Jól,de alig aludtam valamit.Biztos volt vagy éjfél mire sokadik forgolódásra elaludtam.És kb hat órától ébren vagyok.
Próbáltam visszaaludni,de nem sikerült.Mindegy majd du lefekszek.
Helló! Boldog utolsó napot az óévben! Tessék felkelni! Ma talizik a Szilzi és a Zsuzsi rendesen! És már várhatjuk is MÁJUST! Mindannyian! Egymásért és önmagunkért is! Felírom a fejemben lévő okokat:
- Zsuzsi lombikja - Márti babája 1 hónapos lesz - Az én kis ikreim születése - Heni 1 hónap múlva szül - Törpe és Gergő már nagyfiúk - Szilziék 1. házassági évfordulója - Timiék 1. házassági évfordulója - Sanyi szülinapja - Timi névnapja - Flóra és minden gyerek örömére: lassan a suli vége
Ennyit tudok.
Egyébként meg:
- anyák napja - tavasz/nyár, szerelem, fák rügyezése, virágok illatozása, gyöngyvirág (Mártinak) és tulipán (nekem és mindenkinek), napfény
DE VÁROM!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.12.31 08:11-kor.
Nagyon ügyi vagy. Én még semmit.
Viszont már tüsszögtem (ez fontos ), ami azt jelenti, hogy már nem fog fájni a fejem. És már meg tudom ropogtatni is a fejemet (ez is azt jelenti). A kávé is segített meg a hideg, ami éjszaka beáramlott (szép? ) a szobába.
Kijavítottam, kösz. Te meg töröld ki, ne lássák, mekkora paraszt vagyok, egy csomó mindent kihagytam.
Én az iwiw-en mostanában nem lógok, csak megnézem, ki írt, aztán visszaírok.
Viszont most meg akartam nézni én is egy telefonszámot, mert az egyik ikres kismama már egy csomó ideje nem volt a babaextrán, aggódunk, mi lehet vele.
Izraelbe egy órával több van.Meg megy dolgozni a srác(ő is Gyuri)mert szállodába dolgozik és ma szilveszteri partyk vannak.Szóval átdolgozza magát az újévbe a saját szülinapján.
Semmit nem terveztem és szerintem nem is fogok.Pihi,evés,tv-és.Eddig ennyi.
Én csak örülök annak,hogy nem nézek ki 30-nak(ami31 ),csak furi,hogy olyan csajszik akik szép arcúak voltak most olyan koravének.Mondjuk a legtöbb ilyen agyonsminkelt.Lehet azért.Nem tom.
Döme azt mondta ma jön haza,bár az apja b.nője azt mondta neki,hogy maradjon szilveszterre szóval nem tom.De bizti hazajön.Kutyu megy anyósék,ott nincs ekkora hangzavar.
És holnap tesómat is fel kell hívnom mert ott meg a kislányának lesz holnap a szülinapja.A negyedik!!!!
Boldog szülinapot a kislánynak is és Gyurinak is! Na, puszi. Tehát csak te és L., édeskettesben (hármasban). Meg mi. Az már egy nagy házibulinak minősül. Szevasz.
- Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!
Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!!!
Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!
Klasszul teljesítetted a küldetésed, Márti! Még nem olvastam el, de biztos szépek.
Én meg:
- mostam 1-et és ki is teregettem
- csináltam 2 pudingot
- megsütöttem az amerikai palacsintát (2 adag) (minden mást eközben csináltam)
- megcsináltam a szedres gyümölcskocsonyát kuglófformában
- és most főzöm a Benó-féle korhelylevest (nem hasonlít gondolom, senkiére)
- és még telefonáltam is (úgy utálok telefonálni) egy lánynak, akinek már régen kellett volna
És most pucolni fogom a krumplit a Benó-féle korhelyleveshez, vagyis csak olvasásra leszek képes.
Jól elfáradt a hátam a konyhai szarakodásban.
Földi kincset nem adhatok,
Küldök égi csillagtáncot,
Álmot,mosolyt,simogatást.
Angyaloktól ne várjál mást:
Kedves,szép és jó világot
Boldog Új Évet Kívánok!!!
Remélem nem vagy babonás!!!
Mert:Aki az év utolsó napján dolgozik az egész évben dolgozni fog!!!!
Vagy én azt hallottam,hogy nem szabad ruhát szárítón hagyni,de szennyes ruhád se legyen!!
Mindegy mert én se szedtem le a szárítót és nem mostam,tehát van szennyes ruhám is.