A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Majd meglátom mit csinálok vele.

Kép
flóra 11

A derekam már napok óta fáj,mint amikor meg akar jönni. Néha a hasam is kicsit görcsöl,de aztán mégsem indul meg. Pedig ma már volt kicsit hasmenésem is, ez is előtte való nap szokott lenni, tehát lehet, hogy holnapra mégis megjön.

Kép
flóra 11

Mindjárt jövök,csak átszaladok a szomszédba egy receptért.

Kép
martik77

Oksa,közben valamit kiötlök vacsira.

Kép
flóra 11

Felraktam a lencselevest és csinálok túrós tésztát pirított szalonnával meg tejföllel.

Kép
flóra 11

Vagyok.

Saslikot akar a b.nőm csinálni csirkemell filéből ahhoz néztem meg nyomtattam receptet.

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Na ez az anyag és még egy másik minta is van rajta csak az nem fért a képbe,meg össze volt hajtogatva az anyag és nem akartam szétszedni. :D

Kép
martik77

Nahyon szép az anyag. :wink:

Mi az a saslik? Már hallottam,de most nem jut az eszembe.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D :D

Csak gyorsan jövök megint, mert ez az átállás nem egyszerű dolog! :evil: Csak azt akartam, hogy tudjátok, épségben hazaértünk! :D Gondolom Zsuzska megírta a talit, visszaolvasni nem tudom mikor lesz időm! :( De a tali nagyon jó volt! :D :D Nagyon aranyos a Zsuzska és Királyfi is! :D Nagyon finomakat sütött főzött! :D Olyan volt, mintha ezer éve ismerék egymást, nem olyan, mintha először találkoznánk! :D :D :D :D

Zsuzska, nagyon köszönöm a vendéglátást, szerintem olyan bunkó voltam, hogy meg sem köszöntem! :oops:

Puszi Nektek, majd igyekszem jönni!

Kép
szilzi

a saslik ilyen zöldséges húsos rúd egymás után felszúrkálva.Vagy valami ilyesmin megfogalmazva. :oops:

Szia Szilzi!!!!!

Nagyon édesek voltatok a képeken a Zsuzsival!!! :D

Kép
martik77

Köszi Flóra nekem is tetszik az anyag,megakartam mutatni,hogy nektek mi a véleményetek.Persze majd a kiságyas képeken is fog látszani de addig már nem akartam várni.

Kép
martik77

Megyek csinálom a kajcsit mert a végén még vacsi se lesz!!!!

Tim9i merre vagy azt írtad van egy csomó mesélni valód!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Vagyok, csak közben befejeztem a vacsorát. Peti és én már eszünk is. :D

Kép
flóra 11

Szilzi, örülök, hogy megvagy! Sajna a sok meló miatt. Miért kell mindig újítani, ha a régi már bevált?

Kép
flóra 11

Lányok,egyre szörnyebben fáj a derekam.... Talán tornáznom kellene...

Kép
flóra 11

Tornázni? :shock: Én javasolnék egy rádiózást.......... :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, Te huncut! :lol: :lol: :lol:
Nincs itt a F. Elment valamit szerelni a szüleihez.

Kép
flóra 11

Akkor ki kell várnod. :D
Azt hiszem szilveszter éjjel megfáztam picit köhögök mint egy szamár.

Kép
muzsuzska

Ó, szegény! így kezded az új évet? :(

Kép
flóra 11

Beszéltem a Katival, komaasszony. Estére lehet,hogy átmegyünk hozzájuk. Csak még a F.sincs itthon és az ő férje is még munkában van. Tehát a fiúktól függ.

Kép
flóra 11

Öltözködöm és megyünk.

Kép
flóra 11

Én meg itt vagyok! :D

Kajcsi kész,de semmi kedvem enni,pedig finom lett. :wink:

Le is zuhanyoztam már! :D

Jó partyzást Flóra!! :D

Kép
martik77

"Ja és vettem egy másik felsőt ugyanaz mint a csíkos csak ez zöld csíkos."

Én is vettem ugyanolyat! Zöldet! Direkt neked! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Vagyis a te kedvedért. :D :D :D
Olyat akartam, mint a tiéd, olyan színűt, de aztán gondoltam, legyen egy kis változatosság - erre nem olyat választasz te is? :lol: :lol: :lol: Tök jó! :D :D :D

Flóra, én nem irigykedem, rádiózzatok kedvetekre! :D :D :D :D És klassz lett a vonalzód! :D :D :D Csak 29 nap a versenyig? :shock:

Márti, nagyon szép az anyag és nagyon jó áron vettétek! :D :D De szép lesz!!!!! :D :D :D :D

Zsuzsi, Szilzi, sajnálom, hogy dolgoznotok kellett már. :cry: :cry: Üdv itthon, Szilzi! :D :D

KépKép
benó

Te milyen nehéz kajákkal tökölsz, Márti? Palacsinta, nokedli... Ezek mind olyan álldogálós kaják. Én nem is tudok szerintem nokedlit csinálni. :roll: :oops: Pedig az nagyon finom. :cry: :D

KépKép
benó

Hamizzál, aztán gyere.

KépKép
benó

A mi napunk:
mikor indultunk valamerre csavarogni, akkor apu felhívott, hogy mennek a Corába, most ne menjünk hozzájuk. Mondtam, jó. Aztán 1 perc múlva visszahívtuk őket, hogy várjanak meg, megyünk velük. Szóval elmentünk velük a Corába, és ott vettem egyenfelsőt :lol: :lol: :lol: :lol:, meg vettünk mindenféle hülyeséget a boltban. Utána vissza anyuékhoz, ott kajálás. Onnan a telekre mentünk, megnéztük, megtárgyaltuk, hogyan rendezzük be jövőre (semmi konkrét eddig; de nyáron gyertek!!!!!, mindenki, aki tud!!!), aztán még ott a környéken megnéztük az összes házat, kertet, utána elmentünk, megnéztük a tesómékat Besnyőn, az albérletben (tudjátok, míg építkeznek, ott laknak), és jöttünk haza.

KépKép
benó

Vagyok!!!!Itt eszek!!!!

Vettél te is olyan felsőt??De jó!!!!!!
Pedig én is pont arra gondoltam veszek egyet neked is!!! :D
De te is ugyan ott vetted mármint a boltra gondolok vagyis na mindenhogy ugyan az??? :oops: :D

Kép
martik77

Helló! :D :D :D Ugyanott, ahol mondtad, az Invázióban. :D :D Nem tudom, mindenhol ugyanaz-e, itt ugyanaz volt. :lol:

KépKép
benó

Jó étvágyat egyébként! :D
Nekem is kéne ennem valamit, de mit? :roll:

Klassz az anyag, nagyon tetszik. Jó puha lehet. :D

KépKép
benó

De azért nehogy vegyél. :lol:

KépKép
benó

Akkor majd csináljunk egy fej nélküli pocakos képet az egyenfelsőbe! :wink: :D

Kép
martik77

nekem :lol:

KépKép
benó

Rendben. Én is erre gondoltam. :lol:

KépKép
benó

Neked is XXL-es? :D

KépKép
benó

Köszi igen jó az anyaga,de majd ha kész lesz is lefényképezem.

Én szeretem a nokedlit csinálni,nem fáraszt le. :D
Mondjuk lehet este már valami gyümit kéne inkább enni mint ilyen nehéz kajcsit. :roll:

Kép
martik77

Aztán majd a Gy. összephotoshopolja vagy mi. Egymás mellé rak minket, na.
De egy a végefelé is kell majd, mikor mindkettőnknek nagy hasunk van már. :D

KépKép
benó

Igen de szerintem ez nem normális méret!csak úgy belerakták.Én hozzámértem az M-L-hez és szinte ugyan akkora. :?

Kép
martik77

Ez nem olyan nehéz. De lehet. :roll: Hát egyél még valami gyümit. :D
Hozok én is valami kaját.

KépKép
benó

Nekem se tűnt túl nagynak. :wink: Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Oké,de már csak holnap fotózkodjunk,vagy majd megbeszéljük mikor. :)

Kép
martik77

Jó Étvágyat!!!! :D

Kép
martik77

kösz ok

KépKép
benó

a pari nálatok is marha drága?

KépKép
benó

Kompletten baldahinnal együtt 10-15 ezer forint a kiságyba ez az anyag,de lehet ahhoz van takaró,meg párna,de ez így akkor is jobb.

Kép
martik77

pari???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

paradicsom - csak úgy eszembe jutott, mert itt marha drága, nem is veszek, túlzás

Annyiba kerülne, vagy annyiba fog kerülni?

KépKép
benó

Jó, értem, mindennel együtt, ha készen veszed, 10-15 e Ft a cucc. Így meg megcsináljátok ti.

KépKép
benó

Jaj paradicsom???Nálunk tuti drága,az csak nyáron olcsóbb,mi csak akkor eszünk ilyet.
De!!!!Már azon is gondolkodtunk,hogy ha letelik az összes hitelünk kb 5 év akkor egy telket kéne venni amin van egy pici ház.És ott lenne zöldség meg gyümi fa.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: