Képzeljétek tegnap volt egy hete hogy megjött a menzim és még mindig barnán pecsételek egy kicsit. Hát nem tudom, hogy ez mitől lehet, de már nem kellene maszatolnom. Olyan mintha rendes folyásom lenne, de barnás színű. Tegnap összebújtunk a férjemmel este és utána pirosas volt a "cucc" amit viszontláttam. Bocsi a kifejezésért. Viszont kezd fájdogálni a hasam, szerintem lassan közeleg a pé. Tényleg leírtam már nektek, hogy min gondolkozom egyfolytában? Minden könyvben azt olvasom, hogy a 14. napot a ciklus első napjától kell visszafele számolni és az az adat adja meg pontosan hogy mikor volt pé. Persze akkor már b@szhatjuk a hónapot. Viszont most karácsonykor elkezdtem számolgatni és ha ez tényleg így van, márpedig miért írnák a könyvek ha nem, akkor nekem már hamarabb van pém, mint hogy iszonyatosan fájna a hasam. Kb. akkor volt pém, amikor már szépen fájdogált a hasam, de amikor már brutál fájdalmaim voltak, akkor már a 11. napon voltam ha visszaszámolok. Lehet hogy hamarabb van pém, mint hogy iszonyatosan fájna a hasam. Lehet hogy az jár olyan nagy fájdalommal, amikor már megrepedt a tüsző és a kis petécske vándorol a méh felé??!! Hát nem tudom, de ha legközelebb megyek a dokihoz akkor megkérdezem tőle, bár remélem akkor már nem lesz téma nálunk a peteérés