A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, még egy utcsó. :oops:

Zebibaba! Tényleg nagyon édes a kisfiatok. Kis huncutka! Gyönyörű és mennyire szereti a palacsintát. :lol:

Vindo! Akkor jól sikerült lazítás lehetett. Ez az ünneplés része volt?
Jó éjszakát Mindenkinek, megyek mert Bercó már kétszer ébredt. Mi lesz itt éjszaka??? :roll:
dmaggie

Dmaggie! Az volt a szép, hogy én a kb. 30 várakozó gyerekből egyet nem láttam betegnek. Rohangáltak, az egyik nagyot hall, azért jött, a máűsik cukrot dugott az orrába... Csak az én gyerekem agonizált 39 fokos lázzal 3,5 órán keresztül.... :cry: Én meg már ülni nem bírtam a fém padon....

Heni! Gratulálok! Na most kösd fel a gatyád! :twisted:
NEm ott volt főorvos, hanem az V. kerületi szakrendelőben. 30 évig nem volt gondom az egészségüggyel, mert mindig a legjobbhoz kerültem a leggyorsabban - anyu által. Csak mióta gyerekem van, és azóta élvezem a valódi magyar egészségügyet. :?

Lányok! Ha Gegi végre kibújik, egy tonna csokit borítok Rátok! :lol:

Sense! Zsozsi tisztes távolból barátkozik Elmo-val. Karácsonykor majdnem hozzáért, úgy megijedt, alig bírtam megnyugtatni. Most már majdnem hozzáér a pocakjához, sokkal bátrabb, csak még nem tudja úgy megcsikizni, hogy kacagjon.
És olyan szépen, tisztán mondja: EL-MÓÓÓÓ, néha meg MEL-MÓÓÓÓ.
És még CSI-GAAA. Olyan édes! Most már nem kell napokig ismételni egy szót, hogy rögzüljön, és egy hét múlva valahogy kimondja, hanem már azonnal ismétel. Persze nem tökéletesen, de sokat fejlődött ezen a téren is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi Zsófinak jobbulást! :(

Fogyizóknak sok sikert és kitartást! :D Én most jól vagyok így, inkább izmosodnék. De azt inkább kihagyom a második baba létrehozása közben... :oops: :wink:

Heni gratula Péterkének!

Zebi: aranyos a kismanód! Mi a belvárosban lakunk, de februárban költözünk. Anikó is itt lakott a környéken, nemrég költöztek el. Én nem nagyon járok a Széchenyi felé. Ti ott is laktok, vagy csak arra sétáltok?

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Zebi mi majdnem egyszerre szültünk. :D Szolnokon szültél? Lehet ismerjük egymást.... Szülés előtt sokáig kórházban voltam, császár után pedig még + 7 napig. Vagyis elvileg amikor szültél én még ott feküdtem. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Na, mint a villám írok...

Zebibaba - nagyon aranyos Tomika. Látom, a huncut nézés neki is megy :D

Ktimi - örülök a javulásnak :D A nehezén már túl vagytok, az tuti.

Emese - ez a fülműtét, meg mandula-kivétel borzalmasan hangzik. Sajnálom, hogy Zsozsi így megszenved.
A székek a váróban 9 hónapos terhesen borzalmasak, mi egyszer 4 órát vártunk 40 plusz pár naposan, mert elkavarták az NST időpontunkat :x

Fleur - de jó, hogy kijöttek a fogak. Nálunk is ez volt, Rugó lenyugodott, és nem volt annyira nyűgi utána.

Sense - igen, mi is a fal miatt izgultunk, de szerencsére csak a kinti csap.

Adakozók - mi legtöbbször kaját szoktunk adni a kéregetőknek. Ha örülnek neki, akkor mi is örülünk, mert tényleg kellett nekik. Ha nem örülnek, akkor mérgelődök... Én foglalkoztam hajléktalanokkal korábban, interjúztam is őket többször, de pénzt csak ritkán adok nekik.

Mi Kaqk-kal pihentünk egyszerre a Klinikán, ha jól tudom :roll:

Maggie - igen, ez afféle szülinapozás volt.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi, remélem holnap szülsz, én arra tippeltem :) Jobbulást Zsozsinak! ++++

Heni: gratula Péternek! Mi tegnap színházban voltunk, ez volt az (elő)szülinapi meglepim, és nagyon jó volt :) Fél 11-re értünk haza, Zsófi még itt randalírozott a szomszédainkkal :lol:
Vendég

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást!!! +++++

Petrus gyönyörű csajszi! Ágica! De komolyak vagytok az avataron! :lol:
Ügyes a lánykád!!!
Rengeteg dolgot megértenek már, én is néha csal lesek! :D

Egyébként az anyából az lett, hogy „any, any” és Apának és a Maminak is ezt mondja! :lol:
De az „igen” nagyon megy! :D Főleg úgy, hogy i-i-i-gggen! :lol: és közben bólogat!

KTimi! Hát tényleg nem könnyű egy beteg gyerkőccel, pláne egyedül... :roll: Jobbulást a kis betegednek!!! Hogy vagytok! Remélem, azóta már szépen eszik is Ádi!!!

Heni! Szépek vagytok! Péterke már igazi nagyfiú! :)

LMóni! Boldog évfordulót! :)

NST
: 37. héttől 2 naponta!

Boti tényleg cuki! :)

Látom, Mesi egyben! :)

Azt nem is meséltem, hogy Szeli szilveszter óta ki tudja fújni az orrát! :) Kicsit taknyos most, de semmi extra.
Felmászott az asztalra... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

ma egy kicsit tovább sikerült aludnunk úgy egész családilag:-) de olyan jó volt lustizni:-) Igaz Péterke 3 óta köztünk aludt, de legalább ki vagyunk pihenve.
Á nem tudom mit tud mellettünk, de mellettünk békésen alszik, mig a saját helyén fel ébred 1x max 2x cumiért.
Fogzik ezerrel, már hónapok óta jön egyszerre a 4 szemfoga, amiből már 1 reszel, 3 pedig erősen fehériti az inyét.

Nst: nálunk 36 héttől hetente

Vindo de jó lehetett az aquaticum, kár hogy mifelénk ilyesmi nincsen
:? bár most pest mellett épitettek valami aquawordöt ( tvben láttam)
Nem fotóztatok??,

Emese hát sajna nagyon gáz a magyar egészségügy :evil: bár mi mostanában pozitivan csalódtunk:-) Hálapénz nélkül! 12

Heni
KépKép
heni81

Regi nálunk inkább a szavak végét mondja Péterke
Az apját ba-pa nak hivja :shock:
örülök, hogy Szeli már jobban van:-) mi erősen nyomatjuk a vitamint, azóta szerencsére kutya baja ( kopp-kopp-kopp)

Csajok valaki ivott Palástfű teát szülés előtt??? nekem most ajánlották, de én még csak nem is hallottam róla :oops:
http://terhessegem.blog.hu/2007/08/27/palastfu_tea

Heni
KépKép
heni81

Heni, micsoda hír, gratulálok Péterke járásához!!!
Ádó még csak párat lépeget el, pl. a foteltől hozzám, de már igen boldogok vagyunk ettől! :-) Szerdán megyünk a Dévénybe, hogy megnézzék, jól csinálja-e Ádi, amit kell.

Regi: hogy miket tud Szeli! Orrfújás, jó ég!
Ádi nem mondja, hogy anya, az apát is ritkán, inkább mama és papa van és az leosztva a nőkre és a férfiakra. :lol: Amikor mondom neki ezeket a szavakat, elismétli őket (ha a kedve úgy tartja), de az anyát sosem ismétli, hanem általában nagy sejtelmesen annyit felel: eze. :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!

Milénamoni: Mi ismerjük egymást személyesen is. A egy szobába voltunk a 7. en a (vércukrommal feküdtem bent), és szülés után is egy szobába kerültünk, az ablaknál feküdtem.

Kép
zebibaba

Halihó,

Mi si magvagyunk..voltunk délelőtt szánkózni. emma nagyon élvezte..nincs nagy hó.inkább kicsi van..itt az utcában huzogattuk..rettentően élvezi.

aztán voltunk csavarogni...most alszik...du-án buli, holnap apukám 60. szülinapja, Emma uncsitsójának névnapja ( vagyiks majd 6.án lesz mindkettő.

Jan 3. ez volt a második tippem Mesi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény Zsozsi..és hogy senki nem engedett előre.....te egy hős vagy a lányoddal együtt!

Vindo: találkoztunk is a klinikán? én 2 ágyasban voltam.....nem sokat tettem ki a lábam....6-án hajnal 4 kor szültem és délben kerültünkszobába....10 én engedtek haza. azt hiszem ..:-)

:arrow: ebédelni

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Zsozsinál is az apa: BA-PA! :D
Az Anya: JA-JA
Nagyi: JA-GYI :D Olyan édesek! :D

Irina! Zsozsi hónapok óta ki tudja fújni az orrát! :D Hozom a zsepit, tartom az orrához, mondom, hogy nózi, és szuperül kifújja. Sőt, jelez, ha folyik, és ki akarja fújni. Sőőőt, elveszi az asztalról a zsepit, és próbálkozik egyedül, de úgy nem jön, csak ha én fogom a zsepit. De akkor telerakja. :D

Milyen szépen halad Ádó! Biztosan meg fogják dicsérni a Dévényesek! :D

Ma szólt először Zsozsi, hogy KA-KI. Kérdezem: büdi kaki van a pelcsiben? Bólogat ezerrel, hogy igen. Cseréljünk pelcsit? Bólogat, hogy igen. És tényleg kakis volt. Mi most jutottunk el idáig, hogy ezért szólt. Annyira cuki! :D

És megbeszéltem vele, hogy az orrcsepp kell. Tegnap ugyanis le kellett fogni, hogy benyomjuk, de ma reggel elbeszélgettem vele, és hagyta. Olyan jó, hogy meg lehet beszélni vele dolgokat. A kanalas orvosságot is megeszi, nem kell harcolni vele.

Nyomjuk az antibiotikumot, a Normaflor-t, a Cebion-t, meg az orrcseppet. Lázas, de már nem elesett, simán játszik.

Anyu mondta, hogy amikor gond van, vagy valami "akadályozó tényező", akkor nem születnek babák. Ha minden nyugis, és rendben van, és nem számítunk rá, akkor jönnek. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Szánkózás, szülinap, vendégség.... Sok-sok esemény, és információ Emmának..... És persze kikapcsolódás mindenkinek! De irigyellek. Mi még ki sem mehetünk, azt mondta a doki.
Na de ha majd a Kicsi megszületik, lesz itt infó, teendő, majd ugorhatok, nehogy Zsozsi szeretetből kinyomja Gegi szemét. :lol:

A gyógyszertárban szerencsém volt, ott simán előreengedtek. (Jól is esett nagyon, mert ilyen húzós nap után már nehezen vártam volna ki a 15 emberes sort).

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: tudom, tudom, hogy Zsozsika orrot fúj és kukázik! ;-))) Nagyon okos kislány.
Milyen jó, hogy a babák érzik, mikor jöhetnek!

Letettem Ádót, bealudt az ölemben ülve, majd alva átpelenkáztam. :-) Hát ez nem túl gyakori.

Kép
Kép
irina

Heni!
Szuper! Gratulálok!

Irina!
Örülök, hogy Ádi is szépen halad!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ha most Botond felkel megebédeltetem (márha hajlanó lesz enni), és utána elmegyünk vásárolni. Megveszem a hiányzó cuccokat, amiket összeírtam a kórházi csomagomhoz. Estére be leszek pakolva! :lol: :lol:
Jajj! Én már annyira várom kicsi Lotti érkezését!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense de szupi a kórházi csomag:-) most már mennyivel könnyebb azért nem? tudjuk mit kell vinni. Tuti nem fogok eldobható bugyit venni, mert ultra gáz :evil:

Emese egyébként ti beadattátok a pneumo oltást???? már nem emlékszem, hogy nektek jutott e vakcina.Mert ha igen annak nem kellene kivédenie az ilyen fajta fülbetegséget???
KAKI :-) ügyes! nálunk is mutatja ha van.

Kaqk mennyi csavargás:-) hát én bevallom már unom a vendégeket, a menést, meg mindent.

Irina biztosan jól csinálja Ádi is, de a mi fiaink kicsit lassúbb tempót folytatnak, én már elfogadtam. Mindent 2-3 hónappal később csinál mint az átlag. SEmmit nem kell elsietni! szépen lassan, de biztosan!:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Betegecskéknek gyógyulást!

Huuu Sense4 te is már mindjárt szülsz :shock: ,hogy megy az idő :) Látom Emesének már egyre nehezebb,te hogybírod?

Emese Biztos van valami amit anyud mondot. Csak egy kis nyugi kell,és jöhet Gegi.. Utána egy darabig,úgyis körülötte forog minden. :)

Kitartás az összes kismamiknak! :wink:

Pár kép:

Kép

Kép

Kép
varga tünde

Ezeket majdnem elfelejtettem :oops:

Kép Keresztszülőkkel.. :)
varga tünde

Bocsi :oops: ezt akartam írni..
varga tünde

Zsófi ma két tál lencsefőzeléket benyomott, igaz ketchuppal eszi, de hát valamit valamiért :lol:

Zsófi is orrot fúj jó ideje, meg kiviszi a szemétbe a dolgokat (igaz, néha azt is, amit nem kéne). Ma meg a csizmámba tett egy csomó mindent: játék kismajmot, reklámújságot, TV távirányítót :lol: Jött ma nekem a Mikulás :lol:

Ő ha kakil, azt mondja, hogy nem kakil, és mostanában annyira nem szereti a pelenkázást, hogyha közelítek felé, elszalad... :shock: Remélem erről leszokik, mert nem túl vicces... :?
Vendég

Ja, és ma először, mikor odaadta Apának a könyvet, mondta, hogy olvas (oas) :D
Vendég

Ma még be sem jelentkeztem :oops:

Csak gyorsan írok válaszokat.

Heni - sajnos nem vittünk gépet, így nem fotóztunk. De mostanában úgyis elég sok fotót pakoltam fel, ahogyan mindenfelé járkálunk.

Kaqk - nem hiszem, hogy találkoztunk volna, csak egyszerre feküdtünk benn nagyjából a kórházban.

Én is kétágyasban voltam, amin meg is lepődtem. Bár nem tudom, mi alapján osztják be a szobákba az embereket. Nem voltam senkinek a betege (ügyeletes szülésznél és szülésznőnél szültem). A másik lány a szobámban, az sem tartozott senkihez :roll: Szóval nem ez alapján, úgy látszik.

Lépek angolra, mindenkinek szép napot.

Emese, kitartás :wink: :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mesi: nem semmi amint keresztül mentetek mielőbb gyors gyógyulást Zsozsinak.++++++++++

Irina: Nagyon örülök Ádó lépegetésének!! És Petérke csúcs ahogy beindult. :)

Fleur: Legalább tudom hogy hogy állna nekem a vöröshaj :wink: :lol:

Regi: Inkább levettem az avatart igazad van tök komolyak vagyunk rajta :?

Panndi. 2 tál főzelék??? :roll: Nem semmi.Jó étvágya van a csajszinak.És gratulálok Petrához :wink: :D

Tündi: Nagyon jók a képek!

Sense: Kettőt pillantasz és itt lesz Lotti :lol:

Ja Mesi én nem tudok az 56-os kérdéshez szólni mert Petrus 2700 g volt és 53 cm és mi december végig csak azokat hordtuk :oops: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Mesi:a Bethesdába mi is voltunk a fülészeten és egy vicces nevű doki volt de szerencsére az asszisztense látta hogy pici baba kb 3 hós volt Petra és egyből behívtak.Mákunk volt csak semmi több :?

Kép

Kép
agica1126

Panndi nem akarlak elkeseriteni, de a keresztfiam, aki 2.5 éves is ezt csinálja, azt mondja nincs kaki és már szalad is :shock:

Tündi de szépek a fiúk a kis csokornyakkendőben:-) olyan igazi pasik!

Heni
KépKép
heni81

Tünde, nagyon jók a képek, irtó helyes kis pasijaid vannak :lol: !!

Maggie, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, ezt már meg akartam köszönni :D . Én az update-et úgy alkalmaztam, ahogy Norbi nem engedi: rászoktam, hogy alig eszem, és nem túl változatosan :oops: . Ritkán főzök, mert Bence napközis, apa soha nincs itthon, próbálok olyat összedobni, ami 3-ig nekem is belefér, és Panka is eheti (bár most éppen szünetet tartok a fogyiban, látszik is: +3 kg). A délután, este nem evést is tartottam, kb. 5-6 órakor ettem utoljára, a tojás és virsli vacsira is megengedett, és ha nagyon éhes voltam este, megittam egy pohár tejet 8) . De szerintem nálam a sok torna is hatásos volt, és szerencsére nem ment a szopi rovására :D .
dettyk

Kérdés, Panka hajnalban és délután kakilt, mindkétszer csúnya hasmenésest, ég a popsija...nem evett semmi újat, semmi olyat, ami meghajthatta volna, és szerintem a Sudo is csípi neki...úgy döntöttem, hagyom a gyógyszereket (Nurofen szirup, Ambroxol Q, Sinupret), maradunk az orrcseppnél és teánál...vélemény??? Tapasztalat??
dettyk

Dettyk: milyen gyógyszertől megy a hasa? Mert VikDannak a Cedaxtól fájt a hasa. Nem volt hasmenés, de nem aludt éjszakánként, mocorogtak a belei és nagyokat pukizott. Ahogy abbahagytuk megszűntek ezek a tünetek.

Kép
Kép
timi26

Dettyk: sajnálom kicsi Pankát, remélem, mielőbb rendbejön! Hasmenésre én semmit nem adnék probiotikumon kívül.
Ó, jó is lenne, ha úgy tudnám csinálni a fogyit, mint Te, ilyen ügyesen, határozottan. Én egyelőre próbálkozom, mert az utóbbi időben velem annyira elszaladt a ló, hogy egycsapásra nem tudok átállni (nem akaratgyengeség miatt, hanem mert eléggé kitágult a gyomrom, és szerintem a hirtelen nagyfokú energiamegvonás is gázos lenne).

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Betegeknek továbbra is jobbulást! :(

Heni: én most is iszom a palástfű teát. Elvileg erősíti a méhet szülés előtt. Én a tapadást elősegítő hatása miatt iszom. Remélem hamarosan lesz mit tapasztania.

Zebi: leesett ki vagy. :wink: Látszik mennyire vagyok aktív iwiwen, nem ugrott be kép alapján manótok. :oops: Ha jól emlékszem én említettem a topicot neked a kórházban.

Megyek mert hiszti van....

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Zebi: rájöttem, hogy amikor ide csatlakoztál nem voltam valami aktív errefelé... Pedig minden lényegeset leírtál. :oops: Azt hiszem Rania képei környékén volt. :roll: De már képben vagyok végre.
Volt még valaki aki akkoriban írt ide, de azt hiszem el is tűnt....

Mesi hajrá, következő tippem a kedd! :wink:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Gratula Péterkének és Ádinak a járáshoz, lépegetéshez!!!
Boldog szülinapot utólag is Maggienek és Vindolandának!

Mesi, szegény Zsozsi :( Kívánok neki szupergyors gyógyulást, és akkor Gegi is megérzi, hogy most már minden OK, és gyorsan kibújik végre :wink: !
Durva, hogy mennyit kellett várakoznotok!!! :evil:

Fleur: hűha! Én a digitális scrapbookba nem mertem egyelőre belevágni. De lehet, kipróbálom majd, mert ahhoz nem kell annyi eszköz, szerszám, és nem foglalom el egy teljes hétig az étkezőasztalt az albumkészítéssel, mint most karácsony előtt + nem kellene állandóan Dorka kezéből kikapdosnom a cikk-cakk vágó ollót.
Mennyire bonyolult a digitális? Gondolom, főleg a Photoshop-ban kell dolgozni, igaz? Ha kész egy oldal, simán otthon fotópapírra kinyomtatod?
scrapbook-os oldalak:
www.scrapbookozzvelunk.hu (itt ingyenesen letölthető internetes magazin is, valamelyik számukban volt külön melléklet a digitális scrapbook-ról, de amúgy is szinte mindegyik számban foglalkoznak vele)
+ amiben találtam a minialbum leírását (sok egyéb jó ötlet mellett): budahazibrigitta.blogspot.com

Kitartást a fogyózóknak!
Én már le sem merem írni, hogy én is elkezdek fogyózni megint (konkrétan holnaptól). Múltkor belevágtam a 90 naposba, de Dorka mellett én nem bírtam energiával a gyümölcsnapokat. Úgyhogy most szénhidrátot fogok számlálni (sajnos a terhességi diabétesz miatt volt alkalmam beletanulni. Akkor bevált: szülés után 8kg-val könnyebb voltam, mint a terhesség legelején. Mondjuk a szoptatás alatt ezt vissza is nyertem egy kis kamattal :oops: )

Tényleg, Sense, jól emlékszem, hogy Botival Neked is előjött a terhességi diabétesz? Most Lottinál nem jelentkezett?

Vindolanda, hogy vannak a halacskák az akváriumban? Rugó mit szól hozzájuk?

Maggie, jobbulást Neked is, Bercónak is!

Dorka elkezdett köhécselni tegnap (kicsit hurutos köhögés) + enyhén folyik az orra, de nem vészes. Most tanakodok, hogy elvigyem-e hétfőn dokihoz - kockáztatva, hogy a rendelőben összeszedjünk-e esetleg vmi betegséget... Addig is kúrálom mézes hársfateával, aztán majd meglátjuk.

Kép
dotildi

Heni! Kimaradt a pneumo, mert nem volt oltóanyag. állítólag januárban már lesz. És ige, illene kivédenie ezt a betegséget...
A jobb füle alakul, de most a bal dobhártyája piros, remélem nem durran be, vagy ha igen, akkor ki is fakad, és ez az antibiotikum majd megállítja.

Dettyk! Panka teájába ugye nem teszel citrusfélét? Az is csípheti a popóját, de gondolom egy f.sza betegség szalad át rajta. :evil:
A Sudocreme-t időnként le kell cserélni, mert túl erős. Én Bepanthen/Bepanthen Plus párti vagyok, javaslom, most az utóbbit próbáld ki, és próbáld sokat szellőztetni a popóját.
És persze gyors gyógyulást!!!!!!!! +++++++++++++++++

Miléna
! TAPADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Dotildi! Drukkolok a fogyókúrádhoz, remélem sikeres lesz. Nekem lesz mit ledolgoznom, majd megpróbálok az elejétől (szopi mellett) odafigyelni az étkezésemre, és remélem egy lassú "olvadás" beindul.
Kicsi Dorka, ne légy beteg!!!!

Panndi!
Nincs kaki és uszsi? Ravasz! 8)

Sense! Már egyre többet gondolok Rátok, hogy már Te is a célegyenesben vagy, és mindjárt szülsz! Jaj, ez olyan izgi.
(Mondom én, aki itt hetel a 40. hétben). :lol:

Kórházi cucc:
Szerintem nekem már penészedik. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

A januáriaknál megszült az a kismama, akivel egy napra vagyok kiírva. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na most egy kicsit beparáztam, hogy a januáriak beindultak.
Elkezdtem összepakolni az utolsó darabokat, hogy csak fel kelljen kapni, és be a kocsiba (kiskönyv, iratok, Gegi sapija...), a cumikat szerintem még most kifertőtlenítem (hátha kell a kórházban, ja meg a mellszívót, mert az Zsozsival életmentő volt), és.... és..... ja, és elmegyek zuhizni.......
Hugomék hazamentek, anyunak nem kell vigyázni a másik két unokára, Zsozsi nincs rosszul, csak a gyogyikat kell időben beadni, azt meg apa vagy anyu is tudja...

Hú.... Na ezt Gegi is levágta vajon, hogy tulképpen már tényleg jöhet?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok :) :) :) :)

Eleget téve Viranka hívásának, egy gyors életjelet adnék, hogy létezünk :)
A kismamik miatt naponta benézek, de csupán olvasó módban, mert internetbeteg lettem (10-15 lap van nyitva állandóan, cikázom ide meg oda) :shock: No persze mindezt az este 10-től hajnal 1-ig adódó tartományban, amikor hagyja a kislányom.... :)

Először is: kismamikért nagyon izgulok, némi irigykedéssel figyelem őket....

Betegeskedő drágaságoknak jobbulást!!!

Mi jól vagyunk, attól eltekintve, hogy egy brutális :evil: :evil: :evil: vírussal volt dolgunk gyakorlatilag Karácsony vége óta (hányás-hasmenés-végtagfájdalom), Linda kakiját gyakorlatilag ml-ben lehetne számolni, nem grammban, fogyott is fél kilót szegénykém... Én is dögrováson voltam vagy 4 napig, pont a legjobb kaják idején.... No de sebaj, túl vagyunk rajta, soha nagyobb bajunk ne essék!
Linda szépen fejlődik kommunikációban, néhány testrészét kérdésre megmutatja, kedvenc szava a katica - "katika", Süsüt kiköveteli a laptopon (youtube...), felfedezte az orrát - mint túrható képződményt.... Ő is szül már pár hete kakinál, sajnos még csak az esemény után.... A mostani hideget cefetül utálja és egy lépést sem hajlandó megtenni kinn :shock: :? Rendületlenül táncol és imádja, ha "mesefilm"-hangon beszélek hozzá hülyéskedve....Szóval jól elvagyunk, bár a hideg miatti bezártságot gyűlölöm....

Mesi
Nagyon együttérzek, Lindát az utolsó UH-n 4200 grammra saccolták, no akkor már kerekedett a szemem :shock: és baromira fájt a kisasszony... :)
Vizitdíj ügyben egyetértek :wink: És még egy történet: férjem rokona, az "Ibici" folyton beteg volt, itt fáj, ott fáj, meg akarok halni, most a szívem, tegnap a tüdőm....ment ez mindaddig, amíg Ibici lánya miatt ki nem vándorolt az USA-ba, ahol, mint tudjuk, fizetős az eü. És láss csodát, Ibici ihaj-csuhaj meggyógyult, kinn már nem fájt semmije!

Irina Dotildi és fogyózók!
Nemrég hallottam, de spéci doki mondta: eszetekbe nem jusson mozogni a fogyó első 2-3 hetében! Punnyadás a TV előtt! (Gyerek mellett?) Szóval először azt kell, hogy érzékelje a szervezet, hogy csökken az energiabevitel, majd ha ehhez kissé hozzászokik, akkor jöhet a mozgás.

Regi
Ez a felmászott az asztalra ismerős.... :D

No a végére még két kép (ismét jártunk a Mikulásgyárban)éééés találkoztunk a Télapóval :P

Kép Kép

Kép
granda

Panndi!
boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok.
Tudom tudom jöttem és gyorsan el is tüntem. De a Noémi előtt képtelenség gép közelbe jönni.
A mi lányunk 24 órás kislány.
Majd folytatom mi történt a gyors szülésem után.

A képekre reagálva nagyon szépek a babák.
Sajnálom a kis betegeket.
Noémi is 1 hete taknyos de hála csak ennyi.

Mesi nekem nem volt nagy hasam,de te egy igazi hűs vagy.

Ti milyen tápszert adtok a kicsiknek??
Noémi Humana jó éjt italt iszik reggel este 300 ml. De napközben nem eszik semmit.Na néha egy kicsit igen.
Hát a fogyózoknak sok sikert.

Képet még mindig nem tudok letölteni Kép
talabér nikolett

Hihetetlen de sikerült de a tiétek jobb.

Majd írjátok le hogyan kell pontosan.
talabér nikolett

Kép
talabér nikolett

Na ettől nagyobb képet nem tudok küldeni.
Itt éppen a faluban volt mikulás ünnep.
Azért küldöm ezt a képet mert itt látszik,hogy 16 foga van.
Haját folyamatosan vágatom mert olyan kis ritka.
talabér nikolett

Panndi sok boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szavazott valaki január 4-re????

4-5 perces fájásaim vannak, megyünk a kórházba. Nem tudom, ez az-e, gondolom igen, mert k.rv.ra fáj.

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi a köszöntéseket! :lol:

mesi, én igen, mert egy napon akartam születni kicsiGegivel :lol:
Hajráhajrá, ügyesen!!!! :wink:
Vendég

Hajrá Mesi, drukkolok, hogy az legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni