A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Pár nagyon friss kép
Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments

Heni
KépKép
heni81

Ágica én sem tudtam, meg is jegyezetm magamnak, hogy hihetetlenül hasonlitotok :oops: Nagyon helyes a kislányod!

KTimi szegény kis Ádi! remélem hamar túl lesztek rajta.

Maggie finomakat főztél:-) én csak hagymakrémlevest csináltam ma gyorsan, meg lencsét holnapra, este senya, meg katona lesz a menü.

Vindo nálunk már rég óta 50% árengedmény van a tescoban, apának vettünk is egy kabátot 1800 ftért.

Heni
KépKép
heni81

most csak rapid :)

Vindo!
a pomelonak a hártyás héját is le kell húzni és úgy enni :) én spec. szeretem :arrow:

Mesi!
szülj máááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
koccinthatnánk az egészségetekre :wink:

KépKép
viranka

BUÉK CSAJOK!
Kép

Mesi! Ha így folytatjátok Gegivel elúszik a csokim :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hahahahahaaaaa Egy kicsit elavult a macikám :oops:
2003 :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na akkor itt egy részeges egér :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jól elvagyok itt a gifekkel.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na, megjöttünk a főtér-partyról. Ittam forralt bort, Gábor teát, Rugó meg kapott egy nagy lufit. Néztük egy kicsit a zenekart, az árusokat, sétálgattunk, aztán hazajöttünk :wink:

De tavaly még eddig sem jutottunk :wink:

Heni - nagyon szépek vagytok, és Péterke olyan kis husi... Vagy a ruha teszi?
Lehet, itt is régóta van már leárazás, csak mi mentünk most ruhát venni :D

Ádinak jobbulást... Jaj.

Anitja - hajrá a gifekkel 8)

Van áfonyás pezsgőnk is :arrow:
Fél szemmel a fórumon vagyok, ahogy szoktam 8)

Kép
vindolanda

Viranka - igen, lehúztuk azt a hártyát is. Hogy Te miket nem tudsz :roll:

Nekem az is új volt, hogy létezik egyáltalán a pomelo.

Kép
vindolanda

Csá! Meggyöttem! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja jöjjenek csak azok a giftek :lol: :lol:

Mesi :D :D :D

Heni szépek vagytok :lol:

Vindo forralt bor
de innék :lol: :lol: :lol:

Ágica Petrus gyönyörű :lol:
én emlékeztem ám az ikertesódra, már tettél közös képet :lol:
még mindig nagyon hasonlítotok :wink: :lol: :lol:

K.Timi jobbulást Ádikának+++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok ma vagyunk 14 éve együtt Zolival :shock: :shock:
kimondani is sokkk

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nálunk megy a buli:-) Péterkét le sem lehetne lőni, pörög ezerrel, megy a tvben a csináljuk a fesztivált ( még ez talán a legjobb műsor :shock: )

Vindo jó lehetett a terezés:-) nem csináltatok képeket???

Mesi de jó hogy megjöttél!!!!

Anitja :-)

Heni
KépKép
heni81

Móni szép!
Mi 10 évesek leszünk lassan :shock: na ez is hihetelen

Heni
KépKép
heni81

KTimi! Szegény Ádi! Ez akkor hasonló, mint Zsozsi szájfertőzése. Kitartás, és jobbulást!!!!!!

Heni! Hogy Ti milyen szépek vagytok, és milyen egyformák! :shock: :lol:

Dmaggie 007! Most lebuktam. :lol: Igen, itt a végén becsatlakoztam a testvértopikomba. :)
De azért Ti vagytok az elsők! :wink:

Ágica!
Mondtam, hogy Petrus a nyakadban fog lógni! :wink: Nekünk ugyan ilyen balerina-harisnyánk van. 8) Kicsi Lányod meg egyre szebb!!!!!!

lmóni! GRATULÁLOK! Tessék jóóóól megünnepelni, utána gyere vissza! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok! A legközelebbi talira - ha mi is tudunk menni -, viszek Nektek egy bazi nagy csokit, és mindenki kap belőle! Ez a kislegény tojik mindenre, és mindenkire. :lol:

Amúgy Zsozsi alszik, Apa szg-en játszik, én meg itt pötyögök. Mint tavaly. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hali!

Itt jobb a buli, mint a tévében. :wink: :lol: :lol: :lol:

Emese, veled kezdem. :wink: :lol: Már mondtam, hogy át szoktam olvasni az éppen aktuális topikokba, imádom az újszülöttes képeket. :oops: :oops: Tök véletlenül fedeztelek fel. Na, még szép, hogy oda is írsz.

Timi! Ezt még olvasni is rossz. Próbálj nyugodt maradni, nem pánikolni, azzal segítesz Ádinak is. Gyors gyógyulást kívánok!

Móni! Gratulálok! Szép idő. Mi január végén 21 évesek leszünk. :oops: Házassági évfordulóban meg haladunk a 16 felé. :lol: Imáááádom. :lol:

Heni! Egyszerűen gyönyörűek vagytok. Igaza van Vindonak, Péterke kis husimusi. Szépséges fiúcska.

Viranka! Végre Te is!!!!!

Vindo! Mi végül a szomszédokig jutottunk. Ott is kaptam forralt bort, ráadásul isteni volt. :lol:
A Kedves most fürdet, remélem nem alszom bele én is a szopiba. :oops: Akkor számíthattok rám.

Még direkt nem akarok kívánni semmit. :wink:
dmaggie

Jó volna ünnepelni de kiscsibe még fel-alá rohangál és hangosan kacarászik :lol: :lol:
talán később :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese! Nem tolták el nagyon a kövi nst idejét. :shock: Itt ilyenkor már sokkal sűrűbben, talán naponta kell járni ilyen idős terhesen. Én legalábbis naponta jártam már. Pontosabban felváltva volt nst, ill. amnioszkópia.
dmaggie

Sziasztok

Sajna nagyon magam alatt vagyok.
Fejemmel tudom, hogy akkor segítek Ádinak ha kemény és erős vagyok de egyszerűen a szívem diktál.
Ma alig evett a drágám és ha meglátja, hogy kajak jön már sír rögtön.

Lányok köszönöm az együtt érzést.

Az a baj, hogy állandóan sírhatnékom van, hogy nem tudok segíteni ennek a kicsi törpének.
Bár én lennék beteg és ő meg itt randalírozna.
Tényleg nagyon szörnyű beteg gyereket látni főleg ha a sajátja az embernek.

Mesi : te miket adtál Zsozsinak amikor szájfertőzése volt ?

Már kivettem egy adag husit a hűtőből holnap husi levest csinálok ennek a drágának mert azt az egyett megette volna délben de sajna savanyú volt.

Lányok most kérhetnék egy kis plusz energit a boszitopiktól ???

Puszi mindenkinek.
20200310173350

Én is itt, de Apa lehet, el se megy, viszont akkor nem leszek... :roll: :D

B.U.É.K!!!!!

Keresnék én is valami gifet, de Szelikémet le kell tenni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Lmóni: Gratulálok! Nem semmi idő.

Mesi: Akkor még mindig 2 in 1 :lol:
Nst: Nekem is ugy rémlik hogy ilyen idősen naponta vagy 2 naponta kell járni.Nekem annyi rémlik hogy elkezdtem a 36.héten és megkaptam az időpontokat a szülés napjáig.Persze egy hetet mentem és jött is a kisasszony :lol:

Maggie: Nálatok sem rossz az évek száma :D

Heni: Péterke nagyon édi.És azért kifigyeltem a pocidat is :wink:

Viranka: Hol jártál eddig 8) ? Már én is hiányoltalak itt magamba :)

Ktimi: Sok sok gyógypuszi a hercegednek!!

Jó este lesz apja meg a lánya alszik én meg itt pötyögök :D

Kép

Kép
agica1126

Dmaggie! Érdekes, az biztos, de nekem ezt az időpontot mondta az aszisztens. Minden esetre számolgatom a mozgást, és ha a de-i + du-i 2 óra alatt nincs meg a 10, akkor megyünk a kórházba.

Sokszor úgy kell sasolni, mert tényleg alig mozog. Néha emiatt rámtör a para, de gyorsan elhessegetem a negatív gondolatokat. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Először is nyugodj meg. Én is sírtam, mikor Zsozsi nem evett, de próbáltam nem előtte. Utána meg akkor sírtam, mikor 6 nap után végre evett.

Kínálgasd folyamatosan! Legyen elöl mindig valami, hátha megkívánja, és meg is tudja enni. Amit Zsozsi meg bírt enni, az a mini mozzarella volt, és a Kinder tejszelet, meg a folyadék. Minimális kakaó, és almaszörp. Utóbbiból ivott rendesen.

Amit nagyon harapni, illetve rágni kellett (alma, keksz), azok egyáltalán nem mentek, illetve semmit nem fogadott el kanálról. A száját nagyon nem tudta nyitni, gondolom ez is megerőltető volt, illetve maga a kanál a szájában fájhatott.

Hideggel kínáld, vagy talán inkább mindenféle hőmérsékletűvel, és kiderül, mit tud enni.

Kitartás, vége lesz!!!!!! Abszolút tudom, mit érzel, borzasztó, de legyél erős, mosolygós, most (is) Te vagy neki a minden! Ölelgesd, puszilgasd, attól is hamarabb gyógyul.
Ha nem is eszik, igyon, az sokkal fontosabb, később majd bepótolja az evést.

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Ez még gombócból is sok! :lol: Gratulálok!!!! :D

Itt állandóan petárdáznak! :evil: Zsozsi egyszer felébredt, szegénykém úgy sírt, de gyorsan megvígasztaltam, és alszik is.

Pár nappal ezelőtt király éjszakánk volt, ugyanis a Vízművek a házunk előtt ütvefúróval törte fel a betont, mert valami csőtörés volt. Tartott mindez hajnali 1-3-ig :!: Zsozsi durmolt szerencsére, én ezalatt semmit nem aludtam.

Amúgy az éjszakáink elég jók lennének, mert Zsozsi csak 1-2x sír fel (foga vagy iszi, vagy ki tudja), és pár pillanat múlva (simi, cumi vissza) már alszik is.
Csak ezek a pisijáratok.... Eleve percekbe telik, míg kiülök az ágy szélére, míg felállok, és kivánszorgok... Mindez kb. 3 óránként.... Na ezért rosszak az éjszakák.

Kép
Kép
Kép
gremese

na látom tényleg itt a legjobb buli :)

Timi!
Remélem, Ádi hamarosan meggyógyul!++++++++

Ágica!
Petra egyzserűen gyönyörű a képeken. A "bambán" különösen!

Emese!
Mostmár tényleg szüljééé mááá! Ha nem vigyázol leelőzlek!
Én max jan 20-is vagyok hajlandó várni. Remélem, kicsi Lotti is így gondolja!

Nst:
Hivatalosan a 36. és 40. hét között hetente kell menni, 40. hét után naponta vagy kétnaponta, ahogy az orvos eldönti.

Túl vagyunk a mai napon! A nyüszizés esetfelére sokat javult. Mintha érezném, hogy Botond jobb alsó metszője karcol. Még csak egy picit, de talán megszületik a 15. foga is. Még a jobb felső metsző van útban, utána remélem egy darabig nyugta lesz Nyuszifülnek fog ügyben. :lol:
Fél nyolckor kidőlt. Azóta már fenn volt egyszer, mert folyamatosan durrogtatnak. Gondolom jó éjszakánk lesz. :evil: Utálom a tüzijátékokat és a petárdákat. Eddig csak a kutyák miatt, most már Botond miatt is. :evil:

Én is teszek pár mai képet. Óévbúcsúzóul. :wink:
Kép Anya, nézd! UHU Bagoly!!! :D
Kép itt pedig egyszerűen csak cuki
Kép

Az utolsó képen a sörűnyéllel próbálja kipiszkálni a májkrémes dobozt a szekrény alól! :shock: :shock: :shock: Eszem megáll! Látta, hogy így szedjük ki a dolgokat (amiket ő pakol be!) a szekrény alól, és ma leutánozott minket. Annyira okosak ezek a gyerekek!! Hihetetlen, hogy mennyi mindent megért Botond. És olyan bonyolult dolgokat is megcsinál, hogy nem is foghatom fel, hogy hogy képes rá, ennyi idősen!

Ildikó
KépKépKép
sense4

A vonalzóm mindig a betöltött hetet mutatja, most ugye a 39. hét végén járok, holnap kezdem a 40.-et. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!

KTimi, jobbulást Ádinak!

LMóni, boldog évfordulót!

Mi is itthon, a szomszédokkal már délután előszilveztereztünk, koccintottunk egyet.
Dorkám végre túl van a 15 hós oltás utóhatásain, mostanra a kiütések és a nyűgösség is elmúlt végre.

Nagyon jók a képek!

Panndi, jobbulást! Sajnos nyáron nekünk is volt szerencsénk a Calici-vírushoz, átment az egész családon. Drukkolok, hogy Zsófid ne kapja el! (Nem akarlak ijesztgetni, de Dorkánál nagyon durva hányást, hasmenést okozott, és hiába próbáltam sokat itatni, sokkal több jött ki, mint amennyit megivott, így kötöttünk ki vele a kórházban :cry: ) Te is igyál sok folyadékot!!!

Anikó, hova utazik a párod? Biztos nem lesz könnyű nélküle az az 1 év... De azért ünnepekre legalább haza tud majd utazni, ill. szabadságát itthon tudja tölteni?

Kép
dotildi

Én pedig most kezdem a 36. hetet. De mi az elejétől Lotti méreteihez számolunk. Valószínűleg ciklus végén estem teherbe. A ciklusomat számítva már a 38. hetet (!)kezdem .
Mindenesetre már előszedtem Lotti ruháit. Holnapután (nem 1-én!!! ) elkezdem kimosni őket. Összepakolom a kórházi cuccaimat is.
Már én is nagyon szülnék. Persze Lotti miatt még várok... :wink:

Olyan jó lenne, ha most valamilyen egzakt módon megélhetném a szülésmegindulást! (Ezt az egyet hiányoltam Botond születésénél.)
Magzatvízelfolyást szeretnék, vagy határozott fájásokat. Mondani akaraom Balázsnak, hogy "APA, APA! KEZDŐDIK. KEEEZDŐŐŐDIIIK! " :lol: :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Drága Lányok!

Nálunk is jól telt a Karácsony, sokat vendégeskedtünk, de főleg hozzánk jöttek. Máté tegnap megkapta a 15 hós és a Prevenar második felét, hát kíváncsi leszek :roll:

Ágica: Petra gyönyörű :D E-mail-t nem kaptam meg :(

K.Timi: Ádinak mennek a gyógypuszik, neked meg ++++++, hogy tartsd magad!

Mesi: Hát Gegi tényleg nem sieti el :lol: :lol: :lol:

A képek mind mind csodásak!!!!!!!! :D

Én is hoztam párat:
Kép Karácsonyfa Kép Bontogatás Kép Kép Csatatér :lol:
Kép Móni, Maggie :wink: :lol:
Kép Kidőlt :shock: :lol: :lol:

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk!
Kép

KépKépKépKép
meryke

Sense! Jaj, de édes Botó!!!!!! Neki is mennyi arca van! Kis színész! :D
Jaj, ne is mondd! Zsozsi is olyanokat csinál...
"felsöpör", megy a lapáttal a szemeteshez, azt kinyitja és "kiüríti" a lapát tartalmát.
A minap (minden étkezés után a csapnál kézmosás és szájmosás), saját maga mosta meg a száját, sőt, ma a cumiját is megmosta.
A szemetet kérés nélkül kidobja, meg lehet vele kerestetni dolgokat, elpakol, ha kérjük, tartom a zsepit és orrot fúj.....

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi! Szerintem Anikó párja úgy utazik el egy évre, hogy jövőre már itthon lesz, tehát 2009 akár első napján. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Meryke, ahol Máté kidőlt..... Meg kell zabálni!

Itt folyamatosan petárdáznak a hülye orosz szomszédok! :evil: És még csak nem is látványos, hanem k.rv. hangos. Zsozsi már 2x riadt fel, én meg idegeskedem, a Pici meg beindul ettől.
Majd csak elfogy nekik. :evil:

Sense! Ha én Gegi méreteit nézném, akkor már a 41. hétben járnék. :shock:
A ruhácskái 68-as méretig glédában állnak. :D

Neked indították a szülést? Nem elmékszem. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hűha de jó képeket töltöttök fel:-)

Meryke a kidőlős a legjobb!!!!

Sense Botond nagyon édes:-)

Emese pedárdás oroszoknak kiabálj ki hogy KONEC!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Kép

:D

Kép

Kép
regcsiken14

Emese!
Be kellett mennem a kórházba reggel, mert éjszaka durva (vérzéses) hasmenésem volt. Mivel időn túl voltam, már nem engedtek haza. Este pedig a doki burokrepesztéssel indította meg a szülést (2 ujjnyira nyitva voltam igazi fájás nélkül.) Innen pedig 3 óra alatt megszületett Botond.
Egyébként Botond is felsöpör. A szemetet kérés nélkül viszi. És az edényeket is viszi a mosogatóba. :lol: Néha úgy kell kérnem, hogy várja már meg, amíg megiszom a kávét, és csak utána vigye el a poharam. :lol:
Fürdéskor megmossa a kért testrészét. És magára mutat, ha kérdezem, hogy hol van Botond. :lol: Meg kell zabálni.
Az, hogy odahozza a kért tárgyat, alap. Gyakorlatilag mindennek ismeri a nevét. Viszont még mikndig nem mond semmit. Ezt kissé sérelmezem is. :wink:

Meryke!
Szétröhögtem magam Mátén, ahogy kidőlt. :lol:
:lol:
Enyém gyerek iylet nem lenne képes produkálni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mesi, Anikó: OK, leesett :oops: Mindenesetre már kezdtem nagyon átérezni Anikó helyzetét :)

Meryke, csúúúúcs ez a kidőlős kép Mátéról :D

Kép
dotildi

Mesi, hátha a petárdadurrogtatás kicsalogatja végre Gegit a pocakodból :wink:

Nálunk is már most nagy a durrogás... Tökmagom egyelőre durmol, remélem, így is marad reggelig!

Kép
dotildi

Csajok nálunk még mindig buli van :shock: még csak egy ici pici nyomát sem látni az álmosságnak, de nem csodálkozom, mert ma kivételesen még aludt egyet késő délután is, ezért a nagy feltöltődés.

Sense édes amott a pocakfotó:-) nálunk is reménytelen a beájulás. Még ilyen soha nem volt.

Jaj már lassan én is elkezdhetem előkotorni a baba cuccokat:-) kiváncsi is vagyok miket rejt a doboz:-)már teljesen el is felejtettem milyen kis rucijaink voltak.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Érdekes, hogy ahány szülészet annyi protokoll szerint mennek a dolgok. :roll: Itt is inkább, ha nem is naponta, de ilyen idősen legalább kétnaponta hívják nst-re a kismamákat. Jut eszembe, nekem egy rossz nst miatt kezdődött el az amnioszkópia. Tehát én nem igazán vagyok mérvadó.

Petárdázást szerencsére mi nem nagyon hallunk, néha durranásfoszlányok jutnak be hozzánk, ettől még lehet aludni. Én utálom ezt a durrogtatást, legyen az tűzijáték v. petárda. A petárdától meg egyenesen félek. :oops:

Sense! Nyugi, majd beszél Botond. Dávid 18 hónaposan mondta ki az első szavait, aztán úgy beindult.... Az a legjobb, hogy ennyire ért mindent. Nem kell aggódni. Erről jut eszembe, vajon mi lehet Kiskolbiékkal???
Botond-képek meg csúúúúúcsszuperek!!!! Olyan tekintete van! :shock: Hú, de lennék még pelusos.
Leutánzás, dettó. :lol:

Timi! Nyugodj meg kérlek, most erősnek kell lenned!!! Ádi is csak Rád számít. Tudom, nagyon nehéz a gyerek szenvedését nézni, de most Ádi a fontos. Bár ezt Te nagyon jól tudod, hiszen nagyon ügyes, tündérmanó mami vagy. Én is sok folyadékot adnék, esetleg szívószállal, hogy könnyebben menjen a dolog, és leginkább hidegebb dolgokat.

Meryke! Jaj, ezek a képek!!!! Jó kis csatateret csináltatok, volt öröm rendesen, ez látszik. Beájulóstól meg én ájultam be. Szupi!!!!
dmaggie

Sense! Bizony izgalmas dolog a spontán szülésindulás, kívánom, hogy legyen benne részed!
Nálunk is izgi volt, mikor elpukkant a burok, magzatvíz zutty, én meg kiabálok Apának (aki kb. 1 méterre számítógépezett tőlem), hogy HOZZ EGY TÖRÖLKÖZŐT! Na, akkor repült a füles, de még a klaviatúra is. Én meg nekiálltam magzatvizet felmosni. :shock:

Dotildi! Én olyan ideg voltam a durrogtatás alatt, keményedett is a pocakom, és Gegi annyit mozgott, mint az elmúlt egy hétben. :shock:
Gondolom éjfélkor jön a következő felvonás. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbiék átköltöztek, de még nincs net.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Petárdások itt is dettó.Szerencsére Petra még nem ébredt meg de majd éjfélkor jön az igazi menet :evil: sajnos :evil:

Sense: Annyira édes Boti ahogy keresi a májkrémes dobozt egyszerűen itt ülök és mosolygok meg kell zabálni!

Meryke: Megnézem a citromailem arról küldtem neked. :roll: Csúcs az összes kép,Máté tényleg jól álomba zuhant :lol:

Heni: Péterke nagyon jól bírja :)

Kép

Kép
agica1126

Itt vagyok megint...

Meryke - nagyon jó képek. A lakásotok is csinos. Kidőlve alvás nálunk sincs, de erről már írtam eleget.

Emese - akkor el vagytok látva zajjal :wink: A betontörés is jó lehetett. Nálunk nyáron pár nap a szennyvíz miatt széttörték az aszfaltot. A probléma az, hogy vissza nem csináltak semmit. Már zajonghatnának...

Ágica - Titeket el is felejtettelek megdicsérni :D Szép :D

Sense - Boti kis ügyes :wink:

Takarítás - nálunk is van. Pl. a szétlocsolt víz feltörlése ronggyal. Ágy alá becsúszott tárgyak kipiszkálása a kiságy rácsával (elleste).

Nagy szám még a villanykapcsolás, a tévé kapcsolgatása, a dvd open-gombjának használata, a space a videók nézése közben, amivel megállnak a mesék-zenék.

Heni - csináltunk képeket, de nem nagyon lettek jók. Ennyi a maximum.

Kép

Kép

Csend - itt szerencsére még egy petárda sem durrant, és a kocsma is bezárt a szomszédban.

Az alsó képet nem akartam igazából feltenni, mert ronda vagyok rajta.

Gábor vett orosz sört. A kupakja kézzel leszedhető és visszazárható :shock: , de maga az ital emberi használatra alkalmatlan :lol:

Kép
vindolanda

Rugó fél tizenegykor aludt el. Mire összeszedjük magunkat, éjfél lesz :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
"Emberi használatra alkalmatlan! " :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Meryke: Most újra küldtem a rmercire.Remélem megkapod :roll:

Vindolanda: Egyáltalán nem vagy ronda! Szerintem nagyon jók a képek!

Kép

Kép
agica1126

[url]http://www.indavideo.hu/video/A_talicska_elodje_
[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=aOTTvwnsiQQ

Ha már szilveszter van :wink:

Kép
vindolanda

Ó... nem linkelte be.

Kép
vindolanda

Anyummal már koccintottunk, mert elfáradt. Fél pohár pezsgőtől hányingerem lett. A sav miatt. Eszméletlenül ég a gyomrom...
Pedig normál állapotban nincs problémám az alkohollal. :wink: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: