A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Én azthiszem megvárom az éjféli bulit és utána lefekszem.

Kép

Kép
agica1126

Sense - ezzel az orosz sörrel azért normál állapotban se próbálkozz majd :wink:

Amúgy nem vagyok én ronda, csak kicsit vámpíros a színvilágom.

Az émelygésről akartam írni. Régen mindig kinevettük az alföldi sofőröket (lassúak) meg utasokat (hányingerük van) a környékünkön. Erre kb. 3 hónapja minden bajom van a hazaút legkanyargósabb részén.

Maggie, ezt azért írtam le, mert már félig alföldi lettem.

Kép
vindolanda

Közeleg az éjfél, ismét eltelt 1 év,
szívünkben feléled 1-1 régi emlék.
Felidézzük az elmúlt szép pillanatokat,
a tovaszállt, meg nem élt, tűnő álmokat.
Titokban reméljük, boldog évek várnak,
nem lesz benne többé szomorúság, bánat.
Köszöntsük hát együtt a következő évet,
kívánjuk, hogy álmunk sose érjen véget!
Ehhez kívánok nektek nagyon BOLDOG ÉVET!

Péterke végre kidőlt, mi is elfekszünk a tv előtt még egy kis időre, majd éjfél után szerintem szunya.

Heni
KépKép
heni81

Hát igen. Ha foglalkozik az ember a gyerekével, akkor nem nehéz ilyen dolgokat produkálniuk. Ez a normális.

Itt vannak a hugom gyerekei, játékból kipakolták a ruhásszekrény két polcát fent anyunál. Én meg szóltam Bendinek (3,5 éves), hogy most akkor uzsgyi, visszapakolás. Azt látnotok kellett volna. Mindent csinált, csak éppen nem akartam meghallani, amit mondok. Se a nővére. Félelmetes! Úgy felhúztam magam ezen a neveletlenségen, hogy a pocakom elkezdett keményedni, felkaptam Zsozsit és lejöttünk.
Kérdeztem én, hogy Bendi! HALLASSZ???? ÉRTED? AMIT MONDOK? ÉS csak forgatta a szemeit.... :evil:
Ezeket a kis szösszeneteket nem kell lereagálnotok, csak jó leírnom!

Jaj, már folyamatosan (hetek óta folyamatosan) fáj a szeméremcsontom. Úgy nyomja ez a gyerök.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni csemetéink egyszerre dőltek ki.
Cicus is eddig bírta :lol: :lol:

Meryke szuperek a képek.
A beájulós tényleg tuti :lol: :lol: :lol:

Sense Boti nemcsak jó kispasi de még házias is.
rajongani fognak érte a csajok :wink: :lol: :lol:

Vindo jó kis sört vettetek :lol: :lol:
tök jó a szökőkút mögöttetek.
és nem látok a képen ronda nőt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi! Nagyon örülök, hogy Dorka jobban van. Ne is legyen már semmilyen baja.

Vindo! :lol: :lol: :lol: A képek meg tök jók, miért is lennél csúnya?? Nem értem. :roll:

Kismamik! Nektek meg gyors, szép szülést kívánok!!!! Emesének már nem tudom mondani, de Sense, remélem Te akkor szülsz, amikor szeretnél. (Sajnos nekem is olyan kisfiam volt, mint Gegi. Akármit mondtam neki, rám sem hederített. )
dmaggie

Lányok! Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!

Megyek aludni az én kis Csücsöriborsómmal. Jövőre találkozunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! De jó, hogy jöttél. Szóval mi van a gyümölcsös fűzővel? Megvetted? Ha igen, tetszik Grétinek?
dmaggie

Most lépek filmet nézni, éjszaka még jövök.

Koccintsatok akkor!! :D

Kép
vindolanda

Vettünk áfonyás pezsgőt is, de ez a sör újraértelmezte az alkoholhoz való viszonyomat.

Jó éjt a lefekvőknek!

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Én is nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.

Bízom benne, hogy nekünk jól fogindulni és Ádi javulásnak indul.

Kellemes éjszakát mindenkinek.
20200310173350

Maggie végül nem vettem meg. Apa leszavazta.
De szereti Cica, a játszó bölcsiben szokott vele játszani. Kicsit ügyetlen még vele de igyekszik azért :lol: :lol:

BÚÉK mindenkinek.

Én is alig bírom nyitva tartani a szemem :lol: :lol:
De most már megvárom az éjfélt :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo mi is gyümölcsös pezsgőt iszunk :lol:
Az oroszok csak Vodkát tudnak finomat csinálni :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo megnéztem Áfonyás :lol:

Na nem monológozok itt tovább.

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én már lezuhizva, tisztán várom az új évet. Apával a popdarálót nézzük, nagyon szupi.

Móni még bird ki éjfélig!!!!!Egyébként kiváncsi vagyok meddig fognak a későn fekvő gyerekeink aludni reggel.

Vindo milyen filmet néztek??? áfonyás pezsgő :D ti sem lesztek részegek az új évben :wink: Egyébként szerintem tök szép vagy! csak több önbizalom kellene!

Timi fel a fejjel! biztosan hamar meggyógyul Ádi!

Heni
KépKép
heni81

BUÉK csajok!

Heni
KépKép
heni81

Babanevetésben örömökben gazdag BÚÉK :)

KépKép
viranka

Legyen mindenkinek jobb a következő esztendő, minden álom, vágy és terv teljesüljön! Ehhez kívánok Mindenkinek bort, búzát és békességet!
dmaggie

Én is megyek aludni, szép álmokat MIndenkinek!
Pusszancs
dmaggie

Durrognak itt a petárdák ezerrel :evil: szerencsére Péterkét nem zavarják.

Heni
KépKép
heni81

Petárdák?? A pólus Hotelnél mostanában volt tűzijáték :) de legalább szép volt :)

KépKép
viranka

BUÉK LÁNYOK!!!!!!!!!

Talán vége a tüzijátéknak. Éjfél óta Botond nem engedett ki az ágyából. Meg is értem. Olyan volt, mintha a szobában ágyúznának.
Megyek elteszem magam én is.

NAGYON SZÉP, BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGES 2009-Et KÍVÁNOK NEKTEK!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na, elköszönök én is.

Egy elég borzasztó filmet néztünk, Gábor ragaszkodott hozzá, aztán persze elaludt közben :roll:

De most feleszmélt.

Én ám nem ihatok sokat, mert szoptatok.

Heni - van nekem önbizalmam, csak kritikus vagyok :wink: MIndennel szemben, nem csak magammal.

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK.

Maggie, mindjárt szülinapozunk :wink:

Kép
vindolanda

Szép új reggelt :)

Látom elvoltatok itt este :) jöttem volna én is,csak Apa itten játszott :roll: s kiváételesen még együtt is kajáltunk :)

Ágica!
nem is volt sok kép :) még kérünk :) először én is azt hittem Te vagy Petrával aztán rájöttem,h. tesód :)

Meryke!
nagyon édes Máté :) olyan kis dögönyöznivaló :) s azaz alvás :) haláli :)

Heni!
Péterke még mindig tiszta Te :)

Móni!
14 év :shock: még gombócból is sokk :) no jó mi meg a12-öt kezdjük :)

KTimi!
jobbulást Ádónak ++++++++++++

Mesi!
pakoláshoz egy jó ötlet :) nálunk bevált(mondjuk ruhákat nem pakolnak szerencsére) versenyezzünk ki tudja gyorsabban eltenni :) hatásosabb,mint ha arra kérem pakoljon már össze és veszekszem vele :)
Gege milyen kis lusti :)

Sense!
kívánok Neked is olyan szülést,amilyet elterveztél :) Boti meg csudapofi :) édesek amikor utánozzák az embert :)

Nálunk a durrogtatást már elkezdték este f8körülmikor Bálintot mikor altattam :( aztán Míra fektetésekor még jobban belehúztak :evil: szerencsére nem zavarta őket,nyáron hétvégenként a Pólus Palace-nál állandó tüzijáték volt :)

Míra tegnap egész nap azt hajtogatta:Gyerekpezsgőt szeretnék inni,gyerekpezsgőt szeretnék inni :) sikerült megdumálni,h. csak vacsora után :) olyan lelkes volt mindenkivel koccintott,s rengeteget ivott :) persze Bálint sem maradhatott ki Ő is megkóstolta :) kissé szénsavas volt az itóka :)
S fiam belépett a 11 fogúak táborába :) azaz már érzem a 2 csücsköt a 2 oldalon :) viszont van olyan akinek a gyerekénél nem sorrendben jönnek a fogak?Mert Bálint fogai alul pl. így néznek ki :) fog,fog,fog lyuk lyuk lyuk lyuk fogcsücsök :) a másik oldal is hasonló de ott egy lyukkal kevesebb 8)

akartam felrakni képeket,de Robi nem szűrte ki :evil: pedig annyira jó sorozat :)
immár 1 órája próbálom megírni ezt az üzit el is küldöm :)

pusszantás

KépKép
viranka

ui:akinek ilyen sógornőjelölte van,mint az enyém,muszáj tisztába lennem a különféle trükkös nevű gyümölccsel,sőt az ízét is ismernem kell 8) :roll: ha meg nem is hallottam róla,beállít és egekbe dícsőiti :?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Látom Viranka ti is korán keltetek.
Gréti 6:08-kor már ott állt az ajtóban és azt ismételgette kitartóan, hogy: annya, annya
b@sszus csak 6,5 órát aludt :shock: :shock:
azt hiszem nem lesz egyszerű napunk 8)

köszönöm az évfordulós gratulációkat :lol: :lol:

na el.
kell még egy kávé

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bálintnak "ízlik" a kölyökpezsgő :)
Kép
Míra végzett a wc-n közben szenved,h. nem érzi jól magát(ami kaki után mindenapos 8) )
Kép
Bálint megszemléli az eseményt :)
Kép
idill 8)
Kép

KépKép
viranka

Viranka :lol: :lol: szenzációsak ezek a képek :lol: :lol: :lol:

éééééééééééééééééééés ESIK A HÓ :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Helyzet jelentés :
Ádi este negyed 10-től hajnali 4-ig aludt. Egyszer sem kelt fel pedig azt hittem mert úgy nyomatták itt a tűzijátékot és a petárdát.
Hajnalban 37,4 volt a hője így csak este lefekvésnél kapott szirupot hajnalban semmit. Aztán sajna reggelre mert a 4 órás kelés után vissza aludt 5-7ig akkor mértem neki és 38,4 volt.
Adtam neki kúpot erre fél órára rá nyomott egy kaksit.
Hát marha büdi volt és kicsit nyálkás kocsonyás.

Mesi : nálatok milyenek voltak a székletek.

Lányok normális, hogy láznál kevéske vizelet van ?

Már fő Ádinak a husileves. Remélem abból fogg tudni enni.

Na lépek pihizni kicsit mert én sajan nem aludtam csak 3,5 órát.

Mindenkinek kellemes napot .
20200310173350

Timi!
hol mérted és levont érték a 38,4? próbáljátok majd ki a hűtőfürdőt pluszba az is néha jól leviszi a lázat :wink:
jobbulást és jó pihit :)

KépKép
viranka

Timi - a láznál a kevés vizelet logikusnak tűnik... Csak nagyon vigyázzatok, ki ne száradjon Ádi. Na, most nagyot mondtam, biztos tudjátok ezt Ti is :roll:

A fiúk még alszanak, Rugó álmában beszél. Nem volt túl jó éjszakája, sokszor felsírt.
Felkeltem kilenckor, és rendbe tettem a konyhát, mert elég nagy volt a kupi, meg az ételhordó sem volt elmosva.

Ezt most elküldöm, aztán visszaolvasok az előző oldalra.

Kép
vindolanda

Viranka - Bálint megszemléli az eseményt :lol: :lol: Jó képek.

Móni - így utólag is gratulálok az évfordulóhoz.

Mi Gáborral 1995-ben ismerkedtünk meg, vagyis akkor jöttünk össze először egy fesztiválon. Akkor még nagyon fiatalok voltunk (16-17 évesek). Aztán volt egy kétéves mosolyszünetünk, és 1998 óta folyamatosan együtt vagyunk.

Felkelt, sír

:arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

BUÉK :D !

Móni, gratula az évfordulóhoz, mi is november végén töltöttük a 14-et :D .
Küldd már ide légyszi' azt a hóesést :wink: !!

Képek szuperek :D !! Mondtam már, hogy soha senki nem sok, ollllyan jó a gyerkőcöket nézegetni :D ! Mindegyik kész kisember! Ugye, milyen gyorsan felnőttek :roll: ?

Kismamik, nagyon csinosak vagytok, még a hajrában is :wink: ! Basszus, Sense, már te is bármikor :shock: ?????? Mesi, beszélj meg egy konkrét időpontot Gegivel, és szuggeráld, hátha bejön :wink: :lol: , úgy megcsodálnánk már kint is (gondolom, Ti is :P ).

Én is jöttem volna chatelni este, de hihhhhetetlen hülye tudok lenni néha: Panka tegnapelőtt éjjel belázasodott, reggel doki, vírusos torokizé, gyógyszerek, sok folyadék stb. Én ökör, kétgyermekes tapasztalt ámde fáradt, depresszív családanya hangulatot fokozandó Christmas tea-t főztem, és minden gondolkodás nélkül azzal itattam a gyerekemet :shock: , este meg csak lestem, miért pörög ezerrel, ahelyett, hogy aludna :twisted: . Szóval jól ki..... magammal, 1/2 11-re nagy nehezen elaludt (8-kor legkésőbb mindig alszik), addigra viszont a fiúk már régen húzták a lóbőrt :? , úgyhogy én is bealudtam, éjfélkor pedig ébredtem a tüzijátékokra, Pankával együtt :? ...remek éjszakánk volt :roll: .
Most kicsit hisztis, és még pizsiben nyomjuk 8) ...
dettyk

Vindo, ne nagyon dolgozzál, hacsak nem akarod egész évben a konyhát pakolni :wink: :lol: !! Ma lazulás van, én próbálok szemet hunyni a vasalatlan felett 8) ...
dettyk

Meryke, Máté abban a kockás mellényben nagyon vagány :lol: !! És a bealvós képe, csúúúcs :lol: !!

Ágica, nagyon aranyos az új avatar (vagy csak én nem láttam még??), kicsit morcinak tűnsz rajta :wink: :D .

Vindo, hát persze, nagyon ronda vagy!! Nem is értem, hogy merted feltenni azt a képet?!?! :wink: :lol: Dilis nőszemély!! Nekem nem volt erőm kidugni az orromat a lakásból :oops: , irigyellek...

Viranka, szuper idill :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Bocsi, de csak 1 oldalt sikerült, és itt bőg a térdemen :roll: .

Regi, gondolom, apa otthon maradt, nem voltál.
dettyk

Sziasztok csajok!

Örömmel teli Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Kép Kép

Sajnos most csak ennyire futotta,de később megpróbálok jönni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Boldog Újévet!

Dettyk: Nem tudom miért igy sikerült én fényképeztem kettőnket :lol:

Viranka: Nagyon jók a képek.Mi ismét szolnokon de itt is esik a hó.

Ktimi: Most már csak jobban lesz Ádó.Amúgy PEtrának is nyákos kicsit a kaksija. :roll:

Lmóni: Gréti nem aprózta el a korán kelést :D Petra tegnap a saját helyén aludt mert otthon is voltunk vagy 2 napot és reggel 8-ig nyomta.Tök jó volt 8) :)

Meryke: Köszi :D

Vindo: Nálatok is szép az évek száma. :D

Kép

Kép
agica1126

Mesi??????????????????????

s akik még hiányoznak nagyon JUBA,MMARICA,KOLBI(bár Ő igazoltan)NYEKRIT,BONGYI,GRANDA,U.ERA

légysz,legalább egy :) -t,h. minden rendben van

KépKép
viranka

Végignéztem az egy évvel ezelőtti fórum képeket :lol: .
Nosztalgia:

Kép Kép Kép És most... Kép Kép
Tényleg, azt le sem írtam, hogy karácsony első napján Panka szerzett egy csinos kis moncsicsit anyósomnál az asztal sarkától...nagyon megijedtünk, azonnal bekékült és feldagadt, ma már szép zöldes-sárgában tündököl. A kép nagyon rossz:
Kép
dettyk

Halihó!

Borzasztó éjszakánk volt, Bercó el kezdett köhögni. :cry: Most is alszik, közben meg köhécsel. Mi lesz még ebből. A fiúkért még nem mehetünk, mindenki alszik. Ha felébred a kicsi,akkor indulhatunk.

Viranka!!!! Őrületesek a képek. Meo :lol: :lol:

Dettyk! Tegnap sokat gondoltam Rád, erre ma jelentkezel!!!! Ráadásul képekkel is. Édes tündérkék a manók. :lol: Imádom ezt az életvidám, mosolygós leánykát!

Képet majd én is akarok rakni, csak apa lefoglalja a másik gépet. Tegnap is egész nap dolgozott. :twisted:

Timi! szerintem is kevesebb lehet ilyenkor a vizelet. Gyors gyógyulást!!!!

Felébredt.
dmaggie

Én még egyben....

Viranka! Az az idill.... :lol: :lol: :lol: Nem vagytok semmik! Én itt szétröhögöm a fejem!!!! :lol: :lol: :lol:

KTimi! Persze, lehet kevesebb vizelet, de próbáld itatni, folyamatosan kínálgasd, a folyadék nagyon fontos.
A nyálkás kaki normális, megy át a betegség a bélrendszerén, ne ijedj meg! Zsófinak a kakija libaf.s színű híg ultrabüdös-nyálkás rémálom volt.

Dettyk! De jó ezek a nosztalgia-képek! :D
És szegény Panka! Szép kis bemosása van. :lol:

Éjszaka: Zsozsi 2x ébredt 20 mp-re, én alig aludtam valamit, iszonyatos jóslófájásaim voltak, a gyerek - ha oldalt feküdtem -, "lelógott" és iszonyatosan nyomott, fájt mindenem, a szeméremcsontom, derekam, a combom - amibe sugároztak a jóslók -, feszengtem, huszonötször voltam pisilni, sétáltam, sírtam, és hajszálnyira voltam attól, hogy átdöngessek Apához, és azt mondjam: Menjünk be a kórházba, és valaki azonnal szedje ki ezt a gyereket. :oops:
De most már jól vagyok, mintha semmi nem történt volna! :D

Végül is jó gyerek, mert anyagilag így jól járunk 8) , de azért kijöhetne már! Mondom is neki, de tojik rám. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!
Betegekenk jobulást +++++++++++++++++++

Mesi, szerintem Gegi az én tippemre, január 4-ra hajt ;)

Képzeljétek, Zsófi este tíztől reggel 3/4 10-ig aludt!!!! :lol: :lol: :lol: A petárdára és a tűzijátékra nem ébredt fel, fél nyolckor ébredt, de köztünk visszaaludt, és olyan jó volt ilyen sokáig aludni! Még sosem volt ilyen :shock:

Amúgy tegnap csak kétszer hánytam, ettem is kicsit, de a súlyom lefele mászik :?
Vendég

Voltunk kinn egy kicsit, és már itt is esik valami hóféle. Igaz, kevés :roll:

Dettyk - jók a visszaemlékezős képek :wink:

Maggie - jaj. Akkor jobb is, hogy nem nagyon sétálgattatok tegnap.

Panndi - a súlyod miatt majd vuduzunk akkor. A hosszú alvás tényleg nagyon felemelő tud lenni.

Megyek ebédelni, mert még nem sikerült.

Kép
vindolanda

Maggie: jaj, de sajnálom Bercót! Remélem, semmi komoly gond nem lesz! Tudod: ezer és millió +++++++++++++++

Gremese: szegénykém, az éjszakád... de mindjárt kint lesz az a gyereke, szerintem kollektíve boszitopikozzunk, dobj be egy dátumot, megoldjuk (legyen akkor 01. 19. vagy az még messze van? ;-))!

Panndi: ez aztán a jó hír!

Kép
Kép
irina

Irina!
Mesi szerintem sikítógörcsöt kapna ha Gege benn maradna 01.19-éig :lol: ugye csak 09.01.09 akart lenni :wink: 8) s kijöhetne stílusosan hajnali 01:09 kor vagy 9:01 kor :)

KépKép
viranka

Viranka: jaja, igen, 01. 19. akart lenni, elírtam... booooooooooocsánat :oops: :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Villám Gremese ellenőrzés... :wink: Holnap nekiülök és írok nektek végre egy kisregényt.

Betegeknek jobbulást! :(

Ha tudtam volna, hogy topicszilveszter volt tegnap... Jöttem volna én is. Elég rosszul telt az éjszaka, de majd erről bővebben....

Mesi hajrá holnap! :wink:

Anyukáméknak tegnap volt a házassági évfordulója. :D Én is szerettem volna szilveszteri esküvőt, csak féltem a havas-jeges időtől. Anyut apu egész nap ölben vitte mindenhová 27 éve....

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Túl vagyunk a szilveszteri bulin, kettesben telt. Íme két kép róla.
Kép Szilveszteri buli Kép Buli után

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok !

Úgy nézz ki, hogy jobban van Ádi.
Délelött csináltunk neki hűtőfürdőt ami után egy nagyon nagyot aludt.
Fél 1-kor tettem le és majdnem 4-ig aludt.
Kelés után evett fél tányér húslevest aztán jöttek tesómék és ők is etek volna levest ha Ádi nem eszi meg az ővékét is.
Délután már sikerült 5dl italt bele diktálni.

Este jövök további hírekkel.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: