végre van net

Zafi
GRATULA!!!! Melyik szobában voltál?
Megpróálok majd visszaolvasni, de rengteget írtatok az elmúlt 2 hétben... Kép is lesz majd, csak még össze-vissza van minden...
Ja... ne időzítsétek egy időre soha a szülést meg a költözést... rémes... Ati találomra hozza át a cuccokat... azt sem tudom, mim hol van...
Levi egy fokkal nyugodtabbnak tűnik, mint a nővére.... de azért jó érzékkel kitolnak velem... ha az egyik alszik, a másik még véletlenül se... Csenge imádja Levit... De nem birja elviselni, ha szopizik... akkor ő is akar... Na az kicsit fárasztó...
A 2. éjszakán szétköltöztünk, mert az első rémes volt... így egész jól működik... csak épp Csengus 7-kor kel... az eddigi 9-fél10 helyett... képzelhetitek... Ja... anno Csengének se, meg most Levinek sem szivták le a légutait... Fürdetni meg lent fürdették csak az osztályon... Amig méricskélték, az apja velük volt... aztán meg 3asban...
A szülésről: rövid volt
2 körül nem tudtam aludni már... kb. 3 percenként jöttek a fájások, de eleinte nem voltak vészesek... Aztán 3 körül már eléggé fájt ahhoz, hogy telefonáltam Anyuéknak, hogy vki jöjjön le Csengéhez... Ati felment Anyáért, én addig nagyjából elkészültem... 2-3 perces fájásokkal... ééérdekes volt... Szerencsére pár nappal korábban legalább a szülőszobás cuccom összekészitettem. Végül csak poharat, evőeszközt, innivalót nem vittünk be 
3/4 5-kor értünk be, akkor már bő 2 ujjnyi volt, átöltözés, előkészítés... akkor már csak a burok tartotta bent Levit...
A dokim épp csak beért... Megjegyezte, hogy miért nem szóltunk, hogy hozzánk repülő kell...
Kb. 3/4 6-ra ért be, a szülésznők fogadtak, hogy 6.05-re baba lesz... csak 3 percet tévedtek...
Gátvédelemmel próbálkoztak, de a régi hegem miatt nem ment nálunk sem
De csak kicsit kellett vágni... tudtam is ülni az első naptól simán 
Igaziból a nemalvás miatt voltam nagyon fáradt... Meg olyan hirtelen történt az egész... Épp lett volna kis időm a pocakossággal foglalkozni
Kép sem készült rólam (már megint)
ja... pont nem lett meg a 180 napom.... csak 179...
A diplomás fizumat meg úgy intézte el a főnököm, hogy annak már csak a helyettesem veszi hasznát

... emiatt megpróbálunk még vmit csinálni... hátha... Nagyon nem lenne mindegy...
... na, jó zagyva lettem... majd még jövök
cory
GYÓGYULJTOK GYORSAN!!!
üdv
Rebiék

<a href="https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/9971.html?1061248516" target=_top>itt találjátok!</a>