Helló, Lányok!
Drágák vagytok, Őszibarackom köszöni a kedves szavakat!
Regi, bocs a Szeliért vagy
Szeli, bocs a Regiért?

) Amúgy nem először kevertem össze a neveteket...

De hogyhogy nem hallgatsz a Szelire?!

))) (Ja, én meg az Ádámra nem hallgatok...)
Szeli tuticsinos volt az ünneplő ruhájában! És örülök, hogy jobban van!
Gremese: területi fülészet

))))) Örülök, hogy Zsozsika jobban van! Te is jól vagy, mert humorod a régi.
Tök jó, hogy Gegi már beékelődött, én ugyan hiába vártam arra Ádónál, csak nagy sokára történt valami... nyákdugó nálam nem volt, jött kapásból a magzatvíz, mintha öntenék... de úgy örültem, hogy nem kell burkot repeszteni.
Épp én is azt akartam javasolni Nektek szülésmegindításra, mint Viranka, de aztán látom, hogy jan. 9-et akarod, akkor majd 8-án térünk erre vissza.
Remélem, a Péterfyben nem az a nagydarab dokinő vizsgált meg Téged, aki engem a szülés éjszakáján... hát, neki a jóisten kedvességből és empátiából nem sokat adott.
Vindo: Rugó-képek

És ez az édes-komoly ábrázat!

Látom, Ti is 2 sapiban nyomjátok (én olyat kaptam idén, ami enyhén kicsi Ádi fejére, a másik nagy, a kettő között nincs más lehetőség).
Nagyon szép helyen voltatok!
Nem csodálom, hogy Rugó nehezen viselte a változásokat... Ádó mostanában mindenkitől sírva fakad, aki nem elég ügyesen közelít hozzá, össze-vissza alszik el este és ébred reggel, pedig itthon van...
Panndi: gyógyulj meg nagyon hamar!!! Úgy sajnálom, hogy ennyit vagy rosszul a terhességed alatt és akkor még ez a ronda vírus is!
Ágica: de sajnálom Petrust és Titeket is! Mielőbbi jobbulást mindannyiótoknak! Tudom, az anyai szív nagyon nehezen viseli a picik betegségét... Petrust amúgy igazán elküldhetnéd majd hozzánk, hogy mutassa meg Ádinak, hogyan is veszik be a profik a
gyógyszert. 
[b]Timi26: szegény kis Vikdan, remélem, sose lesz többet fülgyulladása! Az újszülött babácskához szívből gratulálok (fotót ha tudsz, pls, rakj fel, persze csak ha a szülőket nem zavarja!)
Maggie: ez a hármasban való szilveszterezés nagyon jól hangzik!
Fleur: aztán képeket is hozz!
No