sziasztok lányok!
mi is most itthon! voltunk bent a városban, addig Benit a párom nővérénél hagytuk, állítólag nagyon jókedvű volt, nevetgélt stb. megette a 150 tápit, és el is tudták altatni mire visszaértünk!
hazafelé a kocsiban is bealudt, és hosszú idő óta először sikerült úgy felhoznom a kezemben, hogy be tudtam tenni a babakocsiba és azóta is alszik!

végre megtudtunk ebédelni nyugiban!
járókás ötleteket köszönöm! még nem döntöttem, mert a lakás eléggé pici, így biztosan mindig útban lenne, de valahol jó ötletnek is tartom, mégis csak ott lehet velem, és nem kell kézben tartanom! ... na mindegy. majd meglátjuk, hogy találok-e valami jót teszveszen, vagy vaterán!
séta. én nem kentem eddig semmivel, de most már fogom. mondjuk a 1/2 óra nálunk is max. levegőzés terén, most is a babakocsiban inkább az ablakot nyitottam rá, de még így is kb. 18 fokban van, szóval nem aggódom!
holnap tesómék jönnek babázni, szóval lehet, hogy lelépünk egy mozira... annyira nagy a kísértés
na, hallom ébredezünk! ilyenkor még sikerül néha visszaringatni, de simán csukott szemmel sír
pöttyöslabdát én is beszerzek, hátha!
az éjszakai kelés nálunk is megvan. 2-3 óra között ébredünk, akkor szopi+tápszer, aztán legközelebb olyan 6-8 között valahogyan, akkor már viszont csak nagyágyban szopi van, az elég szokott lenni kb. 9-ig, mikor végleg felkelünk!
Mazska, Sinlacot eszi Laura? vagy ti csak tápiztok és hozzátápláltok gyümivel?
én ma próbáltam az alma+banán gyümipépet, ez jobban bejött neki, mint a barack+alma, valamiért azt löki kifelé... igazad lehet
Dadomi, valószínű savanyú neki... kicsit édesebb szájú ő ennél!

csak, mint az anyja!
most megyek, lassan szopi idő van. jók legyetek, még később benézek!