetsz zebrásakat! :wink:
Természes, hogy "dicsekszel" a kisfiaddal, pláne, ha ilyen kis ügyes!!!! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Akkor majd megkérdem Őket, mert igaz spontán van, de a remény hal meg utóljára :lol: Én meg tesztelős típus vagyok :lol: Ja, és köszi Matyek nevében is :lol:
Vendég

Kisbuta mikor jön?

skrisz72

Zsani, most látom, hogy neked 6 hónapot feküdnöd kellett a terhesség alatt. :( Ha nem titok, megkérdezhetem, miért?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Itt semmi sem titok :lol: Mindig véreztem vmiért. 7 hetesen kezdődött, amikor elöntött a vér, úgy rendesen tucsogott a nadrágom is - bocsi :oops: Biztosak voltunk benne, hogy elment a babánk, ez dec. 12-én vasárnap volt. Aztán másnap felhívtam a Kaálit és mondták, hogy azért menjünk el egy uhura. Nem akartam elhinni, mikor mondta a doki, hgoy túlélte a baba a vérzést. Lett egy 25*26 mm-es vérömlenyem a 2 mm-es baba mellett-soha nem felejtem el ezeket az adatokat :? Ekkor lettem szigorú fekvésre ítélve, de tudtam, ghoy van miért. Aztán mire felszívodott a vérömleny, addigra azért véreztem, mert rossz helyen tapadt meg a m.lepény. Ekkor irány a kórház, mert már 12 hetes voltam. Aztán innentől már pihenésre voltam ítélve, de őszintén szólva jól bírtam a fekvést :lol: Mikor meg már mocorgott a pocakomban, akkor meg már nem aggódtam :roll: Húúú kicsit hosszú lettem :oops: Sokáig nem jövök, aztán meg itt buzgok :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: