Jó sok kép volt

szépen teltek az ünnepek és a szilveszter mindenkinél, ahogy a képekbőlítélni tudok
Én 2 napja teljesen beleőrültem a digital scrapbooking-ba

nagyon klassz. Persze még csak most tanulgatom, de márfogalmazódik bennem a jövő évi karácsonyi ajándék a családnak.
Azt minden esetre megfogalmaztam, hogy szeptemberre már minden ki lesz találva és ha még nincs kész neki is állok, mert decemberben az a pár hét nagyon húzós volt. Szép dolog a kreatívkodás, csak úgy, hogy Lilla délelőtti és esti alvása van kicsit
húzós volt.
Főleg, hogy mostanában sokszor előfordult, hogy későn ment el aludni. A legdurvább fél 12 volt. Én már fogtam magam és lefeküdtem az ágyba, hogy nem érdekel lányom jössz vagy nem én megyek.
Mondjuk hozzá teszem ez elhúzódó délutáni alvások miatt volt (fél 6 vagy 7es ébredés)
A fogak ahogy megérkeztek a rosszkedve is megszűnt, szóval igazam lett a hisztivel kapcsolatban. Mostanában nem is nagyon fodult elő. Igaz szokott nyafizni, meg sírni. Mi már megítéltük neki az Oscar-t párszor, de ez azért már közel nem olyan.
Végül 3 rágó jött ki egyszerre. 2 fent, 1 lent bal oldalt. Viszont tegnap megint kezdett nyüszisebb lenni és úgy tűnik elindult a jobb alsó is. Remélem csak ez az 1 jön, akkor talán nem lesz annyira nyűgös tőle.
És megint nézegettem a karácsonyi készülődős oldalakat, azt nem mondom, hogy összefutott a nyál a számban

(teljes telítődésben és +2 kg-ban vagyok így az ünnepek végével), de nagyon guszta menük voltak.
Mi januárra toltuk a 15hós oltást. Látom sokan betegek lettek tőle, már előre is félek. Jöv hét szerda. Ráadásul prevenart is megkapja.
Tényleg átalában hány nappal az oltás után jelentkeztek tünetek? No közben már szembe találtam magam Mesi válaszálval.
Amúgy 9600 g és 79 cm.
Aki még beteg annak gyógyulást.
A sok ünnepeltnek nagy nagy puszi névnapra illetve születésnapra. Nem merek részletezni, mert egy ideje már nem köszöntöttem senkit
Niki
Kiváncsi vagyok az európai utas beszámolóra, biztos nagyon jó volt. No meg itthon is lehettetek.
Viranka
A képeket nézegetve Mírának egészen megnőtt már a haja
Állati volt az a blog részlet vagy micsoda

jót vigyorogtam rajta.
Móni
Szerinted meddig lesz még a város kivilágítva? Igaz mostanában nagyon hidegek vannak, szerinted séta? Vagy inkább csak talizzunk valamikor?
Dotildi
Mi az az oldal nekem is megadod? (scrapbook)
Pandi

a súlyod miatt nagyon szorítok, azért gondolom most már szeretnél kicsit hízni is. A hányás még mindig babó és összezavarodott hormonháztatzás miatt van, vagy ez most más?
Gratulálok a kislányhoz!
Silka
Aztaa, hogy a te lányod miket nem mond?

tök jó
Köszi mindenkinek minden receptet gyorsan mindent lementettem
Amúgy én a végére már annyira utáltam a karácsonyt

csak azt éreztem, hogy halálra dolgozzuk magunkat (Peti végig dolgozott, nem engedte el a főnök szabira) mindent egyedül kellett intéznem, a gyereket is és nem így képzeltem.
Ráadásul nekünk a család 2 irányba van, és nem azt a kellemes vágyódást éreztem az utazás iránt. Karácsonyi ajándék gyártás, utazás, karácsonyi ajándék gyártás, sütés, főzés, takarítás és újabb utazás....kicsit sok volt.
Sense
Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakul az alvásotok, hát el is hiszem, hogy kivagy. Én már attól is kivagyok, ha 3-4x kelni kell hozzá vmi miatt.
Szerintem kicsit hagyjátok, nem tudom ő mennyire olyan típus, hogy lehet. Az tuti, hogy az elején lesznek nagy sírások, de szép fokozatosan hozzá fog szokni, hogy egyedül kell elaludnia, vagy csak némi simogatással.
Nekünk is voltak/vannak Lillával rosszabb időszakok.
Szóval szerintem minden nap tölts 2-3 perccel kevesebb időt az altatásával (azt hiszem a Suttogó módszernek is ez a lényege) ha eddig ölben altattad, akkor kezd úgy és minden nap legyen kevesebbet az öledbe és tedd hamarabb az ágyba.
Aztán egyszer csak átszokik, hogy egyből az ágyba kell feküdni (az biztosan nehézség, hogy már nem rácsos ágya van, tehát ki tud mászni.)
Ha sír max 2 percig hagyd sírni (ez csak nyüszi sírásra vonatkozik, ha nagyon sír akko mi azonnal bemegyünk hozzá)
Lillának van még egy zenélős kutyája, mostanában azt kell felhúzni neki elalváshoz és kicsit simogatni kell a hátát és még pár percig ott maradani vele utána amíg már majdnem alszik.
Összesen max 10 perc szokott lenni.
Remélem nem voltam túl zagyva, de nyugodtan kérdezz vissza. Mostanában nekünk is voltak nehézségek az altatással.
No valami olyasmit akartam írni, mint Dotildi, csak neki jobban összejött
Heni
Nagyon klassz lett a nappali.
Én már 2 napja készülök lencsefőzeléket csinálni
Plüssjátékokkal Lilla sem nagyon játszik, de szerintem az később jön majd.
Silka
Azért tuti nem. Csak idő kell neki mire vissza áll. Tudod fokozatosság és tartsátok magatokat! És minden megint a régi lesz.
Móni
Ez a pénzkérős story nagyon durva volt. Valószínű az egész kamu volt, különben a ruhának is örültek volna.
Ágica
A tesós kép: már épp mondani akartam, h de jól áll neked ez a vörös haj

nagyon hasonlítotok egymásra. Ja igen valami rémlett, h van ikertesód
K.Timi
Puszi Ádinak, remélem hamar gyógyul
Vindo
A videók
Szilveszter, mi pár utcával odébb barátainknál szilvesztereztünk. Ott is aludtunk, mert így egyszerűbb volt. Ott is van egy csajszi, másfél hónappal idősebb Lillánál, s a barátnőm most várja a hugicát.
Én csináltam a kaját, hogy neki ne kelljen főzőcskézni. Fokhagymás pácolt sült husi, bab saláta, francia saláta és ő csinélt kukorica salátát + csináltam túrós, diós baracklekváros sütit. Isteni lett sztem.
A lányok 10kor aludtak el, 12 után azonnal durrogtatás ezerrel, Lilla fel is ébredt és nagyon kiakadt, de miután bementem hozzá hozzám bújt és aludt tovább.
Ezen kívül a délelőtt jó mozgalmas lett, itt Miklóson átugrottunk egy barátunkhoz, van 2 ikerlánya. Lilla nagyon élvezte őket. Hazafelé 2 perc alatt beájult. Aztán átugrottunk a közvetlen szomszédainkhoz koccintani. Beáldoztam magam én vezettem este, így Peti ivott

sikerült neki becsípnie rendesen.
Éh gyomorra megivott fél üveg pezsgőt
no még 2 oldal, majd még este próbálom

de ezt most elküldöm mielőtt Lillának sikerül kitörölni vagy kikapcsolni a gépet