kicsit eltüntem,de mostmár itt vagyok.
jól vagyunk.voltunk 4d-s ultrahangon.nagyon super volt.a kicsivel minden rendben.korának megfelelőek a méretek,bár a 4d-s ultrahang szerint a szülés várható ideje április 20.szóval 2 nap,ez semmit sem jelent.a lényeg,hogy egészséges,és szép baba.sokat ivott a magzatvízből(ízlett neki).állandóan mocorgott,alig tudtunk néhány képet csinálni.de azért lett egy pár!majd rakok fel.a kezcskéje állandóan a fejénél van,mintha gondolkodna a drágám...szóval nagyon jó volt ez az ultrahang.a pocim is sokat nőtt már,igaz mindig is volt egy kis hájam...
vanda!szép a pocid!és a kocsi:szuper!használjátok egészséggel!
ani!hogy vagytok?gondolom készültök a karácsonyra nagyon...ez az első a kicsiknek!és hogy telik az idő...már 8 hónaposak!annyira szépek!
kincs!sajnálom a cicifájást!de ha már jól vagy akkor minden oké!olyan édes kiskincs!igazi kis úri ember!segít az anyukájának!és micsoda combikák vannak neki...gyönyörű.
móni!remélem jól vagytok?!kicsikéid?olyan szépek!megnéztem az albumotokat!gyönyörű babák és mennyit híztak...nagyon tündérkék!
mazsi!hogy vagytok?kisati?remélem minden redben!?
árnika!mi újság veletek?remélem jól vagytok apával?én neg igazán értek a hőgörbékhez,de szerintem a tied jó.minden esélyed a babásodásra.és mindent bele!lehet,hogy az új évbe már babáson mész bele!úgy legyen!
a dokinénit köszi!még nem döntöttem,mert aztán azóta sokat kaptam,ajánlatokat másoktól,de a két ünnep között megyek ultrahangra és akkor mindenképpen megkeresek egy jót!akit te ajánlottál,mondta anyósom,hogy ő is nála szült,és jó volt,csak a modora kicsit fúrcs,de jó szakember.és ez a lényeg.pszika!
mindenkinek szép napot!

[/b]

voltunk kis baratot ismerni aki 3 hetes volt