A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszi!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Igenis, kitalálok valamit, amit lehet várni :D Bár még nem tudom mit :D
Márti jóétvágyat!
Én ma nem főzök, tegnap egész nap sütöttem, főztem. Mikinek ma van a szülinapja és tegnap akarta tartani :D Szegény ma tanul, mert holnap vizsgázik.

KépKép

KépKép
nadina01

Most babaruhákat mosok.Tudom,hogy még korai de ahogy kiteregettem olyan boldog lettem!!!! :D :D :D

Kép
martik77

AKKOR BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!!!

ÉS NAGY DRUKK HOLNAPRA!!!!

Kép
martik77

Köszi.
Sok babaruha van már?

KépKép

KépKép
nadina01

Most látom, hogy már a vonalzód az utolsó három kockához ért! Már nincs olyan sok :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ti leszedtétek már a karácsonyfát? Mikor kell azt hivatalosan kidobni?

KépKép

KépKép
nadina01

Kaptam egy kolléganőmtől,meg mi is vettünk,meg turiztunk is(Tancsuval).Meg már Tancsu is adott.Nem olyan rengeteg meg pici méretek,szóval még kellesz veszegetni.Persze újat is amiből kihozzuk,meg dokinénihez menős is kell.
Ja és L.tesója is vett csak ők Izraelbe vannak és majd szülés körül jönnek.
Én is mindig nézem a vonalzóm és úgy örülök,hogy már csak 3 hónap!!!!

Kép
martik77

6-án kell én úgy tudom,de mi 1-én leszedtük mert pakolásztuk a szobát,meg mert a virágaim nem a szokott helyen voltak és kókadozni kezdtek.

Kép
martik77

Egy éve lesz 15-én,hogy be kellett feküdnöm a kórházba. :(

Ezért is örülök,hogy már ilyen előre tartok a babvárásban.
Az is lehet,hogy emiatt a dátum miatt vagyok most egy kicsit lehangoltabb(mármint ilyen belső érzés).

Kép
martik77

Mentem. Puszi :D

KépKép
benó

Ennyi,hogy mentem puszi???? :?

Jó csavizást!!! :D

Kép
martik77

Puszi Benó!

Márti! Ne legyé lehangolt semmi miatt! Látod már csak három hónap! Tök jó!
Izraelbe él L. tesója?

KépKép

KépKép
nadina01

Én is készülődök lassan megyek le a b.nőmhöz viszek neki krumplis tésztát.(ezt a b.nőmet Szilvinek hívják aki pedig most szült azt Edinának!!)

Kép
martik77

Jó barátnőzést!

KépKép

KépKép
nadina01

Oda ment ki dolgozni 7 éve és a következő éven ismerte meg a férjét aki kettős(magyar-izrael)állampolgár.De amúgy faj magyar csak kb 12 éves kora óta kint él.L.nővére velem egyidős 77-es születésű és az ő férje pedig L.el egyidős 80-as születésű.Szóval itt a csajok az idősebbek. :D

Kép
martik77

Még vagyok egy kicsit mert még egy adag ruhát ki kell teregetnem. :D

Kép
martik77

Nálunk is én vagyok az idősebb :D igaz csak 2 hónappal :D
Izrael jó hely lehet, bár nem túlbiztonságos mostanában. Már amiket így a hírekből hallani. Voltatok már kinn látogatóban?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem mert csak a repcsi jegy kettőnknek kb 200 ezer lenne.
Mindig volt valami,de ők kb másfél évente haza szoktak jönni.

De amúgy ott mindig vannak robbantgatások,azt mondta a tesója,hogy most csak felkapták a hírek de ugyan az mint mindig.

Meg ők nem a központba laknak hanem egy ilyen üdülő helyen(mert szállodába doliznak)EILAT az a neve és oda nem ér el ez a robbantgatás. :)

De azt mondták ha baj lenne jönnének haza rögtön. :?

Kép
martik77

Kép
PL itt dolgoztak :D

Kép
martik77

De jó hely! Gondolom ott most nincs ilyen hideg....és ez a sok pálmafa.... 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Ott mindig meleg van!!Nyáron kb 50 fok,ilyenkor kb 30.Csak nagyon száraz a levegő olyan füllesztő.Na de én kibírnám így télen.

Kép
martik77

Mennem kell!!

Örültem,hogy beszélhettünk egy picit!!!
Puszi neked Edina!!!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Puszi neked is! Én is örültem 8)

KépKép

KépKép
nadina01

sziasztok
én egy másik oldalról jöttem ide
jelenleg 13hetes terhes vagyok és három babát várok akik az elsők lesznek

szia benó:remélem jól vagytok mi egy kicsit fáradtan, émelygősen alhasi szúrkálásokkal de nem vészes gondolom ez a terheséggel együtt jár és vlam úszni is egy keveset és jól is eset a éten megyek dokihoz
további szép napot mindenkinek
paradizs

Szia Paradizs! Már vártunk téged! :D :D :D :D Örülünk neked és a három babácskádnak! :D :D :D :D :D
Nekem is volt ilyen alsó szúrkálás, a MagneB6 meg a fekvés + a lassú felállás mindenféle ülő és fekvő helyzetből segített.
Gyere gyakran! Puszi :D :D :D :D

Márti, bocs, hogy így koptam le, nem olvastam el előtte, amiket írtál. Na, már csak 3 hónap, most már kezdetét veheti a visszaszámlálás! :D :D :D :D :D :D Aztán vége a parának, legalábbis a kismamaparának! Jöhet az anyukapara! :D :D :D

KépKép
benó

Tök jó, hogy három babád lesz. Mekkora a pocód? Nagy már? :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilzi, Timi, Heni, írjátok meg a címeteket!

KépKép
benó

Henié megvan.

KépKép
benó

Neked nem is teljes 3 hónap van hátra, Márti! :shock: Húúúú! :D

Paradizs, gondolom, három babás vonalzót nem egyszerű csinálni. :D

KépKép
benó

Jaj,lányok. Egyre rosszabbul vagyok. Már én is 2x hánytam. :( A fiúk szerencsére jobban vannak. Már felkeltek,járkálnak,nem fáj már a gyomruk. Én nem tudok semmit lenyelni,még teát sem. Egy kortytól is tögtön hányok.... :(

Kép
flóra 11

Jaj, szegény. :cry: :cry: Nincs B6-od? Az nekem nagyon jól elmulasztotta a hányást.

KépKép
benó

Van, de nem merek semmit sem bevenni..

Kép
flóra 11

Pedig már nagyon éhes vagyok. Most haraptam pár falatot száraz, puffasztott kenyérből, hátha jobb lesz...

Kép
flóra 11

Azt csak vedd be, max. kihányod. :wink: De szerintem bent marad, próbáljuk ki. Tudod, mikor én egy napon reggeltől-estig hánytam, akkor nekem ez elvágta a bulit. :wink:

KépKép
benó

Az jó, a kenyér. Meg a főtt krumpli. Nekünk mindig azt adott anyu, mikor csehül voltunk.

KépKép
benó

Jujj Flóra, sajnálom, hogy ilyen szarul vagy! :( Szerintem is próbáld meg a b6-ot!

Benó, elküldtem privibe a címem! :wink:

Kép
szilzi

Oké, felírom. :D

KépKép
benó

Visszaolvastam.

Paradizs,üdv a topikban. :D

Kép
flóra 11

Három baba! Az már döfi, ugye? :lol:

KépKép
benó

Ja, ja.Én totál boldog lennék eggyel is. :wink:

Kép
flóra 11

Paradizs, gratula a babácskáidhoz! :D :D Én is kíváncsi lennék mekkora a pocid! :wink:

Kép
szilzi

Tudom. :wink:
Bevetted a B6-ot?

KépKép
benó

Csk Magne B6-om van.

Kép
flóra 11

Jó, akkor vedd be azt. Abban is van B6. :wink:

KépKép
benó

És attól az émelygésed is elmúlt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.04 17:01-kor.

Kép
flóra 11

Ez a privi fáziskésésben van. Még mindig nem kaptam meg, de szólok, ha majd igen.

KépKép
benó

Minden elmúlt. Tök jó lettem. :D Vegyél be kettőt.

KépKép
benó

De a lelkeden szárad,ha megint hányok. :wink:

Kép
flóra 11

Flóra, szolidálok veled reggel óta ráz a hideg és iszonyú hányingerem van. :evil:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: