A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Moni!Kép
Latom kicsit elbizonytalanodtal, pedig hidd el vannak mas esetek is.Pl: En!Kép
En is 60valahany napos ciklusokkal meg amenorhoeeaval (menstruacio teljes hianya) kezdtem a vetelesem utan.Allandoan meg kellett hozni,kulonben semmi.Beallitottak a hormonokat,levittek a prolaktint,kaptam clostit.Es most a 20.-ik hetben vagyok.

Meg valaki elkenodott a clostis tapasztalatoktol.Van akinek az is tud segiteni,az az elso lepcsofok,meg kell probalni.Bar (a lanyok meg talan emlekeznek ra) en is sokszor elkenodtem,de a vegeredmeny karpotolt.Az 5.-ik !!!! clostival stimulalt ciklusban jott ossze!

Virag!KépOrsi!KépLujza!Kép
Allandoan visszajovok nezni,mi van veletek.Es,tudjatok,akiert en visszajarok,azt el is viszem magammal!!!!Kép

Sok sikert!
szoszi (a hetterbol kuksizoKép)
szoszi

Szöszi Kép
Szívesen mennénk Veled Kép Remélem hamarosan minden átköltözhetünk a másik topikba Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi
köszi a a biztatást!!! További jó pocakosodást!!!
Remélem engem is hamarosan viszel magaddal.

Orsi
Most Norcoluttal meghozzuk a menstruációmat, utána pedig Closty-t kell szednem. Remélem bejön.

Móni
Móni

Hali
Olvasom néha , hogy vkinek a lombik során óriási gyógyszeradag mellett is csak 1-2 tüszője érik. Nekem már a Serophene-től is mindig volt 2 nagy és pár kisebb. Nagyon mérges lennék ha a lombik során a regeteg gyógyszer és pénz ellenére is csak ennyi érne. Remélem, ha a lombiknál kötünk ki akkor a mostani értékeim azt sugallják, hogy nem lesz felesleges a sok gyógyszer. De reméljük, hogy nem is kell majd lombikolnunk...hanem ez a 3. inszem most sikerül.
Tegnap már baby aspirint is vettem be.Kép
Mindenkinek minden jót!

Kriszta
vizkrisz

KrisztaKép
BeánakKép az inszemeknél is csak egy tüszője volt mindig, az alacsony FSH-ja ellenére. Ez az inszemhez elég is volt, meg nem kellett félni a cisztásodástól sem, ami szintén nem utolsó dolog.
Sajnos a lombikra reagálásod csak ott derül ki, amikor mész a 8. napon UH-ra. Sem a túl sok, sem a túl kevés tüsző nem jó. De inkább kevesebb legyen de jó minőségű. Sajnos az is számít, hogy egyformák legyenek, és ne különböző méretűek. Én például valamelyik szurira nem jól reagáltam, ezért széthúztak a tüszőméretek, és különböző érettségűek voltak. VirágKép akinek tankönyvbeillőek a hormonjai, és 100%-ig biztosak voltunk a sikerében, az első lombiknál hiába termelt 19 tüszőt, sajnos rossz minőségűek, gyengécskék voltak a petesejtek, és ezt senki sem láthatta előre. A mostaninál van 5-5 db egyforma méretű domináns tüszője, amik tuti egyforma érettek, és iker babók lesznek belőle!KépKép

Én nagyon drukkolok, hogy a lombikra már el se kelljen jutnod!Kép Az inszemek után 3 hónapot ki kell hagyni a lombikig, sokan ezalatt is babások lesznek ám.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Nagyon szépek Virág Kép tüszői. Ez most tényeg tankönybeillő Kép Remélem velem is minden OK lesz pénteken. A pocim alját is egyre jobban érzem, alváskor nem jó. De néha már ülve is kényelmetlen, különösen evés után, akkor valahogy biztosan a gyomrom is nyomja.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajszik!Kép

Hulla vagyok!
Most nem igazán tudok hozzaszólni a témához, mert ehhez még nem értek, de szorgalmasan végigolvastalak benneteket!
Ma kicsit szurkált a hasam, biztos most volt tüszőrepim... kibírtam, és még mindíg nem mértem meg a hőmet!!! Akció volt, de nem tudom mennyire írtotta ki a kiskatonákat a vírus és a láz!Kép Majd meglátjuk két hét múlva!
Addig is ÓRIÁSI DRUKK mindenkinek, aki punkció előtt áll, ill. aki NEMmensi előtt áll!
Szeretnék már csíkocskákról hallani! Húzzunk bele csajok!Kép
Küldök zebrát, hátha serkentőleg hat!
Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok csajok!

Az éjjel volt egy kis ijedezés. Volt a betéten egy pici barnázás. Reggel 6-kor felráztam a páromat, hogy megyünk a dokihoz. Persze morgolódott, hogy minden ilyen miatt ugrálni fogunk? Aztán az Arni is kiosztotta, hogy ezek jelzések, és nem szabad elbagatelizálni, inkább menjünk potyára. Megnézett UH-n minket. A két lurkóval semmi gond, teljesen jól vannak, 18mm-es egyforma a petezsákjuk, és bennük látszott a 2 pici embrió.KépKép Nem tudta a doki, hogy miért volt a vérzés, ami a párom szerint csak egy "koszfolt" volt.KépKép Most 3x1 Magne B6-ot szedek a doki javallatára. Persze elküldött betegállományba, de én nem megyek, mert otthon többet izegnék-mozognék, mint itt bent az íróasztalomnál.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

SzösziKép
Drága vagy!!!!KépKépKép
Cat
Vigyázz magatokra!!!Tessék nyugiban maradni, mert megtekerem az orrod!Kép
Lujza
lujza

Cat Kép
3x1-t? Ez nekem azért érdekes, mert ugye a terheség legelején nekem fájt a hasam és 3x2 Magne B6-t ajánlott az orvos az Elevit mellé.
Mivel kezdett elmúlni a hasfájás, ezért én magamtól lecsökkentettem 2x2-re.
Tegnap voltunk 12. heti UH-n és mondtam a dokinak.
Azt mondta, akkor hagyjam abba. Vagy szedem a 3x2-t, mert annak az az adagja, vagy tök felesleges szedni.
Lehet, hogy a te orvosod tudja jól, de a papírján tényleg 3x2 van. Vagy lehet, hogy te más adagolásút szedsz?
Tessék pihenni, nem lesz semmi baj, főleg, hogy nagyon figyelsz magadra és az orvosodat is bármikor elő tudod keríteni.

Orsi Kép
Megadrukk!!!

Lányok Kép
Én holnap eloutazom, megyünk síelni (kismamák séta, kirándulás sí helyett) és mikor március 8-án újra leszek, szeretnék nagyon jó híreket olvasni. Légyszi-légyszi Kép !!!!!

Puszi
Edit (12+1)

Edit
Kép

Kép
reditke

REditkeKép
Szívdbe a jó kiss friss hegyi levegőt. A babó biztos nagyon fogja élvezni a fincsi oxigéndús vérecskét. Most látom hogy telik az idő, már betöltötted a 12. hetetKép. Mintha most találkoztonk volna ne is olyan régen a Kaáliban...
Lujza
lujza

Cat,
Örülök, hogy minden okés. Inkább keljetek fel éjszaka mintsem nagyon gond legyenKép
A kérdésem csak annyi, hogy szedsz valamilyen sárgatest hormont?
Puszi,
MJ - Móni
mj__móni

EditkeKép
Vigyázz magatokra, és tényleg csak "lightos" pihi legyen.

Nekem nem fáj a hasam, de gondolom amiatt adta a Magne B6-ot. Eddig is napi 1 szemet szedtem belőle, így nekem a 3X1 is nagy dózis. Úgy csinálom ahogy mondta, ártani nem ártok veleKépKép

LujzaKép
Igenis ! Most sem csináltam semmi rosszat, így nem tudom mi okozhatta, főleg éjjel nem rosszalkodtam.Kép Az Indexen két ikres lombikos kismami is van, ők végig vérezgetnek, az elejétől fogva. Most levett a doki egy progi vért, de nem hiszem, hogy hormonális vérzés lett volna. A doki is nagyon jót röhögött, mert a párom kérdezte az UH-n, hogy mi az a nagy fehér folt. A doki türelmesen magyarázta neki, hogy az ott a sárgatest a petefészekben, ami a tüszőből alakult ki, és ez termeli a progeszteront. Mire az én férjem: Be is tojnék, ha ez a nagy malac nem termelne elég hormont.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

MóniKép
3x3 hüvelyi Utrogestant szedek. De szerintem ez nem hormonális vérzés volt. Lekopogom, azóta teljesen elmúlt.

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Bea küldött sms-t. 4 szép petesejtecskét tudtak leszívni!!!!! Küldjétek légyszíves az osztódó sugikat, hogy beinduljanak holnapra!
Pfú de boldog vagyokKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

CatKép

Nahát-nahátKép, miért nem teccik szót fogadni a doki bácsinak? Bár ha úgy érzed jobb dolgozni...Nem stresszes nagyon? Mindenesetre nagyon vigyázz a lurkóidra, rendesen megküzdöttél már értük!Kép

BeaKép

Ez jó hír! Akkor itt egy adag osztódó energia: ><><><><><><><><Kép

Csutka
csutka

Sziasztok Lányok!
Hát beállok én is a küzdők sorába.
Ahogy olvastalak titeket, láttam, hogy van köztetek, akik a bmc-be jár, sőt Kedves Csutka, ha jól értem, neked volt ott hiszteroszkópiád is. Most március elején nekem is az következik. Mert nem ám akármit találtak, hanem mindjárt a szép nevű és ritka, ámde annál keményebb Asherman-szindrómát. Az a méh finom szöveteinek összetapadása, ami állítólag az egy évvel ezelőtti spontán vetélésemkor alakult ki. Na most, én ugye azt megértem, hogy az orvosok nem szeretnek gyógyulási esélyeket latolgatni, meg olyanokat mondani, hogy hány százalék esélyem van, ezért áttúrtam az egész Babanet társalgót, meg mást is, de nem találtam egy hús-vér magyar nőt sem, aki ezzel küzdött, és esetleg netalántán véletlenül valami biztatót mondhatna nekem. Kérlek-kérlek, ha ismertek valakit, vagy tudtok konkrét ilyen esetet, segítsetek, mert igen nagy szükségem lenne egy kis biztatásra.
Mernszike
teknõc

Mernszike!Kép
Üdv itt nálunk!Kép Sajnos erről a Asherman-szindrómáról nem hallottam még én sem, de van itt pár "dokinénink" akik már biztos hallottak róla!KépAmúgy kihez jársz?

Csutka
csutka

Bea!Kép
Nagyon jó, csak így tovább!Kép Nagyon drukkolunk!!!!!

Cat!Kép
Ne ijesztgess minket! Bár ügyes kis krumplicskák azok, biztosan jól kapaszkodnak! És szépen fejlődnek! Azért vigyázz magadra!

Merniszke!Kép
Nekem is volt hiszteroszkópiám, de az Asherman-szindrómát nem ismerem. Nekem is mondta a doki, hogy volt 1-2 szál a méhemben, amit meg is igazított a vizsgálat során, de nem vészes ettől még terhes lehettem volna (csak nem lettem).
Gondolom ennél attól is függ, hogy mennyi összetapadást találnak. Szerintem ne izgulj és latolgass előre, március eleje már itt van, és akkor konkrétan megtudod, hogy mit találtak és ebből mennyit tudtak megszüntetni. Addig lelkileg pihenned kellene és felkészülni az utána következő hónapokra, hogy erősen és kipihenten várhasd a kisbabád!Kép

Leone

KépKép
leone

Csutka
A kivizsgálásokat Újvári főorvos csinálta, aki szerintem is tündéri pofa, a megbeszélés a tanár úrral volt, de igen sürgősen lepasszolt a Lintnernek, aki ezt a hiszteroszkópiát fogja csinálni, mert ugye amíg nincs méhürege az ember lányának, addig ő se nagyon tud vele mit kezdeni. Szerintem tuti jó kezekben vagyok, erős a hitem is, csakhát éppen mindenre számítottam, csak erre nem.
Neked ki csinálta ezt a hisztero micsodát? Miómát operáltak ki, ugye? A HSG megállapította, hogy mióma, és mindjárt az első hiszteronál operáltak is? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de tökre be vagyok sózva, meg mindent összeolvasok, elméletben már mindent tudok erről a remek kis kórról.
Mernszike
teknõc

MernszikeKép
Ezt a kórt miből állapították meg ? Ez UH-n látható ? Ne izgulj, minden rendben lesz, jó kezekben vagy ! Aztán hipp-hopp itt a babó nálad is.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone
Igen, teljesen igazad van, és köszi a biztatást! Türelmesnek kell lenni, és én ezt még csak most kezdem gyakorolni. Csak tudod, egyszerűen átverve érzem magam. A vetélés után amikor kitisztították a méhemet, azt mondták, ez azért fontos, nehogy ott maradjon valami szövet, és összenövést okozzon. Most pedig az összes eredményünk mintaszerű, csak éppen a méhem van összetapadva. Nehéz így lelki nyugalmat találni, és ami még rosszabb, hogy apukám teljesen oda van. De igazad van, pontosat csak a műtét után tudunk.
Neked miért volt szükség a hiszteroszkópiára? Nem olvastam az összes hozzászólásod, de mintha úgy emlékeznék, hogy te most babát vársz?
Mernszike
teknõc

Mernszike!Kép és bocs a többiektől...
Én is utánanéztem. Te eljutottál már a MART honlapjáig? Mert akkor tudhatod, hogy jó kezekben vagy!

Dr. Lintner F., Dr. Molnár L., Dr. Varga A., Dr. Szentkirályi Z.: Asherman szindróma hysteroscopos kezelése - esetismertetés kapcsán
részlet: "A hysteroscopos adhaesiolysis hatékonysága nagy mértékben függ az adhaesiok fokától. Az irodalmi adatok szerint az amenorrhoea és az infertilitás kezelésének sikere az összenövések kiterjedésének a függvénye."
"Anyag és módszer: 25 éves fiatal nő esetét ismertetjük. Saecunder amenorrhoeaval járó komplex adhaesioval rendelkező Asherman szindróma hysteroscopos adhaesiolysisét végeztük két alkalommal.
Eredmények: A hysteroscopos adhaesiolysisek után két spontán terhesség következett be, melyek közül az egyik interruptioval végződőtt, míg a másikat kiviselte és a terhesség 39. hetében császármetszés történt egészséges újszülött születésével.
Következtetés: A hysteroscopos adhaesiolysis eredményes terápiás módszer súlyos Asherman szindróma esetén is a fertilitás visszaállításában."

Igazad van, hogy minél többet szeretnél erről tudni. De felesleges idegeskedned a hisztero előtt, utána derül ki úgyis egyértelműen mi a helyzet és kell az erő, hogy abból a legjobbat ki tudd hozni. Bízz, az nagyon fontos!

Leone

KépKép
leone

Ez jó, mire megírom az egyik választ már jön is a másik biztatás. Aranyosak vagytok! (Bár egy kicsit mán dógozni is kéne! Legalábbis is nekem.)
Cat
Ok, ehhez tartom magam! UH-n nem, hanem a HSG-n nem telítődött a méhem, csak részlegesen, és a képen egy nagy fehér "toccs" van a méhem közepén. Mivel az Asherman-sz. tipikusan vetélés, ill. az utána végrehajtott kaparás (vagy más méhüregi műtétek) szövődménye, és nekem egy évvel ezelőtt volt ebben részem, gondolom ezért ez a diagnózis.
Mernszike
teknõc

MernszikeKép,LeoneKép
Pont én is ezt a cikket halásztam le a netről a szindrómáról.KépKép A hiszteroszkópia tökéletes gyógyszer erre, oldják az összenövéseket. Lehet, hogy felvittek valami fertőzést a műszeres befejezésnél sajnosKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Mernszike!Kép

Az első dokim, aki eredetileg a nőgyógyászom volt hitte, hogy mivel volt 2 spontán vetélésem a 6. héten, valami genetikei problémánk van. A teljes genetikai kivizsgálás utolsó lépcsője volt a hiszteroszkópia, csak úgy, hogy biztos nem a méhben van-e a probléma. Közben én a netről összeszedtem az infókat és rájöttem, hogy a velem történtek inkább a sárgatest elégtelenséghez hasonlítanak, de amikor ezt a dokival közöltem, nem hitte, szerinte nekem nem lehet hormon problémám, mert akkor nem tudtam volna teherbe esni. Elkeseredtem, de nem léptem és akkor még abban a ciklusban megismétlődött a 6. heti vetélés. Ekkor mentem másik dokihoz, aki alátámasztotta a progeszteron hiányt, de utána a teherebe eséssel is lehetett problémám, mert az utolsó vetélés 2002 májusában volt, terhes pedig csak 2003 augusztusában lettem. Így mostmár végre tényleg babát várok, pedig 2000 júniusától aktívan próbálkoztunk vele.

De neked nem fog ennyi ideig tartani, talán nekem sem lett volna ennyi idő, ha hamarabb lecserélem a dokimat vagy hamarabb idetalálok. De azt hidd el nekem légy szíves, hogy a lelki hozzáállás nagyon fontos! Nagyon nehéz befolyásolni, de próbáld meg, azt hiszem nálunk is nagy szerepet játszott.
Mivel nektek minden más eredményetek mintaszerű, a célegyenesben vagytok! Bíztasd apukádat is, ha látja, hogy milyen erős és bizakodó vagy, ő is könnyebben fogja viselni!

Leone

KépKép
leone

Leone
Ez szuper, nagyon-nagyon köszi!!!
Mernszike
teknõc

Klassz csajok vagytok, nagyon köszönöm. Jövök máskor is hozzátok! Addig is akinek pihennie kell, pihenjen, én pedig "mosmá" melózok egy kicsit.
Mernszike
teknõc

MenszikeKép

engem is Lintner tanár úr műtött, és a szavait idézve "nagyon szép méhüreget csináltam magának"Kép Nagyon jó kezekben leszel meglátod, a hiszteroszkópia nem vészes, este lehet már hazarobogniKép Igaz, nekem nem Ashermann szindrómám volt, hanem egy randa sövényem, amitől kétszarvúnak nézték a méhemet, de az elmúlt heti kontroll UH-n már normális méhtest látszott. SzorítokKép

Kinga
kinga_

Sziasztok LányokKép
Képzeljétek voltam a cukorbeteg gondozóban és azt mondták,hogy nem kell aggódnom.Arra való tekintettel ,hogy babát szeretnék inzulint kaptam+ diéta elöirva,ezzel be lesz szépen állitva a cukrom,nincs akadálya ,hogy folytassam törekvéseim a gyermekáldás érdekébenKép
TüniKép
neked mit mondtak ezzel kapcsolatban,neked milyenek lettek a vércukor eredményeid?
bandus

Sziasztok Csajok!

Cat!Kép Ne ijesztgess minket! Tessék pihenni!!

Mernszike!Kép Te aztán jócskán a sűrűjébe csöppentél! Nagyon szorítok neked is, hogy minnél hamarább baba legyen a pocidban!Kép

Bandus33Kép Szuper, hogy ilyen hamar elindultál az ügy érdekében! Csak így tovább!Kép

Editke!Kép Nagyon jó pihenést!Kép

Csajok!
Lenne egykérdésem! Lehet, hogy nincs semmi jelentősége, de ma olyan erős folyásom volt, hogy úgy éreztem, mintha megjött volna, csak fehér volt, és kicsit sűrű. Mint az "apacucc", de nem az volt mert nem volt tegnap akció.
Szerintetek?

PuszkaKép
Zita

Kép
Kép
zituska28

Anna
Sikerült az inszemed? Szorítók!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt Lányok!
Ennyi biztatást! Ez őrület! Nagyon-nagyon köszönöm az infokat, meg mindent! Este elmondtam a páromnak, és ő is örült, hogy megtaláltalak titeket! És tudjátok, ez - legalábbis az én hitem szerint - megint isteni vezetés volt. Mert egyébként mivel magyarázható az, hogy én pl. az Asherman keresőszó beírásakor pontosan azt az esetleírást nem találtam meg, ami igazán biztató, és amit ti rögtön megtaláltatok? A Jóisten úgy akarta, hogy megismerjelek titeket. És igen, mindennél fontosabb a belső hit, a szép párkapcsolat, de most érzem, hogy az az át- és együttérzés amit a "sorstársaitól" kap az ember, mennyire fontos kapaszkadó és erőadó. Gondolom ti is így látjátok, hiszen néhányótok korábbi hozzászólásaiban is hasonló érzésekről olvastam.

Kinga
És most mi a helyzet veled, hol tartasz? Mikor volt az op?

Cat
Éljenek a jó humorú férjek!! Hogy vagytok?

Zita
Nem tudom, hol tart a ciklusod, de bizonyos napokon teljesen normális jelenség a sűrű fehér váladék. Van egy könyvem, az a címe, hogy Természtes fogamzásszabályozás, megnézem majd benne, hogy váladékváltozás "szabályai" szerint ez melyik napokra esik, ha addig nem kapsz a csajoktól szakszerűbb választ. Nekem is szokott lenni, bár nem túl intenzív.
Mernszike
teknõc

Szép jó reggelt !

ZitaKép
Az erősebb folyás a kismamáknál szokott lenniKépKép, vagy egszer egy nőgyógyász mondta nekem, hogy a mensi előtt erősebb, amikor alhasi vérbőség van. Én állandóan küszködtem ezzel. A Gynevac beadatása után elmúlt vagy 2 hónapra, de sajnos megint visszajött utánna.Kép

MernszikeKép
Köszönöm jól vagyunk! Nagyon fáradt vagyok, este már 7-kor alszom minden nap. A hányinger is elkap néha, akkor rossz a közérzetem, de mindenkinek kívánom, hogy hamarosan megtapasztalja.KépKép

AnnaKép
Rettenetesen szorítok. Remélem 9 hónapig nem jön meg!!!!!!! Annyira bíztatóak voltak a jeleid a 27. napon.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Elovastam a történetedet itt a topikon, mert eddig csak ide-oda belenéztem és nem állt össze. Hát, én is megkönnyeztem, ill. meglibabőröztem, meg nekem ilyenkor feláll a szőröm (a karomon). Csodálatos. Nagyon-nagyon vigyázz magadra!!!
Sajnos mennem kell, kár, hogy eddig most a többiek nem jöttek, sajna én most otthonról nem tudok netezni. Nem baj, annyival jobb lesz olvasni titeket hétfőn. Megyünk sorba állni a Szépművészeti elé...
Csaó, mindenkinek jó hétvégét, jó pihenést!
Mernszike
teknõc

Móni

Az orvosodnak valószínűleg igaza van, a nyh nem épül fel, mert a sárgatestműködés nem megfelelő. Az meg azért nem, mert nincs peteérés. Clostyval ez könnyen megoldható, nem kell izgulni. A 10., 15. napi uh nagyon fontos, és a 21. napi hormonszint is, mert ezzel látható majd, hogy a peteérés mennyire hozza rendbe a hormonjaidat, és a sárgatestmúködést. Kérdezz rá az endometriumra is, mert az is sok mindent elárul (az is szépen vastagszik, ha van peteérés, és utána beindul a progitermelés)!

Vízkrisz

Bár a dokik viszonylag kevés hiperstimulációról számolnak be lombik esetén (1-2%), de szerintem még mindig több van, mint az alulstimuláció. Úgyhogy nem kell attól félni, hogy sok pénzt, meg energiát feleslegesen dob ki az ember.KépEgyébként Cattel nagyon egyetértünk abban, hogy inkább legyen kevesebb, de jobb minőségű-Cat 5 petesejtje sem hatalmas mennyiség, most mégis ott csücsül két krumpli a pocijábanKép

Lányok, köszönöm a drukkot. egyelőre hatott is, mert mind a 4 petesejtünk megtermékenyült!Kép

Puszi
Bea
régibea

LányokKép
Csupa jó hír van ma.KépKép És még jön OrsiKép és VirágKép is.
43ng/ml lett a progi szintem, tehát nem hormonális vérzésem volt. Lehet, hogy tényleg koszfolt volt, ahogy a párom mondtaKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat KépKépKép
kosz Kép
soraya

MernszikeKép

engem összesen négyszer műtött, utoljára február 9-énKép Három hiszteroszkópia, egy laparoszkópia, de megérteKép
kinga_

Sziasztok! De jó,
BEA miattad néztem be, és milyen jó híreket látok!Sokat gondoltam rád!
CAT:ne ijesztegesd a gyerekeidet, meg minket se!Mondtam, hogy nem lehet baj, mert ezek a babák nagyon erősen kapaszkodnak! Ilyen szép hormonszintekkel nincs miért aggódnod!Kép
Én is akarok "malacot" a hasamba! Ja, és remélem meg vagy áldva prófétei hajlamokkal - ajánlom, hogy legyél!Kép
LUJZA:akkor csak egy hónap lesz a babáink között!Kép
ZITA:nem Ti lennétek az elsők, akiknek olyankor jön össze, amikor a kiskatonák meg vannak tizedelve.Kép
SZOSZI:vigyél el, az a jó ha meg se kérdezel... (lalala, Katona Klári slágere)!

Nekünk hétfőn lesz a punkció, jelenleg 10 nagyobbacska tüsző csücsül a hasamban és holnap éjfélkor kapom a repesztő szurit. Szóval jövő héten lesznek a nagy események aztán csak a várakozás napjai. Hétfőtől betegállományban leszek előreláthatólag 2 hétig. Nagyon várom már ezt a kis pihenőt és persze izgulunk a lombik végkimenetele miatt.
Lesz sok időm netezni, legalább nem leszek úgy lemaradva, mint a borravaló...
Sok puszi és szép hétvégét mindenkinek!
Virág
virag

VirágKép
MEGADRUKK jövő hétre!Kép Nagyon szorítok!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

VirágKép
Tuti siker-iker!KépKép Küldj sms-t hétfőn, és megírom a csajoknak a jó hírt.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Hát mostanában ránk jár a rúd! Most én kínlódok két napja, mert becsípődött egy ideg a hátambanKépKép, alig tudok mozogni, csak fekszem mint egy darab fa! Most nem bírtam már tovább, és idevonszoltam magam a gép elé...úgy ülök itt, mint aki karót nyelt.

CatKép "az erős folyás kismamáknál szokot lenni"-de nem lehet ilyen hamar, ugye?
Egyébként fájdogál a mellbimbim, ami nálam nem jellemző, de ehhez is szerintem kissé korán van még, na meg ugyebár az esély is minimális...
Ez a hátralevő idő a mensiig a legnehezebb, mert ép ésszel gondolkodva még tűnetek sem lehetnek, /meg esélyt se sokat adtunk/ De hát a szívem....Kép!

Anna!Kép Nagyon szorítok! Van vmi újság?Kép
Virág!Kép Megy az óriási drukk jövőhétre!!!Kép

Pusszanat mindenkinek!
Zita
Kép

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
A mellbimbófájás az jóóóóóóóó jel a pocakosodáshoz! Mindig bízni kell a sikerben!KépKép

A hátfájáshoz részvétem. Egy jó csontkovács csodákat művelne veledKép

Cat
Kép
cateye

CatKép

De ilyen hamar is? Mégcsak a 21. napon vagyok.De azért bizakodomKép!

A csontkovácsnak a hívását most várom, hogy mikor mehetek hozzá! Mázlimra a barátnőm anyja orvos-természetgyógyász-csontkovács. Remélem rendberak, mert nagyon szenvedekKép.
Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Most értünk haza a második UHról. A bal oldalon 6 db 13-17mmes tüsző van, a jobb oldalon 4 db 15-17 mmes. Szerdán lesz a punkció. Ma kapom az utolsó stimus szurit, holnap a repesztőt. Nyálkahártya 8,5 mm.
Nagyon érdekes, hogy pénteken a jobb oldalon összesen 1 db tüsző volt, most meg még 3 is lett, ilyen szép nagy. A bal oldalon is lett 2 újabb mérhető nagyságú.
A tüszők össze száma, így a pénteki 5ről, 10re emelkedett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Csak ugyesen!Akkor szerdara is van izgulnivalo...aztan gyorsan jelentkezz valahogy a hirekkel,ne hagyj sokaig izgulni minket.Nagyon szoritok!!!

Virag!Kép
Fustjeleket varunk toled is holnap! Drukkolok!!!

Bea!Kép
Mizujs veletek???

szoszi
szoszi

Szöszi Kép
Szerdán elvileg 10.30kor azt mondta a doki, hogy hazaenged. Utána itthonról azonnal bejelentkezem. Izgulnivaló mostantól lesz folyamatosan.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eppen itt is volt az ideje az izgulasnak,annyi varakozas utan...Mostmar sinen vagytok!Es a tobbiek is!

Kuldok is valami biztatot:
Kép
szoszi

Ha elmarad egy inszemináció akkor az mitől maradhat el? Milyen okok miatt?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: