A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Miléna: Ha jól tudom Virankának ír smst Mesi ez volt az utolsó infó :) De a jó hír igy is az meg ugy is az :D

Kép

Kép
agica1126

Én úgy tudom, Viranka, Miléna és még vki kap(ott) SMS-t :D .
dettyk

Sziasztok!

Most kapcsoltam be a gépet, és látom érdemes volt!

Mesi: hatalmas gratula a hatalmas babához!!!! :shock: Nagyon gyors szülésed volt, le a kalappal előttetek!!!
Nagyon várjuk az első babafotót!!! :)

Kép
aniko15

Mesi drága Hatalmas gratula a nem kis Gegi babához!
Kívánok sok-sok tejcsit nektek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese: GRATULÁLUNK!!! Gondoltam, hogy nagy baba lesz, de hogy ekkora!!! Lehet, még a 62 rucik sem sokáig lesznak jók... :shock:

Kép
Kép
timi26

Mesi hatalmas gratula ügyes vagy nagyon.Csajok itt sírok a gép előtt. :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

[quote="milénamoni"]M írta:milénamoniég mindig Mesiéken jár az eszem. :D Olyan jó, ismét jönnek majd sorban a babák!

Nem találkoztam vele, hogy meg volt-e valakivel beszélve a baba érkezésének jelzése. Remélem senki lelkébe nem tiportam bele. Ha igen akkor bocsánat! De nem bírtam magamban tartani a jó hírt. Volt valakinek valami megbeszélve Mesivel? Ugye nem? Reménykedek, hogy nem....

Erről jut eszembe: a következő babások esetleg megadhatnának valakit hírvivőnek. Úgy tudnánk kit várjunk a hírrel.

Remélem hamarosan láthatunk képet is a trónörökösről. :D

Miléna!
Nekem mondta/írta h. ír,de Kolbinak is írt(de nekik még nincs netjük szerintem :( ) s ezzel ha a lelkembe tiportál volna akkor rég nem írnék ide :wink:

KépKép
viranka

Mesi!
Szívből gratulálok, neked és Geginek! Kívánok nagyon sok örömöt és jó egészséget az egész családnak.

Végre teljesült a kívánságod!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Megnyugodtam. Tudtam, hogy másnak is ír. Csak még senki nem írta ide. Itt gondolkoztam a gép felett, hogy most beírjam vagy ne. :oops: De mindenki úgy várta. Gondoltam csak nem haragszik meg senki ha én hozom a nagy hírt. Érdekes lett volna itt ülni és titkolni a nagy infót. :roll: :lol:

Olyan kíváncsi leszek a szülés történetére! Remélem Zsófi jól bírja majd ezt a pár napot Mesi nélkül. :(

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, szerintem senki nem haragudott volna meg, hogy gyorsan közölted az örömhírt, hiszen annyira tűkön ültünk már :wink: :D .
Naon várjuk az első fotókat, tisztelt kétgyerekes apuka :wink: :D !!!!
dettyk

Halihó!

Igyekszem én is többször benézni. Annyira várom a képet. Amikor Zsozsi született, akkor is tett föl Gergő fotót. :lol:

Miléna! Ne parázz már! Viranka is megnyugtatott, mi meg inkább köszönjük a gyors tudósítást! Tündér vagy!

Kaqk! Én még nem merem bevállalni. Még mindig elég rosszul vagyok, az arcüregem totál beállt. Nyomatom a váladékoldót, orrsprayt és melegítem, de nagyon nehezen ürül.
Most meg Gergő kezdett panaszkodni, csak eléri őt is. :twisted:

Viranka! Én is átnéztem a januáriakhoz, láttam, hogy tudósítottál, én is gondoltam rá. Nagyon rendi tőled. :lol:

Granda! Linda gyönyörű nagylány. Ketten együtt meg szerintem közlekedési dugót eredményeztek, ha elindultok. :wink: :lol:
dmaggie

Írt Mesi :)

"Még szoknunk kel a 2gyerekes léte.Zsozsi simizta,odaadta a cumiját,csip-csip csókázni akartvele.Engem is megsimizett magától!Gegi mindeközben mélyen durmolt :)"

Annyira édesek lehettek :)
Nem látogatjuk meg Őket a kórházban?

KépKép
viranka

Miléna
Nekünk volt ilyen gond....türelem és következetesség. Volt olyan hogy fél 12kor Lilla még rajtam lovagolt volna és közben csip-csip csókázott volna..... no szép, de nem engedtem neki.
Rossz mert sírnak meg tiltakoznak, de ha türelmesen és szeretettel elmagyarázod neki, hogy késő van és aludni kell és holnap megvárnak a játékok. Előbb utóbb megérti és beáll a rend.
Határozz meg egy időpontot, amikorra ágyban kell lennie és ahhoz ragaszkodj. Kivéve, ha valami nagyon extra van (pl 7kor kelt fel és akkor tuti nem fog tudni 9kor elaludni)
Nálunk most 9 a limit. Általában fürcsi után még kicsit korzózik, de csak szép csendes játékok engedélyezettek (könyv nézegetés, apa vagy anya ölében mélázás és társai)

Móni
De jó de jó :lol: nagyon várunk titeket!!! Gréti szereti a lencsefőzit, vagy tésztát csirkepörivel? nagyon light-os babás verzió.
Te szereted a halat? Fini rizses halas ala Fleur kajcsit gondoltam.

Viranka
Tök jó lenne benézni hozzájuk, de gondolom 4 napnál többet nem lesznek bent és lehet nem lenne jó, ha megrohamoznánk őket.

Ezúton is ZsozsiGegi Apu mihamarabb képeket szeretnénk látni :lol:

KépKép
KépKép
fleur

jajj tényleg a szókincsünkből kihagytam néhány igen fontos szót :lol:
ne, nem, plo=potty, ba=bumm

KépKép
KépKép
fleur

Gegi papa tessék képeket feltenni ha Zsozsi elalszik!

Csajok Péterke ma már csak megy és megy és megy! :shock: totál sokkolva vagyunk tőle. Jár minden bevezető nélkül:-) HURRÁ!!!!! már nagyon vártam:-)

Miléna Fleurnak igaza lehet, próbáljatok meg valami rendszert. Nálunk is a 9 körüli időpont a nyerő. Rituálé már az éneklés és a simi.

Ja és örülünk hogy rögtön szóltál Gegiről :wink: minden jó hir hozóját szeretjük:-)

Heni
KépKép
heni81

Mesi nagyon nagy gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha hiszitek ha nem de tiszta libabőr vagyok!!

És ki lesz a következő kisbaba?????
talabér nikolett

Következő kisbaba Lotti :wink:

Mi még mindig neveken gondolkodunk, nem tuti a Petra :roll:
Vendég

Fleur: nálunk is 9 óra a fekvés ideje. Nem is volt eddig gond. Mostanában borult fel a rend. Próbálkozunk mi 9-től, de egyre jobban ment a hiszti. :shock: (De ma valamiért elaludt hang nélkül.) Arra is gondoltam, hogy párom itthon van+szülőknél is voltunk pár napot,lehet az zavarta meg. Az egész napunk más, ha párom itthon van. Holnaptól dolgozik, szerintem a déli alvás is jobban megy majd. Akkor talán az esti sem fog kitolódni... :roll:
Tényleg annyira pontosan aludt el mindig,az éjszakát is végigaludta egy ideje.

Igaz kibújt a napokban a 9. foga hátul és jön egy másik is. Adtam neki estére Nurofent inkább.

Jó lenne ha aludna ismét rendesen, mert csak akkor tudok angolt tanulni. Lassan nyelvvizsgáznom kellene majd. :?

Elalvás előtt nálunk is van rituálé. Olyan édes szokott lenni! Tudja, hogy halkan beszélgetünk olyankor, bújik és mondogatja: "sutysuty".

Pár napja ő is mutatja ha van valami a pelusban. Fogja a pelenkát és mondja, hogy "ottott". Nem mindig, de úgy 80%-ban jelzi. Ha éppen nincs valami érdekesebb. :)

Zsófinak biztosan nagyon érdekes lesz a kistesó. :D

Puszi, jó éjszakát!

Kicsit még kukkolok hátha jön kép. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ez csodás, végre megjött közénk Gegi baba!
Sejtettem, hogy nagy fiú lesz, de hogy ekkora.... :shock:

DRÁGA GREMESE, SZÍVBŐL KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET, EGÉSZSÉGET GERGŐ BABÁHOZ!!!

Kép

Sok puszi + ölelés Nektek!

Kép
Kép
irina

Viranka: én is gondoltam a látogatásra, de csak csütörtökön tudnék bemenni hozzájuk a Péterfybe, és nem tudom, addig ott lesznek-e (én 5 napot voltam benn anno, de egy napot a sárgaság miatt húztunk rá). De majd megkérdem :D
Te mire gondoltál, hogy többen menjünk be egyszerre? Gyerkőccel nem engednek be minket, ez biztos, ki is van írva (csak azért vagyok olyan jólértesült, mert én is ott szültem).

Kép
Kép
irina

Miléna!
Nagyon örülünk,hogy gyorsan írtál és ezért senki nem haragszik.

Én is lesegetek még vissza hátha lesz kép Gegi babáról.
még várok majd kicsit hátha.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Jöttem visszaolvasni, aztán megláttam a nagy hírt. :D

Emese, hatalmas (és ezt most szó szerint kell érteni :lol:) nagy gratula pici (?) Gegihez! Nagyon sok boldogságot az egész családnak!

56-os ruha vitája ezennel lezárult :D

Kép

Lányok, hoztam is gyorsan egy táblát. Ugye milyen furi újra ilyet látni? Sense, felülre kerültél :lol:

Kép

Leragadnak a szemeim, holnap folyt köv...

silka
silka

Emese:
szívből gratulálok!
Sok tejcsit, jó egészséget Nektek!
ügyesek voltatok.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Mesi miatt néztem be elsősorban és látom, hogy nem is hiába! :lol: :lol: :lol:

HATALMAS GRATULA MESI! ISTEN HOZOTT GEGI, légy mindig egészséges, boldog nagyfiú!

Valamelyik topikban valaki vonalzóján láttam egy idézetet, biztos ismeritek, de ha megengeditek, ideírom:

"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
A világ dolgai új értelmet nyernek.
Anyaszív, apaszív dobban meg egy párban,
Új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Nagyon sok örömet, boldogságot kívánok az egész családotoknak! (érzelgős liba vagyok, itt folynak a könnyeim... :) mindig így vagyok, ha baba születik, elönt a nosztalgia.. :) Ilyenkor sajnálom, hogy én már befejeztem a szülést. Habár ki tudja... :) :) :wink:

Puszi mindenkinek,
Zsu és Geri

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Mesi, gratulálok és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Én is nagyon várom a képeket a fiatalúrról :wink:

Kép
dotildi

Panndi, boldog szülinapot kívánok!

Heni, holnap már szaladni fog Péterke, utol sem éred majd :wink:

Kép
dotildi

Fleur, köszi a Paint.net-es tippet, majd utánanézek.

Dorka állapota változatlan, továbbra is köhécsel, de nem vészes (gyorsan le is kopogom). Vettem ma lándzsás útifű szirupot is, tök jól feloldja neki a lerakódást.
Egyébként épp olvastam valahol, hogy a kanyaró miatt is lehet hurutos köhögés, szóval lehet, hogy a 15 hós MMR oltás utóhatása ez a köhécselés (a 7-21 napban még jócskán benne vagyunk).

Granda, jobbulást Nektek! Nektek is, Maggie!

Kép
dotildi

DRÁGA EMESE!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK! GYÖNYÖRŰ MÉRETEKKEL SZÜLETETT A KIS GEGI!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt :D ! Kezdődik a suli, a korán kelés :? ...
Reggeli rutin után jövök hírt szerezni :wink: :P .
dettyk

Hát, elkezdődtek a hétköznapok... Szerencsére a koránkelés nálunk nem jellemző, kilenckor ébredtünk...

Gábor most megy el, mert hozzák a téglát az építkezéshez. Jaj, épp most kell átvennem Rugót.

Így most csak ennyi :arrow:

Kép
vindolanda

Atyaég, mennyi tégla :shock: Na, az udvarunknak lőttek... Nem baj, majd építkezés után rendbe hozzuk...

De nagyon jó árban lehetett beszerezni, kb. 70%-os áron egy vállalkozás felszámolás miatt. Így kerülgetjük májusig :x

Kép
vindolanda

De egyelőre nem tudnak bejönni a kocsival :shock:

Kép
vindolanda

Csak betolattak. Nagyobb a kocsi, mint a ház :shock:

Kép
vindolanda

Most beragadt a pumpájuk, nem tudják a raklapokat letenni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo!
Ezek szerint ti is építkeztek idén?

Hú ha belegondolok még mi áll előttünk is.
Idegbaj és társai.De már alig várom,hogy el kezdjük.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, igen. Vagyis bővítünk, mert most egy 30m2-es szobában élünk :wink: Bár a ház majdnem 70 m2. Lesz két gyerekszoba meg egy kis nappali pluszban.

Ti mi előtt álltok pontosan? Építetek vagy bővítetek?

Kép
vindolanda

Vindo!

Építünk.Apukámmal és az öcsémmel lakunk így kicsi a ház
kevés a tér a gyerkőcöknek,apum is idén már 57 éves lesz.
Na persze saját kégliben azt csinálunk amit akarunk.
Remélhetőleg elég tágas lesz úgyhogy lesz hol el fáradniuk
Kb 106 m2-es lesz a ház.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Akkor már ősszel mind a ketten boldogok leszünk :wink:
Nekünk is akörül lesz a végeredmény, olyan 110 m2.

Ügyesek legyetek akkor!

Kép
vindolanda

Na, lerobbant a 16 tonnás kocsi az udvarunk közepén tele téglával. Elállják a kocsi útját, így Gábor is a garázsban ragadt.

Így szabadnapot vett ki :roll:
Hát ilyet :wink:

Kép
vindolanda

Na jó reggelt!

Túl vagyunk a két oltáson, volt sírás rendesen :roll:
Vendég

Szegény Zsófi!

Én nagyon utálom látni, mikor Rugót oltják. Alig lehet megnyugtatni utána. De legalább az oltásoknak nincsen nála mellékhatása :roll:

Panndi, hányás-ügyben hogy állsz?

Kép
vindolanda

Amúgy itt reggel óta esik a hó :D

Kép
vindolanda

Jól, köszi, nincs hányás, a súlyom is visszaállt, szóval minden oké :)
Vendég

Sziasztok!
Panndi tőled szeretném kérdezni,hogy a kislányod milyen oltást kapott?prevenárt már megkapta,mert az én lányom októberben kapta meg a prevenár első oltását, és még mindig nincs oltóanyag ,így a másodikat gőzöm nincs mikor kapja :twisted:
berni77

A téglaszállító mentőcsapata állítólag elindult Mátészalkáról :D

Meg kéne már kérdezni ezeket a szegény munkásokat, hogy kell-e nekik meleg tea vagy kávé :roll:

Panndi - hát, már ideje lassan hízni is :wink: Hátha végleg elmúlt.

Kép
vindolanda

Első prevenart kapta, nálunk van oltóanyag, a másodikat majd a 18 hós oltással együtt kapja.
Vendég

Vindo!
Nektek is sok sikert a bővítéshez.

Panndi!
Puszi Zsófinak az oltásra.

Holnap el viszem Ildit mérésre kíváncsi vagyok mit fog csinálni ha
meg látja a dokit amikor utóljára látta úgy üvöltött mintha bántani akarná.

Jajj már annyira kíváncsi vagyok Gegi babára.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

itt is hull a hó:-(

Szerdán megyünk a 15 hós oltásra+ pneumo emlékeztető.
Reggel apa elvisz minket, mert én már nem merek ilyen időben vezetni az állapotomban, meg amúgy sem.

Vindo meg sem várjátok a tavaszt az épitkezéssel??
Szerintem kérdezd meg kérnek e valamit, bár manapság már ez lesz a meglepő
:shock:
nem árt a szabadnap:-)

Gegi papa kérünk jelentkezz be, hogy tudjuk hogy vannak Emeséék.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Akkor az utólagos köszöntések:

Maggie! Vindolanda! Panndi! Boldog születésnapot!!! :D

Szelikém kicsit taknyos, talán nem vészes. Adom neki az Engystol nevű homeopátiás gyógyszert, nekem használt. Szerencsére szépen megeszi (elrágcsálja), evés előtt kell fél órával elvileg a nyelv alá tenni, de szerintem így is jó lesz. :roll:

Nem tudom, van-e esélyem behozni a lemaradást... :? De igyekszem.

Kép

Kép
regcsiken14

Gegi képet én is várom! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: