A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem fog kiszáradni és a doki sem mond mást, mint diéta. Majd itatom, tudom, hogy kell a folyadék.

Kép
flóra 11

Oké. Te nem kívánod a fekvést?

KépKép
benó

Engem ráz a hideg. Talán jobb lenne, ha én is kidobnám magamból.

Kép
flóra 11

Benó, fekszem. Ma még nem csináltam semmit, csak felöltözködtem, de ágyban vagyok, betakaróztam pokróccal.

Kép
flóra 11

Akkor jó. :wink:
Hát, ez gáz helyzet nagyon. De holnap még nem kell mennetek suliba, ugye? Csak 7-én, jól emlékszem?

KépKép
benó

Akkor nektek megvan, mit kell ennetek ma. Valami diétásat. :roll:

Márti, neked mennyi a haskerületed? Te folyamatosan kevergeted a krumplit vagy csak olykor?

KépKép
benó

És te is 990-ért vetted a zöld csíkos fölsőt?

KépKép
benó

Még csak a hagymát pirítom(Vagy mi)és utána rakom rá a krumplit.De a tésztát már kifőztem.De én nem szoktam kevergetni.Csak néha.Most a hagyma miatt írok ritkán de mindjárt jövök!! :D

Kép
martik77

Oké.
:D Én se szoktam folyamatosan kevergetni. Sok vizet teszel alá?

KépKép
benó

Visszaolvastam.
Bálintnak még mindig van tejfoga. :lol: Folyamatosan potyognak és nőnek az állandó fogai. Talán már csak egy utolsó van.

Kép
flóra 11

Bocsi azt meg nem írtam,hogy eddig nem mértem a haskörfogatom,de most megnéztem 91 ha jól mértem. :D

Kép
martik77

Márti,látod a vonalzómat? Mondtam,hogy mától elölről kezdi a számolást. Mit csináljak vele?írjam át a ciklus hosszát?

Kép
flóra 11

Fuj,állandó gombóc van a torkomban...

Kép
flóra 11

Nem mert a krumpli ereszt vizet magából.Annyit,hogy épp ellepje.

Kép
martik77

Mi most mértük (19. hét 5. nap - az utókornak), 102 cm. :D :D :D

Én szoktam alá vizet rakni.
Szerintem írd át a ciklus hosszát.

KépKép
benó

Ja lehet át kell mindig írnod mert nem egyforma hosszú a ciklusod!
Rakok én is annyit,hogy épp hogy ellepje.De amúgy az én anyám nem így csinálta a krumplis tésztát.
Hanem(zsírban) hagymás alapon vékonyra vágva a krumplit teljesen szét párolta(totál puhára)és ehhez keverte a tésztát.Csak sóval ízesítette.Én így imádom a legjobban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.04 12:29-kor.

Kép
martik77

1-re szerettem volna lemenni anyuékhoz, de még a Gy. nem írta meg a dvd-ket, nem tett pudingot a sütibe (ezek az ő dolgai), én még nem mosogattam el, nem öltöztem fel, nem mosakodtam, úgyhogy sehogy se vagyunk.

KépKép
benó

Hát Csajok nem nagyon tudok jönni.... :( Káosz ez az új rendszer! :evil: :evil:
Flóra, sajnálom, hogy mindenki lebetegszik nálatok! :( A kikevert kólát nálunk is ajánlják, hogy megnyugtatja a gyomrot! :wink: Kitartás! :(
Benó, igen nekem kell mindenképp az Élet az.... :D Köszönöm előre is! :D

Kép
szilzi

A Flóra írja át a vonalzón a ciklus hosszát. :D

De azt a krumplit akkor folyamatosan keverni kellett, nem? :roll:

KépKép
benó

Most olvasom, mekkora pocakotok van már! :D Irigy vagyok ám nagyon :oops:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D :D Kitartás a hülye rendszerhez! :x :x Íródik, íródik, csak a Gy. lusta. :D :D

KépKép
benó

Bocsánat. :cry:

KépKép
benó

Nem lehet a bulin nyeltek be valamit a fiúk???

Nekem egyszer Döme ilyen beteg volt(akkor lett Hepatitis a-ja)! eü dolgozó (otthon mi)néztük és nem láttuk sárgának,csak a dokinéni.És este 11 kor már a fertőzőn volt.Szóval a hányás nem játék!!!

Kép
martik77

Megyek mosogatni. :wink:

KépKép
benó

Nyugi, nyugi. :D Ha a Flóra aggódik, úgyis elviszi őket dokihoz. :D

KépKép
benó

Nem rosszindulatúan vagyok ám irigy! :roll:

Benó, ne hajtsd Gy-t, mert még a végén lehagy valamit a dvd-ről! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Csak nem hagy le semmit! :lol: :lol: Tudom, hogy nem vagy rosszindulatúan irigy, csak jóindulatúan, és meg is értem, és KÍVÁNOM, HOGY NEKED MÉG 5X EKKORA LEGYEN A POCAKOD HAMAROSAN! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Azt a féle krumplit igen de én imádom.Csak macera van vele a kevergetés miatt ezért gy ritkán csinálom.Meg csak nekem ízlik(meg kötnek hozzá emlékek)a fiúknak nem annyira. :(

Szia Szilzi!!!!Kitartás neked csak ezt tudom ajánlani!!! :? :D

Kép
martik77

Benó, Te most ugye nem a pocakod miatt kérsz bocsánatot???????? :shock: Én nagyn örülök a Ti pocakotoknak, azt sajnálom, hogy az enyém nem nő! :evil: De a tiéteknek nagyon örülök!!!!!!!

Kép
szilzi

Amúgy még terhesség előtt 60 valamennyi volt a derékbőségem,szóval jól hízogatok :D

Kép
martik77

Sziasztok!
Visszaolvasok.

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, küldj nekem tésztát, úgy megenném! :D

Na most lelépek kicsit, a dögrendszerhez! :evil:

Kép
szilzi

Helló Edina!!! :D

Tudom,hogy Flóra tudja mit kell tenni,csak aggódom!Én már csak ilyen vagyok!!! :oops:

Kép
martik77

Máris küldöm Szilzi!!! :D

Kép
martik77

Szia Márti!
Hú de jó nagy lehet már a pocitok! De jó.

KépKép

KépKép
nadina01

Mindenkinek milyen jó új vonalzóik vannak! :D
Ha ma megjön én is csinálok újat. De én nem is tudom már, hogy milyet :( Igazából én már nem várok nagyon semmit :(

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, köszi,elég,ha én aggódom. :wink: Végülis a Bálint 1x hányt,a Norbi 2x,én eddig még nem, csak rosszul vagyok. Most kérdeztem a Norbit, állítólag jobban van. Adtam be neki ilyen bios cuccot, most én is vettem be.

Kép
flóra 11

Helló Edina!

Nekem tegnap járt le a vonalzóm,vagyis tegnap előtt. Most átcsináltam a ciklust 35 napra.

Kép
flóra 11

Én inkább nem mérek haskörfogatot.... :lol:

Kép
flóra 11

Szilzi, nagyon sajnálom,hogy ilyen gáz ez az új rendszer. :(

Benó,reggel milyen gáz mércét kérdeztél?

Kép
flóra 11

Szia Flóra!
Jobbulást neked!
Én se mérem a hasam....ünnepek alatt csak ettem és ettem... :D

KépKép

KépKép
nadina01

Bocsi lányok,megyek vízszintbe.

Kép
flóra 11

Én meg itt vagyok!!!!

Flóra pihizzél!!!!! :D

Kép
martik77

A sütő mércéjét kérdeztem, de most már mindegy, már kész a süti, Gy. szerint egész jó, az egy baj volt, hogy jobban be kellett volna melegíteni a sütőt előtte.
Gy. átírta a filmeket, majd, ha még kell, majd szóljatok.
A pudingos sütitömést én csináltam végül.
Kész a tésztád?

KépKép
benó

Edina, valamit tessék várni! Húsvétot, névnapot, bármit. Az kell. :wink:

KépKép
benó

Megyek készülődni végre.

KépKép
benó

Kész,forró,de úgy eszem. :D

Kép
martik77

Az jó, én is úgy szeretem. Forrón. :D
Jó étvágyat! :D
Én ma még nem ettem semmit. :shock: Nem volt étvágyam. Most már én is eszem valamit lassan. :roll:
Viszont most megyek készülődni, na.

KépKép
benó

És se eszek tegnap óta rendesen.Bizti időjárás vagy valami.

Ja Edina névnap úgy is jövőhónapba lesz!!! :D

Kép
martik77

Nem sokáig lesznek jók rád se a gatyák, na mindegy, talán még egy-két hétig jó lesz. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: