A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hát, annyit mondtak, h 2. vagy 3. napon menjek..... :?
Talán holnap megejtek egy telefont.

babszika

Szerintem próbáld meg, ha mégsem, legalább a lelkiismereted tiszta, hogy te megpróbáltad.
Nekem is a 2. vagy 3. nap kell mennem a fagyis lombikra :)
remény73

meignt itt :lol: szóval ma délután próbáltam hívni őket, nem vették fel.
pedig olyan jó lenne az új évbe egy időponttal átsétálni. még ha az febr vagy márc lesz, akkor is.
valahol nincs leírva a bmc-s inszem protokoll? tudom, hogy minden embernél más és más, de a főnökömet szívesen felkészíteném :roll:
sajnos semmilyen vizsgálatom nincs meg, illetve a nőgyogyim csináltatott vérvételt, hiába kérdeztem, hogy nem a 3. és 21. napon kéne-e mennem...mondta, hogy menjek, amikor ráérek, itt lett 13 cn-i. aminek nem hiszem, hogy bármi értelme volt :?
általában mennyit csúsznak az időponthoz képest? ti ilyenkor szabadnapot vesztek ki? :roll:
kpn

babszika: Engem Mártika mindig Krisztinek hív, már csak nevetünk rajta, mert legutóbb mondtam neki, hogy már hallgatok rá. Drukkolok, hogy késsen...monjuk 9 hónapot? Nekem a 65 naposnál még a 6. napon sem volt késő. Most ugyan nem tudom, hogy mikor kezdjük, mert legutóbb bejelentkezett 25 napra. Nekem mindig azt mondták, hogy a 2-4 nap között menjek, de decemberben nem akartunk stimut és így ráértem, de még a 6. cn-en se lett volna késő. Kérdezte a doki, hogy akarunk-e stimuzni.

remény: Most egy nagy kő esett le a szívemről. Köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Na ez az, h ha holnap megjön, akkor lecsúszom a 4. napról is.
Még ha 30 napra jönne meg, akkor is 5. lenne....

Na mindegy!
Holnap betelcsizek és meglássuk :wink:

Jó éjt nektek!

babszika

Kpn! Hát a protokollon mindenkinek át kell esnie, az kb. 2-3 hónap biztos. 2-3 vérvétel, az egy hónap, majd nőgyógyászati vizsgálat és átjárhatósági. Ez is megint 1 hónap, mert a ciklus közepéig kell megcsinálni az átjárhatóságit.
Utána derül majd ki, hogy minden ok-e. Ha nem újabb hónap-hónapok, ha minden ok, akkor köv. hónapban szerintem lehet inszem.
A 13. napinak valóban nem sok értelme van.
Nem tudom, hogy lehetne, de a 21. napinál lehet a nőgyógyászati is. Tehát 2 hónap biztos. A többi az eredményektől függ. Ja és a párodnak is 1-2 alkalommal kell adakozni mind a vérét, mind a kiskatonákat. Ha ott is minden ok, akkor hamar rákerül a sor az inszemre, ha gond van, baci, stb, akkor hosszabb.
remény73

kpn: Régebben bementem 9-re, most már betegre fogok menni. A háziorvosom kiír. Odabent nem okoz gondot. Az inszemről írok privit, mert hosszú lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó éjt mindenkinek. Ha holnap nem tudnék jelentkezni mindenkinek boldog új évet kívánok! Babásoknak egészséget és boldog szülővé válást, a hozzám hasonlóknak pedig 2009-ben egészséges terhességet és év végére egészséges saját babával/babákkal való karácsonyozást.
Babákban gazdag Új évet mindenkinek!
remény73

Babszika!
Hétfőn én nagyon fogok neked szorítani. Ne görcsölj annyira, mert azért fog megjönni.

Kpn!
Soha ne add fel a hívást. Én úgy telózok, hogy hagyom teljesen lecsörögjön és ha nem vették fel addig ismétlem, amíg fel nem veszik. A BMC-t megtalálod a Google-n keresd Szent János kórház Meddőségi Centrum, vagy Meddőségi Centrum Szent János kórház. Én ott olvastam róluk elősször és ott minden protokkol megvan. Ugyan az, amit kapsz majd az első talinál is. De így legalább mindent hamarabb megtudsz. Pl. az első talin csak kartont kapsz számocskával és utána 3(+-)1 - ik napon vérvétel; 20(+-)1 vérvétel, vizelet és nőgyogyi vizsgálat + a párodnak vérvétel és spermavizsgálat; 24(+-)1 akkor csak vérvétel ismét. Utána jönnek az átjárhatósági és azok a vizsgálatok amiket a doki majd jónak lát hogy kellenek. Nagyon sok türelmet kívánok neked és a párodnak.
Még annyit, hogy én a 3-ik napon szabad voltam, de utána már nem és el sem akartak engedni, ezért elmentem a házidokimhoz, elmondtam neki a problémámat és táppénzre vett egy szó nélkül.
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vicky elsősorban... Képzeljétek olyan béna vagyok, hogy a privát üzenetnél nem találtam a küldés gombot, ezért kénytelen vagyok itt válaszolni...

köszi a gyors és kimerítő privit!!!
hát amink van az egy friss cytológia, HPV, egy spermakép és két urológus-andrológus szakvéleménye...

Elég esélytelen, de holnap megint megpróbálok időpontot szerezni. Az első találkozó az csak beszélgetés ugye?
kpn

Nincs 3 hónap kivizsgálás. Egy hónap alatt le lehet zavarni, persze + a hsg, mert az egy külön történet.

Nekem volt laparom és mégis elküldtek a hysterora, amit nem bánok, mert legalább most már tudom miért nem sikerültek az inszemek! :roll:

BABSZIKA
Nyugi, ha hosszabbak a ciklusaid nem hiszem, hogy pont most jönne meg 28 napra, no para!

VICKY
Remélem az én nevemet nem kell megtanulniuk, mert a jöttem-láttam-győztem jelmondatommal hamar megpattanhatok a BMC-ből! :lol:

A honlap:
http://www.infertility.hu/szjk.htm

dita75

KPN
Az első talin felveszik az adatokat és megnéznek egy két korábbi leletedet, és akkor kaptok időpontokat a vizsgálatokra!

dita75

Jóóóóóóóóóóreggelt!

Alig bírtam aludni egész éjjel és mikor a férjem elment dolgozni, már én sem bírtam tovább (ő 6ra ment) :shock: - na ez nem jellemző.
Biztos agyban problémázok.

Éjjel nem jött meg... ez is vmi.

Ha csak másodikáig kibírná, már jól járnék :roll:

JA és Dita!
Na ez az, h az utóbbi 2 hónapban 28-ra jött meg... emiatt parázok.

babszika

No, közben telefonáltam.
A recepción csak annyit tudtak mondani, h 8 óra körül telefonáljak.
Megkérdezték, h ki az orvosom.... Mondtam, h W. doki.... :? Erre mondta a recepciós, h akkor megkérdezi, mert még ma bent lesz W. doki.

Jajj, h milyen kis drága!
Utsó napján is még dolgozik. Hát, kváncsi vagyok, h mi lesz.
Tartok tőle, h ki kell hagynom egy ciklust megint, de hátha végre szerencsém lesz....

babszika

Babszika! Csak nyugi, és hátha késik. Sajnos én is azt vártam késik 4 napot, és akkor belefért volna a lombik, de sajnos pontos volt immár 4. hónapja. De ha késett is volna, lehet halasztani kellett volna a nyálkahártya miatt. Így meg legalább a köv. ciklusban már erre koncentrálunk.
Azért drukkolok neked, hogy új év új reményekkel, és lehetőségekkel szolgáljon neked, és január elején elkezdhesd az inszemed.

Sajnálom, hogy elmegy a dokitok, nemcsak azért, mert sok jót lehetett hallani róla, hanem mert így a másik 3 doki munkája megnő. Eddig is sokszor "futószalag" volt a munkájuk, most nekeik is még nehezebb lesz. Én bízom a saját orvosomban, de sajnálom őket, hiszen sokkal nehezebb lesz nekik. Remélem lesz W. helyett új orvos, aki leveszi majd újra kicsit a terhet a vállukról. Azt hiszem megérdemelnék.

Nem tudom a BMC-ből van-e valaki, aki olvassa sorainkat, de azt hiszem nekik most egy nehezebb év jön, és csak nagyon sok kitartást tudok kívánni nekik. Sok sikeres inszemet és sikeres lombikot, hogy a teher ezáltal is csökkenjen, viszont ezáltal nekünk is jobb lenne.
remény73

Sziasztok lányok!remélem mindenki jól van!pocakon kívűl és belül is!

mindenkinek Békés boldog új évet kívánok, és kívánok mielőbbi babásodást aki vágyik rá!

Kép
sting1982

Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!

Kép

Kép
nika28

sikerült felhívni őket, fel is vették elég gyorsan és a csaj is elég kedves volt 8)
január 26-án mehetünk konzultációra.
tényleg jó lenne lányok, ha 2009-ben már mi is sikerrel járnánk :D
kpn

kpn: Örülök, hogy sikerült időpontot kérni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

HAzaértem!
És én most már nyugodtan állíthatom, h boldogan lépek át a 2009. évbe!!!!!!!!!!!!!!

Ugyanis W. doki volt oly rendes, h behívott. Megnézett Uh-val és kiderült: egyetlen cisztám sincs!!!!!!!!!!!!!! (talán Vicky tudja leginkább, h mennyire jó hír ez nekem)
A lényeg, h PCOS-ként és inzulin-rekorderként ez a hír felér egy fél pozitív teszttel! :wink:

Megkaptam a receptemet és mondta W. doki, h 3. napon kezdjem el a Merionalt , majd 9-10. nap környékén UH.

El is búcsúztam tőle - jól megszorongattam a kezét, h egy kis pozitív enerdzsi maradjon belőle nekem is :oops: :roll:

Aztán elindult a hajtóvadászat. Igen, így nevezem, mert alig van nyitva gyógyszertár.
De szerencsére az Örsön sikerrel jártam. Először csak 4db-ot találtak, de úgy voltam vele, h azt is elhozom. Aztán volt oly rendes bent vki, aki azonnal rendelt nekem és állítólag du. már meg is jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már csak azt nem tudom, h hogyan fogom tudni beadni magamnak és hogy hova kell, de ha van vmi jó ötlet, akkor szóljatok!

JA amúgy a gyógyszertárban még azt sem tudták, h ahhoz van-e fecskendő és tű....... majd du. megveszem őket. Tipp, h milyet vegyek????

babszika

Babszika,
örülök jól alakult a napod és ez szép remény a következő évre!
Sok sikert kívánok Neked!
A Merionalhoz sem tű,sem fecskendő nincsen!
Úgy kell számolnod,hogy egy adaghoz kell egy fecskendő,egy felszívó tű(jó hosszú legyen,hogy beleférjen az üvegcsébe,5-6 cm)és egy vékony,rövid beadótű(amit én használtam és a legkisebb 0,45*12mm).
Az utóbbi csak akkor ha hasba fogod kapni,ha izomba,ahhoz más kell.

Orsi
orsiborsi

Én adom be magamnak, úgyhogy marad a has....
Az a baj, h nem mutatták meg.....

babszika

A tűket jegyeztem!

Viszont most azon agyalok, h talán a házidokkeremhez kéne elsőre mennem, nem?
Feltéve, ha lesz..... :roll:

babszika

Babszika,
nekem a hasam már nem volt túl lapos a sok hormonnak és mozgásszegény életmódnak köszönhetően,így volt rajta babavédő hájacska.
Egy kisebb puhább rész összecsípsz belőle és abba 45 fokba kell a tűt beszúrni.
Én első alkalommal elmentem az ügyeletre és mondtam mutassák meg.
Persze előtte fertőtlenítés (pl.:Egisept),azt sem felejts el venni.

Orsi
orsiborsi

Babszika! Egy kis segítség. A merionalban van oldószer és egy másik fiola. Az oldószeresnek letöröd a tetejét, és a nagy tűt ráteszed a fecskendőre, felszívod vele az összes oldószert. Ezután ezt a másik fiolába fecskendezed, kicsit jobbra balra lötykölöd óvatosan. (A fecskendős tűs dolog addig benne marad. ) Vigyázni kell, hogy feloldódjon, de ne nagyon lötyköljük. Ha kész felszívod vissza a fecskendőbe. Ezután attól függ mit mondtak mennyit kell beadni (felet, 2/3, vagfy egész) ki kell belőle fecskendezni a többletet. Ha a fecskendőben annyi van amennyit be kell adni, akkor tűt cserélsz. A köldököd körül kb 2 -3cm-re (ott fáj legkevésbé állítólag) valahol lefertőtleníted a bőrt, majd az ujjaiddal összefogod picit, benyomod a tűt közé (ez azért kell, hogy a hájadba bökd a tűt és kevésbé fáj), majd a fecskendő végét kicsit kihúzod, azaz meg kell nézni, vakuum van-e vagy vér. Ha vér, ki kell húzni a tűt, kinyomni a vért és újra beszúrni máshova. Nekem néha nehezen ment be a tű, de gyakorlat teszi a mestert. Ha nem mered elsőre magadnak beadni kérj segítséget egy ápolónőtől. Ha további infó kell jelezz és még írok.
Sok sikert hozzá.
remény73

Jajj, h te milyen rendi vagy!!!!!!!!!!!!!

Köszi-köszi-köszi!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Ma már nem leszek netközelben, így mindenkinek nagyon boldog új évet, és jó bulizást kívánok.

Találkozunk 2009-ben. Sziasztok.
remény73

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok!
Kívánom ,hogy 2009 legyen a babaeső éve!!!
Kép

Kép
noki&potyi

BABSZIKA

Ezen a videon elég részletesen bemutatják:
http://www.youtube.com/watch?v=7sKKDH9qCkE&NR=1

Majdnem teljesen ugyanaz a történet mint a merionallal, annyi a különbség, hogy annál külön ampullában van az oldószer ezért cserélgetni kell a tűket, viszont én is fejjel lefelé szívom ki a koktélt ahogy a csajszi a videon, mert akkor a gumigyűrű körül is felszívódik a por.

Sok sikert!

MINDENKINEK:
Kép

dita75

Sziasztok,

Ezúton szeretnék Mindenkinek - egyben a BMC dolgozóinak is - boldog, békés, és babákban gazdag új esztendőt kívánni! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Dita!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most már ok, kár, h utálom a tűt.... brrrr
Ráadásul annyit paráztam, h ma em is jött meg - ez az én formám.
De a lényeg, h most már minden megvan, jöhet a mehet!!! :wink:

babszika

MINDENKINEK!

NAGYON BOLDOG ÉS SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! MINDENKINEK KISMAMASÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET! MILLIÓ CUPP NEKTEK!

Megnéztem én is a szuris videót, pedig én mindennap eljátszom a párom hasán. Térdműtétes és még nem mozgathatja a térdét, ezért minden nap kapja tőlem a szurikat. De még magamnak soha nem adtam. De... bátor vagyok, hiszen kifúrtam magamnak a fülemet! Szerintem ezt is képes leszek megtenni, ha egyáltalán idáig eljútok!
vasikáé
Székesfehérvár

2009!!!!!!!!!!!! :)

BABSZIKA
Örülök ha segítettem!

VASIKÁÉ
Én mást képtelen lennék ledöfni! :)
Ha a párodat sikerült akkor magadat gyerekjáték lesz! :D

dita75

Kép Kép

Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe „Lehetőség” és az első fejezete „Újév"

Tiszta szívemből kívánom mindenkinek, hogy adasson meg az a lehetőség, hogy a legszebb álmai valóra váljanak ebben az évben!!!

Kép
gyorfitimi

Most pedig megyek csomagolni, holnap hajnalba elhúzzuk a csíkot Ukrajnába. Pihenünk. Majd 7-én jövünk csak haza.

Lehet, hogy a jövő hónapban már nem lesz munkahelyem, lehet, hogy az idén nem lesz kisbabám, de jelen pillanatban csak pihenni szeretnék.

Kismamáink vigyázzanak magukra, akik pedig az év elején mennek a BMC-be drukkolok ezerrel, hogy minden rendben menjen.

Puszi

Timi

Kép
gyorfitimi

TIMI
Érezzétek jól magatokat!

Jó kis műsor van a national geographic-on! Nézi valaki??? :wink:

dita75

HI-HI-HI!!!! 2009!!!! Érzem, babás év lesz.

Timi, drága, ne légy szomorú. Tényleg pihenj, és majd utána másképp fogsz gondolkodni. Nagyon sok erőt kívánok neked.

Mindenki jól szórakozott az éjjel? Én kettesben voltam a párommal, pezsgőztünk, tüzijátékokat nézegettük, tévéztünk és .... Jóóóó volt! :lol:
vasikáé
Székesfehérvár

Egész nap vonalzót próbáltam csinálni. Végre sikerült, megtaláltam, megcsináltam és most nem tudom felrakni. Hát ez borzasztó. De, bárcsak ennyi problémánk lenne...
Most újra próbálkoztam, remélem sikerült.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hello lányok!mindenkinek boldog új évet szeretnék kívánni!

rengeteg babát és sok boldogságot! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok Lányok!

Van 12 db progi szurim, ha valakinek szüksége van rá, szívesen odaadom neki. Privit írjatok, ha érdekel benneteket.

Pocakosodós boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Gica

Kép
gica1

Jóóóóóó reggelt!

Háát, tegnap sem jött meg :lol:
Férjem szerint szombaton jön meg. :roll:
Jaaaaj, már úgy kezdeném. :wink:

Vasikáé!
Mi is kettesben (akarom mondani 3asban a kutyával) voltunk.
Kirakóztunk, autókáztunk kicsit, aztán tv-zés, kocc és alvás.
Összességében jó volt, kivéve, h az összes szomszéd tűzijátékozott, és volt aki a mi kertünkbe lőtte.... :evil:

babszika

Sziasztok!

Pozitív tesztben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok MINDENKINEK!!!!

gyoreneildi

szia gyoreneildi! :lol: neked van már pici babád? neked is amúgy B.U.É.K. :P

Kép
sting1982

LÁNYOK!SZERINTETEK ha clostilbegyt szedek mensi 5.apjától 5napig melette lehet inni palástfű-cickafark teát ja és elevitet is szedek! :?

Kép
sting1982

BÖBE
Én is ittam closti mellett ezeket és így sikerült beállítani a ciklusomat ami azelőtt nem volt! :? (+ méhpempő)

VASIKÁÉ
Mi idén is szétúntuk magunkat a műsorokon, pihentünk jobb híján mert a párom gyereke idén hazament szilveszterre így kihasználtuk végre az egyedüllétet és a csendet. (ami persze csak 10-ig tartott mert utána 1-ig ment a petárda meg a tüzijáték) idén mi nem vettünk egyet sem, mert tavaly is eldőlt az egyik és majdnem baleset lett belőle! Ja és már 3 napja zsugázunk, először apa nem bírta elviselni, hogy folyamatosan én nyerek, most meg én, így nem győzünk a másiknak visszavágni! :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita!
A műsor egyre szarabb a tv-ben. Akárhová kapcsolok, csupa ismétlés vagy marhaság megy. De, a zsuga az jó! Játszani, bármit mert addig is együtt vagytok és egyre szorosabb lesz ettől a kapcsolat.
Én most nagyon görcsölök. Megjött a mikim.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

:( :( :(

Mi kirakóztunk.
És végre kész is a kép. Egy párizsi látkép

babszika

Csajok!
Én 23-án voltam utoljára, és láttam néhány párocskát akik a vv eredményre vártak, de csak az egyikőjüket láttam örülni, mert ők a tanár úr irodájába mentek eredményhirdetésre, és pont láttam amikor kijöttek onnan. Halál boldogan jöttek ki és mondtam is a páromnak, nekik már milyen szép karácsonyuk lesz! Kérdezi honnan tudom, hát az arcukra volt írva, a csajszinak nem lett volna füle körbe szalad a szája! :lol: Olyan édesek voltak! Remélem hamarosan mindannyian ilyen élménnyel jövünk ki a BMC kapuin!

Sziasztok Lányok!
Én azt hiszem, tudom ki volt az akinek körbeért a szája a boldogságltól. azt hiszem, mi voltunk a férjemmel. Tényleg nagyon boldogok vagyunk, azért a félsz persze bennünk van. Nekem a transzfer utáni 8. napon volt a vérvétel, 6. napos embriókat kaptam vissza, és 30-as hcg szintet mértek. Jan. 08-án lesz az uh., már nagyon várjuk, de azért egy kicsit parázunk. Ami viszont nem volt ránk írva, az az, hogy nekünk ez a 6. lombikunk volt, és még egyszer sem kaptunk ilyen jó híreket, pedig 2004. óta hűséges visszajárók vagyunk.
Mindenkinek nagy-nagy drukk, a 2009-es év remélem nagyon sok babát fog hozni a topiklakóknak.
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Timso!
Ez csodaszép óévi ajándék és nagyszerű kilátások az újévre! :wink:

A sok róbálkozás után végre megérett a gyümölcs és kívánom, h minden rendben legyen!
Sőt, ha jan. 8-án lesz az UH, akkor pedig szinte biztos vagyok benne, h mindennek rendben kell lennie, hiszen akkor van a születésnapom :wink: Azon a napon csak szép dolgok történhetnek mindenkivel! :wink:

Viccet félretéve tényleg szurkolok és ha ez segít, akkor még csak suttgova gratulálok!!!!! :roll:

babszika

Timso!

De, hiszen ez fantasztikus. Nagyon rátok fért már a jó hír. Nagyon-nagyon-nagyon vigyázz magadra. Most nem kell sokat pihenned? Sokat pihenj és csak nyugi. Nagyon szorítok értetek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: