A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Vkrisz,kicsit nem figyelsz,és belédbeszéljük a babát :lol: De olyan jó lenne már egy spontán baba ide a topicba :wink:
Vendég

Nyulasz: biza, milyen jó lenne!!!!!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, de igen, a Péterfy-ben főorvos a dokim. Dr. Asbóth. Miért?

Estike, teljesen megértelek. Nem fog senki megkövezni vagy leköpni. Én is csak és kizárólag egészséget babát szeretnék. Neki is csak úgy van öröme az életben, ha ép és egészséges. Másként neki is csak egy szenvedés lesz az egész élete.

Szezso, nagyon várunk ám!!!

skrisz72

Skrisz,én is ott fogok szűlni :D ...csak aug végén :wink: Még az is lehet,hogy összefutunk ott :D
Gratula a 10.héthez.
Vendég

Szezsó már tudja a létszámot :D de izgi.
Vendég

Nyulasz, de szuper! Kinél szülsz?

skrisz72

Sziasztok,

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Babaváróknak problémamentes terhességet és szülést, a többieknek pedig mihamarabbi babasodást.

Nyulasz,
Krizsa doki ezen a héten délelőttös vagy délutános, nem tudod véletlenül?
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
igen igen, megjöttem. a szokásos dolgokkal, mint barnázgatás, tehát most sem teszetelek... (már lejártak a tesztjeim :evil: )

Estike!
én csak bátorítalak! Hasonló képpen gondolkodom!

Szezsó!
hírek?
dezsina

Sziasztok,
csak egy gyors benézés, már munka van.

Estike, tökéletesen megértelek és szerintem amikor én ott tartok, hogy valóban aktuális lesz a dolog, lehet, sok mindent máshogyan fogok látni. Az is igaz, a környezetemben nincs beteg gyermek, tehát nem látom, milyen is az a való életben...Én azt gondolom, hogy mindenki tegye azt, amivel leginkább megnyugtatja magát. A MÁV-ról jókat hallottam amnio ügyben, fodrászomnak ott csinálták.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Tényleg nem könnyű téma, amit boncolgattok. Én csak reménykedni tudok, hogy még 35 elött lesz tesóőja a Máténak :roll: Még van 2 évem :lol:

Nyulasz
Már csak kettő nap. Igzulok és szorítok, hogy kettő babuci legyen a pocakod lakója :wink: Egy napot se pihiztél beülti után? Szerited köze van az akupunktúrának a sikerhez?

Dezsina
Igaz, én csak csendben olvasgatok, de jó látni :lol: Jól emlékszek, akkor kezdesz még januárban? Sumákolj Te is, mint Nyulasz, aztán hátha Neked is bejön :lol: :wink:

Szezsó
Még egy órát bekapcs a gép, remélem addig megjössz, mert már nagyon kiváncsi vagyok - a háttérből

Skrisz
Már csak két hét a bűvős 12-ig :lol:

Drukk mindenkinek, a kismamiknak sok pihit :!:
Vendég

Dezsikém,nagyon mérges vagyok barnára :twisted: Én azért még nem dobnám ki azokat a teszteket!!!Látod,a boltban is simán meghosszabították Ranáéknak a tesztek szavatosságát.De ha téged zavar,tudom ajánlani Esthajnalcsillagot,rendelj tőle,nekem korrektül megérkezett...meg Kukackának is...nem beszélve arról,hogy pozitív teszteket árul :lol: Mikor mész dokihoz?Miért vetted le a lombikos vonalzód?Emlékszel még?Azt írtad,hogy hozzám vagy kapcsolva,és ha nekem sikerül,akkor neked is fog...hajrá,én rettentően fogok drukkolni :D
Skrisz,T.Nándor a dokim. :D
Bella,sajna nem tudom,hogy mikor van,én fél3-ra megye hozzá,ebből nem derült ki.Kezdtek?
Zsani,köszi :D Egy napot sem,sajnos nem úgy alakulta a dolgok,sőt már másnap autóznom kellett...de ezek szerint most így volt jó.Nem tudom volt-e köze az akupunktúrának,szerintem nem,mert az előzőnek kellett volna sikerülni,akkor mondanám,hogy annak köszönhetem.Veletek mi van?Nagyon ritkán írsz.Ciklusaid már rendben vannak?

Szezsó,már nagyon türelmetlen vagyok!!!Hol vagy?
Vendég

Dezsina, Esthajnalcsillagtól én is pozitív teszteket vettem!!! Rendelj tőle! :wink:

skrisz72

Skrisz!
hát most elgondolkodom... hátha tényleg igy van :D

Zsani!
de rég hallottunk felőled? Mikor indultok újra neki? nem kell megvárni a 35-öt....
valóban januárban kezdünk (illetve inkább február) Meglátjuk!

Nyulaszom!
most hogy írtad, tényleg rémlik valami. eddig mindig fej-fej mellett haladtunk és mindig egyformán teszteltünk negát... Dereng már ez a mondatom, hogy össze vagyunk valahogy kötve... :roll: Hát akkor most reménykedem :) erősen :P
a lombikos vonalzómat azért vettem le, mert még nem tudom a pontos időpontokat... Meg lehet, hogy csak a terheset rakom majd fel... :D
dokihoz akkor megyek, ha megjön (igazából) és a harmadik napi vv ideje eljön. számításaim szerint jan. 15.

Szezsó?
dezsina

Nyulasz
Lehet tényleg jobb, ha teszi az ember a dolgát, és nem az ágyat nyomja miközben ezerrel jár az agya. Na majd én is bevetem, ha egyszer..... Ciklus sajna nem oké - pcos lenni, de legalább már tudom az okát. Múltkor átadtam ám a Matyeknak a simit :lol:

Skrisz
Lehet nekem is kéne rendelni tesztet, hátha pont ez a bibi :lol:
Vendég

Skrisz,nem is tudtam,hogy te is tőle vetted a teszteket. :lol:
Zsani,igen,de nagyon nehéz dolog nem foglalkozni a témával,és ugye a pihenéssel meg úgy van mindenki,hogy nehogymá'ezen múljon.Nekem is volt lelkiismeretfurdalásom,amiért nem tudtam pihenni,legalább az első pár napban,de így alakult.
Akkor most adj át neki mégegy simit :D Meg tegyél fel egy friss képet,ide nekünk!Oviba jár már?
Dezsi,így van,tessék követni!!!
Vendég

Nyulaszkám! Boldog ember, aki tudja, hogy hol és kinél :shock: :D Én még itt tartok :roll: :roll:

Szia Bella!

Köszi Dezsi, Alle és mindenki.

Kép
estike66

Dezsina
Tényleg ritkán vagyok :oops: , de többnyire olvsok :lol:
Legyél pozitív és hallgass Nyulaszra :!: :wink: Tényleg most rajtad a sor én majd kicsit később Téged utánozlak :lol:

Nyulasz
Én eddig mindig feküdtem, de tényleg csak feküdtem min. 1 hetet és nem vállt be. Most már látom, hgoy nem ezen múlik. Igaz, Matyeknál is feküdtem :roll: Ha netán újra ott leszünk, akkor nem fogok az biztos. Mindjárt megyek érte az oviba és megsimizem :lol: Nézek majd este egy képet, most nincs időm még kicsinyíteni. Egyébként nagy kopé, de nem tudok rá haragundi, mert mellette meg nagyon okos. Inkább ilyen legyen, mint sarokban ülő :lol: Egyébként nem rosszcsont, csak néha próbálkozik. Ahogy írok róla, mégjobban örülök, hogy sikerült Neked is és néhány hónap múlva babázhatsz :lol:

Mindnekinek fog sikerülni, nem szabad feladni :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Van egy 4,3 mm-es petezsákunk méhen belül :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon-nagyon boldogok vagyunk! :lol:

Majd még jövök, és teszek képet is.

Csók és KÖSZI MINDENKINEK! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Szezsó,hát ez nagyszerű :D :D :D gratulálok kismami,elhiszem,hogy nagyon boldogok vagytok :D Apa is benn volt???Mikor kell legközelebb menned???Várjuk a sztárfotót :D
Vendég

Szezsó
De jóóóóóóóóóóó hííííííííííír :lol: Gratula :wink:
Vendég

Szezso, gratulálok!!! Szép hírek!

Kép
petne

Szezso, háromszoros hurrá!!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!

skrisz72

Estike,te még nem tudod?Nincs nőgyogyid?Akartam mondani,hogy kérdezd meg a BMC-s dokid,hogy kit ajánl,de rájöttem,hogy neked valószínű Tata környékén kéne doki.Akkor azt mondom,hagyatkozz valaki ismerősödre,aki mondjuk nemrég szűlt,de mindenképp ajánlás után menj a dokihoz!!!
Vendég

Tényleg babaeső van :lol:

Na mentem Matyekért.....
Vendég

Estike
Vadász doki? Igaz Ő nem vállal már szülést, de azt mondják sokkal fontosabb a terhesgondozás, mint a doki a szülésnél, hiszen ott a szülésznő van veled szinte végig.
Vagy a Rókai? Ő is nagyon rendes. Ők a komáromi kórházban vannak. Vagy Tbányán szeretnél szűlni? Ott a Pazár a sláger amennyire tudom.
Vendég

[quote="dezsina"]N írta:dezsinaa itt vagyok!

Nyulaszkám!
Drága Nyulaszom! Nagy az én örömöm, mert hogy én Hozzád vagyok kapcsolódva! Tehát együtt fogunk szülni :D :D :D Biz Isten, nekem is sikerülni fog! 8) 8) 8)
Vendég

Dezsi,ezt a 3.lombikomnál,amikor csíkos lett a tesztem,akkor írtad.
Vendég

Szezsokám, szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok, én most egy kicsit ritkábban jövök majd mert van egy határidős munkám, de igyekszem követni az eseményeket, és nagyon drukkolok majd mindenkinek!!!

Ma délelőtt amikor jöttem a vonaton egy szemét cigány pasi ki akart rabolni, amikor észrevettem, hogy a táskámban matat ráordítottam és még ő esett nekem, hogy nem is a táskámba kutatott ( a táskám a mellettem lévő széken volt, csontra kinyitva és csak teljesen véletlenül pillantottam rá, mert majdnem aludtam a fülemben az mp3-mal) éppen kihúzta a kezét amikor oda pillantottam, erre úgy tett mintha nyújtózkodna majd azt hazudta mikor már a kalaj is ott volt, hogy az ajtót akarta becsukni (ami természetesen végig zárva volt) egyébként amíg nem jött a kalaj, senki az égvilágon nem jött oda hogy megvédjen a hústoronytól, pedig közvetlenül előttünk is ültek fiatal srácok...én meg a 164 centimmel és 50 kilómmal próbáltam védeni magam...aztán még meg is fenyegetett, hogy ha leszállunk a Keletibe akkor megvár és kinyír...jelzem a kalaj mondta, hogy már rég le kellett volna szállni a pacáknak mert nem volt jegye: persze senki nem merte leszállítani! :evil: Bocsánat az off-ért de még mindig remegek, annyira kikészültem!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szezsó! Gratulálok a méhen belüli csepkédhez! :lol: :lol: Kívánom, hogy szép, problémamentes terhességed legyen!

Ditke! Hű, de képben vagy! Miért is? Szőnyben szeretnék szülni. Vadászhoz jártam egy időben, de meginogtam, amiatt, hogy már nem vállal. Szóval nemtom. Jól vagyok, nem nagyon izgat, egyenlőre.

Kép
estike66

Tücsikém :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Estike,Ditkével itt levelezel?Esetleg Zsani?Hm?
Vendég

Tücsike, szegénykém! Szörnyű szitu lehetett, az emberek segítőkészsége pedig önmagáért beszél. :twisted: Biztos, hogy nem tünt el semmid?

Kép
estike66

Franc, köszi nyulasz, iszonyú szétszórt vagyok.

Szóval, persze, hogy zsanihoz szóltam. És már az is eszembe jutott, hogy régen is beszélgettünk és Tbányai. Jól mondom Zsani?

Kép
estike66

Hú Tücsi, ez nagyon szar élmény lehetett. Sajnálom. :(

skrisz72

Tücsi: basszus, ez durva!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Szezso!!!
De jóóó! Nagyon örülök Nektek!!!! Ügyes nagyon a kis Babád! :lol: (nekem ilyenkor még csak egy pici pötty látszott)

Tücsi!
Sajnálom, hogy mik vannak, ölelés Neked! Ma gondoltam ám Rád, mert vizsgázni voltam! :wink: És ahogy belépek, mindig eszembe jutsz! :lol:

KépKép
zsófikukac

Köszönöm lányok, még mindig olyan dühös és szomorú vagyok! :cry:
Estike, a legfontosabbak a pénztárcám és a bérleteim megvannak, más nem hiszem hogy kellett volna neki ! Legfölül 2 almás palacsinta volt becsomizva (amit még tegnap sütöttem)+a sminkes tatyóm volt, szóval azzal nem sokra ment volna! Eddig mindig bosszankodtam, hogy miért vettem én ilyen nagy kézitáskát, alig találtam meg benne a dolgaimat, hát most ez a mocsadék is elveseztt benne! Öröm, az ürömben! :P
Vendég

Zsófikám, a párom is ma volt vizsgázni; de gondolom nem vagytok csoporttársak! A te vizsgád hogy sikerült?
Vendég

Hányadéves a párod? Én PJ3-ból voltam. Írásbeli volt. Csak az anyag felét tanultam meg, de 9 kérdésből 8 bejött! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hmmm, palacsinta. Most szívesen ennék nutellásat.

skrisz72

Skrisz,
nutellám van, de a palacsintát már megettük. :(
Azért küldjem fénypostával?
Vagy nemsoká Vác felé fogok járni, sajnos.

Tücsi,
ez tényleg dühítő és öröm az ürömben!!!
Azért fusd át a táskád, mert lehet, hogy van olyan ami most nem hiányzik, de később ... :(

Szezso,
vigyázz arra a kiscsomagra nagyon. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na akkor nézzük a történéseket:
6-án Petne CTG
7-én Nyulasz UH
8-án Zsófikukac UH
8-án Baba első szurija

Mik lesznek még a közeljövőben?

skrisz72

Hajnoca, arra gondoltam este sütök palacsintát. Viszont eszembe jutott, hogy a párom ma kezdte el a 90 napos diétát. Gyüminap van. Ez elég kisb....ás lenne vele. Megvárom a szénhidrát napját. :lol:

skrisz72

és az mikor esedékes?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
teljesen elérzékenyültem.... micsoda régi írás! Mikor volt ez, Krisztus elött időszámitás vagy utáni :D :P

Zsani!
igyekszem jó példával szolgálni és nem megtörni a babaesőt. De miután nekem kb február lesz a beülti, biztos lesz még itt más is, aki folytatja a sort! :wink:

Szezso!
Gratulálok! szupi hírek! nagyon örülök!
dezsina

Tücsikém!
a szép vonaton ilyenek történnek! Úristen! borzasztó!!! :x
dezsina

Hajnoca, csütörtök. :?

skrisz72

Húúú, de sokat írtatok! :P

Szezso,
szívből gratulálok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Boldog, gondtalan babavárást Neked! :P

Tücsök,
léleksimi!!! :oops: (amúgy nem lennék ám fajgyűlölő :roll: ... :twisted: )

Skrisz, Nyulasz,
én is a Péterfiben szültem :P (most is oda tervezem, de még nincs orvosom, mert aki volt, annak agyára ment az előléptetés és bunkó lett :twisted: )

Nyulasz,
hova jártál akupunkturára?

Vkrisz,
köszi, aludtam most, csak így sajnos elment a nap...du 2-kor ébredtem...(nem tom, mi volt, de tegnap estétől most délig fél percenként rohantam pisilni, így nem aludtam szinte semmit...csinálnak ilyet a szurik? :roll: tuti, nem fáztam fel!!! Úgy vigyázok! :oops:)

Zsófi,
grat a vizsgához! :P
(én szerda reggel mennék, de sehol nem állok :oops: )

tillidian

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: