sziasztok!
jó régen nem voltam, bár olvasni minden nap jöttem, csak reagálni nem volt már időm!
nagyon jók a videók, a legújabb, amit néztem
Eni kacagósa volt, zabálnivaló! na meg a fotók is!
Lei, Csabi nagyon aranyos kiskrapek! igazi nagyfiús arca van már, és hát a haja! nagyon édes ő is!
Aproo, inhüvelygyulladás... részvétem! nekem mind a két csuklómat műtötték már! arra nem emlékszem, hogy mennyit kellett pihentetni, de azt tudom, hogy gyógytornára jártam, mert attól az 1-2 hétnyi kötözéstől már tök elgémberedtek az ujjaim, és alig tudtam mozgatni magamtól! most meg már olyan, mint újkorában! csak tényleg kivitelezhetetlen kisgyerkőc mellett!

amúgy sajnos nekem semmi nem vált be ezen kívül, se a pihentetés, se a fáslizás, se a kencézgetés, se semmi!
Levi nem alvását pedig nagyon sajnálom! reméljük, hogy hamar megtanul ő is szunyálni, legalább 4-5 órát egybe, mert ezt így biztosan nem lehet sokáig csinálni! főleg, ha napközben sem pótol semmit!

utazáshoz gratu! jó pihit! mikor mentek???
CsengeAndi, nálatok is akkor zajlik az élet! Zsombika még mindig pocakfájós?
Gratulálok az
5 hónapos babóknak! Nekünk van még pár napunk addig!
Mecsi, járókát nagyon jó áron vetted, ügyes vagy! Turiba úgy volt, hogy megyek, de végül Tescoban megoldottam, mert ruci nem nagyon kell most, csak mackógatya, azt meg végül kaptam ott is! Szóval most nem megyek csak úgy pénzt szórni, pedig lehetne ott bőven!

Férjed meg tök rendi, hogy kivett szabit direkt erre a napra! Áronka meg még mindig tünemény!
Sajnálom, hogy többen nem jönnek a
régebben aktív fórumozók közül!

Kíváncsi lennék, hogy mi az oka ennek, remélem, hogy semmi komoly...
Kistesó nálunk is jöhetne lassan, de van velem megint valami galiba! Nem tudom, hogy most a gátsebem, vagy mim, de iszonyatosan fájdogálok odalent, így nem is vagyunk valami aktívak szex terén!

Szegény férjem...
Adri, Dorca nagyon aranyos az alvós/babakocsis képen!
Hát most kb. ezek jutottak eszembe, megpróbálok ismét aktív lenni, főleg, hogy apa mától újra melózik, ráadásul a héten szombaton is munkanap van!

Szóval, ha gyermek alszik, akkor én jövök!

Szép napot, hetet mindenkinek!