Szia Mindenki!
El se hiszitek mi történt velem! Hát eltüntem megin....szünet van, meg gyerekek itthon, meg ők ülnek ugye a gép előtt apával, de ez a kevesebb. Visszaolvasni képtelen vagyok most, fáj a fél arcom rettentően, de ígértem Julcsinak, hogy írok.
dec. 29én elindult valami folyamat apában, ami nagyon arcüreggyull. szerűségre hasonlított....begyuladt a fogsora, innye, minden, infralámpázott, neo citrán....elmúlt nagyjából....ugyanekkor nekem is, az egyik oldala az arcomnak....ugyanígy, aztán a másik oldal....én se gyógyszer, se fájd. csillapító, mert hát pocaklakó van, ráhúzódott egy fogamra, ami valószínűleg rossz lehtett a tömés alatt. egész éjszaka nem alvás, irány fogászat. Ügyelet még volt vácon, megnézték. Csaj azt monda, röntgen nélkül nem gyökérkezel, mert hát ez már tömött fog, biztos azt kéne....vagy kihúzza, vagy antibiotikummal lecsillapítom a gyulladást. Mível bkihuzatni csak úgy nem huzatok ki egy fogat, hátha meg lehet menteni, hívtam a nőgyógyász, mi legyen. Ő is antibacit javasolt, mert lehet, csak elkaptam valamit, megússza a fogam. Belemenetm, elkezdtem gyenge antibacit szedni.... Éjszaka semmit se aludtam megin. Mikor végre a fogam, meg az egész fogsorom nyugodott, akkor kezde a pocaklakó a bulit....

másnap szilveszeter ugye, gyerekbuliba voltunk hivatalosak, amit már hetek óta vártak a csemeték...én hullán, megígértem a sütiket, hát bevettem, egy Rubophent(áll. utsó harmadban csak azt lehet enni). Csodák csodájára lemúlt minden fájdalom, turbó sebességgel sütöttem, beéd...stb, aztán irány a buli. Rubophen hatás elmúlt....kocsiút hosszú volt, még egy fájd. csill. bevettem....aztán 4 óránként egyet, de már nem volt 10 perces hatás se. Gyerekek élvezték a bulit, én nagyon nem

De azért vigyorgás, dumálás...kitartás....Éjfél után feladtam, és az ottalvós buliból hazaút lett, apa nemihatott semmit, hazahozott minket, mire hazaértünk bedagadt az egész arcom.....
alvás 0, reggel keltem a ygerekeket, vittek a Szentkirályiba BPre, mert csak ott volt ügyelet

Tömeg. + órát ült kinn a család a kocsiban....kitisztították a fogam. megállapították, hogy talán nem kell kihúzni, de ez már gyökérkezelt fog volt, kb. 10 éves, és az egyik csatorna annak idején nem volt jól kitisztítva...még ideg is volt benne

fájt, aztán megemelték az antibaci adagot duplájára, és hazaküldtek. Ja és nem vehettem be egy fájdalomcsillapítót se! Úgy hagyták a fogam félig kitakarítva, és üresen. És azt mondták most már csináltathatok röntgent, mert annélkül már ki se akarják húzni.... Na ami az után következett a roszabb volt mindennél.....még bírtam Szombatig valahogy, aztán feladtam, és újra vissza a Szentkirályiba. Közöltem, hogy húzzák ki. Nem igen akarták... A dokinő még azzal szórakozott, mi van ha nem is az a fogam a rossz....

még szúrkált, meg kíntatott, szerinte nekem az nagyon fog fájni, ha így gyuladtan kihúzzák, hát mondtam neki ez már fáj napok óta annyira, hogy tök mindegy....nehezen, de kihúzta egyben! azóta a dagadás még nemigen ment le, antibiotikumot kell még enni, fájd. csillapítótól eltiltottak, és reménykedek hogy nem szülök még 2 hétig
Szegény pocaklakónak nagyon rossz ez az egész. Főleg a fájd. csill. után....annyira bepörgött, hogy képtelenek voltunk apával lecsipllapítani. Pedig én azt hittem az inkább elnyugtatja..... Nagyon fájdalmasan mozgolódik...meg biztos a tűréshatárom is lejebb van. Biztos érzi, hogy anyával gáz van....
A fogam egyébként egy hatalmas gyulladt undormány volt, és még egy édes iskolai fogorvos műve
Anniyra bánom, hogy nem huzattam ki még 30.án vácon....de nem akartam rosszul dönteni!na meg fogat elveszteni

És ez csak egy szaros fertőzés miatt...ha nem kapunk el semmit, vagy ha bevehettem volna valamilyen gyull. csökkentőt még az elején, ha nem lennék ugye pocakos.....na mindegy. Apának végül már kutya baja. egy kis náthával zárta.
Bocsi, hogy ily hosszú lettem! Kedden megyek dokihoz babát nézni, remélem minden rendben vele! Viszont antibiotikum miatt iszonyat sárga a vizeletem...ez normális?
Talira sajnos így nem megyek, mert még nem ment le a dagadás....meg fájogat még.... Andris fiam meg most estére fájlalta a fülét, lehet mégse megy suliba....apa meg elvinné a kocsit.... Szóval sok minden hárul az utamaba, pedig nagyon készültem! Még be akartam vásárolni a kis Vincének....kezdek félni, hogy amennyire szerencsés vagyok mostanában, még hamarabb meglessz ez a baba mint kéne.... El is kezdtem am kimosni mindent, és holnap át is pakolászo a cuccait a szekráénybe, meg megvarrom a lepedőket....
Végérvényesen kijelentem, hogy Lukács Vince lesz a neve. Gyerekek már írtak is neki levelet, és Ági lányom is megtanulta leírni a nevét! A meglepi csak az lehet már ha mégis lány! Bár annyi a fütyikép
Na megyek, mert már nagyon feszít a foghelyem....

Jó éjt mindenkinek! Talira meg sok sikert! Annyira szerettelek volna látni Titeket!!!!! Irigy vagyok!!!!:)