Sziasztok!
Na megpróbálok én is visszacsatlakozni...
Előszöris köszi mindenkinek a Lilla dicséreteket, bezsebeltük!
Vera!
Köszi! Egyébként a feneke alá kb 10cm-el ér már a haja, és idén volt 10éves.
Akíra!
Köszi a tippet!
Ditta!
Ágoston hihetetlenül édes!
Katica!
Én is próbáltam már a horror fejést, és mintha használt volna. A helyzet az, h nekem ez nagyon nyűgös téma, lusta vagyok hozzá, de muszáj lesz mostmár bevetni, mert ma pl nagyon kevés a tejcsi, nem tudom miért....szegény Lillus csak 60-70-eket tud kajcsizni. Igaz a tejgyűjtő kagylóval tegnap este óta összegyűlt már 50ml (éjjel nem használtam), de ezt meg nem tudom hogy adjam neki oda, mivel ugye ez csak a híg előtej, és félek, h ha túl sok neki, akkor fájni fog a pocakja.
Ske!
Nem tudom, h hatásos tanács-e, de esetleg próbáljátok ki, h kicsit hamarabb, mint eddig megfürdetitek, utána szopi, és mehet aludni. Lehet, h túl fáradt addigra mire lefektetitek, mert attól szoktak ilyen vigasztalhatatlanul sírni, ha túlfáradnak...vagy hasfájás. Ádám hasfájós?
Lehet kapni elfordulásgátló párnát, azzal esetleg nyugodtan le tudnád tenni oldalra.
Sonny!
Szerintem jól csinálod, h már most próbálod leszoktatni Noelt a cicifüggőségről. Én is tapasztalom, h vigyázni kell minden féle rossz szokás kialakításával, nagyon könnyen belekényelmesednek a jóba.
Egész januárban maradok Lillussal, utána meglátjuk. Addig nem akarok visszamenni, míg nem normalizálódik a helyzet nálunk. Egyelőre csak kézben, vagy babakocsiban alszik el. Nappal csak a babakocsi viszi, ilyenkor tologatjuk kint 10percet, majd be az előszobába, és ott nyomja 2órát. Éjszaka pedig nyűgös az ágyban alvás, pár napig a franciaágyon aludt velünk, mert képtelen voltam éjjel pakolgatni, de időben észbekaptunk, és most megy a visszaszoktatás, de korábban is vagy 3x keleltt lerakni, mire végre nem ébredt fel. Szóval van gond bőven, és egyedül nem bírnék vele Londonban így...kicsit meg kell nevelni a kisasszonyt.
Lillus is imádta a vizet eddig, és amikor kivesszük, akkor kezd ordítani, de 2-3 napja már a ízben is ordít....arra gyanakszunk, h csípi a popsiját a melegvíz, mert most kicsit piros. Ha elmúlik, akkor meglátjuk, remélem visszatér a kedve. Ti rájöttetek már, h miért sír, ha kiveszitek?Mi még nem...
Pipal!
Nem lehet, h fáj a pocakja? Nálunk is az van, h felébred, vigyorog, dumál, eszik, utána is jókedvű, de kb 15-30perccel kaja után elkezd sírni, de ez még nem álmosság, hanem hasfájós sírás.
Tegnap kicsit elkezdtem nevelgetni Lillust, mert ahogy feljebb is írtam, elég kemény a helyzet nálunk. Még hozzá kell tennem, h napközben kézen kívül a pihiszékben vagy a játszószőnyegen csak 10percet van el, vagy annyit sem. Szal tegnap az esti kaja után, ami 9kor volt, elvolt még egy darabig, majd elálmosodott, és apukám elaltatta. 2x tette le és vette fel, de azonnal felébredt és csak sírt. 11kor megunta, Lillus ott maradt az ágyban, hagytuk sírni, mert ez már nem mehet ez így tovább. Alig bírtam ki, 2x akartam bemenni hozzá, mondván, h na elég volt, de anyukám nem hagyta. Így fél 12 fele elaludt, a végén már csak hüppögött szegénykém. A hajnali és reggeli kajcsi után is megcsináltam ugyanezt, de csak 5percet sírt, majd nyekergett kcisit, reggel már kevesebbet. Viszont regel fél óra múlva sírdogálva ébredt, de 2perc után elaludt, majd így aludtunk még 2órát, h 15-20percenként felnyekergett, majd aludt. Twhát most léptünk egyet előre, nagyon nehéz, de muszáj, mert már totál el van kapatva szegény. Remélem hamarosan normalizálódik nálunk a helyzet.
Na hát ezért nem tudok nagyonm jönni, de ezután majd próbálok.