próbáltam eddig almát, krumplit, répát, fehérrépát, egy nagyon kevés kelkápit is csempésztem bele.
szóval az almától is öklendett ugyhogy kata az is kilőve.
és lepürésítettem teljesen. mivel nem reszeltem vagy villával nyomkodtam össze, hanem rendesen turmixoltam. megkóstoltam, és teljesen pépes volt!
ugy is csináltam hogy kevertem bele tápszert. azzal higitottam és igy legalább az ize kicsit ismerős volt...
még ugy próbálom majd meg ahogy irtad kata, hogy belecsempészem egy kis gyári kajába
zsuzsa!
igen nagyon isteni fini lett. egy csülkön osztoztunk ketten. én kaptam a kisebbik szeletet
de igy is fullon voltam, vagyok... és remélem leszek is holnap reggelig
krisztián be is ájult volna, de bence pont akkor ébredt mire megkajáltunk. aztán nyűgtek együtt. bence azért mert nem aludta ki magát, kristzián meg a tele pocija miatt és hogy ő is álmos...
aztán bence evett egy kis tejbedarát és most együtt csucsuznak.
én meg közben már elmosogattam, elraktam a kaját (mert még főztem holnapra is) vagyis kristzián még nem tudom mit eszik holnap mert ő a gombát nem szereti...
jah meg mostam és teregettem.
még felmosni kellene....
kike!
nagyon sajnálom a még mindig tetűs gondokat! hogy ezek milyen szívósak és rafkósak! igazán eltirhulhatnának már!!!!
titi!
tamás nem segít be otthon? nah jó az enyém se arról hires, de aztért felsöpör, felmos, kiteriget. ez már azért jó. legalább ezek nem szakadnak mindig az én nyakamba.
meg ma ő sétizett bencével... nah persze... pasis napot tartottak 4-esben a zolival meg a tomcsival.
muffinék azóta már tuti ezerrel nyomják. szerintem eliot is

kacag
fogmosas
kedves vagy papa hogy levagod a kormom
pfffffuuuuuuu
megszereztem
pancsi
a legnagyobb ajandekunk
kedves
uton

Én már egészben eszem az almát nem reszelve!
Ez a kép most készült! A csajoknak!