A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Nyulasz nevét kiemelten kéne írni a táblában, mert ő a REMÉNY sokaknak!!!

Kati: drukk hétfőre és keddre!!!! (msnen gyere majd a hétfői után! Nagyon drukkolok!)

Skrissz: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Katica, engem kihagytál. :roll: Januárban kezdek én is a 2. lombikkal. Köszi.

Csajok, a long protokollnál hányadik napon kezdődik a stimu?????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: előző ciklus 21. napján. (úgy rémlik,... :roll: ) Akkor csak Suprefact a mensiig. Utána jött hozzá a Gonal nekem.

Kép

Kép

*puszedli*

Szép jó "reggelt"! :D

Mindjárt visszaolvasok,addig is...

Én 5.30-kor felébredtem :shock: , fájt kicsit a torkom, a nyelés és úgy döntöttem inkább felkelek, gőzölgök.Gőzölögtem is vagy 1,5 órát kamilla teával amíg fel nem szakadt minden aminek fel kellett. Aztán még visszafeküdtem aludni úgy 7-10-ig.

35.cn 5.30-kor 37,1 voltam, 10-kor 37,3.
Nem tom mikor volt pé ha volt egyáltalán...vagy csak úgy fent van a hőm, hogy szo*asson. :? Amikor az endos menziűzőszurisorozat után vártam, hogy felépüljön a saját ciklus, akkor is felment a hőm vagy 2 hónappal az utolsó szuri után, gondolotam is, hogy végre megvolt a pé...de amikor 9 nappal utána voltam uh-on, azt mondta a Kaális doki, hogy még nyugalomban vannak a petefészkeim, még nem is készülődik semmi. :shock: :? Szóval semmi értelme azon izgulni, hogy jaj már 35. cn, tuti baba meg ilyenek...nálam semmi sem tuti. :?
Igaz vártam, hogy a 29.cn-en megjöjjön, a doki is azt mondta, hogy meg fog jönni rendesen, a pattik jöttek is ezerrel, 30.cn körül szúrkált is a hasam ezerrel vagy 2 napig, de most minden nyugszik..csak a hőm van fent. :?
vizkriszisback

Ranácska,milyen édi a cicád :D Nálunk süt a nap 8)
Puszi,szerintem senki nem reménykedik benne,hogy csak a 6.-ra sikerül neki :lol: :lol: :lol: ...na jó,értettem mire gondolsz :wink:
Vkrisz,akkor is a remény hal meg utoljára!!!
Vendég

Köszi Puszedli. Úgyis megyek 20. napon UH-ra, ha longot akar a doki akkor felőlem az is jöhet.

Hát Vkrisz, én biztos nem tudnám megállni, hogy ne teszteljek!!!! :shock: :wink: És ez a 1,5 órás kamillás gőzölés (egyfolytában??? :shock: ) ilyen jó hatású? Ha én ráveszem magam, maximum 15 percig bírom, de már azt is alig. Ráadásul mindig hamar kihűl a cucc. Vagy van arcgőzölőd? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

21 körül, igen. Érdemes a 19-20. napon uh-ra menni.

Katica
Aktualitás, hogy a 4. lombik elvileg februárban kezdődik.
vizkriszisback

Rana

Én is lábassal gőzöltam, ki is hűlt kb 10 percenként, vagy 6x újramelegítettem. :lol: Olvastam közben...kikandikáltam a törölköző alól. :wink: Így nem olyan uncsi. :wink:
vizkriszisback

Jaj, most nézem, hogy a 19. cn péntek, hétfő meg már a 22.! Akkor most mikor menjek?? (Doki azt mondta, hogy a 20-22. napon menjek. De ha esetleg long lenne, akkor a 22. már késő, nem?)

Nyulasz, cica jól érzi magát a hóban, itt most esett sok! (Napocska is erőlködik azért) :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Akkor megyek a 19-diken.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok, szerintetek van olyan, hogy valakiben túl sok az ösztrogén, és emiatt nincs ovulációja? Mikroszkóp már most állandóan páfrányos (vagy teljesen, vagy részben, lásd hőgörbe), és már most feszül a mellem, pedig az csak a ciklus végén szokott, vagy akkor sem. A pofám is tiszta ragya, az is csak mensi előtt szokott kirügyezni, vagy van, hogy akkor sem. Pedig még csak a 6. cn-on vagyok. :(

Na megyek, főzésbe fojtom a bánatom.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: szerintem jobb, ha 21. nap előtt mész, bár lehet, hogy 22. sem késő. De azt, hogy long lesz, csak te gondolod? Vagy szóba jött a dokinál is?

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz, én is nagyon sok boldogságot kívánok.... bár azt hiszem, a legnagyobbat nemrég megkaptad :wink: :D

Kép
petne

Na visszajöttem, megkajáltunk.
Puszi, dokival még nem beszéltünk a részletekről, de pont azért akarok időben menni, hogy ha mégis a long mellett döntünk, akkor ne kelljen várni még egy hónapot a kezdéssel. Én eléggé a long felé hajlok, már több helyről hallottam, hogy az sikeresebb. (Nekem a shorttal egyetlenegy petike lett sajnos) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyulaszkám!
Olyan jó olvasni a mosolygós hszeidet :lol: Remélem hamarosan átváltasz a pocakos Nyulasz avatarra (látod még emlékszem, hogy van ilyened is :lol: )

Rana!
LH teszt? Előfordulhat, hogy korábban jön a peteérés... igaz nem ennyire :roll: de sose lehessen tudni...

Vkrisz!
Válaszoltam a prividre, de még nem olvastad :( Gyógyulást neked!

Brizó?

Katica!
Betennél engem is a táblába?
Lexa (30) 4 lombik+1fagyis; köv.kezdés május, addig immun kivizsgálás; ok: nincs petevezető,endometriózis, IR
Köszönöm és drukk a sikeres vizsgákhoz!

Skrisz!
Kép
Vendég

Valaki írta a múltkor,hogy ne köszöntsük fel szülinapján,hogy ne ismerjék fel ismerősei.Skrisz,ugye nem te voltál?Mindegy is,ezen az egy köszöntésen már nem fog múlni :D Nagyon boldog szülinapot! :D

Kép
Vendég

Lexa,én meg tudod mire emlékszem?Hm?Arra,hogy maradsz velünk,nem tűnsz el :D Akkor kitartás a vizsgálatokhoz!!!

Brumi,lassan felkerül a pocakos nyulam,amit Lexa is említett...emlékszel,ugye?Úgy szeretném ha írnál magadról valamit.

És Gizmixxx is nagyon eltűnt. :( És Kis-csillag is :( és asszem sorolhatnám sokáig... :(
Vendég

Nyulasz!
Igaz-igaz :oops: :oops: :D
Igyekszem... :lol:
Vendég

Lexa, tegnapelőtt néztem LH-t (megfogadtam, hogy majdnem mindennap nézek, most, hogy ilyen sok olcsó teszt van), és csont nega. Majd ma is pisilek egyet, de azért tényleg nem lenne jó ilyen korán pé. Csörögj rám vagy írj, ha tudod már, melyik nap tudunk talizni a jövőhéten! :wink: Hátha Brizo is felbukkan addig, és őt is be tudjuk szervezni! :D (Esetleg Vkriszt is, és akkor csapunk egy utószilvesztert...? Hívok Chippendale-fiúkat is! :wink: :lol: ) De mostmár tényleg ne tűnj ám el innen!

Nyulasz! Én írtam, hogy nem publikus a szülinapom (közeledik lassan), meg a lombikunk se. Krisz már fel is köszöntött, biztos ami biztos! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz: a barikákból nekem is maradjon ám! :lol: Tudom-tudom: ez olyan mint a szeretet, ha többfelé osztod, attól még nem lesz kevesebb! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
én megígértem, hogy majd küldöm ... de az még odébb van!!! :wink: :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami: tudom, hogy te ígérted!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat.

Katica, így sajna javítani kell a táblázatot, ma töltöttem be a 37-et. :lol:

Petne, igen a legdrágább ajándék a pocimban van.

Most jöttünk haza apával, ebédelni voltunk Berkenyén. Sváb csülkös bablevest ettem, strapacskát és füstölt csülköt. Persze jócskán hoztunk haza belőle. A babámnak annyira nem tetszett a füstölt csülök... :wink: Most megyek takarítani, mert holnap jönnek anyuék köszönteni. Apa meg elment bevásárolni.

Ja, és Kiscsillag jelentkezett a kaális babavárók topikjában. Ott olvashattok róla. Már anyuka. :lol:

skrisz72

Addig pár kép kariról. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kicsit szorít apa papucsa! :-)

Kép

Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
én is boldog szülit kívánok. :D

Kiscsillag azért ezt a hírt igazán közzé tehette volna itt is!! :shock:
Hatalmas gratula neki is!!!!!
Azért kár, hogy a régiek leszakadoztak. Jó lenne felőlük is hallani. :)

hajnoca
Dunakeszi

Melyik az a topic?
Pontos cím?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Skrisz: boldog szülinapot! :D szerintem az a Kiscsillag, akit Te írsz, az nem az, aki ide írt (Kis-csillag)

Kati: köszi a táblát! :-)

Hajnoca: Bogyika nagyon helyes :lol: papucsos kép a legcukibb :lol:

Rana: én nem bíznék a mikroszkópban. Másrészt nekem pé előtt egy csomószor fájt a mellem, akár egy hétig is, majd a tüszőrepedés (10-12.nap) időpontja körül fokozódott.

Puszi: szép az idézet, mint mindig :wink:

Vkrisz: jobbulást!

Estike: jó, hogy benéztél, kitartás a támadáshoz! :lol:

Tsók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnóca,
gyönyörű a Csöpped! :D

Skrisz, :P
Berkenye gyönyörű hely! :D Isten éltessen! :D

(mi szúrunk szorgalmasan, hasam mensisen húz - a stimu 3. napján :roll: . 7-én 1. UHU, de délután 3/4 4-kor; nagyon kíváncso vagyok, hány tüsző indult el...kicsit izgi, mert elég nehezen stimulálódom :oops: )

tillidian

Az a Kiscsillag akire én is gondoltam az nem ez a Kiscsillag!!
Azért nagy gratula ennek a Kiscsillagnak!

hajnoca
Dunakeszi

Olvasgatom, hogy használjátok/tátok páran a PGt. Nekem nagyon nem jött be. Akkor is páfrányos volt amikor megvolt.!!!

Én jobban bízom a testem kémiájában.
Akkor van pém, ha tojásfehérjés 'vagyok".(cervix nyák)

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, Rana, Puszedli, Vizkrisz
Köszönjük :lol:

Rana
Szegény cica a hóesésben :wink:
Annyira jól nem tudok ám németül... csak úgy teszek... :cry: :wink:

Zsófi
Én még nem hánytam eddig... én folyamatosan ennék...
:oops:

Kisbuta
Nekem első lombikom volt... és long protokollal... ezt javasolta a doktor... én meg rábíztam a döntést... érdemes volt :lol: :wink:

Estike
Gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petne
Julcsi kopogtat hamarosan :wink:

Katica
Köszönjük a táblát!

Hajnóca
Gyönyörű Bogyika :lol:
Vendég

Hajnoca, tényleg a papucsos a legjobb! :wink: Sajnos a nyák nem mindig egyértelmű. (Kekszelés utáni napon össze lehet ugye keverni vmi mással... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) Mikroszkóp régebben működött.

Szezso, köszi, megnyugodtam, hogy nem az én ösztrogénszinten abnormális. Most látom, hétfőn megtudjuk, hány baba lapul odabent??? :D :wink:

Mabe! Érdekes, hogy T mindig longgal kezd, B meg shorttal. :roll:

Estike, kitartás! Till, neked meg a szurkához (hát az injekciózást nagyon nem várom....)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajni: Bogyika tündéri!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Olyan lázba jöttem Kis-csillag hallatán. Fáj a szívem, hogy nem ugyanarról van szó. Viszont biztos vagyok benne, hgoy ez a baba is jó helyre került. Tud valaki valamit a mi Kis-csillagunkról???????

Húúúúú, kismamik, olyan jó olvasni titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leendő kismamik, titeket is ám!!!!!!!!!!!!!!

Mentünk volna mi is jövő tavasszal kistestvérért, de amíg ezek a fémek a lábamban lesznek, addig nem szeretnénk. Talán ősszel......vagy spontán.......fő az optimizmus.

pusszantás

Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Julika: Janka baba is édi!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz! Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot! :D
Sajnos nem vagyunk egy korosztály, a pár nap híján 43 évemmel vénnek számítok. Egyértelművé tették, hogy hasba szúrás nem kerülhető el. :cry: És sok egyéb más sem.

Katica! Kitartás a vizsgákhoz és jó, hogy jöttél egy kicsit. :D

Rana! Hm. Ovutesztet nem próbáltad, én sokkal megbízhatóbbnak vélem.

Szezsó! Látom holnap után nagy nap :lol:

Bogyimami!
Bogyika tündéri, csodás lehetett a karácsony :lol: :lol:

Nyulaszkám! Minden rendben? Kössz, hogy rávilágítottál vonalzós tévedésre :oops:

Kép
estike66

Estike, én úgy gondolom, hogy 35 fölött már mindenki egy korosztály. :wink: :lol: Hasbaszúrást sajnálom, nem lehet megcsináltatni először a teszteket és azok alapján dönteni, hogy kell-e menned? Én is nagyon félek tőle. De remélem nem muszáj. És Estike, ne hagyd, hogy elvegyék a boldogságodat, szard le, hogy ki mit mond. Az élet csodája a születés! Ezt a mottót sose felejtsd el! Puszillak

skrisz72

A másik topikban egy cikk olvasása alapjá lehet, hogy LUF-om van.Azt írták az endosoknál gyakori. :? Ez a cikk a pcos-al hozta kapcsolatba.
vizkriszisback

Mi az a LUF?? :shock:

skrisz72

Sziasztok!
Puszikám,a képről rögtön te jutottál eszembe,először oda is írtam,hogy természetesen te is megkapod majd,aztán kitöröltem :? mivel nem tudom mikor van a szülinapod...aztán rájöttem,hogy nincs is jelentősége,mivel senkiét sem tudom,csak megyek a többiek után :lol: :lol: :lol:

Sajnos az a Kiscsillag tényleg nem az,de sajnos a történetük nagyon hasonlít,így Ő is nagyon megérdemli a kis csodát.
Vendég

Luf:
A LUF szindróma akkor áll fent, ha végbemegy a tüszőérés, de anélkül alakul át a tüsző sárgatest cisztává, hogy kiszabadult volna belőle a petesejt, azaz elmarad az ovuláció.
Ez gyakoribb lehet a PCOS-os nőknél, miután a petefészek fala keményebb, ezért a tüszőből nem tud kiszabadulni a petesejt. A LUF esetén jellemzően tapasztalható egy kis emelkedés a hőgörbében, de a progeszteron nagysága elégtelen és hamar lezuhan, jellemzően nem haladja meg az 5-15 ng/ml-t.
A non-szteroid lázcsillapítók (pl.Advil) és felnőtt aszpirin szedése feltehetőleg elősegítheti a LUF kialakulását. Viszont a meddőségi kezelések során terápiás célzattal szedetett bébi aszpirin, amely nagyon csekély mennyiség, valószínűleg nem befolyásolja az ovuláció minőségét.

Az is megtörténhet, hogy a petesejt bent ragad a tüszöben és ez így alakul át sárgatestté. Ebben az esetben a petesejt nem is tud megtermékenyülni, így nem is jöhet létre terhesség. Ezt a szindrómát LUF-nak hívják (luteinized unruptured follicle). Hogy ez megtörténik-e, csak sorozatos ultrahangos vizsgálat tudja megmondani az ovuláció környékén, a hormonok (progeszteron, ösztradiol, LH, FSH) és a högörbe normális marad és semmit a világon nem árul el!! A LUF mindenkivel megtörténhet néha-néha, bár vizsgálatok azt mutatják, hogy endometriózisban szenvedök esetén gyakrabban elöfordul.

36.cn, hőm 8.30-kor 37.Lehet már megy egyre lejebb.Az oroom torkom miatt ahol zöld emberkék tanyáznak, alig aludtam...lehet doki lesz holnap.

Pusz
vizkriszisback

Skrisz és Stianyu,
muszály, hogy hasböködés legyen ebben a korban?
Nem megoldható genetikai uhuval? Nekem annó nagyon magas volt az AFPm. (117,3!!!) Ez sajnos arra utalt, hogy beteg a baba vagyis Bogyika.
Hetente kellett mennem genetikai uhura egy hozzáértő, genetikais dokihoz. Kívül - belül meg uhuzott és csontról - csontra megvizsgálta Bót.

VKrisz,
bocs, ha kioktatós leszek, de .... túl sokat figyeled a tested és annak minden rezdülését!! Nem kell illetve nem lenne szabad ennyire figyelned. A hődet befolyásolja az is, hogy előző nap ittál-e vagy sem, beteg vagy-e, mennyit aludtál, mikor keltél, voltál -e fent az éjjel. ...stb.
Kicsit próbálj nem foglalkozni vele vagy ne ennyit.
Hidd el a tudat és az állandó megfigyelés nagyon is befolyásolja a dolgokat. Pszichikailag.
Tudom, hogy könnyen beszélek egy gyerekkel a szobában, de nekem sem volt zökkenőmentes és kevésbé odafigyelős az életem.
Nehéz volt leszoknom róla, de azóta nyugodtabb az életem és a kiscsoda is akkor lépett az életembe amikor egyáltalán nem figyeltem a testemre és más kötött le.

Nyulasz, Julika,
beszéltem msnen Kiscsillaggal. Azzal a kiscsillaggal akit mi ismerünk.
Írok püt.

Köszi mindenkinek a kedves szavakat Boval kapcsolatban. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnoca 2009.01.04 10:01-kor.

hajnoca
Dunakeszi

Kép

Estike! Az ovulációs teszt= LH teszt, nem? Vagy van másmilyen ovuteszt is? :roll: :roll:

Vkrisz! PISILTÉL MÁR EGY TESZTET??????? Olyan vagy, mint én: mindig a legrosszabbra gondolsz! Sztem lőjjél el egy tesztet, annyit megér a dolog, hátha mégis baba van.... Ha meg mégsem, nem lehet, hogy egyszerűen a megfázás okozza a hőt, a mensid meg csak úgy simán késik? Mindenesetre érdekes ez a LUF, még sose hallottam róla, persze érdemes annak is utánajárni. Na, azért drukkolok egy zebrának! :wink:
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Hajnóca, Julika, gyönyörűek a gyerkőcök :)
Julika, lábadnak mihamarabbi gyógyulást.

Hajnóca, ha beszélsz a mi Kis*-gal, üdvözlöm és hiányzik, és kívánom neki a legjobbakat.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hajnoca, nem is tudtam, hogy magas AFP-nél is elkerülhető az amniocentézis.... :shock: Még nagyon nem aktuális a dolog (és remélem, nem is kell, hogy sor kerüljön majd rá), mindenesetre elraktározom magamban. Ma már két dolgot is tanultam tőletek, pedig még csak 10 óra van! :wink:
Vkriszt (és magamat, mert én pont ezt csinálom!!) illetően sztem igazad van teljesen, kevesebb odafigyelés=kevesebb stressz, de védelmünkre legyen mondva, egyrészt ezt nem lehet teljesen "irányítani" (én is mondtam már magamnak, hogy lesz@rom, még a hőmet se mértem, de aztán meg azon idegeskedtem, hogy biztos nem jó valami, és még jobban lestem magamat), másrészt ez egyfajta "hobbi", már ami engem illet, lefoglal kicsit, hogy feljegyzem a hőket meg minden egyebet a Fertlityn, harmadrészt azért az tagadhatatlan, hogy rengeteg hasznos adat és megfigyelés származik ebből, én pl már tudom, hogy a magas hő nem feltétlenül jelent terhességet, illetve hogy (mint most is) a rendkívül alacsony hő a follikuláris szakaszban származhat abból, hogy az előző ciklusban elmaradt az ovuláció, és így nem volt progitermelés. Na nem akartam kioktató lenni, de (okkal) magamra vettem amit írtál. Megjegyzem még egyszer, hogy amúgy részben igazad van, és én is örülnék, ha nem érdekelne ez a dolog annyira (lehet akkor már babám is lenne). A védelem szólítja a tanúját: Vkrisz, te mit gondolsz erről??? Na, szólottam. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jajj,én is akartam ám írni,hogy Bogika és Janka is gyönyörűséges kiscsaj :D
Sajnos ezt a figyelgetést megértem én is,szerintem ennyi idő után,amíg babára várunk irányíthatatlanná válik a dolog,nekem is sokan mondták,hogy ne foglalkozzak vele...na most sikerült,és való igaz,be is jött.De senkinek nem kívánom,hogy egy ilyen dolog terelje el a figyelmét,mint az enyémet.
Vendég

Nyulasz, mi terelte el a figyelmedet, ha nem titok? Vagy írtad már? Anyukádról van szó?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Sajnos lemaradtam mint a borravaló...

Skrisz Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked, így utólag is!

Vkrisz, sajnos már nem emlékszem, de nem azt írtad, hogy voltál a 19-ik napon UH-n és akkor volt 12mm-es a tüsződ, vagy ezt csak álmodtam? :oops: Ha mégis így lenne akkor szerény számításaim szerint ha azt vesszük alapul, hogy a 20mm-es tüsződ a 23-ik napon repedt meg akkor min. 37 napos ciklussal kell számolnod!

Kis-csillagra én is emlékszem, akkor még nem írtam ide de már olvastalak benneteket, nekem is megírjátok mi lett vele! Tényleg hasonló a története a másik Kiscsillagéval!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Na, megnyugodtam mégsem álmodtam: szóval azt írtad, hogy a 20cn-on volt 12mm, ha naponta nő 2mm-ert akkor legkorábban 24-ik napon volt ovid! 24+14=38! Ha a 39-ik napon sem jön meg lehet izgulni!;-)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: