A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek,Tonti,Lanyané!
Köszönöm a skacok dícséretét!

Tonti!
Mi is megtanítottuk lemásszni őket és így nioncs gond,de mindig ott kell lenni velük,mert különben elszabadulna a pokol!
Fogzásra Anestetica ecsetelőt használok,amiben van lidocain és ez hatásos!Nagyon duzzadtak az ínyük,úgyhogy jön majd a többi is!

Juci!
Ti hol találtatok havat?Helyesek a csajok!

Lanyáné!
Nagyon szépek vagytok!

Demoniq!
Édesek a Mikulásaid!

Csilla!
Ti is szépek vagytok!
Az alma az sajna hasfogó!Én mindig szilvát vagy barackot adok ilyen esetben!

Boldog új évet mindenkinek!
Vendég

Banika!

Fiók témát lehet fokozni, a múltkor éktelen sírás, rohanok és ketten beültek a pelenkázó szekrény második fiókjába, Blani azért sírt, mert nem tudott kiszállni a Réka meg röhögött rajta :lol: Hogy hogy másztak bele nem tudom, de el sem merem képzelni...

Andi!

Ti voltatok az Aquaworldbe, ha jól rémlik, milyen volt, megéri gyerekkel menni?

Dóri
Vendég

Csilla
Nálunk kamillatea kúra van a skacoknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak az előbb elfelejtettem írni.

Ja!2 nap pihi után megint zombi éjszakánk volt.Apa kicsit rosszul viseli :cry: Na nem mintha én élvezném.

Lili
Pockaim úgy nyomják a darabos kaját,mintha azzal születtek volna.Úgy rágnak a 2 fogukkal,mint a nyulak :lol:
Vendég

Dóri, van gyerekmedence és benne 3-4-5? féle különböző csúszda, van játszóház-szerű is mellette, nagyon szép és szerintem nem vészesek az árak sem. Mondjuk nekem 2 és fél óra pont elég. A gyerekeknek is az volt. Vannak jacuzzik, jó nagyok, azt Huba rettentően élvezte és stírölte a csajokat :wink: meg élvezte, hogy bugyognak a buborékok. Sodrós folyosó is van, meg egyéb vadulások. Vannak képek az albumunkban: http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/HubaSPetraDecember#
És jó a nutellás-banános palacsinta, de a kakaós az gagyi volt :evil:

Kép
an°°di

Dori: annyit rohogtem a finges dolgon!!! :lol: :lol: :lol: Rate is kismillioszor kijon az agybol lefekves utan minden hulyeseggel, inni, enni, pisilni, beszelgetni stb. :roll: Milyen jo lesz mikor mar majd harman maszkalnak ki az agybol ejjel. :? :lol: (alig varom! :D )
Ez a fiokba maszasos jelenet szuper lehetett!!! :D
Alvasugyben detto! :wink: Kivancsi vagyok mit gondolsz a fegyelmezesrol, hogy csinalod? Agi szot fogad? Nem hisztizik? En nagyon nehezen birom hogy Rate itthon van es egesz nap Ot kell nevelnem, a nem szabadot kb. 1000-szer mondom el egy nap. Utalom hogy addig nyustoli a kicsiket amig sirni nem kezdenek. Es hiaba kerek valamit nem teszi meg, nem fogad szot, szepen kerem vagy kiabalva egy es ugyanaz, nem er semmit, ha a fenekere utok sokszor csak nevet rajta. Nem tudom mit csinalok rosszul, borzalmasan nehez Vele! Igazabol az a baja hogy unatkozik itthon de nem tudok egesz nap csak Vele foglalkozni es a parkban sem maradhatunk sokat a kicsik miatt. :?

Koszi mindenkinek a tippeket, Alexem le tud jonni a heverorol csak olyan hule hogy ugral meg vetodik halaltmegveto batorsaggal en meg oszulok. Na majd csak tul leszunk ezen az idoszakon is! (Nekem az a felelmem (tudom hulyeseg!) hogy ugy esik hogy nyakat tori, mindig ez van bennem, szinte magam elott latom, brrrrrrrrrrr ne is beszeljunk ilyesmirol!)

Juci: hoert irigy is meg nem is, irigy a szankozasert, nem irigy a hidegert! Edesek a Csajok, biztos tetszett Nekik!

Csilla: tunderiek a kis telapok! :D Meg egy babad szuletett idokozben? :lol:

Tundi: Mary Poppins-t erre kuld tovabb! :lol: Mi sem megyunk sehova holnap de nem is vagyom el, koran letesszuk a gyerekeket aztan kettesben unneplunk Apaval, tevezunk egyebek, nincs is ennel jobb szilveszterezes nekunk! :D

KépKép
KépKép
tontica

Há-há-há!
Nem egy hét múlva jöttem! :lol:

Tonti!

Maximálisan egyet értek veled Fanni ügyében,nagyon jókat írsz!
Köszönjük!

Fanni!

Neked meg kitartás!Szívleld meg amit Tonti írt,sztem egy pszichológus sem fogalmazná meg komplexebbül!
A féltékenykedés pedig igenis létezik.Nálunk Mese féltékeny,vele többet kell foglalkoznom,és mit ad Isten,most kb. 2 kilóval nehezebb az Adélnál!El kell fogadni,hogy a gyerekek éppen olyan egyéniségek mint mi,nekünk meg az (is) a dolgunk,hogy megpróbáljunk mindig az arany középúton járni,hagyni is,hogy érvényesüljön és nevelni is.nem könnyű,de nem is állítja senki,hogy könnyű jó szülőnek lenni!

Andi!

Állatkerti belépőnk nekünk is van,márc.31-ig kell felhasználnunk.úgyhogy nekünk lukbefagyós állatnézés lesz! :lol:

Juci!

Én gondolkodtam és most méginkább,hogy vegyünk e szánkót,gondolom azt nem tudod megjósolni,itt lesz e hó,de talán abban tudsz segíteni,hogy mennyire tudják élvezni és kihasználni a lányok?Fogódzkodnak?nem esnek le,bár olyan nagy bajuk csak nem lenne,gondolom,nem 200-zal repesztetek velük? :wink: :lol:
Tisztára olyanok a képen mintha modellek lennének! :D

Lányainé!

A lányok az anyjukra ütöttek=nagyon szépek! :wink: :lol: :lol:

Binyek!
Fluoridot mivel lehet pótolni?Úgy érzem nagyon sokszínűen táplálkoznak,d vitamint adom,sok gyümi,zöldség,a lényeg,hogy én magam is reformált konyhát vezetek.Nem tudom hol hibázok... :(
Amúgy a dokinénit nem tudtam elérni,mindenki eltűnt jan 5-ig,ezt a luxust... :lol:

Scsilla!
Akkor elolvasom!
Én a Wass Albert mesekönyvből mesélek nekik esténként!Gyönyörű ékes a nyelvezete és rendkívül tanulságos,szép mesék!
Szabó Magda nem olyan nyelvezettel ír,mint Wass,viszont hasonlóan igényes,tartalmas,olvasmányos regényei vannak!
Ha lesz időd,próbáld meg!

Benszi!

Hogy Te milyen szép vagy....Büszke lehet a férjed!

Képet rakok én is,karácsonyit még nem töltöttem le a gépre,de igyekszünk!

Mi megyünk szilveszterezni,tavaly is voltunk,ennyit beáldozok értünk!Szombaton is beszaladtunk a MAmmutba vacsizni és teljesen feltőltött mindkettőnket!Szerintem nagyon kell ápolni a kis férjünket is,elvégre ha Ő nincs,a gyerekek sincsenek! :roll: :lol:

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

Bogyó

Kép
bogyótanya

Kép mi3an

Kép
bogyótanya

Kép Kép Kép Kép

Kép
bogyótanya

A második képen...igen az bili a fejükön,ha meglátják,úgy érzik a fejükre kell húzni... :shock: a kékkel Adél nevű versenyző,fehérrel Mese van! :lol:

Kép
bogyótanya

Bogyó!

Szépek vagytok!
Ugyanilyen kék bilink van :lol:

Lányok!

Hó nem jött hozzánk, mi mentünk hozzá. Eplényben voltunk, hóágyúzzák a sípályát.
Mi sem vettünk szánkót ez még a gyerekkori, ha lenne igazi hó, vennénk egy 120-ast, két karfával.
Nem igazán kapaszkodnak, de lassan húzkodtuk csak őket, meg fogtuk is hátulról a grabancukat, négyen voltunk a két nőre, barátokkal mentünk :wink:
Praktikerben 2500-ért lehet venni fa karfát, amit bármilyen fa szánkóra fel lehet tenni, és a hosszúra ráfér kettő belőle, de amíg nem lesz tartósan nagy hó, mi nem nevezünk be rá...

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Na még bekukkantottam lefekvés előtt!
Dóri!
:D :D :D :D :D Hát ezen a fingos hasonlaton hülyére röhögtem magam!!!Az elalvás nálunk is necces,a szavaiddal élve lefekvés után még "kísértenek" legalább fél órát.Megy a duma parti,mi meg jókat röhögünk rajtuk :lol: :lol: :lol: Persze 40 perc után már nem annyira vicces.A "nevelési elvekből" néha tényleg kell engedni kicsit :roll:
Andi!
Tényleg húzós egy hot-dogért!!!!!!Látom már Eszti válaszolt közben,mi akkor nem találtunk használtat és a Praktikerben vettük 38ezerért.Nem volt olcsó,de a csajok imádják,remélem még egy évet bírjuk használni.Ettől csak drágábbakat találtam,volt olyan is aminek az árából arra következtettem,hogy valószínű valamilyen nemesfémből csinálhatták! :wink: Különben összecsukható úgyhogy befér a garázsba :wink: 8)
Tonti!
Nem akarom elkiabálni,de nálunk a lányok elég rendesen viselkednek :roll: Már nagyon sok mindent meg tudok velük beszélni.Például a Nórival is megegyeztünk,hogy a szemüveget nem szabad levenni és naponta pár órára le kell ragasztani a jó szemét és ahhoz képest,hogy elég kicsi nem nagyon van vita!Szépen megértette,hogy ettől gyógyul meg a szeme,pedig leragasztva elég keveset lát!Sokan csodálkoznak,hogy ennyi idősen milyen szépen hordja.Bár lehet hogy csak szerencsénk van hogy nem "égetni valók"! :wink: Ha meguntuk Mary Poppinst akkor küldjük :lol: :lol: :lol: ...mostanában ne várd!
Bogyó!
Gyönyörűek vagytok :D
Tele bilivel már nem lesz ilyen vicces :lol: :lol: :lol: A fogakkal kapcsolatban:a tesóm kislányának voltak nagyon rosszak a fogai.Neki mondjuk elszuvasodtak,szinte ahogy kibújtak a fogmosás ellenére,pedig cukros dolgokat sem evett.Neki akkor írtak fel fluort,ha jól emlékszem Zymafluor volt a neve amit szedett.

bognartundi0727

Bocs kétszer ment el :oops: :oops:

bognartundi0727

Fanni, Igen fiatal anyucim van, 52 éves, és szerintem nagyon jól néz ki. :wink: Nem úgy mint én, aki meg szörnyen, mivel meghíztam baromira, na mindegy hagyjuk is. :evil:
Alvás ügyben egyetértek Tontival. Szerintem a saját ágyukban van a helyük, és nem veletek. Hosszú távon mindenkinek ez a legjobb, nekik is, nektek is. Mi egy szobában vagyunk velük, mert még nincs kész a gyerekszoba, viszont amikor leteszem őket aludni, akkor jó éjt puszi, villany lekapcs, aztán kijövünk és ők maguktól elalszanak. Így olyan mintha külön szobában aludnának tulajdonképpen. Mire mi bemegyünk, addigra ők már rég alszanak. :wink:
A féltékenységre én nem tudok mit mondani, én ilyet nem vettem észre a csajoknál. Igyekszem egyformán foglalkozni velük, erre nagyon figyelek. Mondjuk egyik sem nehezebb eset, mint a másik, így ez működik nálunk. Persze ha valamelyik több figyelmet igényel, akkor azzal többet foglalkozom, de ez ritka.
Viszont nálunk most pl. 2 hete az van, hogy Blankának az kell ami Zsaninál van. Kivesz mindent a kezéből, és ha esetleg Zsani visszaveszi, akkor Blanka ordít. Fordítva viszont nincs így.

Demoniq, Örülök, hogy jól sikerült az út! Végig aludták az utat vagy többször megálltatok? Édesek a télapóid! :D

Vanda, Szép kis súlyban vannak már a gyerkőcök! És tényleg nem a természetes szülés a lényeg szerintem, hanem hogy egészségesen megszülessenek. :wink:

Benszi, Nagyon jók a képek, te nagyon szép vagy, a gyerekeid meg mint mindig csodaszépek! :D Jó pihit nektek!

Binyek, Jobbulást Majának és Marcinak!

Lanyané, Nagyon-nagyon szép vagy, és látszik hogy sokat fogytál! A csajaid nagyon édesek, milyen jó nekik a hajpánt!

Csilla, Jaj de csinik a gyerekeid! Szépek a ruhák! A barack nálunk jó szokott lenni kakira! :wink:

Tonti, Szegény kis Anna, gyógyuljon meg gyorsan! Mi is hasonlóképpen fogunk ünnepelni, gyerekeket korán letesszük, aztán iszogatunk, stb. stb. :lol: :lol: :lol:

Dóri, Fingos hasonlat nagyon tuti! :lol: Teljesen egyetértek a gondolataiddal! :D

Bogyó, Gyönyörűek a lányaid, milyen szép kis pofijuk van! :D

Nálunk szintén megy a fogzás. Blanka 2 napja nagyon szenved napközben, kutyázik, közben meg sír, folyik a könnye, és azt hajta, hogy me-me-me. Úgy sajnálom. :( Az ínye jó duzzadt, de még nem látok neki semmit. A Dentinoxon kívül mi az ami hatásos lehet és nem kell feliratni?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Leila!

Zymafluor. Recept nélküli.
Bocsi, most másra nincs időm, csak kutyafuttában olvastam.

Boldog új évet mindenkinek :P !

KépKép
lili73

BOLDOG ÚJÉVET CSAJOK!

Nagyon jók a képek!

Olvasni nem nagyon van időm,mert van 2 sirdogáló, kézben levő, taknyos és lázas gyerekem! :cry:

Pusza mindenkinek!

binyek

Lányok :P
Most nem tudok visszaolvasni, csak Boldog Új Évet kívánni jöttem!

Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hali!
Nagyon "átlósan" olvastam, nem vagyok valami jól.

Tontica!
Ismerős!
Tarts ki, el fog múlni, tudom, hogy nagyon gáz, nálunk is ez ment hetekig. Ez is múló állapot.

Binyek!
Jobbulást!

És mindenkinek: BÚÉK!!!
vovanda

sziasztok! meg fel nem ebrednek a babaok, jottem kivanni BOLDOG UJ EVET!!! sok sok szeretetben, oromben es egesegben teljen az uj esztendo!

lattam sok szep kepeket erre fele :lol:

nem olvastam meg visza, de paran kerdesztetek hogy milyen volt az ut, koszi hogy gondoltatok rank meg hogy tetszetek a mikuk
mikor mentunk (ejjel) csak este 9korul ettek egy adag tapot, tisztaba tettem oket es szinte vegig aludtak, mikor viszafele jotunk (nappal) 2szer ettek az uton, tisztaba tettem oket es eleg sokat aludtak, sirni is csak keveset, tehat nagyon jol birtak, a csalad odaig volt meg visza, tehat nagyon szep karacsonyunk volt :D, ja ro-ban talaltam sudokremet
mintha most egy picit el lennekek "kapatva" a babak, tobbet nyugosek es tobb oda figyelest igenyelnek, de szerencsemre ejjel eleg jol alszanak (kb. 9/10-tol reggel 8-ig) van egy kis cumikiejtes kozben es akkor picit fel sir Michelle, de asztan visza alszik.

koszi mindenkinek a sok tanacsot, a sok olvasnivalot es persze a sok gyonyoru kepeket :D :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sikerült visszaolvasni :-)

Benszi
Szépek vagytok!

Mariann
Nagyon helyes család vagytok. A csajokról az a fotó, nagyon jót nevettem!

Lilli
Igen, köszi. Emlékszem én is a Te gondodra Barnussal, nem is olyan régen írtad. Örülök, hogy közben megoldódott!

Tontica
12 év versenysport… Torna főként… Minden ízületem recseg-ropog… nem tudom, mi lesz évek múlva…

Csilla, Móni
Helyesek a gyerekek!

Zsuzska
Igen, emlékszem. Bár nálatok inkább a fog probléma miatt volt, nem? Mondjuk attól, hogy nem látom, hogy nő, lehet az is… Meg aztán az oltás után Milcsivel is ez volt 3 hétig… ő még rosszabb volt, mert nem aludt éjszaka… Aggódom is a 3. pneumo miatt, ami jan. 7-én jön…

Judit
Irigy-irigy

Tündi
Köszi!

Dóri
Köszi!
Egyetértek a nem egy szobában alvással, de további gondom, hogy a gyerekek felsírják egymást… Az nem érdekel, hogy engem, mert ők maguk meg sem ébrednek rá, csak cumi kell, vagy még az sem, viszont a másik megébred és akkor indul a dili… Így még óvatosan húzom-halasztom… bár tudom, hogy egyre nehezebb lesz, de én olyan ramatyul vagyok, hogy ez most így még könnyebb nekem…
Az „elves” hasonlat itthon is jókedvet váltott ki :-)

Bogyótanya
Persze, köszi. Nem is vitatta senki a féltékenységet, csak talán még nem fél éves korban…
Szépek vagytok!

Rebe
Ne is aggódj, Anyukám 65 és ő is jobban néz ki, mint én mostanában :wink: De majd 1 év múlva kivirulunk, jó? 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jaaaa és azt nem is írtam, hogy még nincs vége a vállgyulladásomnak, be kellett fejezzem a szteroidot, mert iszonyúan szédülni kezdtem... aztán éjjel kitört rajtam a nátha és még meg is jött. Így jó fitten kezdtem az új évet :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bocsi,hogy nem reagálok :oops:

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!
A bulizóknak jó partizást,az otthon maradóknak szép családi estét kívánunk :!:

Mi is itthon leszünk,kártyaparti lesz :wink: Sütöttem mákos és kókuszos-túrós muffint,sajtos-túrós pogit,lesz még hagymás-kukoricás-majonézes virslisali,fokhagymás pirítós és grillezett virsli olvasztott sajttal :wink:

Tünci
Sütöttél gyümikenyeret?Milyen lett?

Puszi mindenkinek,betegeknek jobbulást :lol:
Vendég

Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánunk!

Kép

Dorka, Lili, Judit, Attila

Annyi mindenre szeretnék reagálni, de nincs semmi időm, majd egyszer...

Binyek jobbulást a gyerkőcöknek! Vanda mi van veled?

Puszi!

Judit

jucicuki

Eszti,
és hányan lesznek nálatok? Hú, de ennék egy kis muffint!

Leila,
még az jutott eszembe, h a fluor a fogzománcnak kell, de nálatok mégse az lehet a baj, hanem inkább ínyprobléma, ahogy Juci írta, nem?

KépKép
lili73

Lili
Megy a virtuális muffin :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Csak mi leszünk,meg az unokatesómék ketten :lol:
Vendég

Eszti,
köszi :lol: :lol: :lol:

KépKép
lili73

Banika,
megy a darabos nekünk is, hamar belejöttek, már nem aggódom
:D

Fanni,
gyógyulj!

mennem kell, megint nem tudtam rendesen végigolvasni mindent, kicsit sokat írtok :lol:

KépKép
lili73

Köszi a dicst !!!

SIKEREKBEN GAZDAG ,B OLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK :!: :!: :!:
s.csilla

Fanni, Oksa, egy év múlva! 8) Gyógyulj meg gyorsan!

Eszti, Fincsi kajákat csináltál! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na csak jövök még...
Fanni!
Jobbulást a válladnak. Nekem a térdem van tropára menve, a frontokat is érzem, recseg-ropog néha.... Tarts ki. Szteroidon kívül valami egyebet nem tudnak rá adni? Valami homeopátiás bogyót?

Judit!
Reggel volt egy kis vaklárma, fájt az egész hasam, nem igazán tudtam eldönteni, hogy megint a gyomrom, vagy mehetünk... Aztán szülésznői javaslatra leitattam az ikreket :lol: az helyrehozott. Gyenge vagyok, rossz közérzet, de majd elmúlik.

Többieknek: bulizóknak jó mulatást, nem bulizóknak meg szép, romantikus estét a pasijukkal és persze minél kevesebb petárdát az ablak alá!
vovanda

Örömötök sok, bánatotok semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak,
Örüljetek minden szépnek,
Mi így kívánunk nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET!
Bea, Zsanna, Blanka

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Betegeknek jobbulást!
Bulizóknak jó bulit.
Nálunk Apa dógozik,mi a csajokkal bulizunk,már a tápszertől becsíptünk :D
B.U.É.K mindenkinek sok egézséget,boldogságot,lóvét :D

lanyané

Mi még józanok vagyunk,csak Majus van már csúnyán berúgva így nyolc óra tájékán...gyanítom nem húzza éjfélig se.... :lol: :lol: :lol: Kép

binyek

Kép

szanet

BÚÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!

Mi délelőtt jól összevesztünk,úgyhogy nem mentünk sehová.Happy az élet.(nem is bánom,hogy nem kellett menni ez a gáz az egészben)
Vendég

Sziasztok!
Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Banika!
:cry: :cry: Sajnálom...

bognartundi0727

Boldog Új Évet Kívánok!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Banika
Sajnálom :( És min tudtatok ennyire összeveszni?

Csajok!!!kérdésem lenne:
Száva orra tegnap délután óta folyik.Szívom neki folyamatosan,de ez az a hátrafelé folyó váladék :roll: Láza szerencsére nincs,kedve,étvágy jó.Adom neki a Nurofent és megvárom,mi lesz holnap,ha nem lesz jobb,hívom a dokit.Ötlet?Ki,mit szokott ilyenkor adni,csinálni?

Ja,és megkaptam a legszebb szilveszteri ajándékot:Száva tegnap este felült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek,légysi írd be a táblába.Köszi :D
Vendég

Eszti!

Nagyon nem tudsz mást csinálni, mint szívni-szívni-szívni és esetleg próbáld meg a corizalia homeos bogyót

Judit

jucicuki

Eszti!
Én ilyenre már orvost sem hívok. Max. telefonos konzultáció. Orrszívás, sok folyadék és annyi. A nurofent is hagyd, amíg nincs láza vagy nem ordít nagyon.
Jobbulást!
vovanda

Sotske!

Próbáld ki a következőt:
Sterimarral befújni, majd leszívni, majd orrcsepp (Nasivin ...) Így lassabban termelődik újra.

Üdv: Dóri
Vendég

Juci,Vovanda,Dóri
Köszi a segítséget!
Vendég

Kép
BUEK!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Andi :wink: :wink: :wink:
Kép
Vendég

Sotske!
Én most az enyémeknek grapefruitmag-cseppet adok antibiotikum helyett.Úgy néz ki,hogy egész jól beválik.
Utálom az antibigyókat! :evil:
Amúgy én is a Sterimar-porszivó-Nasivin projektet csinálom!És közben szidom azt a marhát,aki kitalálta a taknyot!

Banika!
Legalább nem kellett kínlódnod az öltözködéssel! :wink: (Én is ezt mondtam magamnak,hogy ne sajnáljam,hogy itthon kell ülni)

binyek

Binyek
Nem sajnálom,hogy itthon maradtunk,mert a fiúk akkor kezdték az éjszakai műsort,amikor hazajöttünk volna kb.
Meddig hagytad ordítani Marcit amikor nem akart aludni?Én 10 perce jöttem ki tőlük,mert a hajam égnek áll már az altatásoktól nappal,este,éjjel.Lehet,hogy terrormutti vagyok én is,de nem cipelem őket órákon keresztül.
Hol lehet füldugót venni?

Eszti
Persze,hogy apróságon kaptunk össze :lol: :lol: :lol: :lol:
Sterimar+orrszívó+ 2x1ml calcimusc.Ha gázosodik a helyzet,akkor jön a dokinéni.Nurofent miért adsz neki?

Rebe
Te kérdezted mi jó dentinox helyett?Mi dologélt használunk.

Chamomillát hányszor lehet adni egy nap?
Vendég

Banika
Füldugót szerintem olyan sportboltban árulnak,ahol kifejezetten a vízisportokhoz árulnak cuccokat :wink: :wink: :wink: :wink:

Felhívtuk az ügyeletet,mert szegénykém nem tudott elaludni :cry: Ambroxolt és Nasivint javasoltak.Apa gyógyszertárba el,cseppentettünk és a drága annyira örült,hogy újra szelel az orra,hogy körbe kiskutyázta a kiságyat,majd takaróval a hátán próbált felülni (ez nem sikerült),mindezt óriási örömujjongással.

Noám sem ússza meg :roll: Most szívtam ki az orrát,köhög és be van rekedve :cry:
Milyen jól kezdjük az új évet :?

Nurofent azért adtam,mert hogy van benne gyulladáscsökkentő.Még jó,hogy jön a hétvége és kihal a város,ilyenkor a saját dokinkat sem lehet elérni. :roll:
Vendég

Én már tuti nem leszek terroranyu.Sikítva ordítottak majd fél órát,takony-nyál egybe.Le a kalappal aki ezt a túrát valóban végigcsinálja.Tonti inkább elpostázom őket neked amíg megtanulnak aludni :wink:

Eszti
Rinathiol tapasz a kiságy fölé,dokinéni szokott írni mentolos párologtatót meg unguentum nasale fono VII-ot(mentolos kenőcs az orruk alá)gyulladáscsökkentőnek meg a múltkor írta a fenisti cseppet(ami altatónak se kutya :lol: )
Azt honnét tudod,hogy hátracsorgó váladék?Nekem takony,takony.

bercuskámnak a felső ínye úgy be van durranva,mintha dupla felsőajka lenne :lol:
Vendég

Minden BUÉK-os gyerekes kép nagyon cuki! :lol:

Sotske, Jobbulást! És grat a felüléshez! :D Az enyémek is megfáztak nem túl rég, orrfolyás, tüsszögés, kicsi köhögés. Én nem adtam nekik semmit, csak Sterimar és orrszívás. 4-5 nap alatt elmúlt. Remélem gyorsan túllesztek rajta.

Banika, Köszi! Na azt nem adtak apának a gyógyszertárban! Merthogy apa megmondta a korunkat, és azt mondták neki hogy az csak 1 éves kortól van. :roll:
Nem irigyellek a nehezen elalvás miatt. Mondjuk az utóbbi napokban a csajok is megkergültek kicsit, és nem akartak aludni fürdés és evés után. Ki kellett őket még hozni a járókába, hogy lefáradjanak. Tegnap is majd 11-ig nyomták. :lol: Pedig le akartuk őket tenni előbb. Na mintha ők ezt érezték volna, és eszük ágában nem volt aludni. :lol:

Lányok, mi van akkor ha nem eszik meg a főzeléket a csajaim, pl. borsó, vagy cukkini (üveges)? Blanka még öklendezik is. Valami jó tipp? Próbáltam Sinlaccal is, Zsani még úgy ahogy ette, de Blankának úgy sem kell. A gyümiket imádja, de a zöldségek... :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
tegyél bele almapépet (ha azt szeretik), kicsit megédesíti, hátha úgy elfogadják. Cukkini elég semleges ízű zöldség, abba bármit keverhetsz, amit szeretnek. Csak az üvegeset eléggé megízesítik, lehet, h abba nem való. Borsóval meg várj még szerintem, később próbáld újra. Azt az enyémek sem szerették üveges formában, pedig amúgy mindent megettek, sztem az üveges túl tömény. Ha egy sima krumplifőzeléket megesznek, az is teljesen jó, később ráérsz még variálni.

Beteg babáknak jobbulást!!!
Hátracsurgó váladék volt Barnusnak is mikor betegek voltak. Onnan tudtam, h hiába szívtam, nem nagyon jött semmi, mégis szörcsögött ezerrel. Nekem a dokinéni Sterimart mondott rá és Nasivint, ahogy nektek is. én mást nem adtam. Amíg nincs komoly láz, addig nem is kell szerintem.

Eszti,
helyesek vagytok azon a picike képen :lol:

Alvásproblémához kitartás! Egyszer annak is vége lesz. Hogy én mennyit szenvedtem Barnussal, aztán megoldódott magától. :roll:

KépKép
lili73

Jó reggelt!
Taknyosoknak tipp: nekünk estére mindig ír doki néni Zyrtecet. Mondjuk ez receptes, meg az adagot is meg kell beszélni, de nálunk bejött. Kicsit bamba lesz tőle (este nem is baj) és csökkenti a takonyképződést, tovább szelel azorruk.

Banika!
Én se bírtam sírni hagyni soha. Mostanában terrorkodok, amióta hisztizik.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: