Oszi: Andóca kérdezte, ha jól emlékszem, ezért írtam le én is, hogy mit mivel variálok

Egyébként néha én is a bébiételekből szoktam ihletet meríteni
Andóca: Az jó, hogy most vendégeskedtek, akkor van kire kicsit ráhagyni Kittit (pláne, ha betegek vagytok)... Volt végülis együtt séta? Az éjszakai kelések jobbak lesznek, kell egy kis idő, mire átáll a szervezetük

Husit is adtál már Kittinek vagy azzal még vártok egy picit? Sikerült kiváltani már egy étkezést? Arra emlékszem, hogy mondtad, hogy majd januártól akarsz ilyesmit csinálni, de hát még csak 2 nap telt el az évből

Jobbulást a családnak!!!!
Ma adtam Bencének paradicsomos krumplit. Nem kellett neki, sőt olyan hisztit csapott, hogy még az egyébként általa szeretett ételt sem volt hajlandó megenni... Így jártam, holnap-holnap után újra próbálom. Gyanús nekem, hogy megint elindult az ínyében valami és ezért nem kellett neki az ebéd...

Meglátjuk majd...
Piskóta: eddig gyümibe kevertem neki néha 1-1 darabot, de ma bátor voltam és az amúgy kihagyott ebédjét kompenzálandó a kezébe nyomtam egyet. Hát elcuppogott rajta egy pár percig, de legalább azt megette

Délután is kapott egyet, annak csak a felét szopogatta el, azt is uzsi helyett. Úgy látszik a jó sok 10 óraival elbíztam magam...
Csináltam képeket majd töltök fel, ha lesz rá energiám.
Most megyek és ledőlök, mert ki vagyok purcanva.
(Webes tornában én is benne vagyok, max nem kapcsolom be a kamerámat, hogy ne sokkoljalak benneteket a zörgő csontjaimmal

)
Pihentető éjszakát!