A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jó reggelt!

Enikő! Gratula!!!!! Ügyesek vagytok!

Csöréről annyit tudok, hogy ő reggel ment a dokinkhoz és amikor a vizsgálószékhez ment, elfolyt a magzatvíz. Na, innen már tudjuk.
Én kb 2 óra körül beszéltem vele. Csodálatosan fitt volt.
Szégyeltem is magam, hogy én szülés nélkül sem vagyok olyan. :oops:

Biga.Csiga! Jobbulást!!!!!

Bartika! Csodaszép a pocak.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Enikőnek gratulálok!!! :D Nem kis méretekkel született Milán baba!

Kép

Kép
poszani

Enikő! Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!! Milán igazi óriásbébi!

Kata merre van????????????????, Csak nem???????????

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Moffli, szerintem is beszélj a dokiddal a vérnyomás miatt. A pocak pedig láthatóan lejjebb van.

Vicky, Alex csodaszép.

Bartika, köszi a táblát. Jajjjj, már csak hárman vagytok előttem.
Ez a pocakkép gyönyörű! Pocak is, kép is.

Batkata, sajnálom apósodat.

Gombócmakka, a mensi szerű görcsök szerintem jelentenek valamit. Lehet, hogy Te leszel a következő? Klassz a babakocsi!

Poszani, kitartás, car lehet, hogy ennyire vizesedsz.

Biga.csiga, jobbulást neked is és Milán nagypapának is.

Enikő, nagy-nagy gratula! Szép nagy lett Milán.
Sok boldogságot kívánok!

Csajok, ezek szerint bejött a bábakoktél :wink: .

Peni, én is így jártam a fagyasztott husival, csak én karácsonykor, amikor vendégeket vártunk. Küzdöttem, minden praktikát bevetettem, de így is csak 2 után került ebéd az asztalra. Kicsit szégyelltem magam, de mindenki hősként kivárta.

Tényleg, Kata sem jelentkezett még. Lehet, hogy már babázik?

Nálunk még mindig semmi. Az éjszakám borzasztó volt, már sehogy sem volt jó. Egy megváltás volt felkelni. Most nem fáj semmim, viszont naggggyon álmosnak és fáradtnak érzem magam. Ha így folytatom, kimerülök szülésig.

Kép
petne

Sziasztok!

Nem, Kata még nem babázik :wink: :roll:

Enikőnek hatalmas gratula az óriási Milán babához!!! Sok-sok boldogságot és tejcit kívánunk!

Biga.csiga: sürgős jobbulást neked, meg a nagypapának is!!!

Röviden: 11-től hajnali 3-ig olyan fájások, hogy azt hittem, betojok...Apa már mérte az időt....Aztán elaludtam, de nem túl jól...
Ma reggel ctg és vizsgálat, méhtevékenység 80 körül, Martin folyton kibújt a tappancs alól, azt hittem, ott szülök meg helyben.
Méhszáj továbbra is felpuhult, ujjbegynyire nyitva. Holnap megint megyünk és megállapodunk egy végső időpontban....

Bartika: csodaszép pocak és nagyon jó a kép is!!!

Mágnes: enikő tényleg szuper referencia :wink: Lehet meg kéne póbálni a koktélt? :wink: [/b]

KépKép

KépKép
kata8110

Na csajok, kissé beparáztam.. :) Most beszéltem a dokim feleségével, mondtam neki, hogy holnap még tuti nem szülök, semi jele, ő meg mondta, hogy neki azt mondta a férje, hogy holnap van az én napom, és szülünk :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata: én is azt hittem már babázol javában......de már nincs sok hátra, és ezt veheted biztosra :lol: .

Mágnes: holnap van a te napod?? Örülj neki......legalább találkozol Bencével:-). Úgyis lejárt a nagyfiú szállodai tartozkodása:-).
De a parát megértem én is holnap megyek a dokimhoz....kitűzi holnap a császár végleges időpontját és én is parázok kicsit....pedig már csináltam tudom mi jön és mégis.
Meg várom is hogy a várandósság véget érjen :oops: nekem elég volt ennyi ebből.............már nagyon nehezen viselem.

Én is inkább már a karomban ringatnám a picit mint a pocakban.... :wink: :wink:

KépKép
peni

Mágnes, akkor holnap? Ne parázz, ezt vártad már mióta.
Már én is szívesen mennék mondjuk holnap vagy holnapután.

Kép
petne

szopi után:
Kép

Kata, Mágnes! Tietek a holnapi nap! Bár, még a mainak sincs vége :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Enikő, hatalmas gratula! :)
Tegnap igazi babadöpping volt. :lol: :lol: :lol:

mágnes: holnapra nagy drukk! Fantasztikus, hogy holnap már a kezedben lehet a kicsi. :cry:
Vendég

vickybabe: olvadok Leventétől. :D
Vendég

Picuranyu, azta, 23 nap? Lassan mindenki "mindenórás", de izgi!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Bizony, bizony, haladunk. :lol:
Vendég

Én leginkább az indítástól parázom.... Ez az oxys indítás nagyon aggaszt...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vickybabe! de szép ez a kép!!!!! Látszik, hogy tele a pocak:)

Kata! 80-as fájásokkal már nagyon nagyon közel vagy MArtinhoz!!!!! Főleg, hogy elkezdtél kinyílni is!

Mágnes! Sok bátorságot és erőt Neked!

AZt nézem, hogy akik közel velem egy napra vannak kiírvva ott mindenhol császi lesz????? EZ nem ér ám!
katuska79

Kata! Örülök, hogy írtál.
Nem ér ám paráztatni bennünket.

Vickybabe! Csodaszép Levente. :)

Mágnes! Nem próbálod ki te is az Enikő féle koktélt?

Kép
hanna30

Hú lányok! Mi volt itt tegnap? Micsoda babadömping egy nap alatt. :D

Vicky, Levente jól elájult. Látszik, hogy jól érzi magát.

Kíváncsi vagyok Csöre MÁV-os tapasztalataira. Addig tuti nem megyek szülni, amíg le nem írta, hogy mi volt. :wink:

Én holnap megyek UH-ra, holnapután CTG és doki. Ez a rész, akik már megszültek furi lehet nem? :D

Mági, ne aggódj, lehet, hogy simán beindul még most, vagy ha nyitva a méhszájad, akkor egy burokrepesztéssel is simán beindíthatják. Szóval ne paráztasd magad előre.

Lassan töltöm a 38. hetet

Kép
Kép
cs_erika

hanna:
ha kipróbálom, és este vagy akár most beindulna valami, nem tudnánk Annát kire bízni.... :? Annával már rég megittam volna. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Naagy gratula Enikőnek! Milán szép méretekkel rendelkezik.
Ez a bábakoktél durvának hangzik, de úgy tűnik műxik. Meg is jegyzem magamnak, hátha jól jön még a 40. héten. :shock:

Köszönjük a babakocsi dicséretet! 48 ezerért vettük. A brendonban nem láttunk ilyet, most a neten kerestem csak rá a kép miatt, és akkor realizáltam, hogy csak pár áruházukban van, a váci útiban nincs. Hát, szerintem tud annyit, amennyit most szeretnék, hogy tudjon, meg hordozókendőben is hordanám a kicsi lányt:) A másik ötletünk még a Chicco trio volt, de az 150 ezer körül volt mindenütt. Amikor ezt megláttuk, mindjárt éreztük ez az igazi:)

Rólunk: reggel 7-kor felébredtem, de nem akartam szegény férjemet felkelteni, így szenvedtem egy kicsit az ágyban. Majd olyan jól visszaaludtam, hogy fél 11-kor keltem. :oops:

A kisasszony ma még szinte semmit se mozgott, kettő db gyenge rúgásra telt tőle. Ez nem jellemző rá, már kezdtek aggódni, férjem szerint szimplán hülye vagyok, hagyjam már szegényt aludni.
A görcsökből van pár, de a tegnapi naphoz képest semmi.

Kép
gombócmakka

Levente aztán tud aludni :D

Kép
gombócmakka

Csöre milyen ügyesen szervezte, pont a kórházban lenni, amikor elfolyik a magzatvíz:)

Kép
gombócmakka

Erika! Én is kíváncsi vagyok, mit ír Csöre.
Bár, tegnap, mikor bent voltam, hiába volt teltház, nagyon kedvesek voltak a szülésznők.

Mágnes! Vigyázunk rá!

Gombócmakka! Azt mondják belassulnak a babák.
Bár én ezt nem érzem. Olivér oda-vissza mászkál a pocakban. Jelenleg a jobb bordaív alatt dudorodik ki.
Azt hiszem, én nem szülök soha, a Kisfiam baromira jól érzi magát.

Kép
hanna30

Hanna, értem én hogy belassulnak, de ennyire? Eddig kis sajtkukac volt :(
Mondjuk, lehet, hogy most nő, és ahhoz gyűjt erőt:)

De én kezdek nem normális lenni...
Ma már letöröltem az összes villanykapcsolót, és eszembe jutott a fürdőszobai törülközőszárító réseiből kiszedni a port. Mivel anyós a hét elején jön takarítani, erre semmi szükség....

Asszem elmegyek pihenni, nekem még nem kell szülni, van egy csomó időm :shock:

Kép
gombócmakka

Moffli! Voltál dokinál???

Eltünt kismamik??????????

Kép
hanna30

Gombócmakka! Azért nekem sem pörög mindig.
Bár egy kis mandarinnal, vagy csokival gyorsan mozgásra bírható. :)
A héten én is megcsinálom a nagytakarítást.
Katuskát követve, leszedem a karácsonyi díszeket.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vicky: Leventétől elolvadtam.....egyszerűen zabálni való!!! De meggyömöszölném :) . Isteni kispasi!!!

Az én isteni kispasim nem túl aktív de azért rendszeresen bejelentkezik :) . Mocorog de már sokkal kevesebbet....gondolom nincs már helye szegényemnek.
Nekem az első fiam nagyon nagy volt ( 60 cm és 4650 gr) kíváncsi vagyok a második mekkora lesz. A doki szerint nem lesz ilyen nagy. 4 kilóra saccolja......az is nagy. Holnap megyek a dokihoz....alig várom, napok óta fájásaim vannak...néha majd betojok úgy kínlódok. Dehát végülis ez normális így a 39 hét elején...:-)

Sütöttem délelőtt egy duplacsokis muffint.......benyomtam belőle 4-et! Mindjárt kidurranok........nem kéne ennyi zabálnom....

:) :) :) :roll: :roll:

KépKép
peni

Hanna: nem akartam senkit sem paráztatni :wink: Csak ugye nulla élet van a Klinikán, a terhes osztályon csinálták a ctg-t, arra is várni kellett, meg míg lement...

Képzeljétek, majd elolvadtam, megyünk a szülőszobához, mert ott kell aláíratni a ctg-t. meg vizsgálatra, egyszer csak kilép Niki a szülésznőm, akit ma mégis berendeltek egy császárra és a karján ott figyelt egy is ikerpár (mint utóbb kiderült, egy kisfiú és egy kislány :D )

Katuska: hú, de jó lenne, ha igazad lenne! Engem is eléggé megrémített, hogy holnap megbeszéljük, hogy meddig maradhatunk egyben, a kocsiban el is sírtam magam, hogy én azt nem szeretném, hogy indítsák, de szűk egy hetünk azért még van, hogy történjen valami....Meg jó jelnek tűnik, hogy pénteken teljesen zárt voltam, mára kicsit nyílt a méhszáj.... :roll: Ja, és Apával vetettem ma magamnak krémest :oops: :lol: Sütni most nincs energiám nekiállni :oops:

Peni: muffin....nyami :wink: Mekkora volt Soma,hatalmas!!! :shock:
Nekem nem tudom mekkora lesz Martin, mert először 3.8 körülre saccolták, aztán az utolsó UH olyan 3000g körüli értéket hozott ki, de az a 38.héten volt, ha belegondolok, hogy 200 grammok repülnek fel hetente,lassan megüti a 3.5-3.6-ot. (Plusz-mínusz amennyit csal agép, szóval nagyon kíváncsi vagyok :wink: )

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe: hát elolvadok Leventétől, valami gyönyörű!!! És tényleg, hogy beájult, megzabálom!!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kész a lakás, kitakarítottam. Jól el is fáradtam.

Katuska: egy nappal utánad vagyok kiírva, és nekem se lesz császár. (legalábbis most még úgy néz ki) Figyelj csak! Neked sincs még semmi tüneted? Egyik nap picit fájdogált a hasam, ennyi. Babuci sincs belassulva, állandóan térdezi a az oldalam.(bár mintha lejjebb lenne az a térdecske) Én már olyan türelmetlen vagyok. Szeretném már a kezemben tartani.

Csöre jól időzített!

Vicky: elolvadok Leventétől.

krisz78

Sziasztok!

egy örömhírt hozok Nektek:
Gremesétől kaptam egy smst nem is oly rég :)
Jan.04-én 11:46-kor 4510g-mal,57 cm-rel és nagy hajjal megszületett kicsi Gegi.Kőkemény menet volt,most már jól vagyunk :)

Vera

KépKép
viranka

Hatalmas gratula Gremesének Gegihez!!! Jó egészséget és sok tejecskét nekik!!!

Viranka:köszönjük a hírt!

KépKép

KépKép
kata8110

Hú! Babaeső! :D

Gratulálok Gremesének! :D

Kép
Kép
cs_erika

Gremese
Kép
Vendég

Vicky
Levente gyönyörű :lol:
Milyenek a napjaitok? Levi hogy viselkedik?

Mi még küzdünk... :oops:
Nem megy nekem a szigor :oops:
Vendég

Emese: gratulálok!!!! Nem kis baba ő sem!!!

Vickybabe: gyönyörű a kisbabád!!!!

Petne: együttérzek!!! Én is nagyon rosszul aludtam megint. Mindig fájt valamim. Vagy kislányom jelezte, hogy neki így nem jó, vagy a derekam fájt, vagy a jobb bordáim, de irdatlanul.

Mágnes: nagy drukk holnapra!!!!! Ügyesek legyetekl!!!

Peni: bennem is hasonló érzések kavarognak sokszor. A gerincem kezdi feladni!!!! Bár így is örülhetek, hogy eddig kitartott. :-)

Kata: megértelek, hogy nem akarod, hogy beindítsák. Nekem ez a programozott császár is olyan direktnek tűnik. Remélem, hogy előbb beindul a szülés nálam is, mint a megbeszélt időpont. Ha már császár, legyen akkor, amikor amúgy is ki akar bújni a kisbabám. Mondom ezt annak ellenére, hogy már iszonyatosan türelmetlen vagyok.

Kép
jandrea

Vicky: én azt hiszem meg sem fogom próbálni a szigort. :-)

Kép
jandrea

[quote="jandrea"]
írta:
jandreaKata: megértelek, hogy nem akarod, hogy beindítsák. Nekem ez a programozott császár is olyan direktnek tűnik. Remélem, hogy előbb beindul a szülés nálam is, mint a megbeszélt időpont. Ha már császár, legyen akkor, amikor amúgy is ki akar bújni a kisbabám. Mondom ezt annak ellenére, hogy már iszonyatosan türelmetlen vagyok.

A babának is jobb ám, ha a császár előtt vannak fájások :wink:
A fájások nélkül elvégzett császár hajlamosít újszülöttkori légzészavar kialakulására.
Vendég

gremese:
Hatalmas gratula!
Jesszusom, ekkora babák születnek mostanában???? :shock:

Na most voltak itt Anyósomék,azt mondja, kedden szóljunk, ha kell Annára vigyázni. Mondom nem kell, megoldottuk, Norbi majd itthon marad vele. Erre ő, hogy és ha szülök? Közöltem vele, hogy már említettem, hogy valószínűleg holnap szülök, ezért is kellett volna a segítség... Erre ő, hogy akkor holnap nem jön be Apa a szülőszobára? Mikor mondtam, hogy megoldottuk Annát, csak nézett.... Simán elviselte volna, hogy egyedül szüljek :evil:
De sógornőmnek elpanaszoltam a gondom, így tuti eljut a fülébe, amit nem is bánok :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép

Apa etet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gremese, gratulálok én is! Sok boldogságot!

Kép
petne

Vickybabe, Levente gyönyörű baba.

Kép
petne

Milyen nagy már Alex! Most hány kilónál jártok? Vicky, neked a császár miatt nem indult be a tejed, vagy ez genetika? Ha nincs anyatej, akkor a gyerekorvos írja fel a tápszert? Vagy hogy működik ez?

krisz78

Vicky, így mennyire látszik, hogy Alex milyen picurka! :D
Hihetetlen, hogy milyen picik, és mennyire törékenynek tűnnek. Miközben sokkal többet kibírnak, mint gondolnánk.(pl. a születést)

Újabb baba? 8)

Kép
Kép
cs_erika

Most ki kezeli a táblát? Egyre jobban nézhet ki az alja. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Gremese és Enikő!
Nagy gratula a babákhoz! Sok Boldogságot és tejcikét!

Vickybabe: édi a baba:)

Kata: jó lenne már babázni :D Kiváncsi vagyok holnap mit mond a doki! Nekem a múltkori CTG-n 10-es fájásokat mutatott csak a gép :cry: de a Te 80-asod nem semmi

Ha a menstruációs görcseim nagyon erősek voltak akkor szerintetek a szülés mennyire lesz fájdalmas? Van összefüggés szerintetek?

sahli

Vicky: de tündérke Alex! Mekkora keze van Apának a kis buksiján! Ő meg csak átszellemülten cumizgat, zabálnivaló!

Mágnes: most majdnem mondtam valamit.... :oops: Éljen a negyszülői segítőkészség! Talán nem fért volna bele az idejébe, hogy Annára vigyázzon? :?

Sahli: bizony, nagyon jó lenne már szülni! Neked meddig 'adtak időt'? Nekem azt mondták, hogy simán előfordulhat,hogy pikk-pakk elfolyik a vizem és akkor teljesen mindegy, mennyire vagyok nyitva, beindul...Igazság szerint én is örülnék, hogyha így indulna, az olyan 'egyértelmű', a fájásokkal meg agyalok, hogy ez most akkor az,vagy nem az, menjünk, ne menjünk?? :roll:

Erika: Bartika táblázik! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: Nekem is azt mondta a dokinő hogy bármikor jöhet. A méhnyak megrövidült, külső méhszáj nyitva, a belső tök zárt. Neked vizsgálták a belső méhszájat? Én csillagokat láttam...

sahli

Magdolnasz: én annyira érzem hogy együtt leszünk majd bennt jaja én kibulizom a közös szobát ha tényleg együtt leszünk :D :D Mágnes: akkor holnap nagy nap lesz nagyon szorítunk értetek :D
erzsebet0312

Halihó! Felébredtem. :oops:

Emese! Nagy gratula!!!!!!

Sahli! Nekem a 25-30-as fájásokra is azt mondták, nem szülünk még egy darabig.

Mágnes! Csókoltatom az anyósodat. :twisted: :twisted:

Vicky! Tündéri Alex. :)

Kép
hanna30

Sahli: igen,néztek! Pénteken még tök zárt volt, én is azt hittem, betojok, ahogy taperolták, ma már ujjbegynyire nyitva....Hogy ez most mikor hozza meg Martint, az rejtély :roll:

Hanna: legalább pihiztél! Én is alszom a napokban délutánonként :oops: Ma is, hogy egy kicsit zaklatott volt az éjszaka :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: