A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hanski!

Linket amit elküldtél,én megnyitottam de semmi más nem jött be csak egy keresö oldal....
Remélem más szerencsésebb lesz!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Hajni és Andabella, hát megvagytok elveszett báránykák???? :lol: De jó, aggódtunk miattatok!

Hajni, megragadom az alkalmat, hogy -szerintem a többiek nevében is- az új év alkalmából megköszönjem neked, hogy annak idején életre hívtad ezt a topikot, és ilyen remek embereket vonzottál ide. :wink: Egyébként én sem tudom megnyitni az ágyikóról a képet.

Verus: Úgy sajnállak, bár ezzel biztos nem mész semmire, remélem egyre jobb az a csúnya fogacska és javul az arcod. Meglásd, megnyugszik a pici is, ahogy te jobban leszel. Sajnálom, h nem jössz ma.

Na elkúszok készülődni, hamarosan indulnom kell. Akik nem tudnak ma eljönni, ne csüggedjenek, nagyon és személyesen fogunk rátok gondolni, és lélekben ott lesztek velünk Ti is a kicsi kincsetekkel együtt!! :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Juditt üdv neked.
Ikervus: sajnálom hogy ilyen pocsékul zárult az éved, jobbulást neked. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha nagyon nem bírom a fejfájást akkor algopirint vehetek be. Most akkor nem csak rubophnet??
Amúgy reggelre nekem is torokfájás, pocsék éjszaka, már azt hittem valami történik, de mivel még nincsen semmi összekészítve és még vásárolni is kell, megbeszéltem Fügével hogy legalább két napig még bírja ki, de inkább tovább. Én is beleolvastam a januári topicba, micsoda vasgyúró babák születnek.....kíváncsi leszek nálunk ki lesz az első és mekkorával.
Na jó talit nektek és megyek orvosozni :(

Kép
budabo

Sziasztok!

Juditt: üdv köztünk!

Verus: ez borzasztóan hangzik!!! Azért remélem, hogy már túl vagy a nehezén, és hamar rendbe jössz!!! Nagyon szorítok!!!

Gjéti: Aranyos vagy, hogy azt hitted már babázok... De arról már tudnátok... :lol: 8)

Egyébként arra gondoltam, hogy kellene valamiféle riadóláncot csinálni, hogy mindenki tudjon valakit értesíteni, ha esetleg megszületett a baba!

Na, ma reggelre hozzánk is elért a havazás... Pont most, amikor Apa már dolgozik, nekem meg szinte minden nap valami vizsgálatra kell mennem.... Most annyira nem örülök neki, pedig tényleg vártam már a havat.... Nem nagyon merek kimozdulni sem, pedig muszáj lesz.....

Mi pontosan mához 4 hétre vagyunk kiírva, de tartok tőle, hogy nem húzzuk addig egyben, bár ki tudja.... :P

Néha már örülnék, ha kinn lenne, néha meg nem szeretném... Olyan jó érzés, ahogy mocorog.... Viszont aludni már hetek óta nem tudok... 4-5 óra a max egy éjszaka, az is csak szakaszosan.... Ez a hormonok miatt lehet???

Nagyon jó szórakozást mindenkinek, aki ott lesz a talin!!!
Várjuk a fényképeket!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Tegnap Verus felhívott, miután írtam neki smst, kicsit aggódtam Érte, megmondom őszintén... :oops: Nem is derült ki a telefonban, hogy ilyen ramatyul van... :( Szegénykém, rohamos jobbulást kívánok! Ha kihúznak egy fogat, az nagyon fáj, de napról-napra jobb lesz. :) Küldünk úgyis képet!

Hajnski: Én is köszönöm Neked, hogy beindítottad a fórumot, sokat jelent nekünk. :) Jó, hogy már ennyi minden megvan Nektek is. Kitartást a melóhoz! A bumper pedig ágyrácsvédő magyarul. Nem egy mindennap használt szó... :wink:

Zsancy: Remélem vissza tudtál aludni... Most, hogy a Kedvesem ma másfél hét után újra dolgozik :(, én is rosszabbul aludtam... Olyan jó lenne, ha mindig itt tudna lenni velünk... :oops:

Amy: Nem próbáltál homeós cuccokat? Nekem a Sedatif pc segít a visszaalvásban. Ha érzem, hogy nem fogok tudni visszaaludni, beveszek egy vagy kettőt, és általában sikerül. Lehet, hogy csak placebo hatás, de tulajdonképpen mindegy. Fontos, hogy most még aludjunk, februártól valószínűleeg kevesebbet fogunk... :wink:

Juditt:
Üdv! Mire nem jó egy cukorterheléses vizsgálat? :wink:

Riadólánc: Abencze felajánlotta, hogy őt lehet értesíteni, mindenki híreit felrakja majd a fórumra. Telefonszáma a közösben. Én élni fogok a felajánlással mindenképpen. :)
Jövünk a képekkel!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok lányok!

Csak beköszönök, indulok máris a talira!!!! :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hi,
van még rajtam kívül valaki, aki itthon maradt???? :oops: :cry:
Persze a külföldön tartózkodóakon kívül!?
Ma én is elkezdem összepakolni a cuccost, mégsem hagyom az ucso pillanatra. Pedig azt terveztem, de tegnap berezeltem egy kicsit, olyan fura érzés fogott el, fájt is mindenhol rendesen,rendszeresen, napközben, belsőcomb is stb...........derékra kisugárzás, volt itt minden. Aztán eszembe jutott, hogy basszus csak össze kellene pakolni, mert az meg rosszabb, ha valami nincs ott. A férjem meg biztos össze lesz kavarodva annyira, hogy elfelejt valamit..:)))
3. gyerek ide-oda, én be vagyok parázva azért még így is a szüléstől, pedig kipróbáltam már mindkét verzióját a szülésnek, mégis......na majd lesz valahogy.
Jó hír, hogy már csak 2,5 hét az általam beprogramozott időpontig:) :lol:
Szegény Verus, nagyon sajnálom ami Veled történt! Minél előbbi felépülést kívánok Neked!!!

Kép
kaandi

Hu, az a link tenyleg nem volt sikeres. Na majd ha a parom visszarakja a padlot rakok fel kepet. A kisagy egyenlore dobozban.

Verus - ez a fogfajos dolog nagyon fajdalmasan hangzik! :cry: En nem is tudom, hogy birnek ki most egy ilyet, dehat senki nem 'valasztja', hogy fajjon a foga. Remelem hamar rendbejossz. Ja es nekem a doki a paracetamolt ajanlotta, hogy azt a dozist betartva (naponta nem tobb mint 8*500mg) lehet szedni, mint fajdalomcsillapitot.

Cotbumper :arrow: agyracsvedo :!: Vilagos :lol:
Zsancy - igen en pont most hetvegen vettem ilyet hozza illo takaroval. Ilyen:
Kép
Egyebkent az agy is ilyen, bar a kepen nem latszik sok belole, legfeljebb a szine. Atalakithato gyerekaggya es van egy also fiok hozza.

Zsuzsi, Julcsi - topicnyitas - szerintem csak a szerencsen mulott, hogy en pont a honap elejen teszteltem +at :wink: Megmondom oszinten en azert orultem a nyitasnak, mert igy en nevezhettem el a topicot. Az elozo nehany honap a kismamikrol kapott nevet, de en olyanba szerettem volna irni, ami inkabb a babakrol szol, merthogy kismamik 'csak' 9 honapig vagyunk/leszunk, de a babok sokkal tovabb itt lesznek es sokkal tovabb szuksegunk lesz egymas tamogatasara - szerintem. :wink:

Remlik, hogy volt mosoporrol is szo. En meg nem altam neki kimosni, mert eddig csak egy polcos szekrenye van a picinek, de majd veszek kosarakat, amit a polcra lehet tenni es akkor en is nekiallok. A lenyeg, hogy en is azt hallottam tobb forrasbol is amit Julcsinak is tanacsoltak, hogy a pici ruhainak nem kell oblitot hasznalni a vasalas viszont melegen ajanlott.

Amy - mar csak negy het :shock: Huha, kezd meleg lenni a dolog! :D En is mar alig varom, hogy lassam a picinket, de megmondom oszinten nekem ebbol a terhes dologbol is kezd sok lenni a jobol. :roll: Lehet, hogy szules utan meg hianyozni fog...

Stelly - en is mondtam a ferjemnek a 'penguin-meeting'-et, jot rotyogott. :lol: Remelem sokan el tudtok menni es mi is kapunk kepeket!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

kaandi: na nehogy azt hidd, hogy egyedül maradtál, én még vagyok! :)

verus, ezt még olvasni is szörnyű volt. Nekem fogműtétem volt olyan 20 hetesen (dokibácsi bemesélte, hogy ki tudja húzni a bölcsességfogamat, nem kell ehhez szájsebész - a többihez ugyanis kellett. Aztán ki is húzta, csak éppen felvágva és egyéb rettenetes eszközök segítségével. De kitartás, én is bedagadtam, mint egy óriáshörcsög, meg antibio, de fájdalomcsillapító nélkül kihúztam és nyugtasson a gondolat, hogy bizony már kifelé mászol ebből a rémálomból!!)

Most elvagyok, mert ezerrel szervezgetem a férjem 30. szülinapját, ami csütörtökön lesz. Igazából úgy voltam vele, hogy semmilyen nagy ajándék nem lehet méltó ehhez a szép kerek számhoz (arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire szeretjük a "karácsony után két héttel" szülinapokat... Ergo örülök, ha valamit kitököltem karácsonyra, nemhogy még aztán a szülinap is....:?) De sebaj, mert az lesz az ajándéka, hogy az egész csütörtököt velem töltheti.... 8) Sajna a programot nem írhatom le, mert a gépünk nem biztonságos (informatikus a lelkem, így leírt infó nálunk nem marad biztonságban!) :)

Ja és lányok, mi az az ágyrácsvédő??? (Az a fejvédő belülre?)

Na jó partyzást, várjuk a mesedélutánt!

ladmon

bíztam benned is Ladmon!:))
Csajok, nincs kedvem dolgozni, pedig kellene................jaaaaaaaaaaaj de lusta lettem!

Kép
kaandi

Akkor a világért se dolgozz!! Lustaság fél egészség!

Órákon belül hazaér az első adag a találkáról és majd jól bepörgetik a fórumot!!

Én elmegyek Tescoba, láttam akciós tetra pelust... Nekem még csak 8 van, veszek még, nem árt ha felhalmozok belőle... :)

ladmon

Milyen igazad van!
Nekem is csak 6 db van, mennyit szándékozol venni még?
Én meg elszaladok azt hiszem ebéd után a Müllerbe, eldobható WC ülőke, pelus,stb...........már megint elfelejtettem, hogy mi is kell még. Soha nincs vége lista:)

Kép
kaandi

Még 8-at. Azt mondták abból úgysem elég sosem.... Aztán lehet, hogy csak beviszlek ezzel az infóval a málnásba... :D

Na most már tényleg elpályázok, csak ooooolyan hideg van!!

ladmon

Haho, en is itt vagyok. Most csak angol billentyuzet van, bocsi... Ferjem vegul eltiltott a talitol, mert tegnap estere kijott rajtam valami nyavaja, tusszoges, orrfujas, gyengeseg. Azt mondta legalabb a tobbi kismaminak ne vigyek mar belole. Hat igaza van, de akkor is rossz egy kicsit... Julcsi nagyon aranyos volt, kuldott smst, hogy tudok-e meg menni.

Juditt: udvozlet!

ladmon: nekem is kellene meg pelus, szerintem en 20-ig meg sem allok :D , mennyi most a tescoban?

kaandi: En Pampers pelust vettem mostansag tescoban akciosan, hogy azt is kiprobaljuk, mindenfelebol beszerzek, aztan meglatjuk melyik valik be. En is megnezem magamnak azt az eldobhato uloket. Legjobban az idegesit, hogy haloingem meg mindig nincs... de mostmar ket hetet adok magunknak hogy a cuccokat osszeszedjuk (babakocsi sincs), mindig mindent az utolso pillanatra hagyok, megfogadtam, hogy most nem igy lesz. :)

Kép
Kép
elif

Hajnski!

-Netes oldaluk van a boltnak ahol a rácsvédöt vetted?Eltudnád nekem küldeni?Kint vetted N-Bitannia-ba?

Jaj lányok...én egyre jobban félek...elsö gyerek...menni fog ez nekem?Annyira jól akarok mindent csinálni...teljes lázba vagyok...

Lassan jön haza apa is...nem szertek egyedül lenni
:cry:
Készül a borsó leves is meg a riskók....málna szörpel....mint anno az oviba... :P De jó is volt!!!!! :P :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Elif a pelus árát nem tom, de a Magma-ba vettem már egy 6-os szettet, valami horvát azt hiszem, az 1690,- ha jól emlékszem.....nem rossz minőségre legalábbis, úgy sem igazán pelánkázásra kell.... ott vettem jó kis gumirozott lepedőt a matracra, az is csak 1390,-.
Képzeld itt nálunk a piacon olyan klassz kis hálóingeket vettem, ( török áru egyébként :)) ), 2200 volt kb darabja, ez faszi árulja azt hiszem csütörtökönként......ha érdekel megpróbálom elmagyarázni, hol is árult.! :lol:

Kép
kaandi

ja + vettem még egy csúnyácskábbat a kínaiban, az is csak 950,-volt, az esetleges vajúdásra, na meg arra az időszakra amikor még a nagyobb méret kell a poci miatt. A többi ( török) kisebb méret, most éppen csak belepréselem magam....:)

Kép
kaandi

Hihihi, még mindig nem mentem ám el... Jól megfontolom én ezt az akciós tetra pelust!! :)

Amúgy Elif 200 Ft darabja a 8-as pakkban. Én annál olcsóbban még nem láttam! Na meg kell is az a kis séta, amíg megveszem... (konkrétan a buszmegállóig, majd busztól a Tescoig - lesz kb. 300 m - nehogy ám megerőltessem magam!! :) )

Zsancy: ha mindent jól akarsz csinálni, akkor majd jól megőrülsz! Sajnos nincs mit tenni, bízni kell abban, hogy majd az ösztöneink kisegítenek! (Nagy a szám, közben meg néha arra gondolok, hogy én már túltársadalmiasodtam és eltűntek az ösztöneim!! ) :)

Most már tényleg el! (Vagy ezzel már fenyegetőztem?!)

ladmon

Ugyan menj már ladmon!:))))))))))) De hová is sietsz?

Kép
kaandi

én is megyek a nagyiskolásért..:))) ( elsős) aztán jövök

Kép
kaandi

Koszi az infokat, hamarosan en is elindulok egy kis korutra asszem, de sokaig en sem huzom inkabb, mert most is olyan fura megfazott nyomott erzesem van.

lkverus: annyira sajnalom a fogproblemakat, ilyenkor tenyleg radobben az ember, hogy es en pl. ettol a kis foginyverzestol minek vagyok kiborulva.... (Tegnap fogmosas kozben ugy elszabadult az inyem, hogy olyan volt mintha modszeresen a fogaimat ruzsoztam volna ki a szam helyett).

Kép
Kép
elif

sziasztok lányok
én is itthon vagyok, itthonról húzom az igát a gép elől és bekukkantottam egy rövid percre
voltam ma reggel védőnéninél, minden a legnagyobb rendben (mármint: vérnyomás, súly, vizelet) vagyis a súly nekem nem oké de ő nem szól egy árva rossz szót sem a 16 kg-ra (és még nincs vége)
mondjuk tegnap is megettem fél doboz mozartos fagyit.... szal tudom én mitől lenne vége, de képtelen vagyok ellenállni. majd a végén megkínlódom inkább. most legális minden :)
hívnom kell a dokit is lassan időpontot kérni a hétre :) meglátjuk hízott e a kisfiam is vagy csak én? :oops: nagyon remélem, h minden ami a legutóbbi uh után jött annak legalább felét a kistigrisem kapta :)

pingvinek! várjuk a beszámolót és képeket! :)

KépKép
hugic

Zsancy - igen itt vettem helyben. Azt hiszem a jatekboltlanc Toys'R'Us egy amerikai ceg es annak van egy Babies'R'Us reszlege. Nem tudom, hogy Daniaban vannak-e, a weboldaluk: http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?shop=BabiesRUs En eddig eleg sok mindent szereztem be toluk, mert most januarban akcio van egy csomo dolgon.

Nem is irtam, hogy fogfajasom nekem is volt karacsonykor - pont akkor gondolta ugy a jobb also bolcsessegfogam, hogy ki kell jonnie. :evil: De Verus sztorijat olvasva meg sem emlitem, mert az semmi volt hozza kepest. Szedtem ra paracetamolt es igy elviselheto volt es el is mult ugy negy nap utan.

Pelenkat azt meg nem is vettem. Most jon meg az aprobb kiadasok lista, miutan a nagyok mar megvannak, bar ha osszeadom ez sem lesz keves... :roll:

Arrhh, mar megint itt logok pedig dolgoznom kellene. Majd megint jol fenekbe leszek rugva - szerencsere 'csak'virtualisan.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jelentem, jobban vagyok, leszámítva az éjszakai megin nemalvást, mert most a többi fogam fájt... :) Ma csak egész nap hányni akarok, a tüdőm úgy érzem tele van váladékkal, és fáj a torkom :) De mi ez már!!!! A dagadás megy lejebb...hangom alig, gyerekek örülnek is, hogy kussolok végre :) Gyerekek itthon még egy hétig. Ági megfázós köhögős, Andris fülgyuszival, még ilyenünk se volt. Új év, új betegség :) de legalább nem kell reggel korán kelni még, és vinni-hozni őket...... :):)

Annyira jó lehet a talisoknak! Hát majd babával.... Reggel úgy begörcsöltem, nagyon megijedtem, hogy menni kell szülni. Már tényleg parázok, hogy szegény manócska nem akar már bennem lenni, annyi rosszat kell tőlem elviselnie. :( Aztán elmúlt egy kis fekvéstől...mentünk gyerekdokihoz a csemetékkel, és mikor hazajöttünk, kocsiból kiszállásnál már megin nem tudtam betotyogni a kégliig, annyira fájt alul. De azóta megin jól vagyok, és semmi... :) Holnap már megnéz a doki, ha addig nem lesz komolyabb dolog. azért még 2 hét kéne! Még sok minden hiányzik a listáról!!!! Na meg ilyen állapotban szülni nem szeretnék :(

Jaj most látom csak, hogy csomó Új Kismami csatlakozott!!!! Üdv Mindenkinek! Tök jó, hogy ennyien vagyunk! Szerintem mienk a legjobb topik!!!!! Mindenki helyes, és zajlik az élet!

Elif! Pampers pelusról annyit, hogy nekem az anyatejes kaksi hátul minig kifolyt! Járjál jobban mint én! Nekm csak a libero, és hasonmásai(pl DM es) váltak be! Amúgy épp ledöbbentem múltkor, hogy a liberó egy árban van a DM es babylove pelussal..legalábbis a miniatüri méret. :) Így liberót vettem, egyenlőre 2 csomagot...aztán lehet már majd nagyobb kell...emlékeim szerint kb. 5-6 pelus fogyott/nap. Az elsőkkel csak a 3-6 kgos pelust használtam nem is volt iylen minike méretem :)

Háloingem, bugyim, tenám, és Wc ülőkém nekem sincs még.....
sőt még szoptatós melltartóm sincs! meg még textilpelust is venni kell, meg kiskefét a babónak a buksijára....

Tud valaki valamit a kismama újságban kapható szoptatós hálóingről, meg pólóról???? Milyen? mekkora a méret a valóságban?

Fejvédőm van sok, mert varrtam régen, meg kaptam is....Takaróm viszont nincs ennek a bébinek... meg hát a szoba még sehol nincs kész!!!!! sürget az idő! Még a szekrénykéje se szabadult fel!

Derekam mindig bekattan, olyankor nem tudok mozdulni....:)
Amúgy annyira kezd már most hiányozni a pocakom!!!! Kell még egy mazsola, hogy megin érezzem ezt az egészet!!! Olyan jó!!!!!

Na megyek, adok ebédet a csemetéknek, aztán orrszívás...infralámpa....gyógyszeradagok...és pihi!
Taliról képet rakjatok fel hamar!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, ez a fog-téma nagyon rosszkor jött Neked, sajnálom! Remélem, hamar rendbejössz!
A többieknek is, akiket vmi kórság gyötör, jobbulást!
Fejvédőt én az IKEA_ban vettem és még egy kis reklám nekik: ez a kis törlőkendő nekünk nagyon bevállt, picinek is jó bukit törölgetni, később meg az egyéb étel-ital maradványokat, így nem kell pelenkákat darabolni:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40054538
Remélem, igazatok van és a végén már nem ugrik fel sok kiló...bár anno 3,5 kg víz jött fel az utolsó hónapban :( mondjuk az legalább ki is megy gyorsan.
Ez a fájdalomcsillapítós dolog olyan érdekes, én azt figyeltem meg, hogy minden orvos ill. patikus mást mond: nekem Kati néni (dokinéni) azt mondta, hogy algopyrin (persze csak ha máshogy nem bírom ki), a patikában meg hogy mindent, csak azt ne! Szóval biztos az a lényeg, hogy minél kevesebbet szedjünk be, akkor talán nem okozunk sok bajt a babáknak.
Azt akartam még kérdezni, hogy a 36. héten nektek nem kell menni megint vérvételre? Rám ismét ez a jó kis menet vár majd...
Várjuk a talis beszámolót!
ja, Rajmi baba, a barátnőm 30. hétre született babája egyre jobban van szerencsére, még kb. egy hónap és hazamehet. Most kezdett el gyarapodni és anyatejet kapni :) hogy egy kis jóhírrel is szolgáljak nektek!

Kép
Kép
abencze

lkverus: hat igen a Pampersrol tobb negativ kritikat is olvastam, de proba szerencse, Liberos akciora varok igazabol :) , Pamperst apuka miatt kellett megvenni foleg, mert Torokorszagban allitolag ez a fixa ideal... na majd meglatjuk, ki tudja, hatha Efe is hordozza mar ezt az infot a genjeiben :D .

Mostmar ket ajandek cumink is van :lol: , voltam olyan pofatlan es en a vedonos csomaggal is kaptam egy kek nyuszisat, most meg az anyak lapjaban volt egy, pedig nem is akartam cumiztatni igy elso korben, mindenesetre ha megis kene, mostmar ketfele is van... :roll:

abencze: koszi a jo hireket a baratnodekrol, tovabbi gyors gyarapodast kivanok a picurkanak :) .

Striakrol en azt olvastam, hogy nagyreszt genetika, es ha valakinek hajlama van ra, akkor csak kesleltetni lehet, meg enyhiteni... En arckremmel kenem naponta egyszer a pocakomat, es egyenlore ok vagyok, de le is kopogom gyorsan.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Az éjszakánk pocsék volt, férjem egész éjszaka köhögött, nekem meg a derekam fájt! :?

Millye: Nem értem én ezeket a védőnőket, orvosokat! Az orvosom, védőnőm szerint ne foglalkozzak a kilókkal 12-14 kiló teljesen elfogadható! A szülésznőm meg az első találkozáskor megszabta a 10 kiló hízást! :?

Iricc: Párodnak jobbulást!

Bogi: Majd meséld el mi volt a dokinál!

Ikverus: Szegénykém, nem semmi miken mentél keresztül! :( Jobbulást Neked és gyerekeknek!

Judit: Üdv közöttünk! :lol: Kisfiú vagy kislány a pocaklakód? Mesélj Magatokról!
A bababoltot nem ismerem!

Andabella: Örülök, hogy írtál! :) Már nagyon hiányoltunk!

Hajni: Téged is hiányoltunk már! :wink: Tök jó lehetett visszanézni a párodat, hogy milyen volt gyereknek! :)
Nekem is Avent-es kezdő szettem van!

Zsancy: Nálunk is minden macis a szobába! :lol:

Amy: De irigyellek a hó miatt! :oops: :lol: Légyszi küldjél felénk is felhőket! 8)

Kaandi: Jelentem én is itthon vagyok, lemaradtam a taliról! :(

Ladmon: Nekem meg szombaton lesz a szülinapom! :lol:

Elif: Jobbulást Neked! Vigyázz Magatokra!

Hugic: Örülök, hogy minden ok volt a védőnőnél!
Én a héten várom a védőnő telefonját, jövőhéten ő jön hozzánk látogatóba, hú de örülök! :wink: :lol:

Abencze: Nekem is lesz még egy jelenésem a laborba! :(
Nagyon örülök, hogy a barátnőd kisfia szépen fejlődik! Csak így tovább! :)

Lányok, nagyon várjuk a talis beszámolót és a fotókat! :wink:
zsu83

zsu83: Teljesen igazad van hízás ügyben... tőlem a főnököm azt szokta kérdezni, hogy: "jól érzed magad így a bőrödben? Ha igen akkor ne törődj senkivel..." Egyébként várom a jövőhét hétfőt mert akkor megyek a védőnőhöz súly stb... mérésre ... hátha ebben a hónapban nem csak fél kilót híztam... bár étvágyam nem nagyon van... majd meglátjuk... egyik ismerős azzal rémisztget, hogy 5 kiló hízás azért kevés mert a baba sem fejlődik... mindig vannak okosok... de megfogadtam ezentúl nem fogom a rémhíreket meghallani... :oops:
Talán ha már nem fogok járni dolgozni akkor feljön pár kiló :)
Csak azért nem értem ezt az egész dolgot mert az egyik ismerősöm 20 kiló hízásnál tart és neki nem mondta a doktornő, hogy fogja vissza magát... nekem meg 4,5 kilós (6.hónapban) hízásnál szó szerint mondta, hogy "fogjam vissza magam"...

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.01.05 15:35-kor.
millye

Millye: Tényleg ne hallgass senkire, tudod, ilyenkor mindenki osztja az észt a kismamáknak! :x
Nekem volt egy olyan szitum is, hogy kioktatott egy olyan ismerősünk, aki még nem is volt kismama, szóval semmi tapasztalata nincs! Na, akkor elszakadt nálam a cérna.... :evil:

Nemrég hívott a védőnőm, pénteken jön hozzánk! Hurrááááá! :o
zsu83

A védőnő hozzám is jön valamikor csak még a pontos időpontban nem tudtunk megegyezni mert vagy neki nem jó vagy én nem vagyok otthon... (mert dolgozok) :)

Kép

Kép
millye

kaandi: nem hitted volna, mi? De csak nekivágtam! Mindent megoldottam, pelust beszereztem (bár már alig volt, de nekem még jutott!!)

Millye:csak egyet tudok érteni Zsuval, állandóan össze-vissza beszél mindenki. Ezért nem kell felvenni... Ha nem esel túlzásba (mondjuk nem 40 kg-ot szedsz fel), akkor semmi vész!
A baba meg akkor is elveszi belőled, ami kell, ha neked nem is marad! Ha meg amúgy is gyarapszik rendesen a baba, akkor örülj neki, hogy nem híztál!

Én holnap megyek a védőnőmhöz (tiszta szivacs: reggel 9-re....), de ő sosem szólt még, hogy gáz lenne. (persze nálam nem a túl kevés kg jelentené a problémát 8) )

Na, a többiek meg elvesztek! Vagy még tart a party?? Sok lesz már a jóból lyányok!!

ladmon

Zsu, nem mondod h ezek jóslófájások? :shock:

Hajnski, örülök h megvagy te is! Szép az ágyikótok! :D

Verus, nagyon sajnállak a fogad miatt, át tudom érezni a fájdalmad
a szájpadlásműtétem után... :? :roll:

Elif, jobbulást neked! És Zsu párjának is! :)

Várjuk a taliról a beszámolókat, képeket! :D

Kép

Kép
gjéti

abencze: én pont azon örömködtem, hogy a 32. heti vérvétel volt az uccsó.... Mivel nekem gyakran úgy eldurrantják a vénámat, hogy két hétig lila utána, így külön örömmel töltött el ez a tudat!

Na mára már elég volt magamból! Ígérem, leghamarabb csak holnap jövök!! :D

ladmon

Zsu: Doktornéni nem cseszett le, csak finoman megjegyezte, hogy mennyit is híztam :oops: .Megnézte a pockomat és közölte, hogy a baba közelebb lesz a 4 kg-hoz mint a 3-hoz :oops: . NST-re majd csak jövő héten kell mennem, amúgy mindent rendben talált, kiscsaj ari volt, szavaival még fenn úszkál, zárt méhszáj, jó szívhang. Levette a kenetet, elvittem laborba, hét közepén emailban kapom az eredményt.
Ami rossz hír, hogy reggelre pocsékul voltam, fájt a torkom, folyik a nozim. Elkaptam apától.

Milyen volt a tali??????????

Kép
budabo

Helló Lányok!

Jön az első jelentés... :) Én itt lakom a közelben, és bebebe azóta már wcülőkét is sikerült vennem... :lol: Fantasztikus élményeim vannak. :lol:

11 körül összegyűltünk, némileg kalandosan, mert kiderült, hogy időközben (feltehetően az elmúlt héten :? ) bezárt a kávézó a Brendonban, de végül ott kapartuk össze magunkat, mind a 11-en (illetve 22-en :lol:, kivéve, ha valakinél meglepetés ikertesó is lesz :lol: ). Átpingvineztünk a Duna Plazába, és egy olyan tágasabb kajálós résznél összetoltunk néhány asztalt és letelepedtünk. Nem kis derültséget keltettünk a körülöttünk ülőkben :lol: , a McDonald'sban a srác meg is kérdezte, hogy itt valami terhestalálkozó van? :lol: :lol: :lol: :lol: Persze volt témánk, és szupin éreztük magunkat. Legalábbis én, a többiek majd elmondják a saját verziójukat.
Meg is beszéltük, hogy tavasz végén, nyáron Babákkal (esetleg Tesókkal és Apákkal együtt) kellene találkozni valami bababarát helyen. De akkor legyünk ám még többen. :) Szerenécsre végül Pandus is tudott csatlakozni, és ígérte, hogy ír, ha visszaért Németországba.
Teljes létszám: Mist, Andus, Iricc, Gerendai Zsuzsi, Stelly, Crucus, Kreiszi, Bjuti, Pandus, Zsufi és én.

Később még reagálok és képek biztosan kerülnek a közösbe hamarosan...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gjéti: Nekem nehogy megijedj! Nekem is vannak mensis görcseim néha, a barátnőm mondta, hogy ezek már jóslók! Neki is volt a 32. héttől, és csak a 40. héten szült! :)

Budabo: Örülök hogy ok volt a dokinál! :) Nekem pedig jobbulást, pihizz sokat, és igyál forró teát!

Julcsi: De jót mosolyogtam a mekis srácon! :lol: Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, a másik szemem meg sír, hogy nem tudtam elmenni! :cry:

Örülök, hogy Pannával is minden ok!

Várjuk a többiek beszámolóját is! :wink:
zsu83

Bogi: Szóval örülök, hogy minden ok volt a dokinál! :lol: Másik mondat kicsit hülyén sikerült! :oops:
zsu83

Jajj de jo lehetett a tali, ugy sajnalom hogy lemaradtam rola. Varjuk a kepeket nagyon.

Vegul a kis korutambol babas bevasarlas lett, es a legfontosabbat, a postat meg elfelejtettem. :) Vettem en is tetra pelust meg, meg kifogot is, vattat, ejszakai betetet, babahajkefet, 1 pizsit mert akcios volt Tescoban 1600-ert. Viszont en nem talaltam sehol eldobhatos wculoket :( , kaandi te talaltal a Mullerben?

Kép
Kép
elif

Hát elif sajnos én csak terveztem, hogy megyek a müllerbe, de nem értem oda. Hazajöttünk a suliból, aztán tettem vettem, most jöttem meg egy laza 25 perces sétából, senki sem csatlakozott.... :cry: de nekem nagyon jól esett kiszellőztetni a hülye fejem. Szóval sajna nem tom lesze.... Majd holnap a terhesgondozás után elugrunk, jelzek, hogy jártam. Tényleg Ti vettetek valami cuccot a mell fertőtlenítésére, szoptatás előtt?
Kicsit elkesseredtem, nemrég beszéltem a pajzsmirigyes dokimmal, még a jövő7en szeretne még 1x látni és levenni anyagot. Ő hajlana inkább a császárra, holnap továbbítom is az infot a dokimnak. + Kb másfél hónapja vettek le valami extra vizsgálathoz vért, ami a babára vonatkozik, az meg sajna + lett, az nyugtatott meg, hogy a doki elég nyugodt volt, amikor erről beszéltünk, azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy pajzsmirigy probléma lenne a babánál, csak állítólag mindenképp kell vizsgálatot végezni születése után. Hát azért nyomaszt a dolog, de remélem igaza van. Úgy tudom minden babánál vizsgálják születéskor, tudtok valamit? Mintha olvastam volna, hogy leginkább az alulműködést ellenőrzik, nálam túlműkszi van.

Millye, nálam pont fordítva van, én részemről örültem volna, ha csak 5 kg hízok, ezt már felülmúltam néhányszor!:((((

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!

zsu és mindenkinek + a férjeknek pedig jobbulást!!!!!

Kép
kaandi

elif Te jársz itt a védőnénikhez + az itteni terhesgondiba?

Kép
kaandi

kaandi: vedonohoz jarok (majd 13-an kell mennem legkozelebb ha jol emlekszem), terhesgondozasra itt nem, csak az elejen voltam nehanyszor laborbeutaloert, hogy itt vegyek le a vert.

Kép
Kép
elif

kaandi: Várd ki a végét a hízásomnak... lehet , hogy jövőhéten meglepődök ha megmér a védőnő... :oops: lehet, hogy a fennmaradó pár hétben összeszedem magam és megugrik a hízás :lol: majd 12.-én megírom, hogy mennyit híztam 1 hónap alatt :wink: nekem az a lényeg, hogy a baba egészséges legyen a többi nem fontos :)

Én még nem vettem fertőtlenítőt. De jó, hogy írtad mert azt is felírom. Olyan jó, hogy vagytok mert így talán összejön a teljes lista amit meg kell venni... :roll:

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lányok !

Neharagudjatok a zavarásért.
Csak azért írok, mert van egy angel care 301r légzésfigyelőnk és bébiőr egyben,ami eladó.Augusztusig garanciális.
Ha valakit érdekel írjon pü-t.
Jó egészséget és további szép babavárást Nektek!
Üdv:
Niki

nicike

Hali Csajok!

Na én is hazaértem a taliról, na jó, azért még erre-arra én is voltam utána :)

Tényleg nagyon szupi volt így találkozni a többiekkel, akikkel eddig csak virtuálisan ismertük egymást. Persze végigdumáltunk vagy 3 órát, olyan 2 után hagytuk csak ott a helyet. Amúgy tényleg nem kis derültséget okoztunk :D

Stelly és Gerendai Zsuzsi fényképeztek, én is kíváncsi vagyok a képekre!!

A védőnő hozzánk szerdán jön, csak el ne felejtsem megkérdezni tőle, hogy hogy lesz ez a dolog a törpincs patikában kiváltható dolgaival.

Szép hetet mindenkinek, megyek, mert még tanulnom kellene, holnap vizsga, és a karácsony környéki időszakot rendesen ellazáztam :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok lányok! Örömmel hallom, hogy a találkozó jól sikerült!!
Én ma fél 11-től du. 2-ig ültem a rendelőben, bár nem nagyon zavart, jól bírom a várakozást. Nálunk minden OK, mondták hogy mostmár hagyjam abba a magnézium szedését, bár amióta nem dolgozom nem is nagyon keményedik a pocakom, tehát amúgy sem nagyon szedtem. Azt is mondta a doki, hogy a héten nem valószínű hogy lesz baba :D
A védőnővel nekem is kell találkoznom, egy kicsit tartok tőle, kb. 15 kg plusznál tartok. Hiába megyek úgy, hogy lesz@rom mit mond a súlyomra, mégis rosszul esik.

Zsancy: vizesedés ellen valaki tanácsolta nekem ( Andus vagy Kangu??) hogy alacsony nátrium-tartalmú ásványvizet igyak, lehet hogy érdemes kipróbálni. Egyébként pedig só- és fűszermentes diéta.

Lkverus, jobbulást kívánok, és üdv az újaknak!!

Ja, amúgy nekem azt mondták, hogy kell legalább 20 db textilpelenka!!

Pfff, volt egy csomó téma amihez hozzászólnék, de most nem jut egyik sem eszembe!

Egyébként én már nagyon türelmetlen vagyok, bár lehet hogy visszasírom majd a mostani nyugis kis életvitelemet!! :wink:

Kép
cserkészkolbász

Elif: Én a DM-be vettem a wc ülőkét!

Kaandi: Én mellfertőtlenítésre nem vettem semmit! Csak Aventes mellbimbó krémem van! :roll: Külön kell fertőtlenítő is? :roll:

Erika: Örülök, hogy minden ok nálatok is! :)

Én is 20 db textilpelust vettem így kezdésnek!
zsu83

Gjéti: Tényleg nyugi, jóslófájásaid már simán lehetnek.

Textilpelenka: 20 db, én is ezt hallottam. Tesóm szerint a legjobb minőségű az ikeás. Azt nem tudom, mennyire olcsó.

Kaandi: Reméljük azért pajzsmirigyprobléma nem lesz... Nagynak mondják Botit?

Erika: Jó, hogy jelentkezel, és hogy minden ok. Jaj, mindenkinél ezek a súlyproblémák. Te is olyan szép vékonyról indultál, azért ez is számít, gondolom... Neme ismeretlen? :lol:

Zsufi: Nagyon sok szerencsét és kitartást a tanuláshoz! :)

Zsuzsi: El is felejtettem mondani, hogy a tegnapi brassóid után úgy megkívántam, hogy Istivel mi is azt csináltunk este. Mikor hazajöttem, megettem, olyan finom volt. :)

Elif: jobbulást!!!

Hajnski: Nagyon cuki az ágynemű. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, nálunk holnap lesz brassói :) , bár szegény férjem nem nagyon érzi az ízeket! :(
De én nagyon megkívántam, ahogy olvastam Zsuzsi sorait! :lol:
zsu83

Zsu: köszi, remélem mindenkinél minden oké.

Kép
budabo

Julcsi: nem voltam sajna vékony, 168 cm magassághoz 76 kg volt a kezdő súlyom. Az esküvői és a nászutas képeken voltam 73 kg azt hiszem. De ezt a 2-3 hetet csak megúszom már jelentős hízás nélkül! Meg mintha azt mondta volna a védőnő hogy januárban már hozzánk jön, gondolom megnézi, nem-e hízlalunk malacot a nappaliban! Úgyhogy lehet hogy megúszom a mérlegelést...majd holnap felhívom!

Ja, jó hogy kérdezed, ma jól lehetett látni az UH-n, mégis Lili baba lesz a doki szerint! :D :D

A cuccaim (kórházi) nagyjából megvan, de még nem pakoltam össze, pedig már csak 27 nap van hátra!

Kép
cserkészkolbász

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: